GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Jah, nem én érem el a Hitman szintet, hanem a SpaceEsitein mod, amit használok, alapból Hitmannel kezd...

errõl már volt hír is sok oldalon aztán meg azt írták hogy EU..
DJ Skyline
biztos tudod,de a hitman szint azért hitman szint mert ott 2 stukkerrel tudsz rohangálni (persze nem mindnél pl,nincsen két M4 a kezedben😄 )...ha 1 fegyvert akarsz,akkor ne érd el a hitman szintet!😄 nem tudom hol lehet ezt átírni,hogy hitman szintnél is 1 fegyvered legyen

Fido4life
Hm.. Hogy lehet megcsinálni azt, hogy Hitman szinten is 1 pisztolyom legyen ? Én próbálgattam a dat fájlt, buzerálni, de a végeredmény az lett, hogy a pisztollyal kezdett el hadonászni, a lövés helyett.. Kéretik legalább ERRE a kérdésemre válaszolni.!

DJ Skyline
ok,kéretik befejezni,vagy törölgetni fogok

KILLER2
Hát én google-n kerestem meg, de amiket oldalakat tudok az ez meg ez

Töltsük le az internetet!

hol lehet letölteni a san andreas crackjét? Linket pls.

én tudok olvasni, nem úgy, mint egyesek.

Magnumrolcsi
Te meg olvasni! <#gonosz1>

milyen jó, hogy a GTA-kon nõttem fel....

bocs, de tanulj meg írni 😄😄

Magnumrolcsi
4.És nem szeressük ha warezolnak :Ð
Igaz #59305 ??

Akos 001
modemes mondat nem vót vicces-.-
egyébként jó😄

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
akkor pár szabály,vagy tanács az sg használatához!😊)
1. itt az sgn nem szeretik ha olyat kérdezel meg (játék topikban leginkább) ami már elhangozz...erre van a lap alján a keresés a témában,vagy banner ként szólgáló FAQ (vagy másnéven GYÍK / Gyakran Ismételt Kérdések/),amiben levan írva a játékkal kapcs minden fontos tudni való! ha sehol nem találod azt amit szeretnél,akkor lehet kérdezni
2. ha netán majd topikot szeretnél nyitni,akkor jobbra fönt van a fórumkeresõ,ahova beírod amit keresel (pl GTA),és ha van akkor értelemszerûen nem nyitsz olyan topikot...
3. azt sem szeretik nagyon ha 1024*768-as képeket linkelsz be...1 még nem baj,de zsinórba 10 pl már nem túl jó...gondolj a modemesekre!😄 tehát ha lehet max 1024*768,de inkább 800*600-as képeket linkelgess...a nagyobb képeket inkább URL ként tedd be...
így ez a 3 fontos dolog van amit érdemes megfogadni,és nem lesznek problémák! aztán vannak kissebb dolgok is,de majd rájössz magadtól

végülis nem muszáj 😄😄😄

ja és tudnátok DFF plugin-t a Vice Cityhez?

a 3dsmax-ot honnan tudnám letölteni?

Fresh Duke
Van benne v.mi.

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Killer 2, szerintem szedj idegnyugtatókat, biztos segítenek. 😄
Amúgy meg 1-2hete regiztráltam, nem igazán ismerem se ezt az oldalt(bár ezt már naggyából), se a többit, ami a bannernál vannak.

várjatok csak. van egy érdekesség.
a GTA3 trilógia Liberty Cityben, Vice Cityben, és San Andreasban játszódik. ezek ugye a GTA1 városai. mi lenne, ha a köv. GTA Londonban játszódna, mert a kiegészítõnek is az volt a városa.

És az "ezt" hogyan indítsam el?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

SD456
Sya all!

Nem tud valaki az 1.01 verzióhoz crack-et adni?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

DJ Skyline
használd ezt! nekem ezzel minden megy! itt egy leírás,hogy hogyan kell konvertálni autót 3ds maxal! habár igaz ez csak konvertálás,de sok hasznos dolgot meglehet tudni belõle!

