GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
lehet kéne friss direct x,friss videó kártya driver...

A gtasa.exe hibákat generált, ezért leáll.

Egy szokványos windows hibaüzenet. Ezt nem értem, ha pixel shader-t követelne, akkor régen miért futott ugyan ezen a konfigon?

KG21
nyomd fel gta-actionra, ott rögtön kiteszik.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Venom
próbálj meg felpakolni egy friss nvidia drivert lehet segitt.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

DJ Skyline
mi a hibaüzenet?

Sziasztok!

Geforce2 mx-es vidkarim van. Én is tudom, hogy öreg vas. Régen ezzel a karival játszottam. most volt nemrég egy win reinstallom, és most újra szeretnék játszani a gémmel. Felraktam, de nem indul, hanem az intro után hibaüzenettel kilép. Mit lehetne tenni, hogy újra játszhassak vele?

Üdv:
DJviolin

DJ Skyline
milyen op.rendszere van a haverodnak? próbálja ki azt,hogy a parancsikonon jobb egér/tulajdonságok/kompatibilitás/kompatibilis üzemmódnál a futtatást állítsa 98/me-re...több ötletem nincsen nagyon

DJ Skyline
úgylátom mások is panaszkodnak a gta3.neten
"warum ist mein mod eigentlich nicht dabei?"
ezt még értem is,kb azt mondja,hogy az én módom tul.képp. miért nincs kirakva?

asfa
hali!a havernál kiirja mikor rámegy a setupra hogy nem win 32 alkalmazás vagy ilyesmi!az autorunnál is ezt csinálja!pls segitsen valaki mi a teendõ ilyenkor!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

DJ Skyline
megnéztem...a lánctalp nem forog,de 4 feszítõ görgõk igen...szeritem elég jó lett

allock
DJ Skyline
az alsót most szedtem le,mindjárt megnézem

allock
tom csak ami cuccokat én csináltam ott nemnagyon ügyeltem arra h ilyen csilivili textúrákat lehessen rányomni

#hhwnd

Akos 001
ez is nájszos<#eljen>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

allock
és ezeket nézted már?

#hhwnd

DJ Skyline
nem nehéz...paint kell hozzá meg photoshop,meg txd workshop!😊

DJ Skyline
ez az üzenet allocknak ment!<#idiota>

Speedbreaker
<#wilting>

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

allock
aha de ezek nem az enyémek 😊 textúrázni ennyire nemtok

#hhwnd

DJ Skyline
most épp kamiont keresek,amit könnyen lehet textúrázni!😄
a galériádban van ez a kép:

errõl eszembe jutott,hogy van egy kamionos könyvem,ami tele van ilyen airbrush mûvekkel,egyet kettõt beszkennelek,és rárakom az egyik kamionra!😄

DJ Skyline
szerintem nem,de nem tudom!<#nemtudom>
nem néztem még meg

DJ Skyline
na igen,de a felújított muzeális darabok azok így néznek ki!😊 például
mondjuk tény,hogy sokat dobna rajta,ha viharvert,háborús darab lenne!😄

allock
a lánctalp is forog?

#hhwnd

Kit--Kat
Nincs olyan amivel én választhatom ki az idõszakot és nem változik fépercenként???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Akos 001
lol,nájszos,de túl ujnak néz ki😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
<#wow2><#eljen>
Hanomag SDKFZ 251

letöltés

Fura.
Bemásoltam majd betöltöttem egy mentést és most az autóknak nincs motorhangja!??? Viszont a guminyikorgás és a töréshangok megvannak. 😊)
Mi lehet ez??

