82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Hoffi
    nos én eztszedtem le felraktam simán a játék mappájába majd készítettem a játék mappáján belül egy cleo mapát abbais feltelepítettem de nem jó:S
    tudom hogy hülyeséget csináltam de nem sikerül és nagyon kéne:S

• sambauer
    Már válaszolni akartam de kitaláltad magadtól is :D
  • Ryder7
    GTAIV-ezel és nem megy az SA 60 FPS-el? akkor hánnyal megy a GTAIV? 3-4 FPS-el? ha esetleg más gépen SA-zol és GTA4-ezel, akkor nem nagy dolog SA-t arra a gépre feltenni amelyiken a GTA4 van. Ha konzolon tolod a GTA4-et nem szóltam...
  • norbi2fraktal
    Hoffi amiről te beszélsz az a GTA san Cleo3 mod,és szedd le azt majd telepytsd a san mappába, majd a fájlokat,másold a cleo mappába a gta-n belül
  • sambauer
    tudtommal az ENB Serieshez nem ártana ha az AA is be lenne kapcsolva. Namármost nekem maxon a SA kb elér 5 fpst, most meg így hogy minden minimumon van 10-25 között bóklászik (nagyon instabil) Szóval fejleszteni mindenképp kell csak nem tudom mennyit :D
  • Hoffi
    már megoldottam:D

viszont még azt kérdezném hogy találtam drift füstmodot a neten és nem tudom hogy ekll berakni ezek a fájlok vannak benne:sultandrift.cs
    bulletdrift.cs
    buffalodrift.cs

Előre is köszi
  • Ryder7
    sebokmark: az a gond, hogy a textúrát nem tetted be.

Sam: hány FPS-ed van SA-ban ingame? ha a frame limiterrel megvan stabilan a 25 anélkül meg vagy 50-60 akkor nyugodtan használhatod az ENB Seriest.
  • sambauer
    Épp ezért kérdeztem rendszerkövetelményt hogy tudjam mit fejlesszek a normális fps elérése érdekében.....
  • sebokmark
    hello az lenne a kérdésem hogy adna nekem valaki olyan linket ahol az is le van írva hogy ha letöltöm a kocsit akkor melyikre cseréljem le mert nem jók a kocsik mert beraktam és akkor a kocsi látszik de a kereke fehér henger és a belselye is hófehér
    SEGÍTSÉG lécci
  • Hoffi
    hello

azt szeretném kérdezni hogy az autó hangokat hogy kell berakni?
    (faq-ban nem találtam)

válaszotokat előre is köszönöm!
  • Ryder7
    most ebből csak kb azt tudtuk meg, hogy 800*600-as felbontásba játszol. hát az ENB megesz egy jópár FPS-t és ha nagyon lecsökkentesz mindent akkor már semmit se ér.
  • sambauer
    Valami rendszerkövetelményt tudtok dobni ehez az ENBSerieshez ?
    Mert amíg csak ilyen grafikával megy játszhatóan az alap San Andreas, nincs túl sok kedvem hozzányúlni :D
  • Ryder7
    látom erősen KR fan vagy. én is. esetleg lenne rá mód, hogy a reflection rszt átküld a konfigból?
  • ultrapulse
    Jah, nem is tudom hogy sikerült legyártanom a képeket :D
    Egyébként MPH mutató, a játék pedig új textúrákkal, növényekkel és ENB Series moddal (kicsit finomítva rajta) tökéletesen fut 1280x1024-ben, max graffal, egyedül az AA-ból kellett kicsit levenni.
  • sambauer
    az a 00 az fps akar lenni ? :D
  • ultrapulse
    Én is használok ENB Series-t, csak sajna még nem sikerült jól bekalibrálnom :)

• norbi2fraktal
    kb ugy mint a galériámban van, de ne legyenek olyan nagy fények mer a tengerpartnál és a sivatagnál nem látom a talajt
    XDXDXD
  • norbi2fraktal
    nem tudnád nekem az emb- series beállítását átdobni?
    ugy hogy ne legyen nagyon fényes, de a kocsik csillogjanak..
    léccci
  • Ryder7
    grafika javitó program, de sokat kell babrálni.
  • Nevegator
    Mi az az enb seriesed?
  • Ryder7
    enb seriesed van az alap SA-n? az szokott olyeneket csinálni.
  • Nevegator
    Belépek a szerverre (bármelyikre) és ott dobja ki a hibakódot.
  • Crumeron
    Oks. Akk majd kikapom a trailer packot amúgy meg az eredeti dolgokról van másolat meg úgy cseréltem a dolgokat, hogy az erdetit átneveztem és úgy raktam be a másikat szal megvan. Kössz a választ!!
  • DJ Skyline
    akkor szedd ki a trailer packot. ha nincs meg az eredeti, akkor írd le miket cserélt le a pack, és hátha valamelyik kedves fórumozótársunk felteszi neked. tanulság, csinálj mindenről biztonsági másolatot, na nem az egész játékról, csak arról amit bütykölsz. ha meg van egy tuti biztosan működő moddolt gta3.img-d, akkor arról is kéne néha.
  • DJ Skyline
    kicsit szűkítsük a kört, maga a program dobja ki a hibakódot, miután elindítottad, vagy felmész egy szerverre, és az dob ki az xy hibával?
  • Nevegator
    Sziasztok!Miért nem tudok belépni a samp-be ?Mármint belépek,csak ott kiírja,hogy error:(hibakód) és kilép.Miért?
  • Crumeron
    Az egész texturát,de csak azóta cinálja mióta beraktam 1 amerikai trailer packot:S
  • CheAteR88 #80320
    lehet az a baj... amugy az egész textúrát cserélted vagy néhány dolgot?
  • Crumeron
    Hello! Az lenne a kérdésem hogy mikor gta-zom egy idő után beakad a game és átrakja a felbontást 800x600ra de alapból a monitor is 1024*1280ban van meg a játék is. Ez miért van?? (játék be van moddolva)
    Segítséget előre is kössz
  • zeli
    akkor még buta is. :D
  • CheAteR88 #80317
    ésha a siftet nyomta?
  • BIZ0906
    Megkérhetnélek, hogy CAPS LOCK NÉLKÜL ÍRJ IDE?
  • lewis95
    GREG BENZ! MEGKÉRHETLEK HOGY ÍRD LE HOGY KELL A KOCSIKAT BELETENNI A JÁTÉKBA?NAGYON KÖSSZI
  • haki92
    problémába ütköztem...betettem egy csuklyás rapper cumót...igenám de csak az alakot vette fel a mintát nem!!! és nem tudom h mé nem...mert txd workshopba meg txd-nek az van amit betettem :(
  • sebokmark
    hy all
    az lenne a problémám hogy beraktam a kocsit megy is csak a kereke és a belseje fehér
    mit tegyek?????
    SEGÍTSETEK
    (privibe válaszoljatok lécci)
  • LTomi
    Jól néznek ki. :D
  • sombre
    #80290 ?????????????????????????
  • GX25
    Köszi.
  • Ryder7
    levan irva benne érthetően, működik is én is használtam.
  • greg benz
    gtainside.com-ról szedtem