GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem az itt forumozók nem is játszanak már az eredeti San Adreassal, csak a kiegészítõkkel tele nyomott game-mel!
Szerinted az mekkora?<#nezze>#nezze>
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
lOl <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
texturák meg a modellminõség=0...😞
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ha rosszul írod át neki az egyik sorát valahol azonnal kifagy. Amúgy lényegtelen minek a helyére teszed.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Aha értem burritot, de én nem szoktam küldit csinálni😄
A fagyásos kérdésem tényleg zavarosra sikerült.
Úgy nézegettem meg a fagyásokat hogy egy merittel beálltam a garázsba, és azt cserélgettem le egyenként. Szóval ha egy modell nem fagy ki merit lecserélése esetén, akkor kifagyhat másnál?(mondjuk ha cheetah ra rakom)
A fagyásos kérdésem tényleg zavarosra sikerült.
Úgy nézegettem meg a fagyásokat hogy egy merittel beálltam a garázsba, és azt cserélgettem le egyenként. Szóval ha egy modell nem fagy ki merit lecserélése esetén, akkor kifagyhat másnál?(mondjuk ha cheetah ra rakom)
Burrito azért nincs lecserélve, mert vannak küldetések, amelyeknél fontos, hogy hátulról nyíljon az ajtaja. A fagyásos kérdésed nem igazán értem.
Szevasztok!
Fain a mod, de van egy verda aminél fagy de nem tudom meiknél, mind1 nem is ez a lényeg.Találtam egy két új modellt amit beraktam a játékbe, lecseréltem a modos verdát, mert pl burrito nem volt lecserélve. Kérdésem az lenne, hogy beraktam 7 autót, egyiknél fagyott jó megtaláltam, kiszedtem nem fagyott, és ha mondjuk MERIT helyére berakok egy autót, és ott nem fagy akkor elképzelhetõ e hogy más autó lecserélésénél igen?
Fain a mod, de van egy verda aminél fagy de nem tudom meiknél, mind1 nem is ez a lényeg.Találtam egy két új modellt amit beraktam a játékbe, lecseréltem a modos verdát, mert pl burrito nem volt lecserélve. Kérdésem az lenne, hogy beraktam 7 autót, egyiknél fagyott jó megtaláltam, kiszedtem nem fagyott, és ha mondjuk MERIT helyére berakok egy autót, és ott nem fagy akkor elképzelhetõ e hogy más autó lecserélésénél igen?
Mér kell ilyen? A játék azt a kületést engedi amit még lehet csinálni azaz még ne csináltad meg. Nem értem a kérdésed.
Töltsük le az internetet!
Sziasztok.
Valaki tud olyan segédprogramot ami kiolvassa a San Andreasból ,hogy milyen küldetéseket csináltam már meg?
Rég gamesoltam vele s nem tudom melyik küldetést végeztem már ki.
Elõre is köszi.
Valaki tud olyan segédprogramot ami kiolvassa a San Andreasból ,hogy milyen küldetéseket csináltam már meg?
Rég gamesoltam vele s nem tudom melyik küldetést végeztem már ki.
Elõre is köszi.
Nem tud valaki valami igazán jó skint a SA-ba? Meg érdekelne, hogy milyen mobilja van CJnek az 1.2-es modermodban?
Hello!
Valamiért nekem nem úgy megy a bandaháború ahogy kéne, mert egyszerûen nem történik semmi. a banda 0án van és ezért egyedül odasétálok a ballasokhoz lepuffantom õket õk meg visszalõnek puff ki vannak nyírva 5en és vége.
Na vki mondja meg hogy mit csináljak, lécci.
Valamiért nekem nem úgy megy a bandaháború ahogy kéne, mert egyszerûen nem történik semmi. a banda 0án van és ezért egyedül odasétálok a ballasokhoz lepuffantom õket õk meg visszalõnek puff ki vannak nyírva 5en és vége.
Na vki mondja meg hogy mit csináljak, lécci.
TDU Nick: PuskasAdam CoD4 Nick: Fundy
Hallod az mért lenne jó?annyival nem jobb az SA garfikája a VC nél, szal kétlem h meglenne majd írva
Ha a modernmodról van szó akkor én úgytom, hogy nem kell leszedni csak rátenni az újat ami (szerintem) logikus, mert az gta3.img-be rak be cuccokat fõleg meg minden és az új verzió is ezért ugyanúgy felülírja a régi fájlokat mint ami alapban a játékban van. (javítsatok ki, ha tévedek)
san andreas engine alá meg lesz vajon írva a gta 3 és a vc?
hogyan lehet letörölni az elözõ modot ,mert most le akarom tölteni az 1.2 es modot,és hogy hogyan kell letörölni az elözõt?
nem tudjátok, a multi teft auto sa féle verziója mûködik? érdemes leszedni? (ha van egyáltalán befejezett verziója) jó lenne neten baromkodni vele.
Miután sikerült, gondoltam megörökítem. ESC, ALT-TAB ki, fraps elindít, játékba vissza, F1 replay, frapson felvétel nyom F9 el, majd játékból ki, Ulead gif animator elindít, és animáció készítése.
hali rálehet nyomatni az 1.1-re a 1.2t ?? v. inkább game reinstall?
1ébként naggyonköszi a mod-ot !!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
1ébként naggyonköszi a mod-ot !!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(ennyi a már elég lenne meg kevesebb is de azért még kiteszek egyet hálám jeléül)a!<#bohoc>#bohoc>
felvilágosultam!
felvilágosultam!
new san andreas 2006 nem volt fent? Mert ha igen, azt nem írta felül, és ahhoz nem jók a régi mentések
Valaki nem akarja velem megbeszélni az idézem "lol" szó vagy mi jelentését? Sokszor látom és sosem fogom fel. :Ð
ez meg mi a jóisten? nemá hogy így elrontják compton régi 80as évek beli uccáit!!! Na mind1 kipróbálom<#smile>#smile>
jelenlegi állapot szerint úgy néz ki hogy megy a mod installeres verzió, bár még nem próbáltam ki jelenleg rebuildel😄
nem elindítoma jtákot betöltöm a mentést azt van az a háttér alatta a töltés csík és kilép
de nem is megy fel?az lol, de nekem elõzõ verzióval is ez volt a gondom...
aztírja h some installition file is corrupt, please download a fresh copy, and retry the installition
aztírja h some installition file is corrupt, please download a fresh copy, and retry the installition
de olyat csinál hogy végig megy a töltés csík és kilép