82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • SlaCker
    Meglestem a SAMP-lét és nem tok csinálni szervert:(
    Én hálózatban szeretnék játszani nem neten.
    Valaki esetleg,hogy hogyan lehet servert készíteni helyihálózaton?
  • Ryder7
    SAMP-vel lehet. google a barátod.
  • Yoda001
    gondolom hamachi programmal ugyanúgy működik mint a többi netes
  • SlaCker
    Üdv!
    Hogyan lehet lanon játszani?Mi kell hozzá?
    Mert olvastam a F.A.Q-t de semmi. :(
    Szeretnénk multyzni két gépen.Nem fontos az online lehetőség. :)
    Légyszi segítsetek már.
  • Szabi1991
    -k + d
  • DJ Skyline
    már lecserélte a srác, pedig csak annyit írtam, hogy "ismerős a nick logód, honnan szerváltad? "
  • sambauer
    pedig jár engem 1 hétig kitiltottak amikor beraktam poénbol dogfish logóját :D
  • DJ Skyline
    lehet nem veszett ügy az FTO. :) már dolgozik rajta egy külföldi srác:

van egy másik is, kép1, kép2, kép3

nem tudom melyik lesz kész előbb, ha nagyon érdekel akkor majd szólok ha kész lesz valamelyik

Szabi, láttam, de nem tudok vele mit kezdeni. moderátortól megkérdeztem kíváncsiságból jár-e ezért valami, azt mondja nem. ha a srác ettől boldogabb lesz, hogy más logojával ékeskedik, csinálja. én úgyis terveztem már lassan egy cserét. :)
  • Fresh Duke
    Úgy utálom az újregeket. -.-
  • Szabi1991
    láttak hogy lopják a képed ? :/
    link
  • DJ Skyline
    nem is rossz ötlet, nekem eszembe sem jutott. meglátom mit tudok tenni
  • Random work
    Egész jó.

Azt kellene még érzékeltetni, hogy ezek kockákból állnak össze. Úgy mint egyéb autóknál az ajtók vonalánál kellene vékony sötétebb éleket húzni. Nem gondolod?
  • DJ Skyline
    a karakter konvertálás eléggé bonyolult, bár nem lehetetlen. valami japán tutorialt találtam régebben, amit most nem találok, de első ránézésre elég nehéz. megpróbáltam egyszer kétszer, de nem nagyon értettem. :S
  • DJ Skyline
    kicsit foglalkoztam a LEGO kukásautóval. :) konkrétan kész, illetve nem teljesen, pár apróság maradt még, de a nagyja már rendben van. kell csinálni neki egy rendes árnyékot például, meg CJ-t kicsit magasabbra ültetni, nagyon alacsonyan ül. :) bár lehet CJ-hez képest nagy, de hát ez LEGO, most ha CJ méretéhez alakítanám, akkor kb akkora lenne mint egy taxi a játékban

(katt a kis képekre)
  • DJ Skyline
    felesleges, amúgy is csak egy patch van, de nem csinál sokat. itt a legalsót töltsd le ha gondolod, de szerintem nem fontos, ha nincs semmi komolyabb probléma a játékban. a játék élmény fokozására kb eze szolgálnak:
    - Destroyed cars now are correct colour.
    - Dirty cars now able to get clean.

tehát a felrobbant autók úgy néznek ki színre, mint egy elégett autó, és lehetőség van a koszos autók tisztítására. nem tudom, hogy ez autómosó vagy sem, nem próbáltam.
  • MadeInHell
    Sziasztok,most szedem a San Andreast és azt szeretném kérdezni milyen Patch eket szedjek le még mellé a játék élmény fokozásáért?kösz
  • Yoda001
    utolsó képen az első kerék hogy áll balra?
  • Ryder7
    lehet, hogy rossz verziót tölöttél le/ a windows tűzfal átengedi a SAMP-t?
  • Gab920926
    Sziasztok!
    nemtudom hogy volt-e már ilyenről szó de az a gondom hogy letöltöttem a sa mp-ot de a szervereket nem jelenití meg! ez mitől van???előre is kössz!
  • Ryder7
    bár én semmit se értek a konvertálásról, de szerintem játékonként változó, mert mind másképp tárolja a modelleit. (itt pesze nem két NFS-ről, hanem pl egy Juiced-ről és egy NFS-ről vagy GRiD-ről beszélek)
  • sambauer
    Sky nem tudsz valami FAQ-T erről a konvertálásról adni ? Engem főleg a karakter modellek érdekelnének, nem egyszer láttam pl Max Payne, vagy Niko Bellic modellt (nem skinek rendes modellek) és kíváncsi lennék hogy szedik át őket.
  • norbee555
    http://www.sg.hu/galeria/1234127302/12341273021238322812.jpg
    http://www.sg.hu/galeria/1234127302/12341273021238322736.jpg
    http://www.sg.hu/galeria/1234127302/12341273021238322555.jpg
    http://www.sg.hu/galeria/1234127302/12341273021238322995.jpg

