82991
-
ldavid #80427 ez milyen már:
a Fairfax County Police Department keresi (és később törölteti) az olyan YouTube-ra feltöltött GTA videókat, amiben látható a címerükkel és festésükkel ellátott járőrkocsi - mert, hogy szerintük az nem fest jó képet róluk
src -
#80426 komoly lett, nájszos kis Audi. gondolmom vizen kivül csak 4 darab kerék. -
#80425 pfff ez komoly -
#80424 meghülyült az Audi, gondoltam megyek egy kört, erre meg így néz ki
-
#80423 bazz :DDD -
#80422 na most mi a gondod vele.:D Picachu a király... majdnem. -
#80421 van pár érdekes videója -
#80420 Nagyon király! -
#80419 gondolom valamelyik grove streetes kollégát cserélte le, akiket lehet toborozni -
#80418 de nézd már milyen laza a lego gyerek. tiszta gangszta. -
#80417 LEGO MAN MOD :_SADASDSA, megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok akkora állat, hogy állatságokat konvertálgatok a játékba. -
#80416 tudással. :) amihez kell egy 3D Studio Max vagy Zmodeler. ott van a bannerban egy linkek rész, ha arra kattintasz, akkor az oldalon van egy tutorialok olvasgatni való.. -
RYO21 #80415 mivel lehet modot csinálni? -
Szabi1991 #80414 beteg -
#80413 komoly ez a vonat... -
#80412 azt ismerem én is. csak mert ez a 2 oldal olyan semmilyennek tűnik nekem :S GTA Hungary jobban hasonlít egy Gamestar szintű játékokkal foglalkozó oldalra, vagy csak én nem látom át rendesen az oldalt. GTA Place meg olyan semmilyen.
amúgy készen van a vonat, egy srác teszteli hogy van-e vele valami gond, ha nincs, akkor elküldöm gta3.net-re. :)
-
Geng007 #80411 köszi szépen már jól fut :) remélem marad így -
#80410 sziasztok! feltettem a multyt és amikor inditanák egy szervert akkor kijön egy hibaüzenet hogy nem talál valami vorbisfile.dll-t kérlek segítsetek -
Geng007 #80409 tessék? nem értem :O -
#80408 codenamegta.hu
Geng007: mivan?
Sukaah: játékosmodlet kell lecserélni. -
ultrapulse #80407 Menj plasztikai sebészhez meg fodrászhoz :D -
Sukaah #80406 Nem értem milyen driver 4 mod?Mi van ?Am kösz a swegítséget csak nem értem mi az a driver 4 mod.Én nem a kocsimat akarom megváltoztatni hanem magam. -
#80405 srácok a GTA Hungary-n és a GTA Place-en kívül van még más nagyobb magyar GTA-val foglalkozó oldal? -
Geng007 #80404 hello mindenki!
lenne egy problémám.
mégpedig az hogy valamitől elkezdett begyorsulni a játék mikor mentettem mért van ez? megoldható? -
#80403 :aSD:aS:dSA:da.sd.aS:DaSd.aS:dASD:aS:DA:SdA:sdA:SD:as.dA.D:AsD:aS:dA:SdA:sD: -
sebokmark #80402 hello
valaki tudna nekem küldeni olyan kocsit, kamiont amihez a texttúra is meg van???
ha igen akkor a texttúrát hova kell rakni
előre is kössz a segítséget -
edisonae86 #80401 Szevasztok
Az lenne a problémám hogy néhány moddolt kocsinál a kerekek félig vagy egy kicsit benne vannak az útban. Hogyan lehetne ezt orvosolni?
-
#80400 az "átváltozós" játék az a driver 4, de csitel meg lehet csinálni. amúgy sztem "átváltozni" hülyeség... -
jpwadkan #80399 ki kell szállni az autóból -
Sukaah #80398 Segitsetek létszi nem tudom hogyan kell átváltoozni járóklelővé.Nincsc valami
cheat ,mod vagy ilyesmi ha bármit tudtok szoljatok Létszi. -
ldavid #80397 átküldtem -
#80396 Valaki plz csinálja meg nekem a következő Big Smoke-os küldetést, ma már vagy huszadszor próbálkozom vele de nem akar sikerülni. Egy ember élve megússza mindig. Nem tudom mi van most velem, pedig már többször is végigjátszottam a játékot...
Itt a mentésem
Köszi! -
#80395 Nekem van pont ilyen LEGO kukásautóm. :D -
edisonae86 #80394 Mármint annál a 3 képes FTO-nál volt gáz a felni a 2 képesen frankó -
edisonae86 #80393 Vááá, de király!!! :D
Végre egy frankó FTO, de azok a felnik nem az igazik hozzá. :S
Már csak egy EVO 3 kéne vhonnan.
Kösz az infót Sky. -
#80392 amúgy, meg ha LAN-on vagy és a főszerver gép tűzfallal van védve és nem enged sokmindent át, akkor ha csinálsz szerót, csak az látja aki egy lanon van veled. -
ldavid #80391 pm ment -
SlaCker #80390 Köszönöm a kitartásod! :))
Sikerült megoldani.Némi gondolkodás és keresgetés után már pofon egyszerűnek tűnik! :))
Köszöntem! -
#80389 hali!
Szükségem lenne a freiflat.dff és freiflat.txd eredeti fájlokra. Akinek megvan legyen szíves privátba küldje el nekem. Köszönöm! -
#80388 SAMP-be is lehet szervert csinálni, csak kell hozzá egy progi, azt levéded kóddal, és máris olyan mintha halózati játék lenne.