Én nem értem ha letöltök akármilyen plugint nem mûködik 3ds 8 ban :s
A zmodelert azért használom mert amatõr vagyok és az egy amatõr program 😊
3ds ( a 8.) tõl frászt kapok ha valamit csinálni kell benne 😊

DJ Skyline
ez már egy 1000 éves kép:

amíg a Rockstar nem jelenti be hivatalosan addig minden kamu! ez kb olyan,hogy a haverom apjának a sógorának a japán haverja a Rockstarnál dolgozik,és azt mondta,hogy készül az új játék! persze hihetõ...LCS az uccsó GTA ami megjelent,és asszem PS2-re jön,semmi újról nem tudok...van mendemonda valami GTA Londonról,de semmi hivatalos infó...persze ez az én véleményem,de nagyon nagy rá a valószínûség,hogy kamu az egész...az emberek szeretnek fantáziálni,ami nem is baj,csak van aki túlzásba viszi,lásd gta4.net

Ez kamu ugye? Katt

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

DJ Skyline
nem értek a z modellerhez,használj 3d studio maxot!😊) ott nem kell átalakítgatni,hanem van egy .dff importer script,és kész

Halli!
Töltöttem egy .dff modellt és át akarok rajta pár dolgot alakítani. De amikor importálom zm be kiírja h kevés memória vagy egyszerüen bezárja a programot.
Ez a verda lenne az. Valaki nem tudná ezt nekem átalakítani mondjuk .z3d vagy .3ds formátumra?
Nagyon hálás lennék 😊
Köszi

matiasmax
Hi all valaki tudd valami jó multiplayert gtasa-hoz?Légyszi mondjatok mert érdekellne!

Life is short, play more!

KILLER2
Bocs, de nagyon elegem lett. Szarakodik a San Andreasom és másodszorra raktam újra és néhányan meg ekkora baromságokat kérdeznek.

DJ Skyline
finoman!<#ejnye1>

amúgy igaza van,tessék körbenézni! nekünk ugyanannyi idõbe telik visszakeresni,kattintani,belinkelni,mint nektek!😊)

KILLER2
<#mf3>
Basszus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kattints rá arra a kibaszott New San Andreas 2006 feliratra a bannerban és megtudod!

Fresh Duke
A New San Andreas az micsoda?
Mármint mit csinál, milyen pluszt ad?

letöltöttem egy fiat puntót de nagyon nagyok a kerekei le lehet kicsinyiteni valahogy?
KILLER2
Itt mindenkinek elment az esze? Mindenki csomó baromságot ír a modokról! A modern modban soha az életben nem lehetett beszállni utasként. A modern mod új jármûveket és fegyvereket tesz a játékba. Amirõl te beszélsz az a New San Andreas 2006 és annak minden verziójában be lehet szállni. Esetleg ha utánanéznitek egy picit mielõtt megkérdeznétek. A bannerban ott van mindkét mod oldala és azon tökéletesen el lehet igazodni (habár szerintem picit el lett cseszve az New San Andreas oldala). Ennyi.<#nezze><#falbav>

DJ Skyline
tartalom: 120 jármu lecserélve, 15 új fegyver, SPC wheelpack, jobb effektek, új térkép és radar
nincs benne ilyen,a New San Andreas 2006-ban van ilyen,ott van fönt a banner alatt

a modern mod 1.2nél is müködik hogy utasként beszállok egy kocsiba?
mert én nyomogatom a v-t de nem történik semmi!
plz help
Airon
figyu killer2

én akkor értem rá mert nem voltam itthon és ezt te is nagyon jól tudod

KILLER2
Magnumrolcsinak igaza van! Ha akarsz valamit akkor nézz utána! Ne legyél ilyen lusta!

KILLER2
gta3.net szerintem a legjobb!

Magnumrolcsi
LOL...
Alattad 5hsz.-al van leírva egy csomó oldal, nem igaz, hogy nem tudod megnézni õket ne legyél már <#lama>!!!!4

KILLER2
Hát akkor beavatlak. Itt nincs záróra ez egy 0-24 dolog. Ha meg emberekkel akartsz beszélni akkor napközben kéne jönnöd nem pedig negyed 11kor. Ennyi.<#nezze>

Valaki tudna mondani egy olyan oldalt ahonnan le tudok tölteni egy f1-es autót?
Olyan oldal kellene ahol nem kell regelni.
DJ Skyline
<#kerdes>ez nem egy TV mûsor,vagy napközi

BiG G
micsoda? záróra? mirõl beszélsz ember? 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Airon
Na, van még valami

Mikor van záróra ?

SD456
köszönöm

Akos 001
figy,esetleg akkor ha letöltesz egy kocsit.
van pár autó ami más játékból lett átcsinálva,de nézd át ezeket és válogass:
gta.com.ua
spc.gta.com.ua
gta-action.com
gta-mods.de
gta-worldmods.de
gta-downloads.com
gta3.net
theborggaming.planet-multiplayer.de/sanandreas_mods.php
codenamegta.hu/sa

és a kocsikészítés nem egyszerû

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

SD456
van 1 kocsim amit én csináltam egy F-1 Ferrari. Azt hogy toom bele rakni?

DJ Skyline
az nem csettintésre megy...ahoz jól kell tudni modellezni meg minden