GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KILLER2

Töltsük le az internetet!

nem ugyan az , csak nagyon hasolnó

KILLER2
Hol találok új modelleket? (CJnek)

http://www.gamespot.com/xbox360/action/saintsrow/screenindex.html
Félek a videó innen van és nem a GTA4-bõl.
Ha tévedek akkor nagyon hasonló gémek fognak jönni.

Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),

SZilaJMaGGoT
A videóban észrevettem valamit ami agyon zavar.. A gumi nem hagyott nyomot az aszfalton... Remélem ezt kijavítják a kiadásig...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

nem tudja valaki honnan lehet letõlteni citroen c3

cseke peti

Amúgy a oldala mióta ilyen randa?
sorry! ide <#vigyor3>
ha valaki le akarja húzni a videót akkor jobb katt ide és mentés másként

de én erre inkább azt mondanám hogy All Point Bulletin mint hogy Grand Theft Auto 4
szerintem a nitro efekt az nagyon király lest a 4 ben 😄

KILLER2
Szerintem a SAnak nincs GTAs hangulata!!! A VC hangulat szempontjából sokkal jobb volt! Ti miylen véleménnyel vagytok?

KILLER2
<#rinya> GTA 4et akarok!!!! Méghozzá PCre!<#eplus2>
Qrvajó effektek vannak ám benne!!! A Hangok benne a legjobbak meg ahogy kirepült a kocsiból azt meghót!!! MEg ahoyg a redõrautó felrobbant! Ehez képest a SA ócskaság (csak grafikai szempontból nem úgy gondolom, hoyg szar a gém). Na meygek is SAzni valami jó móddal amivel kiélhetem GTA 4es csodálatomat!!!!

Akos 001
a lideó legjobb része Johnny kövérítése és karcsúsítása volt😄DD

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
-.-
nem tom😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

sry elírtam akkop = akkor <#vigyor3>

ja , akkop 2007 ben játszodik ? 😊

SZilaJMaGGoT
Mi kamu?? Én 2007-ben veszek gépet, bár nem a GTA miatt, hanem egy csomó más játék miatt...

Akos 001
ja...de pontosan nincs behatárolva: "1920-2010" 😄
de a rockstar oldalán is van valami

KG21
én inkább veszek majd egy ps3-at 😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

félek hogy ez csak kamú , de az hogy 1920 ben játszodjon , az már tényleg hihetetlen szerintem 😞

Akos 001
találtam egy hivatalos képet,azon volt

Akos 001
ja....nem fogok venni 2007 ben új gépet azért hogy játszak...

zaki
<#confused>

SZilaJMaGGoT
Hát a mostaniakon biztos nem... Ha 2007 elején kiadják akkor 2007 végére kijön pc-re is... Aki 2007 elején vesz egy jó gépet az még simán játszhat majd vele.. Ami még különösen tetszik, hogy megint fehér csókával kell menni... 😄 Meg remélem jól optimalizálnak majd, és nem csak átcsapják pc-re..

Akos 001
Grand Theft Auto Chicago
Coming October 2007
Exclusively For PlayStation 3

KG21
mivel vagy 2 év mire megjelenik, a mostani gépeken sztem meg sem fog mozdulni 😄

Én meg azt is remélem, hogy a gépigénye nem lsz olyan nagy mint az SA-é. Vagy legyen ekkora akkor már KING game lesz.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Akos 001
az oldal szerint 1920-2010 lesz.
ezt nem tom hogy hogy értik szal azért nem írtam😊

SZilaJMaGGoT
Nyugi nem gondoltam, hogy az SA-s cuccok jók lesznek hozzá.. 😄 Remélem az összes kocsit lehet majd módosítani(tuningolni)... 😄

SZilaJMaGGoT
Hát nekem a videók alapján nem 1920-nak tûnt.... : / Biztos valamit elírtak... 😄

KG21
ne gondold, hogy az eddig legyártott cuccok kompatibilisek lesznek vele. Ez teljesen új engine lesz, moddolni csak soká lehet majd. Szóval jó, hogy alapból ilyen szép verdák lesznek sztem

Akos 001
Az új GTA 4 3várost foglal majd magába.
AZ elsõ város Chicago,ahol a történet elkezdõdik.
Chicago-t 1920-ban "látogatjuk" meg,amikor a drogok és az alkohol a legkeresettebb.A bandaháborúk kellõs közepébe csöppenünk.
Johnny Roselli (azaz a játékos) megszökik a börtönbõl,ahová a családja kiirtása miadt került.A vádak persze nem igazak.
Johnny elhatározza hogy felszámolja az összes rivális bandát,és felkutatja a családja gyilkosait.
És ez még csak az elsõ város a 3 közül...

😛

SZilaJMaGGoT
Ja nekem is valamiért úgy tûnik mintha jobb lenne a fizika.. Ha így haladnak rockstar-ék akkor 2007-2008 körül már lehet midnight club 4 is...<#eplus2><#nyes><#taps>

Akos 001
😄

no,elkezdem...de elég rövid,és nincs nagy tartalma

jobbnak néz ki , és thx hogy elmagyaráztad 😄

SZilaJMaGGoT
Uff... Erre nem gondoltam.. Na azt nem értem.. 😄

SZilaJMaGGoT
A ragdoll az a rongybaba effekt... Szal a hulláknak is lesz fizikája... 😄 Nekem a kocsik kinézete nem annyira számít, mert azt lehet moddolni, de remélem a fizika jobb lesz az eddigi GTA-kénál...

kiváncsi vagyok , hogy ki nyit neki új topicot 😄

Akos 001
Nem angol,cseh.

ragdoll , az mi ?

a kocsik + sokkal jobbak mint az edigi gta-kban (szerintem), és ha jól láttam sok tuning is lesz !

SZilaJMaGGoT
Ja.. Olyan flatoutos.. Nomeg a ragdoll is.. Meg az autók viselkedése is inkább flatoutra emlékeztet, bár az nem olyan rossz... 😊

jónak tûnik , de remélem belehet kõtni az õvet <#nevetes1> , nagyon komoly hogy kirepül a szélvédõn amikor ütkõzik <#nevetes1>

SZilaJMaGGoT
Hol?? Én értem angolul is...

SZilaJMaGGoT
Hol?? Én értem angolul is...

xotyi
GTA4 Carger City.. de lehet h fék😄

Trance&Friends nothing more..

Akos 001
Van róla cikk is,ha lesz kedvem majd lefordítom:-)

SZilaJMaGGoT
A játék kurva jól néz ki, fõleg a ragdoll miatt, de ha már ennyit foglalkoztak a fizikával, remélem az autók viselkedése is jobb lesz... 😄 A videóban kicsit mintha jobbnak tûnt volna SA-énál... Hát reménykedek... Ha ilyen lesz, és lesz pc-n is, és az autók fizikája is jó lesz, akkor nagyon bünti lesz!!

zaki
Hát ha ez télleg fake, akkor vki nagyon jó munkát végzett... Ha nem akkor fõleg. 😛

<#buck><#buck><#buck>

SZilaJMaGGoT
Ha xboxon lesz, akkor biztosan lesz pc-n is... mivel hogy az xbox microsoft..