Nagyon jól megcsinálták a Ladákat!
  • Ryder7
    ezt in game is be lehet állitani, de nem irtál hülyeséget. max csak nem ér semmit.
  • Hoffi
    a játék exe fájljára kattints jobb gombbal majd tulajdonságok azon belül kompatibilitás ott azt jelöld be hogy 640x480 ha nem szélesképernyös monitorod van állítólag igy menni fog!
    de ha hülyeséget mondtam akkor bocsi
  • Ryder7
    szerintem az adott felbontást nem támogatja a monitorod/videókártyád.
  • DJ Skyline
    hát az túlzás. :) csak konvertálni tudok, meg minimálisan modellezni, de most nekiállni egy adott autót lemodellezni, messze vagyok még attól. :D
  • imille
    Szevasztok
    Valaki tudna nekem segíteni abban az ügyben h a gta-ban állítgattam a felbontásokat és amikor rákattintottam az egyikre utána egy kis ugráló ablak jött elő és az volt beleírva h Input Not Supported(Bemenet nem Támogatott)ezzel most mit kell csinálni h jó legyen valaki segítsen lécci sürgős
    köszi
  • edisonae86
    Sky, te tudsz járműveket kreálni gta-ba? Az az Audi nagyon tetszetős. :)
    Ha esetleg el akarsz kezdeni majd valamikor egy új projectet, itt egy pár ötlet: Mitsubishi FTO, Evo3 lancer. :P
  • edisonae86
    Szevasztok

Valaki tudna segíteni camhack-kel kapcsolatban? Új nézeteket szeretnék létrehozni, de vmiért nem tudok. Vagyishát igen csak nem azt kapom amit akartam. Odairányítom a kamerát arra a helyre ahonnan látni szeretném a járművet és miután elmentettem, teljesen másfele néz a kamera. Előre is kösz a help-et.
  • Random work
    Én tegnap leszedtem egy lengyel oldalról tucatnyi kelet-európai régi autót jó lenne együtt látni őket, csak sajnálom lecserélni a BMW-ket.

Tegnap este 3 órán át válogattam netről csomó texturát és feltettem a játékba. Közben elhelyeztem egy modot is amit igényelt az egyik autó. A játék végül nem indult.

Leszedtem az autókat mire rájöttem, hogy lehet a modot kellett volna leszedni vagyis az egyik fájlt ami a hibát okozhatta. A játék elindult, de most nincs benne semmi új modell.

Feltettem tuningolt növényeket is, de azok villognak össze vissza most meg szívok mert nem tudom leszedni őket. :( Nem csináltam biztonsági mentést róluk.

• DJ Skyline
    az autó a Colin McRae Rally 2005-ből van, a gyári textúrák vannak az autón, amit a kaszni használ az 1024×1024-es, csak sajna arra van ráömlesztve az autón lévő dolgok java része. most én nem tudom ezt minőségromlás nélkül pl a duplájára növelni. de ha a duplájára növelem, akkor elvben a textúrák koordinátái elszállnak, így a komplett autót lehet újratextúrázni. ha jól tudom, akkor a CMR2005 az 2004-es játék, szóval ez lassan egy 5 éves modell, tehát nem csoda hogy kicsit gagyinak tűnik. a játékban különben teljesen elfogadható :)
  • Random work
    Miről szól?
  • DJ Skyline
    csinálj jobbat. :)
  • Szabi1991
    1 éve még egész jónak számított ez a textura, de most elég gagyi hatása van :p
  • DJ Skyline
    elhatároztam, hogy befejezem azokat a modokat, amiket már lassan egy éve elkezdtem. mondjuk kicsit fel kell eleveníteni az emlékeket, mert lassan egy éve nem csináltam semmit. :D játék sem volt fenn', úgy hogy....

• Random work
    Tegnap újrahúztam az SA-t. Újrakeztem a missönöket csak feltöltöm új autókkal és felteszem az ENB Series-t meg pár grafikai tuningot.
  • Ryder7
    elég szép autók? Ikey07 az egyiik legjobb modellező.
  • Random work
    Pont ezt akartam megtudni, hogy hol van valami help. :)
    A retina kisütő fényességet szeretném megölni mert az idegesít csak, de nagyon.

Találtam egy oldalt melyen elég szép autókat lehet találni:
    ikey07.webs.com
  • DJ Skyline
    nincs úgy kimondottan gépigénye ennek, de itt lehet olvasni hasonlókról. Preset descriptionnál leírja, hogy mi micsoda, és a különböző beállításoknál mi történik, azt érdemes olvasgatni
  • Hoffi
    uuuh ez nagyon durva
    tudna valaki ehhez gépigényt mondani?

1,5 giga ramon elmenne?:D