GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guer
na az igen kényelmes 😊
és az autok is nagyon szépek ugylátom csak igényes darabok
szoval mostmár lesz miért ujrajátszani a gémet 😊
thx srácok

KG21
nem, mod installerhez írom a scriptet, az pakolja bele a gta3.img-be a cuccokat. Az egyénnek annyi dolga lesz, hogy mod installert fel kell telepítenie, majd azzal kiválasztani a cuccost, és aztán az megcsinálja a többit.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21

Guer
és ezt az installprogit ugy oldjátok meg hogy fogom felrakom a modot és ezetul semmit nem kell állitgatni?
img-ben meg mittomén

KG21
tulajdonképpen majdnem minden autó a helyén, de még igazítani kell néhol a handlingeken, meg még csak most jön az installscript gyártás, tesztelés. Ahhoz képest elég jól áll, hogy Szerdán kezdtem csak neki<#idiota>

Guer
ha esetleg egyszer lesz hozzá kedvetek csinálhatnátok olyan listát is ahol minden autohoz mellékelve van a kép...
csak hogy a kedves érdeklödök jobban képben legyenek 😊

KILLER2
nem mondtam, hogy legyen kész, csak kérdeztem meg feltételeztem

Töltsük le az internetet!

DJ Skyline
nincs idõponthoz kötve,majd kész lesz!^.^

KILLER2
Akkor szerintem hamarosan készen lesz a mod nem?

DanielT
Fegyverek már mehetnek is a modba, nagyon ütõsek!
landstal - Ford F150
bravura - '83 Chevy Caprice
buffalo - '87 Chevy Camaro IrocZ T top
linerun - Ford 9000 CLT
firetruck - Peterbilt 739
strecth - '86 Lincoln Town Car Eagle
pony - Toyota Hiace
cheetah - Ferrari Testarossa
moonbeam - '90 Toyota Town Ace
esperant - '78 Cadillac Eldorado
taxi - '92 Chevy Caprice taxi
bobcat - Chevy Silverado K10
enforcer - '86 Chevrolet 3500 Enforcer T2
banshee - Dodge Viper T10
artict1 - Gigagames
artict2 - A Kamaz nyergesnek a pót hordozó alváza
artict3 - Háromtengelyes Krone
previon - '64 Ford Mustang
cabbie - '77 Checker Marathon
stallion - Plymouth Cuda Cabrio
monster - Chevy Silverado K10 offroad
admiral - Mercedes 190E
turismo - Ferrari F40
solair - Nissan Bluebird (kombi)
pcj600 - Suzuki GSXR 3in1
faggio - Vespa 180 supersport
freeway - Harley Davidson Shovelhead
sanchez - Honda CRF450
patriot - Hummer H1
quad - Yamaha 660 Raptor
sabre - Dodge Challenger R/T
zr350 - Mazda RX7
comet - Porsche 911 Speedster
rancher - Chevy Blazer K5
virgo - '72 Lincoln Continental IV
greenwood - '85 Dodge Diplomat
hotring - '63 Corvette Stingray
sandking - Chevy Suburban Ofrroad
blistac - '85 Toyota Levin
mesa - Jeep Wrangler
supergt - Nissan 200SX
petro - '60 Peterbilt 352 CAB
nebula - Ford Falcon SP221
majestic - Ford Falcon GT 351
hydra - Harrier G7
fcr900 - Kawasaki Ninja
towtruck - Chevy Towtruck C10/C20
remington - '74 Cadillac Seville
blade - `67 Cadillac DeVille Lowrider
vincent - Chevelle SS
clover - '69 Camaro
merit - Camaro Z28
yosemite - '90 Ford F150
uranus - Dodge Superbee
elegy - Nissan Skyline
raindanc - Kamov 27H
tahoma - '86 Ford Crown Victoria
savanna - '63 Chevy Impala Lowrider
dft30 - DFT30 Transporter
bf400 - Ducati 1000
euros - '72 deTomaso Mangusta
copcarla - '85 Ford Crown VictoriaLAPD
copcarsf - '92 Ford Crown Victoria
copcarvg - '87 Chevrolet Caprice Interceptor
copcarru - Chevrolet K5 Sheriff
picador - '72 Chevrolet El Camino
alpha - Opel Calibra
phoneix - '70 Ford Mercury Cyclon
mower - Nogamatic fûnyíró 😊)
flash - Fiat 126P Tuned egyenlõre
manana - Alfa Romeo Alfa75
monstera - '86 Chevy Silverado offroad
monsterb - Ford F150 offroad
bullet - Ford GT40
fortune - Audi Quattro
infernus - Toyota MK3
elegant - BMW 750iL
club - '81 Ford Fiesta
voodoo - '59 Cadillac Eldorado
slamvan - '72 Chevrolet El Camino blinking
intruder - Plymouth Cuda 440
cadrona - '67 Pontiac GTO
emperor - Ford Mustang Boss 429
sadler - Toyota Fj40
jester - Mitsubishi 3000
sultan - '69 Pontiac GTO Judge
huntley - '92 Toyota Hiace Surf
tornado - Pontiac BoneVille

Ez az épp most aktuális lista.