Majd szólok, ha borulni kell...de az még odébb van...
Elõször befejezem. 😊))

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

zaki
vállaljanak több cumit :c

zaki
qrvaannyaát, min egy fákk jó levelet írj neki <#mf3><#boxer><#shakehead>

KG21
Ha fagyásmentes lesz, leborulok elõtted, a sajátomat törlöm a picsába, és a tied marad fent örökre 😊

Eddig még csak memória miatt fagyott ki, (újak,nem egyformák, és azért kegyeg mögötte a shareaza is).
A telepítést úgy oldom meg, hogy komplett könyvtárszerkezetet másolok rá a frissen telepített gémre, és akkor egybõl crackelve, meg magyar, meg minden.
A két img-be gta3, gta_int) való cuccokat meg sparkkal bedobálom, rebuild IMG-vel, aztán hajrá.
A tied is így mûxik?

Az tény, hogy 2ajtós helyett csak kétajtóst rakok pl, és olvastam a te problémáidat is, így azokat igyekszem kikerülni.
Az igazi teszt majd egy másik konfigon lesz, ott kiderül minden.
Az intel gép lesz, atival (brrrrr<#vigyor5>)
Majd 11 után jelentkezem, akkor érek haza.
Most mennem kell.

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

DJ Skyline
nem,a fekete dolgokból nem csinálnék problémát,de az út az egy másfél órámba telt...össz-vissz 2 napi meló volt a kóceráj :\

DanielT
Jah, bocsi, azt hittem, hogy az a fekete ablakkeret képezi a jogvita tárgyát 😄
DJ Skyline
nem,hanem az utat,padlót,falat,ablakot,ajtót,mindent...össz-vissz átalakította a táblákat,de a többi mind az enyém

DanielT
Mármint az egybe totál fekete textúrádat? 😄
DJ Skyline
hmm
AMG Autohaus

ismerõs nem? az én textúráimat használta fel...legalább megemlíthetett volna a readmeben,de sebaj
letöltés

és az enyém

DJ Skyline
ehh gta3.net tojik rá,amit elküldtem 2x...nem tom miért nem rakják ki...

Kit--Kat
a kurvák pénzt akarnak

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Akos 001
melyik server és milyen névvel?:o

Venom
http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=201677
Valaki tudna adni egy leirást ehhez hogy hogykell iet bepakolni a gameba? :S

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Web mester
Az a rosz hogy az Autópályán szinte mindig elém kanyarodnak!:-(
De szerencsére sokszor ki tom kerülni!
Las Vanturaból meg csak autópályán lehet kijöni.

DJ Skyline
kipróbáltam az MTA-t...szerintem nagyon jó,csak megvannak a negatívumai...pl lökdösõdnek,meg lelövik a másikat ha hydrával van...de amúgy jó móka,csak sokan laggzanak...meg van egy olyan problémám,hogy a szervek nagy részénél connectel,de nem kapcsolódik be a játékba,hanem Verifying client,és kész...eddig 3 szerver volt amire feltudtam kapcsolódni...

PLackó
mikorra várható a megjelenés?(nem tudok németül)

zaki
szánalom :c

DJ Skyline
jaj istenem már...unalmas...ennyi erõvel tiltsuk be a rallys játékokat,mer hajlamot adhat arra,hogy belehajts a tömegbe,vagy a need for speedeket,mert az meg hajlamot adhat arra,hogy gyorsan hajts...vagy az összes FPS-t,mert az meg arra adhat "ihletet" ,hogy menj és hentelj,aztán a végén nem marad semmi,csak a Loony Toonsos puzzle,meg kifestõ!<#help><#banplz><#idiota><#wilting><#falbav>

KG21
A nézed, hogy stabil-e a játék? Nem fagy ki hibaüzenettel, vagy anélkül sosem?
Remélem sikerül hibamentesre csinálnod, mert nálam akármit próbálok sosem lett teljesen jó.

Asszem egy hajót kapsz.

Ha megcsinálom a hajós-iskolát, minden gyakolatot arany fokozatra, akkor kapok valamilyen bónuszt?

Szerintem vannak még mellékküldetéseid.
Pl.: autósiskola, motoriskola, autóbolt megvétele