GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezek szerint nem mûködik a 0.2x-szel??
(Ryder7: köszi, már jó lett)
Azt kérdezném, hogy ezek hogy a francba csítelnek multiban? Hiszen a játékban használható kódok a samp-ban nem jók. És hogy lehet ezek ellen védekezni?
Official - Neelix - Expect What
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
- SAMIval telepítettem pár kocsit a játékba. Biztonsági mentéseket sajnos nem csináltam. (Tudom <#lama>#lama>)
- Ezután a játék minden indítás után kidobott az asztalra. Próbáltam a Crash Fix-et használni. Eredmény: továbbra is lefagyott, + nem tudta megnyitni a mentéseimet.
- Leszedtem SAMIval az összes módosítást. Eredmény: A játék elindul, a mentéseimet nem nyitja meg. A c:\Documents\...helyrõl kimentettem és letöröltem kíváncsiságból, hogy oda menti-e ismét, ha új mentést csinálok. De nem. Hiába másolok oda bármit is nem hajlandó megtalálni. Hova a fenébe mentheti máshova?
<#help>#help>
Már végigjátszottam, de még jó lett volna szarakodni vele, kár érte.
EZ EGY SAMP RPG SZERVER, MAGYARORSZÁG LEGJOBB, LEGTÖBBET TUDÓ, LEGNÉPESEBB SAMP SZERVERE.
Weblap: http://www.fayrpg.extra.hu/
IP: 80.249.169.2:7070
msn: [email protected]
SAMP (san andreas multiplayer) Kliens letöltése: http://www.sa-mp.com
0.2.2 R3 verzióval lehet feljönni a szerverre
Ez egy valósághû szerver, melók vannak, van személyid, jogsi kell hogy vezess, vehetsz házat, kocsit, bérbe is adhatod õket, van rendõrség, bandák, üzletek, hobbimelók, stb:
Leírás:
Melók, amihez fõnök kell:
- Rendõrség
- Határõrség.
- Orvosi osztály (mentõk &tûzoltók).
- Bandák
- Maffia családok
- Mayor/Polgármester.
- CNN stúdió. (rádiós, és riporter)
- Taxi.
- Iskolai oktatók (Jogosítvány rendszer: autóra, hajóra, helire, repülõre…😉 Jogsi nélkül nem is vezethetsz.
Melók amihez nem kell leader:
-Autótolvaj
-Autókereskedõ
-Autószerelõ
-Drogdíler
-Fegyverkereskedõ
-Prostituált
-Pizzafutár
-Detektív
-Ügyvéd
-Boxoló
Hobbi melók
Ezeket a melókat bármelyik munka mellett lehet csinálni, és fel se kell venni õket.
- Horgász (engedélyt kell venni hozzá)
- Pénz szállító (pénzszállító kocsi a banknál)
- Drog szállító (a nagy prodos kocsikkal)
- Benzinszállító (kamionnal)
- Pilóta (LVL 3kell)
- Hot-Dog árus (kocsi a fenti cluckin bell és a mentõállomás közt)
- Fagyi árus (kocsi a fenti cluckin bell és a mentõállomás közt)
Regisztráció:
-A név választás nagyon fontos Vezetéknév_Keresztnév pl : Barna_Ede, Fekete_Ernõ, a lényeg hogy rendes név legyen, lehet híresség név is de két névrészletbõl álljon, sima becenév nem lehet mint pl: Gyula, Ede, Ernõ stb...
- Csak válaszolja következõ kérdésekre amit feltesz.
- Írd be a nemed: (Male / Female).
- Írd be a születési dátumodat (Pl: 05/06/1992)
- Add meg a származásod (Pl: europe)
- a válaszok elé nem kell „/” (per) jel
Leader/Fõnök rendszer (dinamikus):
- Admin ki tud nevezni egy játékost aki a vezetõje, fõnöke (leader) az adott melónak ( fenti).
- A leader meg tudja hívni a civileket hogy csatlakozzon a melóhoz, vagy maffiacsaládhoz
- A leader ki tud rúgni játékosokat...
- A leader rangokat tud adni a tagjainak.
- Amikor a leader felvesz egy új tagot, akkor eltudja küldeni a skinválasztó képernyõre hogy az adott család, vagy banda skinjei közül válasszon egyet.