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

[Walaki]D`Lair
Melyik adatot kell változtatni, hogy puhább legyen a rugózása pl. a landstalker-nek?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

DJ Skyline
semmi!😄D
nem volt kedvem,meg idõm hozzá...majd lehet megjön a kedv a mod miatt nem tom'...

Akos 001
Sky,a malév gépbõl lett valami??

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

zaki
köszönjük szépen <#smile>

1-2 magyar gta-s oldalnak is el lehetne küldeni, pontosabban megírni nekik, hogy már van ilyen mod is, talán a gamestarnak is, aztán a gta3.netre... milliomos leszel <#nevetes1><#idiota><#eljen>

DJ Skyline
ok,elvállalom,hamar megvan!

Semmi baj,köszönöm a gyors válaszodat!

DJ Skyline
american.gxt-t megnyitod gxt editorral és ott átszerkeszted...többet nem tudok segíteni

Akos 001
Már 1szer beírtad.
Láttuk,de nem tudjuk.Az american.gxt-ben kell keresni.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Web mester
Hogy lehet a saját rádiod nevét megváltoztatni?

KG21
nem hinném 😊 Valószínûleg leszedi ez a 30 ember aki ide benéz, és slussz. De nekem mindegy, én elsõsorban magamnak csinálom, az csak ráadás, hogy nektek is megosztom

zaki
KG, ezzel a moddal híres leszel, azt ugye tudod? 😊

KG21
jah bocs, csak átfutottam a sok üzenetet, és hirtelen félreértettem mi van. Na szóval a felfüggesztést kell lejjebb venned, amit úgy tudsz megcsinálni, hogy a handling.cfg-ben a Huntley soránál van egy mínusz 0.xx szám. Ez ha pl -0.30, akkor vedd le mondjuk -0.15 re, és máris feleakkora lesz a felfüggesztés magassága. A kerék néha azért nagy, mert a vehicles.ide sorában nem cserélted le a megfelelõ sort, amit az autó alkotója adott a járgányhoz. Ha ilyen nem volt mellékelve, akkor magadnak kell kikísérletezned milyen adatokkal áll a legjobban a kerék.

Szia KG!

Sajnálom,rosszúl fejeztem ki magam,mert félreértettük egymást:a játékba raktam be az x5-t,de nem én csináltam,hanem a Magyar gta oldalon volt fenn.Igy tudnál segiteni?Hogy mi a baj vele azt már leirtam lejjebb!

Köszi Tupek

KG21
biztosan megoldható, de én feleslegesnek tartom, amúgy is egyszerû otthoni használatban feltenni, mivel csak a gta3.img-t kell átmásolni, meg azt a néhány ide, cfg, dat fájlt.

KG21
nem tartok rá igényt, azért köszönöm. Egyébként X5-ös BMW van SA-hoz, felesleges volt neked külön konvertálni egyet, mások már megcsinálták.

KG21
majd kiadom bétaként az elsõ verziót, te meg majd szépen egyesével beletömködöd azt a krómozást, ha addig nem gondolod meg magad. Én egyelõre nem szeretnék még ezzel is bajlódni, sok más fontosabb meló van ezzel a moddal.

KILLER2
Nem tudna valaki segíteni nekem a San Andreas Mission Builder használatában?

KILLER2
Nem tud valaki a san-hoz halo-s emberkét és esetleg fegyvereket meg jármûveket?

Üdv a GTA társadalomnak!

Van egy konvertált autóm,egy bmw x5-s!A gondolom csak az hogy az alváz és a kerekek között van egy autó magasságú szinteltérés!Lehet vlmit kezdeni vele?Huntley modelljére cseréltem le,nem a fehér lámpás bmw-rõl van szó.Még vlmit mitõl olyan vastag egy-két berakott autónak a kereke?

Elõre is thx Tupek

DanielT
Na, ezt pedig valahogy meg kellene oldani, mindenkinek gyors netje van, nyit valaki egy FTP szervert és oda mehet fel a cucc. Ennyit mindenképpen megérne, egységességében újabb egyedülálló dolgot tudhatna magáénak a mod, mert ilyet még senki nem csinált.
DJ Skyline
1 óra alatt meglenne mind szvsz...csak az lenne az egyetlen bökkenõ,hogy ezt valahogy elkéne juttatni KG-hez!😊
és neki újra berakni a txd-ket a gta3.img-be...akkor már egyszerûbb lenne,ha õ cserélné le,és én elküldeném neki a textúrát...de bevállalnám,meg fel is tudnám tölteni tárhelyre a txd-ket,egy rarba

Web mester
Hogy lehet a saját rádiod nevét megváltoztatni?

