GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akos 001
SIMSON S51 "BIG BORE 3"

letöltés

Gilera Runner 50 SP

letöltés

Low Rider Bike

letöltés

CUSTOM BIKES

letöltés

Kaneda's Bike (Akira)

letöltés

SA BMX

letöltés

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Csé! Feltettem a modern modot,de szar,mer nem megy. A readme alapján mindent megcsináltam,de mikor töltõdik be az uj játék,akkor kilép. HELP!
reménytelen
Nem tud valaki letölthetõ Mazda 3 Sedant a játékhoz?
lamase

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Web mester
Uh!
Jó kocsik!

DJ Skyline
lehet nektek modokat küldeni?😊)

DJ Skyline
Chevrolet Blazer K5 '86 Monster Edition

Hummer Towtruck

Lamborghini Diablo VT 6.0 2001

ezen az oldalon vannak....letöltéshez regelni kell

lamase
Nem volt pénz a szerver fizetésére. (havi 14ezer) Most találtam egy tárhelyet, ami 3000 forintért ad 2gigát. Igaz a szerveremen 200giga hely volt, de mondjuk azt azért fizetni is kellett. Bárki aki fel tud ajánlani pár száz megát saját serveren szívesen veszem. 😊

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

DJ Skyline
Mercedes-Benz CLS500 Police

letöltés

Aston Martin Vantage concept 2003

letöltés

Akos 001
<#taps>Végre,mi volt?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Neogan
Hol lehet letölteni az advancesettings nevû programot? letöröltem véletlenül és nem találom sehol.

One man\'s hero, is another man\'s demon...

lamase

TothLaci
Igen, én vagyok 😊
SZilaJMaGGoT
Tóth Laci! Te nem TOTO vagy aki anno még vice city-vel foglalkozott??😄

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Akos 001
Ment már valaha a gépeden?😛

kerlek segitsetek!!!mar harmadszor teszem fel a gamet,s nem megy ,elindul s mikor mentenek restartolja a gepet,a havereknek AMd-en siman megy a jatek.nekem Intelem van
Falconer
Ha elfogytak a küldetések, akkor mit csináljak? Pedig eddig csak kb. 25öt csináltam meg.
Thx

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Akos 001
1998 BMW 540i E39 "ZK Style"

letöltés

1981er GMC Sierra Grande

letöltés

Lada VAZ 2106

letöltés

Lada Vaz

letöltés

Akos 001
Renault Mégane II 2005

letöltés

Renault Clio V6 Phase 2 v1.1

letöltés

Renault R5 Turbo

letöltés

Renault 4

letöltés

KILLER2
Akkor azt szívtad. Szerintem próbálj 1 reinstallt vagy más mentéseket. Szerintem próbáld ki, hogy új játékot kezdessz aztán mentessz és hogy azt be tudja-e tölteni.

Töltsük le az internetet!

nem semmi csak annyi hogy full e r e d e t i limited edition game
....

Én is. 😊 Most az Operation Flashpoint GOTY Edition-t, és a Lock On: Flaming Cliffs-et töltöm. 😊 Ezek legalább elindulnak. 😊

KILLER2
Nincs fent valami mod, mert nekem attól csinálta? Azt leszedtem és rendesen futott.

Töltsük le az internetet!

Nem semmi nincs fenn normálisan berakom lodaolok és az elejérõl indítja.

Please, mi a baj ???

Nekem is ugyanez a problémám van, inditásnál pár logo után kilép szabálytalan müvelettel... (0-pointerre hivatkozás...) Átnyálaztam forumokat, legújabb nVidia drivert felraktam, összes crash fixet kipróbáltam, hiba változatlan... Töröltem a p***ába az egészet, majdnem az image-t is.

Web mester
Nekem már van ott van most is!

reménytelen
Könnygáz van a reptéren! (Asszem a kaszinókirablásos küldetés után)
DJ Skyline
gördeszka nincs,könnygáz sincs...a poroltóval ha lefújod az embereket,akkor köhögnek meg meghalnak,ha sokáig fújod õket

DJ Skyline
lehet fent van egy mod,vagy valami amitõl nem mûködnek a mentések...

DJ Skyline
nem lehet inaktívvá tenni...lehet menteni,csak így nem lesz 100% a játék...

DJ Skyline
mmm...elvileg lehet,hogy meglehet csinálni a világítást,de nem 100...majd utánnanézek

allock
gördeszkát????

#hhwnd

Venom
ahogy észre vettem modern mod-al nem minden szerverre enged be az mtasa gondolom módositott CFG miatt

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Akos 001
Én meg azt,hogy nem tom lekapcsolni.

Beírod mégegyszer a cheat-et

Beírod mégegyszer a cheat-et

12346
sztem ja. engem legalábbis kül képp nem izgatott föl ez az üzi, úgyse vesztek semmit, szal mentettem😊

Most nézem hol lehet gör deszkát és könny gáz - találni ????

Csá ma ujjból fel nyomtam a gamet és be raktam mindenféle savet ahhova kell de nem mükszik .

Mi lehet a baj ? valaki segítsen !!!

Falconer
Hi
Hogyan lehet az aktivált cheatet inaktivvát tenni? (mert hogy azt irja ugye, hogy ne mentsünk igy) Vagy lehet nyugodtan mint a VCben?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Venom
énis azt néztem vagy 3 percig mire rájöttem hogy nemigazi 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

allock
mert valószínû h lehagyták a lámpafényeket, de estese világít?
a németek elég jó munkát végeznek pedig

#hhwnd

TothLaci
Elõször azt hittem, hogy igazi kép<#smile>
Lobsterman
Emberek. Egy kérésem lenne. Trabant 601-es (ha lehet kombi 😄) készült e a játékhoz? Nem ilyen szutyok tuningolt izékre gondolok, hanem az alapjárgányra. Ha valaki tud róla, adjon egy linket plíz.

Imrusssss
Tudjátok mit hiányolom!!!!
Amikor fogok 1 kamiont és rákapcsolom az utánfutót akkor miért nem ég a lámpája az utánfutónak???

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

77.56-os nem vált be.

asfa
xpje van!de kösz majd megprobáljuk!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

DJ Skyline
itt vannak a régebbi XP alá kreált driverek...lehet egy régebbi kéne nem tudom

Directx9c és 81.98-as nvidia driver van fennt. Lehet, sõt biztos is, hogy nem ez a probléma.

Nem hiszem hogy ez lenne a probléma, mert a 81.98-as legfrissebbet használom. Nem inkább az lehet a probléma, hogy inkább nagyon friss? fél, vagy 1 éve milyen verziójú driver volt? Lehet valamilyen régebbit kellene visszaraknom.