GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem tud valaki eg yolyan oldalt ahol fent van egy sima nem tuningolt H2-es?
KG21
nekem az alapjáték is VPU recovery-zik. Sztem annak nincs köze az autókhoz. ATI-d van neked is?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Hi Homies!

Hát ,hogy miért kötötte regisztrációhoz azt csak a készítõje tudná megmondani.
Lehet ,hogy most gyakorolja hogyan is mûködik ez a regisztrációs dolog.
De lehet egyébb célja van vele. Kérdezzétek meg tõle.

"ez a fogyasztó "látens igényeinek" kielégítése,"
Ye.

Megírták az 1 et szórakozásból.
Jól fogyott.
Hát írtak még egyet.De kell hozzá valami történet is ami a games lelke mert annélkül csak egy szép és hasznos 3D váz.
A gettó pedig elég jól illeszkedik a játék témájához ez pedig izgalmassá teszi.

Hatalmasat fejlõdött a játék és nagyon jó lett ez tény.

Wiszont alig találok 1 kipufogós autót ,hogy kaparjam le a falat.
Nem tudtok rá valami linket.

ui: Ha teszek be autókat akkor nekem is meg szokta adni magát a game.
Olyankor megáll a kép és a VPU recovery akar valami hibaüzenetet küldeni.
Ha kikapcsolom a VPU recoverit akkor pedig nem talál vissza magához a rendszer csak resettel.

Valamilyen beállítással nem lehet ezt kiküszöbölni?

DJ Skyline
gta.com.ua
gta-action.planet-multiplayer.de/news/index.php
gta-mods.de
www.gta-downloads.com
gta.gamigo.de/news.php
theborggaming.planet-multiplayer.de/sanandreas.php
gta-worlds.de/phpkit/start/index.php
vektornetwork.com/gtamods/index.php

csabush
Szevasztok népek!
Jó modding siteokat kérnék, olyat amin nem azok a cuccok vannak amik gtainside on, spc-n és 3dcars on kívül!

Mike at home
Santosban, elmész a stadion melletti autópályára
ott nyomod meg a 2-est
jó eséllyel az autópályára fogja adni az eseteket, ha már az elején be kell kavarni a városba, menj egy kicsit északnak az autópályán és kezd újra

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

KG21
alap lowpoli téglák<#levele><#zavart1>

bazs1
Nektek tudom nem fog tetszenni ez a két autó, de nekem nagyon bejönnek!

DEXTER92
Ok. Azért ha érdekelne mégis valami megtetszene csak szólj 😊

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

DJ Skyline
már nem foglalkozok úgy igazán konvertálással...nincs már mit...meg a játékkal se nagyon játszom!😊

DEXTER92
Nem kellenek dolgok a pttm vagy convoyból? Segítenék.

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Akos 001
Egyszerû.Olyan városban kell csinálnod,amit jól ismersz.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
másnak sem

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Mayday
Ha leszolitott, hogy akarsz-e egy kis szorakozast, vagy ilyesmi, akkor nyomj neki Y-t, mint egyebkent, ha valaki kerdez, es pozitiv (Y) vagy negativ (N) valaszt adsz.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Hello !!!
Nem tud vki egy oylan garázst ahová 4-nél több autót tudok egyszerre berakni?????
mert kicsi nekem a 4-es garázs 😄DD és ha van ilyen akkor merre találom????
jah és még egy dolog h h lehet a csajt megkérni h szálljon be a kocsimba?
köszi hello

ffxi
Nagyon idegesítõ már ez a tûzoltós mission! Mongyátok már, h hol lehet a legkönyebben teljesíteni?

THX!

Fákjúal!

az a baj ezzel az egésszel hogy a spamkérdés még rosszabb, mint a virusok. a virusoknál ott volt a megoldás, h veszel egy gépet és nem kapcsolod be --> nem lesz rajta virus. a spam-nél ez nem igaz, mert pl a hotmail-en csinálsz egy mailboxot, mire elsõ alkalommal belépsz, már tele van szeméttel.
azt kellene csinálni amit a ruszkik, becsengettek a spammerhez és barátilag agyonverték...lenne itt rend <#eplus2><#eplus2><#violent>
ja, biza igaz, de a felkészültebb emberek már tudják hogy ilyen regisztrációkhoz nem használatos emilcímeket illik megadni. nekem kb egy év alatt tûntek el a spamjeim a [email protected]ól addig használtam egy másik címet. úgy látszik vagy kifáradtak, vagy lekerült a cím a listáról mint nem használt fiók, most megint újra beállíthatom nyugodtan az outlookba, nem kell html-en keresztül nézegetnem

