GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Fõleg a versenyekre és ilyenekre gondolok, ahol nem mindegy milyen teljesítményû autók vannak berakva. Autós üldözéseknél is rohadtul fontos, van pl a stricielkapós küldetés amikor a játék olyan kocsit ad ami nagyon jól bírja a gyûrõdést és mással meg se lehetne csinálni.
zaki
<#guluszem1><#eljen><#worship><#taps><#smile>

KG21
van asszem egy rakás lámpafény módosítás, egy particle.txd fájl az egész, majd leszedek egyet.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
már elkezdtem egy új játékot, és folyamatosan tesztelem. Eddig nincs semmi hiba, kivéve, hogy néha késve rak fel textúrákat, és kicsit erõlködik az engine. De szerencsére ilyen nincs sûrûn. Helikopterrel, repülõvel, amikor hirtelen leereszkedünk viszont sûrûn mosódnak a textúrák, de nem zavaró nagyon, mert kb 2 mp késéssel ugyan, de kiélesednek.

Akos 001
Nagyon jók!!

Nekem 1nagy gondom van a gameban lévõ kocsikkat.Túl kicsi a lámpa fénye.Szal azt kéne,hogy az eredeti fényt,kicsit megnagyobbítani,csak hogy mégis valóságosabb legyen.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DanielT
Errõl jut eszembe, valahogy meg kellene próbálni odafigyelni arra, hogy a mod felrakása után is tökéletesen végignyomható legyen a játék minden történeti és mellékküldetési része.
KG21
Lehet hogy kicsit baromság egy versenyben a japán GT autók, és ez a DTM Audi TT,
de versenygépekbõl sajnos szûkös a kínálat. Azért jól néznek ki sztem.

Akos 001
Sehogy.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

bazs1
Tudja valaki, hogy lehet katona ruhát szerezni?

Kit--Kat
<#worship>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Akos 001
nem rosz ötlet😄
széb darab

gumikacsa
mértnem egybõl magyar kamionok? 😛

nálam készül egy, de a gammába nem tudom berakni, ha valaki válalja a konvertálást, annak a kész modellt elküldöm, amint kész.:

Renault magnum http://kamionszim.hu

Tarajos Sül
ok köszi amugymeg nem az hogy lusta vagyok hozzá,de az a bonyolultabb része!

még amugyis kb 2 db verdát cseréltem le,még csak amatör vaok!
DJ Skyline
nem gáz,de így csak a txd,és dff fileokat cseréled le...de ne csodálkozz,ha egy trabant stílusú kocsira ferrarit teszel be,de az nem úgy viselkedik majd mint egy ferrari!😊

Tarajos Sül
bocs a nagy méretért!

Na a kérdés,ha az eljétöl csak a szagatott vonalig "csinálom"meg a skincserét az nagyon gáz?
Vagy még a jegyzettömbös részét is el kell végeznem?

Tehát,ha azon a modon cserélem ki a jármümodeleket,ami az elejétöl a szagatott vonalig tart,az nem baj?
Tarajos Sül
Skincsere lépései:

01. IMG Tool elindítása

02. File/Open (CTRL+L) Megkeresni a GTA3.IMG file -t (helye: GTA San Andreas\models) majd megnyitás

03. A filelistából kikeressük a két file -t amire szükségünk van Edit/Find (F2).

Pl.: Amennyiben a Banshee nevü autón szeretnél skin -t cserélni, úgy a következõ két file -ra lesz szükség: 'banshee.txd' valamint 'banshee.dff' (aposztróf nélkül)

Értelemszerûen annak az autónak a nevére keresel rá, amelyiken a skin -t szeretnéd módosítani! (monster, cheetah...)

04. Most pedig biztonsági másolatot készítünk a két file -rol (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) a következõképpen. Kijelöljük a célfile -t (pl.: banshee.dff) majd COMMANDS/EXTRACT (CTRL+E)

és megadjuk neki, hogy hova szeretnénk a filet exportálni.

