GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom, feltünt-e nektek is, hogy ellentétben a klasszikus, mondhatnánk offline játékokkal szemben, számítógépen általában mi vagyunk a rosszak. Ahhoz képest, hogy mondjuk egy Lego tele volt tûzoltó, rendõr készletekkel, itt egy vmire való rendõrös játék (tehát nem kommandós, nem swat és más különleges egység), ahol egy sima, egyszerü mezei rendõrt alakítunk a police questek óta nem volt? vagy valaki tud ilyenrõl?
vagy ennek nincs létjogosultsága? vagy mondjuk a gta-hoz hasonló vmit, de nem a nigga, hanem a remd "õrei" oldaláról? vagy ha lenne egy ilyen játék, akkor a négerek tüntetnének, hogy miért õket baszogathatja a játékos (megoldás: néger rendõr)
Mondhatnátok, hogy nekem ez a becsípõdésem, lehet 😊 bár csak tovább gondoltam mindazt amit multkor kérdeztem (aki nem tudná, van-e ilyen mod a gta-hoz - de nincs)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ha a letöltést regisztrációhoz kötik, az rendben van, de a körülnézést szerintem nem kellene... <#vigyor0>#vigyor0>
arra vigyázz, hogy ne borulj fel vele
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha annyit nem ér meg mások munkája, hogy regisztrálj akkor valóban ne használd...
De ha valaki tudja mégis elküldhetné a fájlokat mert már nem bírom visszacsinálni.Már fent van a mód.És most nincs kedvem újból megcsinálni azaegész játékot.
http://flickr.com/photos/zolika90/
Töltsük le az internetet!
Igazad volt kössz.Ha én most felteszem a modern modot is akkor megmaradnak a new sa opciói???
Kezdtem új játékot,és úgy emlékszem biciklire ülés után feladatot kéne adnia nem???Mert nem adott semmit???vagy tévedek??Mit csináljak hogy elkezdõdjön valami???
Töltsük le az internetet!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
az infra szemcsó "használatban"
Tegnap már kértem ma is kérem.
A new san andreast bemásoltam felülírtam a cuccokat,sajnos bizronsági mentés nélkül.És most amikor betöltené a várost,a betöltõ kép után kifagy a játék.Tehát az lenne a kérésem hogy akinek megvan az eredeti american.gxt,main.scm,scriot.image kép kérem küldje el az emailemre.
[email protected]
kib@szok velük,mert beteszem a galériába <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Ha már volt bocs:
Szóval ha kellene golyóálló autó/motor egy pár missönben lehet szerezni.
Amúgy szerintem motorral sem gáz fõleg ha SF -ben csinálod és már tied az autószalon és van is benne legalább egy járgány akkor odamotorozol, átülsz, lefújatod, visszaülsz(az idõ bõven elég).Ha a környéken lévõ egyik garázsodban van egy hely akkor ott még meg is tudod javítani a motort.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
-Tankolási lehetõség
-Magyarítás 1.04 változata (thanx for Panyi és a többiek)
-Utasként beszállni egy jármûbe
-Ha utas vagy akkor úgy lõhetsz ki a kocsiból mint a Gettóban a barátaid
-Az ajtókat lezárhatod a kocsiban és akkor nem szednek ki a rendõrök
-Minden elérhetõ az elején összes missió és bolt
v.1.01
-Jármûvek lámpáját lehet ki be kapcsolni
readmeben benne van mit tartalmaz
Autóval szinte lehetetlen. Motorral húzós de megoldható: legyen nálad többezer skuló, rakétavetõ, vagy tanuld meg az autókat kilõni úgy menetközben, hogy eltalálod a "tanksapkát" (sokat kell gyakololni).
Valamint kell ismerned a térképet, hol vannak a városban szétszórva a csillagok.
Meg tudod csinálni még tankkal, ez a legegyszerûbb.
Ja és itt is jó még erre az Apache.
PlayStation 3
A brit PlayStation Magazine leközölt néhány pletykát a PlayStation 3-ra készülõ következõ Grand Theft Auto játékról. A Nagy Autólopás helyszíne ezúttal Európa lesz, méghozzá a kontinens hat (!) városa - hogy melyek lesznek azok, illetve melyekre fognak hasolítani, arról nem írtak. Emellett - meglepõ módon - azt állítják, hogy a játékot már az idei E3-mon bemutatják, és még az év végén felkerül a boltok polcaira. Nem ez az elsõ találgatás a PS3-mas GTA-val kapcsolatban, így csak a szokásosat tudjuk mondani: óvatosan a pletykákkal.
576 Online
és csak megnéztem volna mi az
de már nem fogom
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
megmondom õszintén qrvára unom, hogy minden picsa kis site-on regisztrálni kell
<#merges3>#merges3>
Ott van abban a kégliben,ahol a piros pötty van!
Ugord át a keritést,és azon az ajton menj be,ahol van a kapu,ne hátul!
Menj be,és asszem ott lessz a közelben,a lépcsö alatt!
Fekete kis vacak!
Amugymeg ott a fejlécben a fegyvereknél,ott van a "jelmagyarázatban"!
(IRG=Infrared Goggles) ez a neve!
A new san andreast bemásoltam felülírtam a cuccokat,sajnos bizronsági mentés nélkül.És most amikor betöltené a várost,a betöltõ kép után kifagy a játék.Tehát az lenne a kérésem hogy akinek megvan az eredeti american.gxt,main.scm,scriot.image kép kérem küldje el az emailemre.
Email címemet megtaláljátok az userinfomban.
és vmi ilyesmi általam leirt városban játszodó játék?
gta3-ban nem kérdés, mert ott akkorák a garázsok, h több nem is fér be, mint ahány személyes
nincs véletlenül olyan mod, ahol rendõr lehetsz, de úgy, hogy tényleg egy vagy a sok rendõr közül, rád nem lõnek, értesítést kapsz hol van riasztás
olyan feelinges lenne üldözni emberkéket úgy, hogy többen száguldunk utána, meg kiszálva a kocsiból tûzpárbajba keveredünk
jó mondjuk a fraps csak fél képernyõvel vesz fel 20 fps-sel