Család, Banda rendszer (dinamikus):
- Saját bandát alapíthatsz, vagy maffiacsaládot
- Felvehetsz bárkit tagnak
- Kitudsz rúgni tagokat.
- Egy család, banda vezetõi be tudják állítani a banda szinét, nevét, HQ-ját, amit kedvelnek,
- A leader rangot tud adni a tagoknak...
Ház rendszer:
- Vehetsz házat
- Eladhatsz házat
- Bérelhetsz házat
- Kiadhatod bérbe a saját házad
- Vehetsz saját autót a házhoz ami mindig ottmarad.
License System (jogosítvány rendszer)
- Ahoz hogy tudjál bármilyen jármûvet is vezetni engedélyt kell venned a megadott helyeken,
vagy vizsgáztatónál kell venned ( ha van fent ). Külön kell jogsi autóra, hajóra, repülõre, horgászata, teharautóra, buszra
Forgalmi engedély-Ahoz hogy legálissá tedd a kocsid kell szerened egy forglmi engedélyt. Ezt autókereskedõtõl tudsz, vagy ha bérelsz egy kocsit a bérlõs helyen ahoz automatikusan kapsz.
-A házad autójához jár forgalmi
Személyi igazolvány
Mindenkinek külön személyi igazolványa van, mint a valóságban.
Tartalmazza: Korod, Házad számát, Mióta vagy a városban, stb....
Business System (üzltek):
- Tulajdonos nevét mutatni fogja a belépõ ikon.
- Védelem nevét mutatni fogja a belépõ ikon.
- Beállíthatod hogy mekkora összeg legyen a belépési díj az üzletbe
- Álcázhatod az üzleted valami kamu névvel (pl: fegyvert árulsz a boltban, de a bolt neve játékbolt)
Védelem/védelmi pénz:
- Egy Business tulajdonosai ki tudnak jelölni egy játékost az üzlet védelme-ként (magyarul neki fizet védelmi pénzt).
- Ahogy hamarosan egy Business elkezdi termelni a pénzt, és ennek van védelme, amit ez ellenõrizni fog, ha az és ha a bevédõember online akkor a bevétel 10 százalékát megkapja aki a védelmet szolgáltatja.
Karting rendszer (gokartpálya):
- A dokkoknál lehet gokartozni ha 2 játékos vagy több játékos fizet be rá, lesz egy üzenet 15 másodperc után, ami után elindul a verseny (Az indítóüzenetet annak jelzi aki befizetett a gokartra és bele is ült a gokarba).
- Automatikusan 4 perc után befejezõdik a menet.
- Kiírja a verseny végén a helyezetteket
Paintball rendszer (üzlet) Itt lehet DM-elni:
- ha 2 játékos vagy több játékos fizet be rá, lesz egy üzenet 15 másodperc után, ami után elindul a verseny (Az üzenet csak annak jelenik meg aki bentvan a paintball területen csak lenni üzen ki van a területben).
- Automatikusan 4 perc után befejezi a Paintball versenyt és be ki fogja jelezni a nyertest.
Mayor/polgármester rendszer:
- Csak 1 polgármester, akit kijelölt egy Admin.
- Mayor be tudja állítani az adót, azt fizetni fogja minden játékos PayDaynél.
- Mayor automatikusan el tudja ajándékozni az adó egy részét minden elérhetõ Rendõrnek / FBI / National Guardba –ba tartozóknak
Börtönrendszer:
- A rendõr letudja csukni azt aki nem tartja be a Törvényt! ( törvénykönyvet elolvashatjátok a "San Andreas PD Toborzói Irodája" témán belül, levan irva hogy mien bûnökért mien büntetést kaphatunk )
- A játékosok nem tudják elhagyni a börtönt amíg lenem telik az idõ amit beálítótt a rendõr.
- Ügyvédet hívhatsz ha börötnbe kerülsz
Házassági rendszer:
- A játékosok össze tudnak házasodni egymással és meg tudják osztani a házukat, és üzletüket.
- A játékosok el tudnak válni egymástól
- A játékosok más játékosoknak tudnak javasolni.
- A játékosoknak szükségük van egy tanúra házasodáskor.
- A játékosok megházasodnak az egyháznál San Fierróban.
Newpaper/újság rendszer (dinamikus):
- Akinek újságíró a melója, vagy riporter, az újságot írhat, amit kijelez minden játékosnak
- A kézbesítõ elviszi az újságot a játékosnak .