05. A skin lecserélése következik. Ezt mind a két (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) file -nal meg kell csinálni. mégpedig így: kijelölés után (pl.: banshee.dff) COMMANDS/REPLACE (CTRL+L)

Értelemszerûen a *.dff kiterjesztésû filera a *.dff -et a *.txd kiterjesztésû filera pedig a *.txd -t!

06. A skin lecserélésével vegeztünk.

----------------------------------------------------------------------

(A következõ lépésekben is a Banshee névre keresztelt autót veszem alapul!)

Többé-kevésbé mellékelnek az autókhoz testre illetve skin -re szabott beállításokat amiket a játék a VEHICLES.IDE -ben tárol. Most ennek a sornak a lecserélése következik.

Ez álltalában a readme.txt -ben talalható meg (archivumonként változó).

Az readme.txt keresendõ sor egy része (példa): 429, banshee, banshee, car, BANSHEE, BANSHEE...

Beállítások lépései:

01. Jegyzettömb megnyitása

02. A VEHICLES.IDE megnyitása (helye: GTA San Andreas\data) (érdemes ellenõrizni, hogy nem irásvedett -e a file!)

03. Megkeressük a kérdéses sort, majd lecseréljük a readme.txt -ben leírtak alapján.

(A legvégén is a Banshee névre keresztelt autó az alap...)

Lehetséges, hogy nem csak a skin -hez tartozik egy beállító sor hanem magához az autóhoz is. Ez a file pedig a HANDLING.CFG

A readme.txt -ben keresendõ sor egy része (példa): BANSHEE 1400.0 3000.0 2.0 0.0 0.0 -0.20 70 0.75 0.89 0.50 5 200.0 33.0 10.0 R P

Ha találunk ilyen sort, vagy ezzel külsõre megegyezõt akkor a következõ a dolgunk.

01. Jegyzettömb megnyitása

02. A HANDLING.CFG megnyitása (helye: GTA San Andreas\data) (érdemes ellenõrizni, hogy nem írásvédett -e a file!)

03. Megkeressük a kérdéses sort, majd lecseréljük a readme.txt -ben leírtak alapján.

DanielT
Én nem Magicari M3-asát használtam, hanem ami az amigon van fent és az hibátlan csodaszép darab, nagyon jó handlinggel, érdemes megnézned.
Akos 001
😄ja,belehuppansz a kocsiba,és😞pl) Ferrari Enzo-by MagicAri 😊)))

55298-igaz

KG21
majd ha lesz egyszer GTA Kárpát medence, akkor lesznek a modjában magyar cuccok dögivel. De erre kicsi az esély 😛

DJ Skyline
de...MagicAri kocsiai,és 2 saját konvertálásom😄DD

zaki
KG csinálja, ez elég magyar 😄

Akos 001
ok,de mégis lehetne benne,vmi magyar.

KG21
nem 😄

Akos 001
joak,de nem lenne jobb,ha magyar cégek nevei lennének rajta?😄

DJ Skyline
<#eljen><#eljen><#eljen>

KG21

KG21
lecseréltem a kamionokat, és csinálgattam velük néhány fuvart. A harmadiknál meglepõdtem. Ugyanis nem tudta a gép felvonszolni magát azon a dombon ami rögtön a kijárat után van jobbra, és ugye arra kéne menni. Mivel a menettulajdonságokon nem változtattam, nem értem a dolgot, ez másnál is így volt? Nektek fel tudott ott vánszorogni a trailerrel? Egyébként mindjárt rakok képeket róluk.

KG21
csak a Duke Nukem Forever trailerben látott megjelenési dátumot tudom plagizálni

"when it's done" 😊

KILLER2
Kb mikor lesz kész a mod?

Töltsük le az internetet!

KG21
kijavítottam a Goldwing csillogását
tessék

KG21
nem ismertem ezt az oldalt, isten ez a verda<#eljen><#worship>

KG21
ja, akkor tényleg félreértettem, kár, már azt hittem, te olyan installert tudnál írni, mint amik pl a Killerkip modokhoz vannak, azt kéne megtudni, õ hogyan csinálja. Ilyen felkínálom a választást szerû scriptet, én nem tudom hogyan lehetne kivitelezni. Az installálási módszer, amit kitaláltam elég fapados, de inkább ez, minthogy 600 megás legyen, mert a gta3.img 1,2 giga, és az tömörítve a legjobb esetben is ennyire jönne ki.

