GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
nám
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
De nem hari???
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Nagyon állatnak néz ki a videó alapján😛
-de az oldalon az volt hogy csak ps3 és xbox 360😞
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
Szerintem fake lehet,de a képen szép a graf😄DDDD
Letöltést persze nem találtam😮
letöltés
szintén gta-worldmods.de-n van
Nem tudja valaki honnan lehet letölteni,km/h mutató sebességmérõt???(a játékba)
Neked?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
amugy akinek nem tõlt be a pálya nagy része , az cseréljen mindent az eredeti fájlra !! akkor tõkéletes egy 512 -es netnél is 😊
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
Elakadtam.Csak a Z/a modell helicopis/ küldetés villog a térképen.Azonkivül a jobb fesõ térképrész is mgnyilt.Áttudom menni már de nem találok uj küldit.Már megvan az autó kereskedésem is.A sivatagi reptér is.Meg kén csinálni a repülõs sulit???A motorcsónakos megvan mégsem nyit uj küldit.Help Meee San A.God
Az egyik a dagi fiúkat kedveli. a másik nem kedveli az
izmosakat. Lehet, hogy megváltoztál. Más ruhád lett,
rosszabb lett a kocsid ...
Vagy telefonált és te nem találkoztál vele. <#rinya>#rinya>
Esetleg egy másik csajjal randevúztál és õ észrevette. <#hehe>#hehe>
Idõnkén elõfordul, hogy randin vagy az egyikkel és a másik
észrevesz. <#wilting>#wilting>
Tölts be egy korábbi kimentett helyzetet és próbálj akkor randizni,
mielõtt elromlott volna a kapcsolatod vele,
Vagy vigyél neki ajándékba virágot...<#smile>#smile>
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Isten autó😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"