GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sehogy😊
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Nem tudja valaki lehet importálni kocsit más játékból az SA-ba?
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Töltsük le az internetet!
Elõre is köszi!
A heavy cost. I pay it gladly.
A Hot Caffee,pontosan milyen változásokat csinál a játékban?
Mert nem vettem észre semmilyen külömbséget😞.
Lenne egy problémám. Meg patch-eltem az GTA SA-ámat és nem megy a belsõ camera. Valaki tudna segíteni?
Ha mellette állok akkor hallom a zúgását de ha
beszálok csak a fékcsikorgást meg mindent hallok
a motorhangot leszámítva. (A FAQ-ban írt eax-al is
felülírtam de az se segített! )<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Elõre is köszönöm!
http://www.kettlebelledzes.hu/
több infó itt,de röviden és tömören ennyi:
tartalom: 120 jármu lecserélve, 15 új fegyver, SPC wheelpack, jobb effektek, új térkép és radar
Life is short, play more!
de a legjobb úgy,ahogy beinstallálod😊
nem illik bele:I
iLove oHs.
de különben nem mutatna jól a játékban,hogy a Lambo után egy Belair rendõr menne!😄
szal van 1-2 hibája,de amúgy szerintem nem olyan vészes
pl: menj vissza zérók tetejére -> valójában meg: menj vissza Zero házának tetejére
vagy mikor telefonál az a chotta csávó h vmi motorost megint leölhetsz. így veszi vel cj a telefont: Super! -> miözben az volt h: 'Sup (wassup) ami a 'mi a helyzet'-bõl jön
és így tovább és így tovább....
keine Signatur
That looks like the real deal right there, inless its cropped from a white skin on a shirtless cj and pasted on modifed Claude head. You can tell its a real model by the shape of the heads and facial features on it. and bitching for a beta doesnt speed up the process of him releasing it, it'll just stress him out that people come bitching for it i'm sure it needs some bugs worked out and Will probably be in a model pak with other heads wont be out for a long while..
#59227--->nem az nem GTA4,hanem L.C.S.
Egy kérdés:
A GTA 4, az a Liberty City Storis?
Mert az PS2-re meg fog jelenni az USÁban 28-adikán.
Valaki tudja már, hogy mikorra várható a GTA 4?
Vannak valahol már a képek a játékról?