- A játékosok tudnak olvasni újságot
Meló rendszer:
- LS-ben vannak melók amit felvehetsz, van amihez fõnök kell (fentebb) és van amihez nem
- A meló információit megkapod ha belesétálsz a melót jelzõ kis i betûbe
- Csak az tud 2 munkát vállalni aki család vagy bandatag, vagy leader
- Ha felvetted a melót, onnantól fogja 5órát kell várj hogy lemondhasd (felmondási idõ)
- Melók amihez nem kell leader:
-Autótolvaj
-Autókereskedõ
-Autószerelõ
-Drogdíler
-Fegyverkereskedõ
-Prostituált
-Horgász (ez nem munka, ez inkább hobby, és kell horgászengedélyt venned)
-Pizzafutár
-Detektív
-Ügyvéd
-Boxoló
Ihatsz a kocsmában és berughatsz:
- A játékosok több kocsmánál és szórakozóhelynél tudnak inni.
- A játékosok több fajta ital közül választhatnak ( vodka, whiskey, sör, víz, szóda).
- Azok az italok, amik alkoholt tartalmaznak, azoktól berughatsz (dölöngélni fog a karaktered, ha rendõr meglátja megbüntethet érte)
Boxoló rendszer:
- Azok a játékosok, akik boxolók a játékban, hogy dolgozzoni tudj kikell hívj egy másik játékost egy boksz mecsre.
- Aki gyõz, az kap Pontot a Boxoló Skilljükben.
- Amikor a mecsnek vége, a többieknek aki közel van kiírja hogy ki lett a gyõztes
- Ha egy játékos leveri az aktuális bajnokot, lesz egy új üzenet hogy ki az új bajnok.
Szolgáltatórendszer (busz, taxi, autószerelõ, mentõ, pizzafutár….):
- A játékosok rendelhetnek taxit, buszt, orvost, pizzát, autószerelõt
- bekell írni a megfelelõ parancsot ( /service
- Akik az adott melóban dolgoznak azok el tudják fogadni/utasítani a szolgáltatást
Kötözés rendszert(elrablás kocsival):
- Bizonyos szint után meg tudsz kötözni játékosokat a kocsidban ( /tie [ ID ] paranccsal )
- A családtagok, bandatagok, bármilyen szinttõl tudnak kötözni embert
- A játékost, akit megkötöztek, 3perc múlva automatikusan kioldódik a kötele, és megszabadul….
Taxi & Busz rendszer
-Lehetsz taxis, vagy buszos (a taxishoz leader kell)
-A buszok egy fix összegért fuvaroznak amit akkor kap meg ha végigment az összes megállón, illetve ha felszáll valaki a buszra
-A taxis: ha valaki beszáll a taxijába akkor 16 másodpercenként összeadódik az összeg amit be állítótt ( összeg beállítása /fare öszseg )
- Viteldíjat és új viteldíjat, ki fognak mutatni.
-A teljes viteldíjösszeget fizetni fogják a taxisofõrnek, ahogy kiszáll a kocsiból az utas.
Fegyverkereskedõ rendszer:
- Aki fegyverkereskedõ feltud venni úgynevezett materialokat a megadott helyen ( ird be ott ezt a parancsot /materials get 10 ) azután elkell vinned a material leadó helyre ( ott ird be ezt /materials deliver ) és kapsz materials-t ebbõl tudsz majd fegyvert csinálni/eladni ( fegyver eladása /sellgun
Drogkereskedõ rendszer:
-A munkát a drug den-nél lehet felvenni kint az ajtónál
-Drogot bent a kanapál lévõ i betûnél kell felvenni
-Ha valaki drogot használ ( /use drugs parancsal ) attól növekedik az armorja
-Minél több drogot eladsz akkor majd növekszik a drug dealer skilled ( szinted ) és akkor majd több drogot tudsz magadnál tartani és eladni ( eladni /selldrugs [ játékos név / ID ]
/selldrugs paraszt_sanyi 8 600 )
Halászat :
- Ha van horgászengedélyed (venni kell) akkor tudsz horgászni a kikötöben
-A kifogott halat el tudod adni a 24/7ben( csak 5 lbs feleti halat tudsz eladni), amiért pénzt kap.