DanielT
Mekkora meló lenne kicserélni az összes verdánál? Bevállalnád? 😊
DanielT
Az ideálist azért meg kellene szavaztatni 😄
DJ Skyline
én már kikísérleteztem az ideális csillogást,ami nem is túlzás,de nem is matt!😊)

DanielT
Hatalmas dobás lenne, ha minden autó ugyanúgy csillogna(nem lennének ízléstelen túlkapások és gagyi munkák). Meg kellene találni a legjobb textúrákat és berakni mindre. Elég nagy meló persze..
DJ Skyline
mûködik persze...
hm de azt asszem a 3ds maxal lehet megcsinálni...ha meg az autó "fényességére" akkor azt meg txd workshop-al...txd workshopban megnyitod az autó txd fileját amielyiknek tetszik a csillogása,megkeresed a textúrát,exportálod,majd megnyitod az új autót,és annak is megkeresed a textúráját,majd importálod rá...

Még egy amatõr kérdés:
Ha valamelyik verdán nagyon tetszik a króm, akkor annak a textúráját büntetlenül átmásolhatom a másikba??
Úgy értem, elvileg mûködik.... ???

Nagyon örülnék egy kreatív emberkének aki egy stiftet összerakna nekem/nekünk végre. Kinn is volt/van , csak Geo Metro néven.
A minta Itt megtekinthetõ... 😊)

Azé tud ez az orosz csóka...
Tennap vótam cseh oldalon, nagyon sok olyat leszedtem, amit máshol nem is látni...
Meg van egy kedvenc orosz oldalam is (nem tudok oroszul, valami szkacsaty a download), csak tetû lassan jönnek le tõle a Moszkvicsok....
Lassan teljes russia modra való anyagom lesz.... 😊))

Ja igen, a konfigom....
2500 Barton (a húzható fajtából, akár 3200 is lehetne...), békebeli, betonbiztos, megbízható alap NF7, FX5700-E 128Mb, 2x256 RAM (természetesen duálban), 2db 80-as Maxtor, az egyik rackben, hibátlanok 2 év alatt, Plextor belû 48x24x48 LG, és egy 16x-os dual BTEC, mindenki nagy megelégedésére.
A tápom meg sima 300-as Codegen, csodálom, hogy bírja, de kõstabil minden vele.

Oprendszer:Kicsit kiherélt XP Prof, minden, ami kiváltható más progival, nem MS.

A teszteléseket én is bevállalom<#integet2>
Nekem a lecserélt kb 100 db verda mellett elég tûrhetõen hozza a textúrafrissítéseket.Messzirõl négy kereket szinte csak a taxi-nál láttam ('92-es Chevy Caprice, de ezt is lecserélném egy pöttyet régebbire...)
KG21-nek nagyon köszönöm a Goldwing módosítást.<#worship>

Így végigolvasva lehetne egy Hun mod is. Hallottam valami VC próbálkozásról is, ott szinte minden ki lett/lenne cserélve (térkép,házak,verdák).
Remélem még dolgoznak rajta, nem fulladtak tán bele.

És most bedobom a NAGY ötletem!!!!
Azon agyalok már régen, hogy mi lenne, ha a game telepítéskor is kapásból az én dolgaimat rakná fel?????
Vannak ilyen "összefûzõ" progik, talán valamelyikkel yól be lehetne módosítani az eredeti képfájl-t. Csak egyszer csinálnám meg a kedvenc cuccaimmal, és bármikor felrakom...OLLÉ!!!!
Utólag meg moddolhatom,ha új cuccok vannak...
Gyerekemnek adhatnék egy yól bemoddolt, kiírt SA-t, magyarul, meg minden....

Most nem, de délután beírom ide, a lecserélt autók listáját...gondolom, érdekel pár emberkét...<#dumcsi>

Ha valami hibádzik az elképzelésemben, akkor szóljatok, de ne lõjetek nagyon erõsen...<#violent><#gun><#worship>

Jah,szigorúan a biztonsági másolatom képfájlját módosítanám, szigorúan itthoni használatra...<#email><#ejnye1>

Valahogy így kell mondani, asszem....

zaki
hát igen, spc-s verdák qrva szépek 😊

DJ Skyline
Dodge Ram SRT-10 '03

letöltés

Dodge Ram 2500 '94 RWD

letöltés

DanielT
Figyelni kell azér' majd segítek a tesztelésben.
KG21
aham, hát a hotring handlingjén nem változtattam, csak a felfüggesztést igazítottam meg kicsit, de tény, hogy akadhatnak gubancok, és némelyik ilyen üldözõs küldetés könnyebb, esetleg nehezebb lesz. Majd idõvel végigérek vele, és javítgatom, ahol gond van ilyen szempontból. Amúgy nyomtam utcai versenyeket, és nem tapasztaltam nagy változást, a gép ugyanúgy fentakad a forgalmon, mint mod nélkül, és könnyû ellene nyerni.

DJ Skyline
megpróbálhatom majd,de nem mondok semmi biztosat