GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy szokványos windows hibaüzenet. Ezt nem értem, ha pixel shader-t követelne, akkor régen miért futott ugyan ezen a konfigon?
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Geforce2 mx-es vidkarim van. Én is tudom, hogy öreg vas. Régen ezzel a karival játszottam. most volt nemrég egy win reinstallom, és most újra szeretnék játszani a gémmel. Felraktam, de nem indul, hanem az intro után hibaüzenettel kilép. Mit lehetne tenni, hogy újra játszhassak vele?
Üdv:
DJviolin
"warum ist mein mod eigentlich nicht dabei?"
ezt még értem is,kb azt mondja,hogy az én módom tul.képp. miért nincs kirakva?
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
#hhwnd
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
a galériádban van ez a kép:
errõl eszembe jutott,hogy van egy kamionos könyvem,ami tele van ilyen airbrush mûvekkel,egyet kettõt beszkennelek,és rárakom az egyik kamionra!😄
mondjuk tény,hogy sokat dobna rajta,ha viharvert,háborús darab lenne!😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Fura.
Bemásoltam majd betöltöttem egy mentést és most az autóknak nincs motorhangja!??? Viszont a guminyikorgás és a töréshangok megvannak. 😊)
Mi lehet ez??
Elõször befejezem. 😊))
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
A telepítést úgy oldom meg, hogy komplett könyvtárszerkezetet másolok rá a frissen telepített gémre, és akkor egybõl crackelve, meg magyar, meg minden.
A két img-be gta3, gta_int) való cuccokat meg sparkkal bedobálom, rebuild IMG-vel, aztán hajrá.
A tied is így mûxik?
Az tény, hogy 2ajtós helyett csak kétajtóst rakok pl, és olvastam a te problémáidat is, így azokat igyekszem kikerülni.
Az igazi teszt majd egy másik konfigon lesz, ott kiderül minden.
Az intel gép lesz, atival (brrrrr<#vigyor5>#vigyor5>)
Majd 11 után jelentkezem, akkor érek haza.
Most mennem kell.
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
AMG Autohaus
ismerõs nem? az én textúráimat használta fel...legalább megemlíthetett volna a readmeben,de sebaj
letöltés
és az enyém
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Valaki tudna adni egy leirást ehhez hogy hogykell iet bepakolni a gameba? :S
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
De szerencsére sokszor ki tom kerülni!
Las Vanturaból meg csak autópályán lehet kijöni.
Remélem sikerül hibamentesre csinálnod, mert nálam akármit próbálok sosem lett teljesen jó.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Ha megcsinálom a hajós-iskolát, minden gyakolatot arany fokozatra, akkor kapok valamilyen bónuszt?
Pl.: autósiskola, motoriskola, autóbolt megvétele