hy..nem tud valaki 100%-os mentést a san andreashoz?
a modern mod-ba
Hi.A codename csak nekem nem megy vagy másnak se??
Hali... nem tudja valaki honnan lehet letölteni a San Andreas magyarítását?
elõre is köszi😊
<#miaz>
Ha jól tudom a mentések csak azzal a main script-tel mennek, amivel készültek. Ha ezt lecseréli v megpiszkálja az ember (nsa ugyebár lecserélte), akkor a tudomány jelen állása szerint a mentés nem fog mûxeni. Ez már a korábbi epizódoknál is igy ment, szóval valszeg nem is lesz rá megoldás...
okss köcce az infoot mindenki<#taps>
Mike at home
😊

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
egyébként tényleg nem ér meg ennyit, sry

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
csakhogy a neten minden szaros site-on regisztrálni kell, és nekem bõven elég azokon, amikért fizettem (EA, Ubisoft, Joowood, stb), azokat is el szoktam felejteni
szerintem nem normális dolog, hogy a tájékozódáshoz regisztrálni kell, ugyanakkor nem tudom mi értelme, amikor úgy is elfelejtem 2 perc múlva, letölteni innene is tudom, szal az egésznek semmi értelme

Tarajos Sül
aha,érthetõ,csak nem tudtam végigvinni,az eggyik küldit,és ezért kaptam 100% mentést!

Nem is azért lett mentés,mert lusta voltam végigvinni!

Hát akkor Bye New San Andreas!
KG21
mi nem érthetõ abban, hogy csak új játékkal megy? Hiába raksz rá 100% mentést, ha az nem a modhoz való

Tarajos Sül
hát igen most már nekem is!

De fogja a hóhér megint végig vinni,esetleg azt még megcsinálhatom,hogy kitörlöm az eddigi mentést,és ezzel a "moddal" egy uj mentést készitek,és erre rakom rá a 100%-osat!
dlh.net-en nézz körbe, ott van rengeteg trainer meg cheat, lehet h vmelyik tudja
mindazonáltal a repülõgépvezetés jól jön a késõbbiekben (a helikopter meg kelleni is fog) úgyhogy szerintem érdemes vele küzdeni egy kicsit
annyira meg azért nem lehet nehéz, mert én meg tudtam csinálni, pedig rendkivül tehetségtelen vagyok<#wave><#nyes>
Tarajos Sül
akkor megprobálok új játékot kezdeni!
Akos 001
mert elülrõl kell kezdeni-.-

DJ Skyline
mûködik

Tarajos Sül
Vkinek müködik a Nem San Andreas 2006 1.01 verziója?

Mert ha igen,az én gépemet nagyon irritálja!
Pedig felülirtam a readme szerint a 3 fájlt,betöltés végén,meg simán kifagyott!
Még azt a kéglit se jelenitette meg,ahol lementettem a játékot,de ha az eredeti 3 fájlt visszamásolom,akkor elindul!
KILLER2
Asszem a +120-as trainerben lehet valamit csinálni a repülõs iskolával.

Töltsük le az internetet!

nem mondtam h ne legyen joga, és nincs bajom a regisztrációval se (légy erõs, regisztráltam is rá anno, van egy egész darab letöltés), hacsak nem az hogy az ember manapság, amikor a vizcsapból is jön a spam, nem bizik meg senkiben...de mint mondtam nekem van erre néhány mailboxom. A mike nevû egyénnek, akinek gondolkodás nélkül nekiestél, úgy ahogy nekem is, lehet h pont ez volt a baja a regisztrációval.

