GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
c115
jah...most már én is alapból tömörítek mindent mégha pár 100kb össz-vissz a txd file!😄
de nem sokszor kell...amúgy megnéztem a Nissan-t...elég jó,sõt <#ejen>#ejen>
a számot meg kilehet javítan elvileg
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Egyébként az én modern modomból itt találsz képeket, nálam is kb 100 autó van, de mocik, és kamionok, még hátra vannak.
modern mod galéria
kukkancs' lejjebb és észreveszed,hogy napok óta errõl megy a téma,hogy csináljuk!^.^
ill KG21 a Project vezetõ,mi csak segítgetünk neki!😄
mikor lesz kész? nem tom
és ha van akkor hol?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A detailed radar modban a radaron fel van cserélve 2 db képkocka, ahol CJ házának kellene lennie, ott egy csatorna van a radaron.
Másnál is így van, vagy csak szimplán elbaxtam vmit?
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Ahogy elnézegetem, nagyon sokan a komplett mod-on törik a buksijukat.
Hát én sem teszek másként.
Most per pillanat kb 100 kicserélt jármûvem mûködik intenzíven, és jó egyetértésben egymás mellett.
Ami nem autó, az a Harrier, és raindancnak egy Kamov van berakva poénnak.
Az nrg500 kivételével minden moci ki van cserélve, A teherautók közül a pony,dumper, dft30,linerunner,ptro kapott új külsõt,és mindhárom artict is le van cserélve.
Mivel igyekszem jó fan módjára hû lenni az eredetihez (a lehetõságekhez mérten), így a modom neve lehetne classic-muscle cat mod is.
A volvo 850-et azért hagytam ki, mert 93-as kiadású.
Közlök majd listát, ha érdekel valakit, de csak hétvégén.
Az jármûvek betelepítés, és alapos tesztelés/nyúzás után ggm-be lettek elmentve, némelyiken még a handlingot, és az alapszíneket finomítani lehet, de ha nem, az is megfelelelõ.
Hogy ezeket ne egyenként tegyem be, kellene egy kis segítség a script írásához.
Ennek a scriptnek kezelni kell a már berakott szexibb csajokat, A fallen tree hire mod részeit, a chilliad add-on mod teljes anyagát, valamint pár épület textúrát, amit kicseréltem (Los Santos-i falfestmények, vidéki házak, San Fierroban az autókereskedés, tûzoltóság, kórház).
Azonkívül a scriptnek fel kell ajánlania, hogy milyen márkájú benzinkutakat akarunk látni (min 6 fajta van most), és egyes autóknál van olyan, hogy két fajtát is lehetne pakolni helyette (kb 5-6).
És még rengeteg apróság, amit eddig béraktam a gaméba.
Ami szerintem nagyon hiányzik:
A http://drive.to/gtaclassics oldalon van jópár VC-s verda (kisteher,teher, személy), ami piszok jól mutatna a SA-ban, viszont a gazdijuk talán idõhiány miatt nem fordít elég figyelmet ezeknek a SA-ba ültetésére.
Gondolok itt konkrétan az 1978 Ford F-150 kocsira, ami ugyebár kiköpött walton.
Szal, ha vki úgy gondolja, hogy elég tökösen tud hozzáálni a feladathoz, és nem csak a szája nagy, akkor várom a segítségét.
Vélemény?
amúgy meg nem szokott beszpemmelni,mert rendszeres olvasója,hozzászólója a topiknak!😊
És olyan nagy baj 1kérdés???
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Eddig még nem szóltam, de én is állatira unom, hogy minden topikba beszpemmelsz, marhaságot írsz, osztod az észt stb.
Állj le.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Kár!
De láttam egy letöltést azon a fenti oldalon hogy azt le cseréli!
Azt lehet irányitani?
1 küldetés alkalmával mész föl rá...azóta nem tudtam fölmenni rá...
kár,hogy nem lehet beöltözni katonának,és úgy talán fellehetne menni
Ha igen hogy?
Elöre is kösz!!!

milyenek lettek?<#smile>#smile>
ha segíthetek valamiben szólj nyugodtan!😄D
modern mod galéria
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"