GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként jó😄
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
1. itt az sgn nem szeretik ha olyat kérdezel meg (játék topikban leginkább) ami már elhangozz...erre van a lap alján a keresés a témában,vagy banner ként szólgáló FAQ (vagy másnéven GYÍK / Gyakran Ismételt Kérdések/),amiben levan írva a játékkal kapcs minden fontos tudni való! ha sehol nem találod azt amit szeretnél,akkor lehet kérdezni
2. ha netán majd topikot szeretnél nyitni,akkor jobbra fönt van a fórumkeresõ,ahova beírod amit keresel (pl GTA),és ha van akkor értelemszerûen nem nyitsz olyan topikot...
3. azt sem szeretik nagyon ha 1024*768-as képeket linkelsz be...1 még nem baj,de zsinórba 10 pl már nem túl jó...gondolj a modemesekre!😄 tehát ha lehet max 1024*768,de inkább 800*600-as képeket linkelgess...a nagyobb képeket inkább URL ként tedd be...
így ez a 3 fontos dolog van amit érdemes megfogadni,és nem lesznek problémák! aztán vannak kissebb dolgok is,de majd rájössz magadtól
Amúgy meg 1-2hete regiztráltam, nem igazán ismerem se ezt az oldalt(bár ezt már naggyából), se a többit, ami a bannernál vannak.
A heavy cost. I pay it gladly.
a GTA3 trilógia Liberty Cityben, Vice Cityben, és San Andreasban játszódik. ezek ugye a GTA1 városai. mi lenne, ha a köv. GTA Londonban játszódna, mert a kiegészítõnek is az volt a városa.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A zmodelert azért használom mert amatõr vagyok és az egy amatõr program 😊
3ds ( a 8.) tõl frászt kapok ha valamit csinálni kell benne 😊
amíg a Rockstar nem jelenti be hivatalosan addig minden kamu! ez kb olyan,hogy a haverom apjának a sógorának a japán haverja a Rockstarnál dolgozik,és azt mondta,hogy készül az új játék! persze hihetõ...LCS az uccsó GTA ami megjelent,és asszem PS2-re jön,semmi újról nem tudok...van mendemonda valami GTA Londonról,de semmi hivatalos infó...persze ez az én véleményem,de nagyon nagy rá a valószínûség,hogy kamu az egész...az emberek szeretnek fantáziálni,ami nem is baj,csak van aki túlzásba viszi,lásd gta4.net
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Töltöttem egy .dff modellt és át akarok rajta pár dolgot alakítani. De amikor importálom zm be kiírja h kevés memória vagy egyszerüen bezárja a programot.
Ez a verda lenne az. Valaki nem tudná ezt nekem átalakítani mondjuk .z3d vagy .3ds formátumra?
Nagyon hálás lennék 😊
Köszi
Life is short, play more!
Töltsük le az internetet!
amúgy igaza van,tessék körbenézni! nekünk ugyanannyi idõbe telik visszakeresni,kattintani,belinkelni,mint nektek!😊)
Basszus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kattints rá arra a kibaszott New San Andreas 2006 feliratra a bannerban és megtudod!
Mármint mit csinál, milyen pluszt ad?
A heavy cost. I pay it gladly.
nincs benne ilyen,a New San Andreas 2006-ban van ilyen,ott van fönt a banner alatt
mert én nyomogatom a v-t de nem történik semmi!
plz help
Alattad 5hsz.-al van leírva egy csomó oldal, nem igaz, hogy nem tudod megnézni õket ne legyél már <#lama>#lama>!!!!4
Olyan oldal kellene ahol nem kell regelni.
van pár autó ami más játékból lett átcsinálva,de nézd át ezeket és válogass:
gta.com.ua
spc.gta.com.ua
gta-action.com
gta-mods.de
gta-worldmods.de
gta-downloads.com
gta3.net
theborggaming.planet-multiplayer.de/sanandreas_mods.php
codenamegta.hu/sa
és a kocsikészítés nem egyszerû
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"