82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • ldavid
    ez milyen már:
    a Fairfax County Police Department keresi (és később törölteti) az olyan YouTube-ra feltöltött GTA videókat, amiben látható a címerükkel és festésükkel ellátott járőrkocsi - mert, hogy szerintük az nem fest jó képet róluk
    src
  • Ryder7
    komoly lett, nájszos kis Audi. gondolmom vizen kivül csak 4 darab kerék.
  • norbi2fraktal
    pfff ez komoly
  • DJ Skyline
    meghülyült az Audi, gondoltam megyek egy kört, erre meg így néz ki
  • zeli
    bazz :DDD
  • Ryder7
    na most mi a gondod vele.:D Picachu a király... majdnem.
  • Yoda001
    van pár érdekes videója
  • Random work
    Nagyon király!
  • DJ Skyline
    gondolom valamelyik grove streetes kollégát cserélte le, akiket lehet toborozni
  • Ryder7
    de nézd már milyen laza a lego gyerek. tiszta gangszta.
  • DJ Skyline
    LEGO MAN MOD :_SADASDSA, megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok akkora állat, hogy állatságokat konvertálgatok a játékba.
  • DJ Skyline
    tudással. :) amihez kell egy 3D Studio Max vagy Zmodeler. ott van a bannerban egy linkek rész, ha arra kattintasz, akkor az oldalon van egy tutorialok olvasgatni való..
  • RYO21
    mivel lehet modot csinálni?
  • Szabi1991
    beteg
  • Ryder7
    komoly ez a vonat...
  • DJ Skyline
    azt ismerem én is. csak mert ez a 2 oldal olyan semmilyennek tűnik nekem :S GTA Hungary jobban hasonlít egy Gamestar szintű játékokkal foglalkozó oldalra, vagy csak én nem látom át rendesen az oldalt. GTA Place meg olyan semmilyen.

amúgy készen van a vonat, egy srác teszteli hogy van-e vele valami gond, ha nincs, akkor elküldöm gta3.net-re. :)

• Geng007
    köszi szépen már jól fut :) remélem marad így
  • v43 001
    sziasztok! feltettem a multyt és amikor inditanák egy szervert akkor kijön egy hibaüzenet hogy nem talál valami vorbisfile.dll-t kérlek segítsetek
  • Geng007
    tessék? nem értem :O
  • Ryder7
    codenamegta.hu

Geng007: mivan?

Sukaah: játékosmodlet kell lecserélni.
  • ultrapulse
    Menj plasztikai sebészhez meg fodrászhoz :D
  • Sukaah
    Nem értem milyen driver 4 mod?Mi van ?Am kösz a swegítséget csak nem értem mi az a driver 4 mod.Én nem a kocsimat akarom megváltoztatni hanem magam.
  • DJ Skyline
    srácok a GTA Hungary-n és a GTA Place-en kívül van még más nagyobb magyar GTA-val foglalkozó oldal?
  • Geng007
    hello mindenki!
    lenne egy problémám.
    mégpedig az hogy valamitől elkezdett begyorsulni a játék mikor mentettem mért van ez? megoldható?
  • Kicsikiraly
    :aSD:aS:dSA:da.sd.aS:DaSd.aS:dASD:aS:DA:SdA:sdA:SD:as.dA.D:AsD:aS:dA:SdA:sD:
  • sebokmark
    hello
    valaki tudna nekem küldeni olyan kocsit, kamiont amihez a texttúra is meg van???
    ha igen akkor a texttúrát hova kell rakni
    előre is kössz a segítséget
  • edisonae86
    Szevasztok
    Az lenne a problémám hogy néhány moddolt kocsinál a kerekek félig vagy egy kicsit benne vannak az útban. Hogyan lehetne ezt orvosolni?
  • Ryder7
    az "átváltozós" játék az a driver 4, de csitel meg lehet csinálni. amúgy sztem "átváltozni" hülyeség...
  • jpwadkan
    ki kell szállni az autóból
  • Sukaah
    Segitsetek létszi nem tudom hogyan kell átváltoozni járóklelővé.Nincsc valami
    cheat ,mod vagy ilyesmi ha bármit tudtok szoljatok Létszi.
  • ldavid
    átküldtem
  • N o N a m e
    Valaki plz csinálja meg nekem a következő Big Smoke-os küldetést, ma már vagy huszadszor próbálkozom vele de nem akar sikerülni. Egy ember élve megússza mindig. Nem tudom mi van most velem, pedig már többször is végigjátszottam a játékot...
    Itt a mentésem
    Köszi!
  • LTomi
    Nekem van pont ilyen LEGO kukásautóm. :D
  • edisonae86
    Mármint annál a 3 képes FTO-nál volt gáz a felni a 2 képesen frankó
  • edisonae86
    Vááá, de király!!! :D
    Végre egy frankó FTO, de azok a felnik nem az igazik hozzá. :S
    Már csak egy EVO 3 kéne vhonnan.
    Kösz az infót Sky.
  • Ryder7
    amúgy, meg ha LAN-on vagy és a főszerver gép tűzfallal van védve és nem enged sokmindent át, akkor ha csinálsz szerót, csak az látja aki egy lanon van veled.
  • ldavid
    pm ment
  • SlaCker
    Köszönöm a kitartásod! :))
    Sikerült megoldani.Némi gondolkodás és keresgetés után már pofon egyszerűnek tűnik! :))
    Köszöntem!
  • N o N a m e
    hali!
    Szükségem lenne a freiflat.dff és freiflat.txd eredeti fájlokra. Akinek megvan legyen szíves privátba küldje el nekem. Köszönöm!
  • Ryder7
    SAMP-be is lehet szervert csinálni, csak kell hozzá egy progi, azt levéded kóddal, és máris olyan mintha halózati játék lenne.