GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
furcsa dolgot fogk felvetni, és vmennyire off is lesz:
nem tudom, feltünt-e nektek is, hogy ellentétben a klasszikus, mondhatnánk offline játékokkal szemben, számítógépen általában mi vagyunk a rosszak. Ahhoz képest, hogy mondjuk egy Lego tele volt tûzoltó, rendõr készletekkel, itt egy vmire való rendõrös játék (tehát nem kommandós, nem swat és más különleges egység), ahol egy sima, egyszerü mezei rendõrt alakítunk a police questek óta nem volt? vagy valaki tud ilyenrõl?
vagy ennek nincs létjogosultsága? vagy mondjuk a gta-hoz hasonló vmit, de nem a nigga, hanem a remd "õrei" oldaláról? vagy ha lenne egy ilyen játék, akkor a négerek tüntetnének, hogy miért õket baszogathatja a játékos (megoldás: néger rendõr)
Mondhatnátok, hogy nekem ez a becsípõdésem, lehet 😊 bár csak tovább gondoltam mindazt amit multkor kérdeztem (aki nem tudná, van-e ilyen mod a gta-hoz - de nincs)

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Kit--Kat
én egyetértek veled

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nem teljesen ül forditva
ha a letöltést regisztrációhoz kötik, az rendben van, de a körülnézést szerintem nem kellene... <#vigyor0>
Mike at home
mondjuk a legkönyebb motorral elkötni egy tankkot, odamész, délen a kerités áttörhetõ, néhány fékezéssel kivéded az fbi-os kocsikat, aztán tied a tank, irány a reptér
arra vigyázz, hogy ne borulj fel vele

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
köszi

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
a katonai bázisról elhozol egy tankot, aztán hajrá

Kicsit fordítva ülsz a lovon...
Ha annyit nem ér meg mások munkája, hogy regisztrálj akkor valóban ne használd...

zolo
Ok.
De ha valaki tudja mégis elküldhetné a fájlokat mert már nem bírom visszacsinálni.Már fent van a mód.És most nincs kedvem újból megcsinálni azaegész játékot.

http://flickr.com/photos/zolika90/

KILLER2
Ha (ezt nem szívesen mondom, mert én se szeretem, ha nekem mondják) visszanéznél akkor megtalálnád a választ, mert pont én kérdezttem, de azért elmondom. Nálam ok volt az, ha feltettem mellé a modern modod, de szerintem csináld azt, hogy tedd fel a modern modot aztán a new san andreas 2006-ot (biztos ami biztos). Nos a new san andreas 2006-ban a játék elején úgy tudod megcsinálni a CJ házánál lévõ küldetéseket, hogy az ajtó elõtt el lehet fordulni jobbra. ott elmész és lesz ott egy piros cucc.

Töltsük le az internetet!

DJ Skyline
egyik sem...#57165
visszaolvasás rulz!^.^

zolo
Jéj!
Igazad volt kössz.Ha én most felteszem a modern modot is akkor megmaradnak a new sa opciói???
Kezdtem új játékot,és úgy emlékszem biciklire ülés után feladatot kéne adnia nem???Mert nem adott semmit???vagy tévedek??Mit csináljak hogy elkezdõdjön valami???

KILLER2
Asszem a 2006 (biztos).

Tarajos Sül
most az a 2006,1 új game,vagy az a legújabb modern mód?
KILLER2
Nem rudom, hogy te tudod-e, de a new san andreas 2006-hoz újra kell kezdeni a játékot.

Akos 001
ja,az Sg bannerok nagy része oda volt feltöltve,most van mit pótolni.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Tarajos Sül
lele a kepfeltoltes.hu-val<#levele><#levele><#levele><#levele>

az infra szemcsó "használatban"
zolo
Sziasztok!
Tegnap már kértem ma is kérem.
A new san andreast bemásoltam felülírtam a cuccokat,sajnos bizronsági mentés nélkül.És most amikor betöltené a várost,a betöltõ kép után kifagy a játék.Tehát az lenne a kérésem hogy akinek megvan az eredeti american.gxt,main.scm,scriot.image kép kérem küldje el az emailemre.
[email protected]

Tarajos Sül
hát ja!
kib@szok velük,mert beteszem a galériába <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>
DJ Skyline
ehhhhh...kepfeltoltes.hu is ráállt erre a linkvédelemre! :|

Tarajos Sül
Nekem semmi gondom nincs vele!
a kép róla:

/katt rá,nagyobb méretben/ 😊))

Ha már volt bocs:
Szóval ha kellene golyóálló autó/motor egy pár missönben lehet szerezni.

CS@
Szorry nem lecseszni akartalak azt gondoltam, hogy ennyi hozzászólást nem akarsz végigböngészni.

Amúgy szerintem motorral sem gáz fõleg ha SF -ben csinálod és már tied az autószalon és van is benne legalább egy járgány akkor odamotorozol, átülsz, lefújatod, visszaülsz(az idõ bõven elég).Ha a környéken lévõ egyik garázsodban van egy hely akkor ott még meg is tudod javítani a motort.

Lehet hogy hányszor, de 60k hozzászólást nyilván nem fogok átnyálazni ezért. Amúgy htx, megnézem.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

DJ Skyline
New San Andreas 2006 v.1.0
-Tankolási lehetõség
-Magyarítás 1.04 változata (thanx for Panyi és a többiek)
-Utasként beszállni egy jármûbe
-Ha utas vagy akkor úgy lõhetsz ki a kocsiból mint a Gettóban a barátaid
-Az ajtókat lezárhatod a kocsiban és akkor nem szednek ki a rendõrök
-Minden elérhetõ az elején összes missió és bolt

v.1.01
-Jármûvek lámpáját lehet ki be kapcsolni

readmeben benne van mit tartalmaz

CS@
Néhányszor le volt már itt írva, hogy nem csak onnan lehet szerezni, ha már a venturasi versenyek megnyíltak akkor ott a HeliHell(bõvebben:#46145).

