GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hi all!
lenne egy kérdésem miért van az hogy a san andreas telepítésénél kb a felénél kidob egy hiba üzit azt hogy katasztrófális hiba és a telepítés nem megy tovább
a FAQ-ban nem találtam semmit.
rem tud valaki segíteni elõre is kössz
Az autószalont, csak a közeli
autós iskola 12 feladatának teljesítése után lehet megvenni.
Utána jön 2 telefonhívás, aztán lehet megvenni.

Az autós iskolát a
GTA SA +126 Trainer programmal
2 billentyû megnyomásával azonnal teljesíteni lehet.

GTA SA +126 Trainer
innen letölthetõ.
<#smile>

F2 és F3 billentyûkkel lehet kimenteni és visszajátszani.
A kimentések között tárolja...

A doherty-n hogy lehet meg venni azt a Vang cars vagy wang cars-házat?
francois
hogyan lehet a elementett replay-eket visszanézni???

azajó.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

KG21
GTA-worlds-re kijött nemrég egy transfender mod, ami nagyon über. Brutál hotrodokat lehet építeni vele, meg a felnik is baxott jók benne.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Harly18

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

KG21
"i think it's a start i wouldn't mind providing people with dvd refs if more people were willing to step up and make some of the outfit elements from the movies. we can always use help on gettign more of mad max into gta as far as people."

nem nyomom be tükörfordítással, az mondja kb hogy õ csinálna az embereknek dvd ref-eket, (amit nem tudok mi lehet) ha több ember csinálna meg különbözõ ruhákat, skineket a filmekbõl. Szívesen látná a segítséget, hogy több mad max legyen a GTA-ban

DJ Skyline
te letudnád fordítani a #57635-t? köszi

KG21
néhány modellnek nem csinálták meg rendesen a készítõi a távoli nézetét, ezen nem lehet segíteni.

LittleMole
Hello emberek! Csak annyi lenne a kérdésem, hogy a katonai helikoptert(az apache, csak nem tudom a gta-s nevét)csak úgy lehet megszerezni, ha aranyra végzek az összes repülõs gyakorlattal, vagy van máshol is? a másik az, hogy van-e valahol TV-s helikopter(amit lehet használni is nem csak felettem lebeg ha gyapom a népet) kösz, remélem nem írtam hülyeségeket...stb.

GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp

mila69en
legújabb van fent😊... de csak modern modnál csinálja ezt😞

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Frisizsd a vido kártyádat nekemis ez volt frissitetem és jo lett
mila69en
nem tudtok valami megoldás textúra frissítésre? arra gondolok hogy sokszor csak négy kereket látok az autóból messzirõl😞... vagy azt nem lehet megcsinálni?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

oké sikerült köszi😊
akkor nem értem 😞

Akos 001
nem a mappát kell berakni,hanem a mentést ami benne van:I

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

V1.00
pl. verziószáma a jateknak?

Sziasztok tudna valaki segiteni leszetem sanandreassavegame11 mentést amibe volt 2 kép és egy completesavegame2.b mappa ezt berakta a GTA San Andreas User Files és nem jó nem lássa a mentést nem tudna valaki esteleg segiteni? elöre is köszi
😞

DJ Skyline
valaki innen folyékonyan angolul?
lefordítaná nekem valaki ezt a szöveget!? félig meddig értem,de nem vagyok biztos a dolgomban

"i think it's a start i wouldn't mind providing people with dvd refs if more people were willing to step up and make some of the outfit elements from the movies. we can always use help on gettign more of mad max into gta as far as people."

a codenamegta.hu-val mi van? (idõtúllépepés miatt a kapcsolat megszakadt) <#shakehead><#zavart2>

tölts le egy savegame editort, azzal be lehet állítani, hogy ne legyen
boxered !!! (én egyszer találtam egy ilyen programot,de már nincs meg 😞)

Akos 001
már megy😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

skacok elakadtam segitsen valaki !!
egy fekete autoba kell beülnöm ilyen pénzszálitoba és el kell mennem ujrafesteni de utánna nem tudom mit kell csinálni....
segitsen valaki légyszi thx
DJ Skyline
holnap be is fejezem!

DJ Skyline
bekéne fejeznem a lassan féléve elkezdett max max öltözékemet!😄DDD
akit érdekel az írja be alul a keresõbe,hogy #45720

mila69en
valami error
pedig kb 2 órája néztem és akkor még jó volt

DJ Skyline
úgytudom nincs

asfa
nekem nem 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

DJ Skyline
nektek sem jön be ez az oldal?
http://gta-worlds.de

Valaki nem tudja hogy Nissan Skyline GT-R R-33 van-e? Mert Vice-City-hez vannekem de az félkész.

wartburgot csinályál hogy wartburgal lehesen meni 😄
francois
a boxerrel mi egyenrangú??? tudtommal semmi más nem megy az ökölre...

Aquir
Tabbal felszedsz másik - a boxerrel egyenlõ rangú - fegyvert =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Harly18
Nem rosszak, a Most Wanted-ból konvertálták át

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

francois
hogyan lehet eltüntetni azt a szar boxert, sajna halál v letartóztatás után nem szedi el a stukkerket pedig már tök szar a kapcsoalatom az érintett csajokkal.

na jo ez nekem magas😄 de azé köszi
francois
kellene egy módosítatlan carmods.dat fájl,
meg kellene annak a 2 kocsinak a neve
amit a test drive küldetésben kell lenyúlni.
Privátba!

Sziasztok találtam mentést de nem tom hol az a hely ahol állitolag van egy olyan tuning bolt hol a kocsimat tuningolhatom pl lágnyelvet rakhatok a kocsimra vagy nitrot stb nem tugya valaki hogy hol találom?
Ha meg akarod nézni, hogy hogyan néz ki egy jármû,
akkor a GTA SA: +126 Trainer programot elindítod,
kiválasztod a jármû nevét, megnyomsz hozzá 2 billentyût,
és azt a 2 billentyût nyomogatva, annak a jármûnek az
összes változatát megnézheted az utcán és ki is próbálhatod, azonnal !!!
<#smile><#eljen>

Diodi
Összes játékhelyzet leszedhetõ
kattints ide.

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

nekem egy olyan file kellene ami lássa a játék hogy kivan akasztva a játék szoval mint ha végig vitem volna a játékot
DJ Skyline
jihááá<#idiota>

letöltés

letöltés

GtaGarage.com pumalacce. Itt megtalálod, ami kell
Pontosan mi kell neked?
Végigjátszás vagy egy elmentés a teljesen végigjátszott játékról pumalacce?
Sziasztok sos kerestem egy 100% mentést a GTA San Andreas de nem találtan nincs valakinek léci irjatok mert fontos lenne köszi ha valaki tud irja meg ide vagy a [email protected] külgye el vagy msnre a [email protected]
kösszi
Tudsz küldeni képet is a slamvanról és cheetahról?