GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alul, a jármû nevét kell kiválasztani, például : Alpha
aztán a Pick - szóra kattintva, megjelenik a kép...
GTA San Andreas Control Center - nevû programban...
Letölthetõ innen is.
<#smile>#smile>
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
A Madd Dogg kéglinél csak le kell irtani mindenkit, aztán mindenképp autósüldözés lesz, a lényeg hogy legyen sok smg lõszered, ki kell pörgetni a másikat, hogy addig is megálljon, aztán drive-by-al leszedni. Nekem így volt a legegyszerûbb.
A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
ennél akadtam el anno szeptember elején
most Mad dogg házával szívok
elõször egybõl meghaltam
aztán visszamentem minigunnal
erre nem beakadok a végéna kurva autóval?
paszmek
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
<#confused>#confused>
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
cheetah: Ferrari Testarossára emlékeztetõ sportkocsi.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
NEM LEHET VÉGIGVINNI!!!!!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
😊
De ne azt írjátok hogy olvass vissza!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
ahonnan a kép van itt nem találom az autót😞
meg melyik modot kell felrakni hogy legyen kilométer óra?