"Az oldalra kattintással mérés nem sokat ér mert van aki többször is felmegy egy oldalra"

És? Nem az a lényeg hogy hány ember jön fel az oldalra, hanem inkább az hogy milyen gyakorisággal. Kevés embernek is megéri fenntartani egy oldalt, ha gyakran nézik és szeretik használni, és hiába regisztrálnak ötezren, ha abból mondjuk három jön vissza második alkalommal is. Amúgy a a regisztráció mérés se biztos h sokat ér lásd #57196

ha weboldalt szerkesztenék, amivel másoknak szolgáltatni akarok, akkor nem kötném regisztrációhoz, csak a legszükségesebbeket (pl fórum), mert nem az számít, hogy Gipsz Jakab hányszor jelentkezett be és mit töltött le. Ha azért csinálom, mert szeretem ezt csinálni és szeretnék másoknak a hasznára lenni, akkor legalábbis nem ez a fõ szempont. Szerintem.
<#wilting><#wilting><#wilting>mééééééééééééééééééért..:?<#nemtudom>
Akos 001
sorry,arra nincs csit.Gyakorold...csak sikerül.

hellooo
nincs vmi koodotok hogy átugorjam azt a részt, amikor meg kell tanulni repcsit vezetni? Már 1ideje avva bailodom...<#wilting><#violent>
Ha valaki gondolom nem kevés munkával összehoz valamit akkor had legyen joga regisztrációt kérni, gondolom a látogatottság mérés miatt
Az oldalra kattintással mérés nem sokat ér mert van aki többször is felmegy egy oldalra
Ezért semmit sem fizetsz ha nem ér meg egy kb 1 perces regisztrációt akkor az már gáz...

általában mi vagyunk a rosszak?
ez a fogyasztó "látens igényeinek" kielégítése, most hallottam errõl minõségbiztosítás cimszóval
a kiadók igyekeznek a ki nem mondott elvárásoknak is megfelelni és szerintem egy kicsit mindenki szeretne gonosz lenni, bár nem sokan mondják ki nyiltan
pl amikor SA-ban a tehetségtelen taxis megzúzza a szép, frissen újított verdát, olyan jó agyonverni egy baseball-ütõvel, nem? <#eplus2><#nyes>
míg a valóságban ilyenkor hetekig lehet pofozkodni a biztositóval és lehet h nem te nyersz a végén...
DanielT
Regisztrálni kell? Azonnal bezárom és keresek másik helyet. A franc fog a visszaigazoló emailre várni és küzdeni a várható spam hadjárattal. A látogatottságot csodálatosan lehet mérni oldalakra kattintásokra és még a jó ég tudja mire lebontva mérni nélküle is.
aggodalom nincs, csak #57186
a látogatottság és a letöltés mérésének amúgy van egyéb módja is
a regisztrálással nem lehet szvsz rendesen mérni, mert pl volt h elfelejtettem a jelszót vhova és azt is, h a 23 használaton kivül levõ mailbox-ból melyiknek a cimét adtam meg, úh regisztráltam még egyszer (ha már ingyen van) és nem hiszem h ezzel egyedül vagyok
Brumm.
Ingyenes a regisztráció?
Mert ha az akkor nem értem az aggodalmat?
Miért baj az ,hogy a készítõ kíváncsi rá hányan érdeklõdnek utánna?
Szerinted hogyan mérje le másképp?

"nem tudom, feltünt-e nektek is, hogy ellentétben a klasszikus, mondhatnánk offline játékokkal szemben, számítógépen általában mi vagyunk a rosszak."

Rosszak? Relatív. CJ nek a rendõrök rosszak a Rendõröknek meg CJ.
Még mindíg jobb ha virtuálisan jössz rá milyen is rosszalkodni, mintha tényleg ki szeretnéd próbálni.
Ye különben meg hol látnál élõbe bajszos rendõrt úgy járni mint egy ringyó? 8))

igen, tudom, mirõl beszélek (és szerintem én normális hangnemben irtam, javitson ki bárki aki ugy érzi hogy nem igy van)

ahhoz is regisztrálni kell h megnézd mi van a letölthetõ stuffok között
az nem egyenlõ a letöltéssel, inkább olyan mintha fizetned kellene egy szolgáltatásért és csak a fizetés után derülne ki hogy miért is fizettél (igen, tudom hogy ez nem összehasonlitható a regisztrálással, ami nem kerül semmibe, de hasonlatnak megteszi)
Tudod egyáltalán mirõl beszélsz?
Csak a letöltéshez kell regisztrálni

Tarajos Sül
Bocsi!

A tankolás,és utasként beszállni a legjobbak!

Ezzel csak az a bukó, hogy nem mindíg van a bázison tank, csak majd valamelyik küldetés után.
Ja, ha pedig felborulsz vele az sem baj: kezdj el lövöldözni és így vissza tudod fordítani.

Kit--Kat
True Crime of LA....

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"