GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tavasszal lesz 5
közelebb van hozzá, és többnek is tûnik 😊

Szeretnék multiplayerben játszani, de nekem a san andreas v1.01-es verziója van meg. Azt olvastam h nem lehet ezzel a verióval multiplayer-ezni. Honnan lehet letölteni a v1.00-át. Tudom van google meg minden, de én bena vok és nem találom, pedig már két napja keresgélem. Lgyszi segítsen valaki.
Elõre is köszi!

Ryder7
nem 4 éves?

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Az fasza :S

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bazz, hihetetlen. vissza kellett néznem hogy biztos legyek benne. már 5 éves lesz lassan ez a remekmû.....

2004 tavasza

mondjuk nekem a menyasszonyom ment rá a dologra annak idején 😊

RAZOR27
#79721 ,#79725
(-F-)aszom(-A-)t a (-Q-)urva kérdésekbe
asszem érthetõ 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Maxtreme
Picskibe, pedig tuti olvastam ilyenrõl, sõõt még file is volt mellékelve hozzá. Csak én marha nem töltöttem le akkor 😊

Hoffi
helo
azt lenne a gondom, hogy mikor elindítom a játékot akkor mikor a fõmenü bejönne akkor bejön az a hiba jelentés küldése cucc, és kilép
mi ilyenkor a teendõ, mit csináljak?
válaszotokat elõre is köszönöm

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

DJ Skyline
én nem tudok ilyenrõl, maximum a textúrákat lehet tömöríteni txd workshopban, ez lehet egy megoldás pl.

Maxtreme
Srácok kéne nekem egy kis help 😊
Itt gondolom van 1-2 hozzáértõ ember SA témában😊

Szóval valahol (külföldi forumon) anno olvastam, hogy van arra megoldás hogy a játéknak ne legyenek problémái a magas(sabb) minõségû textúrák felrakása után.(értem ezalatt hogy nem elõttem 2cm-el jelenjen meg minden)

Valaki tud errõl valamit? 😊

csumi
valaki segitsen már nekem
honnan tok facca gyors motort szerezni
pl: hol találom az FCR-900 ast?
köszi elõre is a segitséget

killecske
Helló

Letöltöttem a SA hoodlum verzióját és mikor elindítottam az intro után mikor bejön a kép kilép a gta sa exe hibát észlelt és leállt. Már próbáltam más crackel is nem tudja valaki mi lehet a gond?

Köszönöm

DJ Skyline
faragtam kicsit a kukásautón (találtam egy jobbat a játékban, így kb semmit nem kell modellezni rajta, még nem a végleges verzió)
kép1
kép2
kép3

DJ Skyline
köszi ^^
anderson, 3D Ripper nevû programmal kiszedtem a LEGO Batmanbõl, majd innentõl fogva 3D Studio Maxal alakítgatom tovább.

rohadt jó sztem nem volt nehéz kijátszani.<#gonosz3><#gonosz3>

Benny04
ASDAS?D:ASD?:ASD?:A_D?A_S😄

kúrvajó <#eplus2><#eljen>

sgt anderson
😄 Jó lesz az 😄 És ezt mivel csinálod, mármint milyen progival?

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

<#hehe><#eljen>

de akkor már kéne még 1-2 verda 😄D
vagy teljes Lego mód xD

DJ Skyline
kedvem támadt egy kis modellezéshez, konvertáláshoz. bár kicsit extrém az ötlet, de szerintem jópofa. LEGO Batmanbõl a kukásautó 😄
kép1
kép2

sajnos csak félig meddig olyan mint az igazi, szóval kisebb feljavításra szorul, de szerencsére olyan alkatrészekkel van tele, amiket pik-pak lelehet modellezni, természetesen a Trashmastert fogja helyettesíteni, a méretet meg megpróbálom CJ-hez igazítani azért.

rayman12
ÖÖÖ az sp ben hogy lehet npc ket írányitani. me vakahogy kehet me 1 csomó videon azt látom hogy p1 basic p2 basic meg ieneket és ha több emberel beszél a videon ako p3 social meg stb szóval igy.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Ryder7
kettes vagyok, és a szokszor kirablás az kettõt jelent.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Gyocsika: Fayrpg-n lehetsz rendõr és mentõs is

Ryder: lvl 1-es vagy? mert ha igen szólj adminnak, vagy ha sokszor raboltak ki, és majd rájukszólunk

"Cops and Robbers"

Gyocsika
Mondjatok légyszi valami jó szervert is , ahol rendõr, vagy mentõs lehetek.

Gyocsika
Hali!