KG21
ja de neked gyanítom, nem ezek az évjáratú mocijaid vanak. Egyébként Smaxban meg lehetne csinálni, hogy kicsit lejjebb kéne rakni a bábút, hogy jobban illeszkedjen, de sajnos le van zárva az a moci 😞 WWayfarer csillogását egyszerû megcsinálni, ahogy az összes túlkrómozott verdáét. TXD Workshopban a krómfájlját exportálod, aztán kissé sötétebbre veszed, és visszateszed

Megvan az igazi Eldorado!
Itt található...

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

"valamint az írásodból azt veszem ki, hogy te képes vagy külön installscriptet írni a modnak, és nem azt tervezed, mint én, hogy mod installer rakná be."
Sajnos egy kicsit félreértettél.
Az tény, hogy olyan alaposan meghatároztam a scripttel kapcsolatos elvárásokat, hogy ez kicsit félreérthetõ lett.

Ha tudnék ilyen scriptet írni, akkor nem kértem volna segítséget.

Melyik mod installer tudná lekezelni az összes fajta cuccot?

Én a GGMM-et, IMGTool 2.0-t, Spark-ot, és a San Andreas Mod Installert (SAMI v 1.1) használom.
Néha egyenként, néha keverve. 😊)

Nekem ott fogja, ahol kell...<#vigyor2>
Az a bajom, hogy motorból évjárat szerint nagyon nagy gáz van.
De azért az Uralt mégsem teszem a wayfarer helyére...A fellelhetõ Goldwingek baromira elbaszott krómmal és túlzott csillogással vannak csak.Ha valaki editált már egy ilyent, akkor szóljon...please.

Eddig egy Kawát találtam, ami jó lehet, meg persze egy öreg old Harleyt, ami vitán felül áll.
Sancheznek meg van egy 450-es Honda CRF,a krosszmotorok szinte alig változnak az évek során.
Quadnak a Yamaha 660 Raptorja van benne, a másikról nem tudtam levakarni a neont.Nincs nagy választék...
<#nemtudom>

zaki
basszus 😞

pedig szép mocik, csak úgy eléggé gagyi, hogy nem is a kormányt fogja, hanem jóval fölötte a nagy semmit :o

KG21
vaze, épp most néztem meg, majd mind szar ilyen szempontból :/ Van amelyiknél nagyon melléfog, néhánynál csak kicsit. Majd még akkor keresgélnem kell

zaki
feke=keze, bocs, de úgy látszik értetted mit akartam írni 😊

KG21
õszintén szólva ezt nem néztem, kösz a tippet, majd leellenõrzöm

zaki
valamelyik mocinál volt az a problémám, hogy a madárnak nem a kormányon volt a feke, hanem vhol felette 😊

ezeknél a mociknál minden ok? 😊

KG21
ma is haladtam, betoltam a mocikat. Hétvégén jönnek a teherautók, meg egyebek, amik vannak még.

Web mester
Ezeket ti írjátok meg???

Akos 001
a BMW-soha nem jöttek be...
egyébként próbáld meg más autóra rakni.

KG21
visszakerestem a fórumban MagicArizona konvertjeit, rá is leltem az M3-as BMW-jére, de sajnos a játékban ilyen torzszülött lett 😞
Nem tudom mi lehet a baj, de van már elég BMW, annyira nem gáz, ha ez kimarad

Akos 001
Hy.Lessz egy küldi Las Venturas-ban.Ott el kell majd lopni 1et,és az ott lesz a reptéren.

bazs1
CsÕ! Tudja valaki, hogy hogy(hol) lehet jetpacket szerezni csalás nélkül?

ja és egy kérdés van olyan mod vagy patch vagy valmi a GTA SA hoz amitõl pszi erõnk lesz???

c115

köszz

c115

DJ Skyline