GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
nem lehet nehéz,mert a model már megvan,csak máshogy épül fel az SA-ban az ember mint pl a VC-ben! csak Claude testének a modelljét "rákell húzni" a testet felépítõ dolgokra,és kimenteni .dff-ben...na én itt akadtam el,mert kiírta,hogy valamilyen Hierarchy nem kapcsolódik hozzá a modellhez...ez autók esetében van mikor csinálsz egy Dummyt (kis kocka,ami pl a fényszóró fényéért felelõs),és nem linkeled hozzá a modellhez...de az embernél az a baj,hogy ott alapból kivül áll a test model,tehát nem tudom hogyan lehetne elmenteni .dff-be

Fido4life
Persze ha tényleg nem vészes, és megtudod csinálni..

Fido4life
Neem ? Akkor modellezd le nekem Claudét, játékos modellnek !! <#vigyor5>

SZilaJMaGGoT
LOL.. Ne hidd azt.. Mappelni még nehezebb mint modellezni.. Legalábbis engem a mappelés szokott szopatni a modellezés nem vészes..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Fido4life
Honnan lehet letölteni az Ultimate Editort..?

DJ Skyline
ezt leszeded,és lehet szórakozni különbözõ nézetek állítgatásával,variálásával!😄

SD456
Sya all!

Nem tudja valaki honnan tölthetném le a belsõ kamerát? Halottam valami ilyesmit és megnézném. A MTA SA-ból az 1.0 kell gondolom letölteni az 1.0 verzióhoz?!

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Fido4life
Textúrázni még könnyû.. Modellezni kínai..

bazs1
Ok köszi

DJ Skyline
3D Studio Max 7 pl
de szerintem elõbb próbálj meg konvertálni VC-bõl SA-ba,mert az sem egyszerû dolog,pláne autót modellezni,textúrázni!

bazs1
Tudtok vmi programot amivel autót tudok modellezni a játékba? Kicsit hülyén fogalmaztam meg

Fido4life
Az Ultimate Editorral, fellehet húzni az intelegenciájukat..

DJ Skyline
minden ott van fönt a FAQban (banner)

DJ Skyline
ja tök élvezetes,hogy elfutnak 2 utcával arrébb,és nekem kell utánnuk menni,meg sniperrel lelehet szedni anélkül õket,hogy 1 golyót is lõnének,de nem is kell sniper,elég az AK,vagy M4,sõt gránát is hatásos!😄

Akos 001
Ezt most olvastam:
"A karakterek mesterséges inteligenciája nagyon fejlett,így elég élvezetesek a bandaháborúk"
-hát,rosszat mégsem írhatnak:C

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Fresh Duke
Most akkor jól csináltam a Hot Caffeet, csak a progi szemétkedik?
Meg, hogs kell berakni autókat a gémbe?

A heavy cost. I pay it gladly.

hi a modern modban ell lehet jutni liberty citybe?
és lefagy ha a garázsba akarok menni. ezen lehet segíteni?
magyar tudományos akadémia 😄

Reeeal Maadrid!!!!

Akos 001
Multi a SA-hoz.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

mi az a MTA?
BiG G
hello <#smile>

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
csak vót 😊 NEM nickduplikáció kitiltás megkerülése végett ;-(

Akos 001
😮
hát szermusz

DJ Skyline
áhá,ismerlek így már!😊
banned?:\

BiG G
geri15 néven futottam egykoron ;>

DJ Skyline
ki-e vagy?😄
ez a nick nem mond nekem semmit

BiG G
örök hálám rohambili 😄D

DJ Skyline
ja!<#eljen>

DJ Skyline
hát régen láttam egy orosz oldalt ami tele volt a "keleti blokk" autóival,buszaival!😄
de erre a 3ra emlékszem
1960-as ikarus
ikarus 280
és egy ikarus pack

zaki
mennyi verda van már a játékhoz... zsír <#eljen><#eljen><#eljen>

BiG G
Sky, meg tudnád nekem mondani hogy hol találok a SA-hoz régi típusú Ikarust? 260-as, vagy 280-as kellene. Thx <#smile>

Kövesdi A
kösz hogy segitetél !

Fresh Duke
Még egy kérdés:
Hogy kell a Hot Caffee-t elindítani?
Bekapcsolom a "San Andreas"-t, betöltöm az állásomat, "Alt+Tab", elindítom a "Hot Caffee"-t, nyomok egy "Y"-t, "Alt+Tab"(Sa), mentek, és kész.
Így kell csinálnom?
Mert amikor visszalépek a San Andreasba, akkor rezeg össze vissza a képernyõ, hang az van, de a kép az marad a menû 😞.
Mit tegyek?

Ha nem is az összes, de pár száz db már figyel nálam, és ezek csak a 92 elõttiek, meg néhány OFF 😊 verda. 811Mb jelenleg, ebben benne vannak a repcsik, buszok, motorok is.
A lustaság ebben az esetben nem kifizetõdõ 😊)))))))))))

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

Fresh Duke
THX
Én egy kicsit lusta lennék hozzá, gondoltam, ti úgy is jobban értetek hozzá....

DJ Skyline
gta.com.ua
spc.gta.com.ua
gta-action.com
gta-mods.de
gta-worldmods.de
gta-downloads.com
gta3.net
theborggaming.planet-multiplayer.de/sanandreas_mods.php
codenamegta.hu/sa

itt összevannak gyûjtve!😊

bazs1
Az egy kicsit sok lenne!

Fresh Duke
Hy all!
V.ki a kedvemért(,meg mások kedvéért)összegyûjtené az összes autó, amit ti illetve mások csináltak?
Nagyon hálás lennék!

bazs1
Köszi!

DJ Skyline
Kövesdi A
nem tudjátok holtalálok Ford Mustang Gt autót a játékba? az újat !

KILLER2
Köszi.

Töltsük le az internetet!

DJ Skyline
melyik házról? a smoke házáról?
világos zöld körrel jelöltem a groove streeti házat,és piros egyenessel az utcát,ahol somke háza van! valamelyik a kettõ közül,de észre fogod venni az áttört fal miatt!😄

KILLER2
Tudnál küldeni nekem térképet a ház helyérõl? Elfelejtettem, hogy hol van. Amúgy nem értem, hogy miért nem volta képesek normális nevet adni az autóknak!

Töltsük le az internetet!

KG21
talán egy '70-es Chevrolet Caprice, de sokminden lehet, az Amerikai autók olyan egyformák sokszor

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

DJ Skyline
na még van 5 kis terület amit vissza kell foglalni,és lehet menni kaszinót rabolni!😄 aztán kész...amit megakartam csinálni az meglesz...ilyenek,hogy graffitik,kagylók,fényképezni,ezek nem kellenek! :\ nagyon szöszölõs lenne mindet végigzongorázni...nem nagy durr,de ha megcsináltad az uccsó story küldetést,akkor belehet menni smoke drogos házába ahol kinyírtuk...igaz tök üres az egész,és nincs benne semmi

bazs1
nem tudjátok hogy a BLADE az a valóságban milyen autó?

DJ Skyline
ja,még a játék kezdetén egy csomó trehány cucc jött,de mostanság már inkább minõségi munkák jönnek!😊)

Akos 001
szépek,végre el jött az az idõ,hogy a készítõk jobban figyelnek a részletekre

valaki tudott belsõ nézetet csinálni a camera hackel?