82991
-
#80347 nos én eztszedtem le felraktam simán a játék mappájába majd készítettem a játék mappáján belül egy cleo mapát abbais feltelepítettem de nem jó:S
tudom hogy hülyeséget csináltam de nem sikerül és nagyon kéne:S
-
#80346 Már válaszolni akartam de kitaláltad magadtól is :D -
#80345 GTAIV-ezel és nem megy az SA 60 FPS-el? akkor hánnyal megy a GTAIV? 3-4 FPS-el? ha esetleg más gépen SA-zol és GTA4-ezel, akkor nem nagy dolog SA-t arra a gépre feltenni amelyiken a GTA4 van. Ha konzolon tolod a GTA4-et nem szóltam... -
#80344 Hoffi amiről te beszélsz az a GTA san Cleo3 mod,és szedd le azt majd telepytsd a san mappába, majd a fájlokat,másold a cleo mappába a gta-n belül -
#80343 tudtommal az ENB Serieshez nem ártana ha az AA is be lenne kapcsolva. Namármost nekem maxon a SA kb elér 5 fpst, most meg így hogy minden minimumon van 10-25 között bóklászik (nagyon instabil) Szóval fejleszteni mindenképp kell csak nem tudom mennyit :D -
#80342 már megoldottam:D
viszont még azt kérdezném hogy találtam drift füstmodot a neten és nem tudom hogy ekll berakni ezek a fájlok vannak benne:sultandrift.cs
bulletdrift.cs
buffalodrift.cs
Előre is köszi -
#80341 sebokmark: az a gond, hogy a textúrát nem tetted be.
Sam: hány FPS-ed van SA-ban ingame? ha a frame limiterrel megvan stabilan a 25 anélkül meg vagy 50-60 akkor nyugodtan használhatod az ENB Seriest. -
#80340 Épp ezért kérdeztem rendszerkövetelményt hogy tudjam mit fejlesszek a normális fps elérése érdekében..... -
sebokmark #80339 hello az lenne a kérdésem hogy adna nekem valaki olyan linket ahol az is le van írva hogy ha letöltöm a kocsit akkor melyikre cseréljem le mert nem jók a kocsik mert beraktam és akkor a kocsi látszik de a kereke fehér henger és a belselye is hófehér
SEGÍTSÉG lécci
-
#80338 hello
azt szeretném kérdezni hogy az autó hangokat hogy kell berakni?
(faq-ban nem találtam)
válaszotokat előre is köszönöm! -
#80337 most ebből csak kb azt tudtuk meg, hogy 800*600-as felbontásba játszol. hát az ENB megesz egy jópár FPS-t és ha nagyon lecsökkentesz mindent akkor már semmit se ér. -
#80336 Valami rendszerkövetelményt tudtok dobni ehez az ENBSerieshez ?
Mert amíg csak ilyen grafikával megy játszhatóan az alap San Andreas, nincs túl sok kedvem hozzányúlni :D
-
#80335 látom erősen KR fan vagy. én is. esetleg lenne rá mód, hogy a reflection rszt átküld a konfigból? -
ultrapulse #80334 Jah, nem is tudom hogy sikerült legyártanom a képeket :D
Egyébként MPH mutató, a játék pedig új textúrákkal, növényekkel és ENB Series moddal (kicsit finomítva rajta) tökéletesen fut 1280x1024-ben, max graffal, egyedül az AA-ból kellett kicsit levenni. -
#80333 az a 00 az fps akar lenni ? :D -
ultrapulse #80332 Én is használok ENB Series-t, csak sajna még nem sikerült jól bekalibrálnom :)
-
#80331 kb ugy mint a galériámban van, de ne legyenek olyan nagy fények mer a tengerpartnál és a sivatagnál nem látom a talajt
XDXDXD -
#80330 nem tudnád nekem az emb- series beállítását átdobni?
ugy hogy ne legyen nagyon fényes, de a kocsik csillogjanak..
léccci -
#80329 grafika javitó program, de sokat kell babrálni. -
Nevegator #80328 Mi az az enb seriesed? -
#80327 enb seriesed van az alap SA-n? az szokott olyeneket csinálni. -
Nevegator #80326 Belépek a szerverre (bármelyikre) és ott dobja ki a hibakódot. -
Crumeron #80325 Oks. Akk majd kikapom a trailer packot amúgy meg az eredeti dolgokról van másolat meg úgy cseréltem a dolgokat, hogy az erdetit átneveztem és úgy raktam be a másikat szal megvan. Kössz a választ!! -
#80324 akkor szedd ki a trailer packot. ha nincs meg az eredeti, akkor írd le miket cserélt le a pack, és hátha valamelyik kedves fórumozótársunk felteszi neked. tanulság, csinálj mindenről biztonsági másolatot, na nem az egész játékról, csak arról amit bütykölsz. ha meg van egy tuti biztosan működő moddolt gta3.img-d, akkor arról is kéne néha. -
#80323 kicsit szűkítsük a kört, maga a program dobja ki a hibakódot, miután elindítottad, vagy felmész egy szerverre, és az dob ki az xy hibával? -
Nevegator #80322 Sziasztok!Miért nem tudok belépni a samp-be ?Mármint belépek,csak ott kiírja,hogy error:(hibakód) és kilép.Miért? -
Crumeron #80321 Az egész texturát,de csak azóta cinálja mióta beraktam 1 amerikai trailer packot:S -
#80320 lehet az a baj... amugy az egész textúrát cserélted vagy néhány dolgot? -
Crumeron #80319 Hello! Az lenne a kérdésem hogy mikor gta-zom egy idő után beakad a game és átrakja a felbontást 800x600ra de alapból a monitor is 1024*1280ban van meg a játék is. Ez miért van?? (játék be van moddolva)
Segítséget előre is kössz -
#80318 akkor még buta is. :D -
#80317 ésha a siftet nyomta? -
BIZ0906 #80316 Megkérhetnélek, hogy CAPS LOCK NÉLKÜL ÍRJ IDE? -
lewis95 #80315 GREG BENZ! MEGKÉRHETLEK HOGY ÍRD LE HOGY KELL A KOCSIKAT BELETENNI A JÁTÉKBA?NAGYON KÖSSZI -
#80314 problémába ütköztem...betettem egy csuklyás rapper cumót...igenám de csak az alakot vette fel a mintát nem!!! és nem tudom h mé nem...mert txd workshopba meg txd-nek az van amit betettem :( -
sebokmark #80313 hy all
az lenne a problémám hogy beraktam a kocsit megy is csak a kereke és a belseje fehér
mit tegyek?????
SEGÍTSETEK
(privibe válaszoljatok lécci) -
#80312 Jól néznek ki. :D -
#80311 #80290 ????????????????????????? -
#80310 Köszi. -
#80309 levan irva benne érthetően, működik is én is használtam. -
#80308 gtainside.com-ról szedtem