GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lenne egy kérdésem miért van az hogy a san andreas telepítésénél kb a felénél kidob egy hiba üzit azt hogy katasztrófális hiba és a telepítés nem megy tovább
a FAQ-ban nem találtam semmit.
rem tud valaki segíteni elõre is kössz
autós iskola 12 feladatának teljesítése után lehet megvenni.
Utána jön 2 telefonhívás, aztán lehet megvenni.
Az autós iskolát a
GTA SA +126 Trainer programmal
2 billentyû megnyomásával azonnal teljesíteni lehet.
GTA SA +126 Trainer
innen letölthetõ.
<#smile>#smile>
A kimentések között tárolja...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
nem nyomom be tükörfordítással, az mondja kb hogy õ csinálna az embereknek dvd ref-eket, (amit nem tudok mi lehet) ha több ember csinálna meg különbözõ ruhákat, skineket a filmekbõl. Szívesen látná a segítséget, hogy több mad max legyen a GTA-ban
GIGABYTE GA-MA74GM-S2H|AMD PHENOM II X4 940@3,00Ghz|2*1GB DDRII 800Mhz ELIXIR|SAPPHIRE 4850 512|HITACHI 160GB,SAMSUNG 250GB*2,SAMSUNG 500GB(halott?! :/)|valami ház,meg táp
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
V1.00
lefordítaná nekem valaki ezt a szöveget!? félig meddig értem,de nem vagyok biztos a dolgomban
"i think it's a start i wouldn't mind providing people with dvd refs if more people were willing to step up and make some of the outfit elements from the movies. we can always use help on gettign more of mad max into gta as far as people."
boxered !!! (én egyszer találtam egy ilyen programot,de már nincs meg 😞)
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
egy fekete autoba kell beülnöm ilyen pénzszálitoba és el kell mennem ujrafesteni de utánna nem tudom mit kell csinálni....
segitsen valaki légyszi thx
akit érdekel az írja be alul a keresõbe,hogy #45720
pedig kb 2 órája néztem és akkor még jó volt
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
meg kellene annak a 2 kocsinak a neve
amit a test drive küldetésben kell lenyúlni.
Privátba!
akkor a GTA SA: +126 Trainer programot elindítod,
kiválasztod a jármû nevét, megnyomsz hozzá 2 billentyût,
és azt a 2 billentyût nyomogatva, annak a jármûnek az
összes változatát megnézheted az utcán és ki is próbálhatod, azonnal !!!
<#smile>#smile><#eljen>#eljen>
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
Végigjátszás vagy egy elmentés a teljesen végigjátszott játékról pumalacce?
kösszi