GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Nekem 1nagy gondom van a gameban lévõ kocsikkat.Túl kicsi a lámpa fénye.Szal azt kéne,hogy az eredeti fényt,kicsit megnagyobbítani,csak hogy mégis valóságosabb legyen.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
de versenygépekbõl sajnos szûkös a kínálat. Azért jól néznek ki sztem.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
széb darab
nálam készül egy, de a gammába nem tudom berakni, ha valaki válalja a konvertálást, annak a kész modellt elküldöm, amint kész.:

Renault magnum http://kamionszim.hu
még amugyis kb 2 db verdát cseréltem le,még csak amatör vaok!
Na a kérdés,ha az eljétöl csak a szagatott vonalig "csinálom"meg a skincserét az nagyon gáz?
Vagy még a jegyzettömbös részét is el kell végeznem?
Tehát,ha azon a modon cserélem ki a jármümodeleket,ami az elejétöl a szagatott vonalig tart,az nem baj?
01. IMG Tool elindítása
02. File/Open (CTRL+L) Megkeresni a GTA3.IMG file -t (helye: GTA San Andreas\models) majd megnyitás
03. A filelistából kikeressük a két file -t amire szükségünk van Edit/Find (F2).
Pl.: Amennyiben a Banshee nevü autón szeretnél skin -t cserélni, úgy a következõ két file -ra lesz szükség: 'banshee.txd' valamint 'banshee.dff' (aposztróf nélkül)
Értelemszerûen annak az autónak a nevére keresel rá, amelyiken a skin -t szeretnéd módosítani! (monster, cheetah...)
04. Most pedig biztonsági másolatot készítünk a két file -rol (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) a következõképpen. Kijelöljük a célfile -t (pl.: banshee.dff) majd COMMANDS/EXTRACT (CTRL+E)
és megadjuk neki, hogy hova szeretnénk a filet exportálni.
05. A skin lecserélése következik. Ezt mind a két (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) file -nal meg kell csinálni. mégpedig így: kijelölés után (pl.: banshee.dff) COMMANDS/REPLACE (CTRL+L)
Értelemszerûen a *.dff kiterjesztésû filera a *.dff -et a *.txd kiterjesztésû filera pedig a *.txd -t!
06. A skin lecserélésével vegeztünk.
----------------------------------------------------------------------
(A következõ lépésekben is a Banshee névre keresztelt autót veszem alapul!)
Többé-kevésbé mellékelnek az autókhoz testre illetve skin -re szabott beállításokat amiket a játék a VEHICLES.IDE -ben tárol. Most ennek a sornak a lecserélése következik.
Ez álltalában a readme.txt -ben talalható meg (archivumonként változó).
Az readme.txt keresendõ sor egy része (példa): 429, banshee, banshee, car, BANSHEE, BANSHEE...
Beállítások lépései:
01. Jegyzettömb megnyitása
02. A VEHICLES.IDE megnyitása (helye: GTA San Andreas\data) (érdemes ellenõrizni, hogy nem irásvedett -e a file!)
03. Megkeressük a kérdéses sort, majd lecseréljük a readme.txt -ben leírtak alapján.
(A legvégén is a Banshee névre keresztelt autó az alap...)
Lehetséges, hogy nem csak a skin -hez tartozik egy beállító sor hanem magához az autóhoz is. Ez a file pedig a HANDLING.CFG
A readme.txt -ben keresendõ sor egy része (példa): BANSHEE 1400.0 3000.0 2.0 0.0 0.0 -0.20 70 0.75 0.89 0.50 5 200.0 33.0 10.0 R P
Ha találunk ilyen sort, vagy ezzel külsõre megegyezõt akkor a következõ a dolgunk.
01. Jegyzettömb megnyitása
02. A HANDLING.CFG megnyitása (helye: GTA San Andreas\data) (érdemes ellenõrizni, hogy nem írásvédett -e a file!)
03. Megkeressük a kérdéses sort, majd lecseréljük a readme.txt -ben leírtak alapján.
55298-igaz
"when it's done" 😊
tessék
Itt található...
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Sajnos egy kicsit félreértettél.
Az tény, hogy olyan alaposan meghatároztam a scripttel kapcsolatos elvárásokat, hogy ez kicsit félreérthetõ lett.
Ha tudnék ilyen scriptet írni, akkor nem kértem volna segítséget.
Melyik mod installer tudná lekezelni az összes fajta cuccot?
Én a GGMM-et, IMGTool 2.0-t, Spark-ot, és a San Andreas Mod Installert (SAMI v 1.1) használom.
Néha egyenként, néha keverve. 😊)
Az a bajom, hogy motorból évjárat szerint nagyon nagy gáz van.
De azért az Uralt mégsem teszem a wayfarer helyére...A fellelhetõ Goldwingek baromira elbaszott krómmal és túlzott csillogással vannak csak.Ha valaki editált már egy ilyent, akkor szóljon...please.
Eddig egy Kawát találtam, ami jó lehet, meg persze egy öreg old Harleyt, ami vitán felül áll.
Sancheznek meg van egy 450-es Honda CRF,a krosszmotorok szinte alig változnak az évek során.
Quadnak a Yamaha 660 Raptorja van benne, a másikról nem tudtam levakarni a neont.Nincs nagy választék...
<#nemtudom>#nemtudom>
pedig szép mocik, csak úgy eléggé gagyi, hogy nem is a kormányt fogja, hanem jóval fölötte a nagy semmit :o
ezeknél a mociknál minden ok? 😊

egyébként próbáld meg más autóra rakni.
Nem tudom mi lehet a baj, de van már elég BMW, annyira nem gáz, ha ez kimarad

c115
c115