Jó, de apacheot csak a repülõsuli 100% után lehet(ne) szerezni, ami elég fiktív, valami reális alternatíva kell. A tankot még kipróbálom. Bár a többit rögtön a játék elején meg lehet csinálni, méghozza elég könnyen, ez meg...

Autóval szinte lehetetlen. Motorral húzós de megoldható: legyen nálad többezer skuló, rakétavetõ, vagy tanuld meg az autókat kilõni úgy menetközben, hogy eltalálod a "tanksapkát" (sokat kell gyakololni).
Valamint kell ismerned a térképet, hol vannak a városban szétszórva a csillagok.
Meg tudod csinálni még tankkal, ez a legegyszerûbb.
Ja és itt is jó még erre az Apache.

Ott se lehetett akármennyit. Próbáld ki motorokkal, egybõl kijön a korlát.

Végülis a francia gettólázadást is fel lehet dolgozni. 😊

A police vigilancenak mi a "szabványos" megoldási módja? Én motorozni szoktam, arról lehet menet közben is lõni, de állandóan összeszedek egy rakás csillagot, ami ilyenkor nem túl nyerõ. Megállni meg nyilván nem fognak a körözöttek. VC-ben egyszerû volt helikopterrõl igazságot osztani, de itt hogy lehet csillaghullás nélkül?

zaki
Grand Theft Auto 4: a PSM találgat
PlayStation 3

A brit PlayStation Magazine leközölt néhány pletykát a PlayStation 3-ra készülõ következõ Grand Theft Auto játékról. A Nagy Autólopás helyszíne ezúttal Európa lesz, méghozzá a kontinens hat (!) városa - hogy melyek lesznek azok, illetve melyekre fognak hasolítani, arról nem írtak. Emellett - meglepõ módon - azt állítják, hogy a játékot már az idei E3-mon bemutatják, és még az év végén felkerül a boltok polcaira. Nem ez az elsõ találgatás a PS3-mas GTA-val kapcsolatban, így csak a szokásosat tudjuk mondani: óvatosan a pletykákkal.

576 Online

Mike at home
az egy dolog, de nem fogom addig letölteni, amig nem tudom miért is jó az nekem

KG21
a bannerban külön ott a link "1.01 letöltése"

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Mike at home
de kell
és csak megnéztem volna mi az
de már nem fogom

a térképet nézd meg valahova a hegyekbe kell menni asszem.

nem KELL regisztrálni. Ha akarod használni a cuccaikat akkor meg szerintem ne picsázd le

Kit--Kat
köszi!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

csabush
jó de ha vcbe nem hagytad lecsukódni nem szállt el mentéskor, viszont saba elszáll!próbáljátok ki h vc be mentés után is megvannak

Mike at home
sohasem használtam, mennyire jó?

Mike at home
kié a http://gtamoddingsite.atw.hu/?

megmondom õszintén qrvára unom, hogy minden picsa kis site-on regisztrálni kell

<#merges3>

Tarajos Sül

Ott van abban a kégliben,ahol a piros pötty van!
Ugord át a keritést,és azon az ajton menj be,ahol van a kapu,ne hátul!
Menj be,és asszem ott lessz a közelben,a lépcsö alatt!
Fekete kis vacak!

Amugymeg ott a fejlécben a fegyvereknél,ott van a "jelmagyarázatban"!

(IRG=Infrared Goggles) ez a neve!
zolo
Sziasztok!
A new san andreast bemásoltam felülírtam a cuccokat,sajnos bizronsági mentés nélkül.És most amikor betöltené a várost,a betöltõ kép után kifagy a játék.Tehát az lenne a kérésem hogy akinek megvan az eredeti american.gxt,main.scm,scriot.image kép kérem küldje el az emailemre.
Email címemet megtaláljátok az userinfomban.

Kit--Kat
Hõérzékelõs meg éjellátó szemcsót hol találok, 5let??

Mike at home
de kár 😞

és vmi ilyesmi általam leirt városban játszodó játék?

DJ Skyline
nincsen

ez nem igaz, 1-2 autós garázsok voltak vc-ben, illetve egy négyautós, külön meg lett hackelve, h több is beférjen pl a Sunshine Autos-nál ahol méretre elég nagy volt a hely 4 autónak is. Próbáld ki, nem fogja kinyitni az ajtót. trükkel be lehetett rakni több autót is (úgy áltál meg h ne tudja becsukni az ajtót), de az igy berakott autó többnyire elszállt mentéskor.
gta3-ban nem kérdés, mert ott akkorák a garázsok, h több nem is fér be, mint ahány személyes
Mike at home
szeptember óta nem játszottam a programmal (most szedtem elõ újra 2 napja)

nincs véletlenül olyan mod, ahol rendõr lehetsz, de úgy, hogy tényleg egy vagy a sok rendõr közül, rád nem lõnek, értesítést kapsz hol van riasztás

olyan feelinges lenne üldözni emberkéket úgy, hogy többen száguldunk utána, meg kiszálva a kocsiból tûzpárbajba keveredünk

Mike at home
hát szerintem annyira a Athlon 2000+ és a Gef4Ti 1 gigával ma már annyira nem jó gép 😊

jó mondjuk a fraps csak fél képernyõvel vesz fel 20 fps-sel

DJ Skyline
ja de én nem szeretem a H2-t,csak H1!😄 és SA-hoz H2 van leginkább😞

zaki
hummert szeressük <#smile>