- Minél magasabb a horgász skilled (szinted) annál nagyobb halakat fogsz ki, minél nagyobb halakat adsz el annál több pénzt kapsz.
- /fishes paranccsal meg tudod nézni hogy milyen halakat fogtál
- Vissza tudod dobni az utoljára megfogott haladat /throwback paranccsal
- El tudod dobni a megfogott halaid közül mindegyiket /throwbackall paranccsal
- El tudod dobni azt a halat amelyiket választod /releasefish 1-5 paranccsal
Pizza futár rendszer:
-Ha pizzat fogyasztunk attól teljesen felmegy az életünk
-Pizzat rendelni kell pizza futártól /service pizza paranccsal
-A pizza futár kiszállítja a pizzát és oda adja, a pénzt a vevõnek kell oda adnia amennyiben megegyeznek /pay [ ID ] <összeg>összeg>
Autó kereskedõ rendszer:
-Autó kereskedõtõl lehet venni kocsiakt ( autó eladása /sellcar [ ID ] <összeg>összeg> amit majd sajátként használhat a vevõ és lezárhatja
Autó tolvaj rendszer:
-Kocsit kell eladni egy bizonyos pontra (/dropcar paranccsal megjelenik a leadási pont ) ha elvitted pénzt kapsz érte.
-Ha már leadtál egy kocsit utánna 20 perc múlva tudsz leadni egy másikat
-Minél több kocsit leadsz akkor fejlõdik az autó tolvaj szinted, ha növekszik a szinted akkor majd több pénzt kapsz és kevesebb idõt kell várnod míg leadhatsz egy újabb kocsit.
de lassan itt a GTA4..
késõbb volt ugyan ez a szeró csak más néven, de a host meghalt
Ezt leszámítva nem volt gond,végigment a telepítés és utána megnéztem és megvannak azok a fájlok is amikkel probléma volt a telepítés során.(gta3.img,player.img,SPC_GA,SPC_NA)
Nah szóval ezen túlvagyok,megcrackeltem a játékot,jöhet az indítás.
Elindítom kiírja hogy kell neki a DirectX 9.0c ami egyébként fent van a gépen ráadásul a legújabb novemberi verzió.
Jó megpróbáltam felrakni azt ami a SA DVD-n van.Elindítom, félpillanat alatt végigszaladt a telepítés és nem is csinált semmit.Újraindítom a gépet megint elakarom indítani de semmi nem történik.Homokóra kb 1-2 másodpercig aztán semmi.A mentések is kivannak törölve teljesen szóval az is kilõve.
Tanácstalan vagyok.
Légyszi segítsetek!!!
én letöltöttem egy gtasa.iso torrentet,telepítettem és kéri a játék cd-jét. egy crack-et is letöltöttem hozzá,de azt írja ki hogy a vorbisfile.dll nem található,ezért nem indul el a játék.
lécci segítsetek!! (elõre is köszi)
Hogyan lehet a valami.CS kiterjesztésû fájlokat módosítani??
Próbáltam "Sanny Builder 3"-mal de azzal csak megnyitni lehet!
Köszönöm! Elõre is!
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
Köszi elõre is!
vannak hibás modok és elõfordulhat az is hogy két mod ugyanazt a file-t módosítja, ilyenkor az gyõz aki utoljára próbálkozott, viszont ez lehet h megfekteti a másik modot
ezeket csak úgy tudod megállapítani, ha kipróbálod õket
egy javaslat: sok autót (vagy egyéb modot) ne röffents be egyszerre, kettõt-hármat max aztán teszt h megy-e, ha igen akkor mentés (elmásolod vhova a file-okat ha van hely) aztán mehet a köv adag, nagy szivás amikor pl berak az ember 30 autót és egy hibás miatt fagy vagy repül a stuff (mod pack-ok kivétel, azokat általában letesztelik, nem szoktak problémát okozni)
Samsung HD161HJ típusú vinyóhoz keresek elektronikát. Aki rendelkezik ilyennel és megválna tőle, az dobjon egy PM-et! Munkám gyümölcsét cserélném valami ehetőbbre.
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
ON
Egy auto motor szerelõ szerver aki szereti a motorokat és a kocsikat go van természetesen stunt is aki kakr sõt vizi stunt is nagyon jó kis szerver de folyamatosan bõvitem !
Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520