SA MP-ben hogy tudom beállítani, h keressen szervereket, mert csak azok vannak benn, amiket én raktam bele.
Köszi!

kell hozzá valami külön mod? mert én csak szarul tudom ráteni( eltolodik máshova rajta az uj dolog vagy valam imindig bugos)
egyesfajta letöltöt kocsi skineket lehet tudnigolni de alapbol csak az alap kocsit rakja be a játékba az imagine. Azokat hogy lehet megcsinálni?
Ryder7
a crashektõl és attól eltekintve, h mindig kirabolnak tök jó.

Taylor10
a kiegészítõket hová kell bemásolni??

De azt a pár crash eltekintve jó szeró, nemde? 😄
Én csak néha crashelek, naponta max 2-3szor

Wanted: milyen verzió van neked SAMP?
Ryder7
jó neked, hogy nállad csak ennyi van. nekem a Fay RPG szeró naponta vagy 3X-4X crashel és csak azon tolom. (lusta vok átirni a nevem😄)

Fillmore Dude
Nekem 5-10 percenként kilép az új samp egy csomó szerverrõl. Ki az asztalra, ledobja a game-t a tálcára aztán ha rákattintok akkor simán visszalép. Ez mitõl van? Másnak van ilyen baja?

Hello

Aha hasonló mint az argonath
Ryder7
tûzfal? vagy esetleg gyenge net, rossz SAMP kliens vagy rossz GTASA (2.0-s).

Taylor10
nekem az lenne a problémám hogy amikor elinditok egy szervert akkor az nem jönbe.valaki tudna nekem segiteni??

gabikamionos
Helo segitsetek már miért fagy le a játék mikor zene bekapcsol a kocsiba és elkezd szagazni mikor rá kapcsolok a rádio kikapcsolására nem szagat mi lehet a baj???

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

Benny04
0.2.2 kliens kell hozzá...

Jo lenne csatlakozni de nem akar....mi lehet a problema??? mas szerora felmegy...

akkor ez olyan mint az Argonath RPG?
Vki adna 1 jó linket ahonnan letölthetem a no cd crack-et???
sgt anderson
Pedig sztem kelleni fog a lemez :S Sztem az audio fájlokat fel kell másolni a DVD-rõl a játék fõkönyvtárába, utána jó lenne sztem. Töltsd le akkor vhonnan a játékot, vagy kérd vissza a lemezt attól, akitõl elkérted.

Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.

Sziasztok!
Újra elõvettem a San Andreas-t és az a baj, hogy a telepítésnél nem választottam ki a rádió telepítését.Ezt hogyan lehet utólag beletenni a játékba?Csak azért kérdem a telepítõ lemez már nincs nállam és nem tom újra telepíteni.

A gta online nem RPG szeró. Az DM szeró kb. 😄

A FAY RPG az igazi magyar rp szeró 😄
Benny04
nem kell XD
régebben is ez a kliensem volt, csak a kedvenc szerómnál(HKV) megváltoztatták a kliebnset és ezért van 0.2x-em...

Chamelia
Én az utóbbi napokban a GTA Online-on voltam fent de többet oda sem megyek, olyan egy sz*r banda az egész. Össze-vissza tele cheater-ekkel, 50-es szintûek lövik folyamatosan a tök kezdõket (és még büszkék is rá), sõt egy BobaKrome vagy akármilyen nevezetû játékost kidobott a szerver cheat miatt de utána már jöhetett is vissza. Mondom ha ez így megy, akkor én is kipróbálom már, erre az accountomat is letiltották. Hát igen: Amit szabad egy 50-esnek azt nem szabad másnak, undorító.
Aki ezen a szerón játszik, annak felhívom a figyelmét az alábbi játékosokra: BobaKrome (cheater), bazsi vagy másik nevén ODupla (gyáva, csak a kezdõket meri támadni), Horst (cheater), QRazzor (cheater) és így tovább... Kerüljétek ezt a társaságot! Best Of Cheaters!

Taylor10
sziasztok.nem tudná nekem valaki meg mondani hogy a GTA United modot hogy lehet felrakni??nagyon hálás lennék.

Hali valaki tudna olyan oldalt mondani ahol Modern mod hoz hasonlo auto cserélos modok vannak?
Elöre is Köszönöm

Fel lehet menni, itt lehet bennünket hagyni kéremszépen xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

.
A FAY RPG-RE CSAK 0.2.2 R3 KLIENSEL LEHET FELMENNI.
MSN-EN ELKÜLDÖM HA KELL
zeli
is didn't responsing?<#wow2>
valami angolzseni írhatta a programot: akkor.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.