GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Nem tudja valaki honnan tölthetném le a belsõ kamerát? Halottam valami ilyesmit és megnézném. A MTA SA-ból az 1.0 kell gondolom letölteni az 1.0 verzióhoz?!
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
de szerintem elõbb próbálj meg konvertálni VC-bõl SA-ba,mert az sem egyszerû dolog,pláne autót modellezni,textúrázni!
"A karakterek mesterséges inteligenciája nagyon fejlett,így elég élvezetesek a bandaháborúk"
-hát,rosszat mégsem írhatnak:C
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Meg, hogs kell berakni autókat a gémbe?
A heavy cost. I pay it gladly.
és lefagy ha a garázsba akarok menni. ezen lehet segíteni?
Reeeal Maadrid!!!!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
hát szermusz
de erre a 3ra emlékszem
1960-as ikarus
ikarus 280
és egy ikarus pack
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Hogy kell a Hot Caffee-t elindítani?
Bekapcsolom a "San Andreas"-t, betöltöm az állásomat, "Alt+Tab", elindítom a "Hot Caffee"-t, nyomok egy "Y"-t, "Alt+Tab"(Sa), mentek, és kész.
Így kell csinálnom?
Mert amikor visszalépek a San Andreasba, akkor rezeg össze vissza a képernyõ, hang az van, de a kép az marad a menû 😞.
Mit tegyek?
A lustaság ebben az esetben nem kifizetõdõ 😊)))))))))))
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Én egy kicsit lusta lennék hozzá, gondoltam, ti úgy is jobban értetek hozzá....
spc.gta.com.ua
gta-action.com
gta-mods.de
gta-worldmods.de
gta-downloads.com
gta3.net
theborggaming.planet-multiplayer.de/sanandreas_mods.php
codenamegta.hu/sa
itt összevannak gyûjtve!😊
V.ki a kedvemért(,meg mások kedvéért)összegyûjtené az összes autó, amit ti illetve mások csináltak?
Nagyon hálás lennék!
világos zöld körrel jelöltem a groove streeti házat,és piros egyenessel az utcát,ahol somke háza van! valamelyik a kettõ közül,de észre fogod venni az áttört fal miatt!😄
Töltsük le az internetet!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600