GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
elég sok hámmer érkezett a limuzintól kezdve FBI-ig mindent érintve!😄
ha esetleg vmelyik modguru tudja hol lehet ezt megpiszkálni, engem is érdekelne a megoldás, valamint az is h Doherty-ben a diszként funkcionáló garázsokat hogy lehet kinyitni (már ha egyáltalán ki lehet saját épület berakása nélkül)
anno vice city-hez volt egy hack ami kiszedte a korlátot és annyi autot lehetett berakni a garázsba amennyi befért, én már nézegettem a sa-t is de nem találtam meg hol kellene ezt állitani <#nemtudom>#nemtudom><#wave>#wave>
Az lenne a kérdésem hogy mi a teendõ akkor ha a Gaq-ban leirtak szerint patcheltem a gamet,hogy ne fagyogasson(megjegyzem amikor elöször nyomtam végig semmi ilyen gond nem volt),erre eltüntek a mentéseim.Nem szivesen kezdeném újra.Szóval ötlet valakinek?
köszi
\"We are only slaves to our temptations\"\"
A végigjátszást elolvastam, de ott se találtam megoldást a problémámra:
Amikor számûztek a picsába és kaptam a küldetést, hogy fotózzam le a hullát odáig oké minden. Deha kész vok a küldetéssel nemtok semmit se csinálni, felhiv telón a CV de nemvágom milyen étteremrõl beszél semmi nyil vagy ilyesmi nem mutatja, a végigjátszás szerint egy "C" betûnek kéne megjeenni valahol de nemjelenik...
tipp?
elõre is köszi a segítséget.
\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Mondjuk sztem felvételnél érdemes visszavenni a felbontást, mert úgyse kell 800*600 nál nagyobb, mondjuk késõbb kilehet renderelni másméretbe, de 800*600 ba játszható felvétel közben is
KIRCSI
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Remélem így érthetõ!
Akinek nem inge...<#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2>
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
NEM HISZEM EL, HOGY NEM OLVASSÁTOK EL, AMIT ÍRTOK!!!
TUDTOK TI EGYÁLTALÁN MAGYARUL??????????
Mindenki szégyellje magát, aki azt is leszarja, hogy mi kerül ki a keze közül!!!
<#falbav>#falbav><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#gun>#gun><#action>#action>
Azt a progit ami felteszia a modot azt lelehet vhonnan szedni mert mikor telepitné akkor nem megy mert nincs nete uncsimnak.
ferrari F430-as nincs valakinek?
Töltsük le az internetet!
Töltsük le az internetet!
A mellék küldetések ami miatt kellene.
Mint írtam szünet volt beiktatva a játékba s pl nem tudom mentõautózás, tûzoltózás , bmx volt-e? Ill milyen melléküldetéseket kell még megkeresni.
A körverseny a stadionban az ok mert kint parkolnak az autók. Boltos küldetés is mert dõl a lé, stricis is megvan ahogy nézem mert nem én fizetek a széplányoknak.
Szall valami efféle.
akárhogyan nyomogatom a lehajolást még úgysem éri utol...
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Aki a zenéit akarja hallhgatni a játékban, annak nem kell a fájlokat átmásolni a mappába, elég a parancsikont is.
A hot coffe mod meztelen verziója nem csipázza a nagyobb map-ek, és szigetek berakását.
A túl sok lecserélt autónál is lefagy.
Amióta nem az van fenn, nem fagy a gép, pedig már eléggé át van faragva... 😊)))<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>