GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
update: a Saint's Row megjelenése 2006 Szeptember-Október-Noverre várható
GTA,GTA2,GTA London,GTA3,VC,SA, Liberty City Stories PSP-re
asszem nem hagytam ki semmit!😄
Amúgy a GTA Liberty City 3d-s volt?
Meg összesen hány GTA van?
San Andreas, Vice City, GTA 3, GTA 2, GTA 1.....
A heavy cost. I pay it gladly.
itt egy [url="http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/t_apb.mov"]trailer[/URL
íme,Peugeot 406 Coupe & Cabrio néven van
Boldogocskásos születéses napocskát DJ Skyline.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Van a SAhoz olyan TAXI ami a filmben volt? (a TXAI címû filmben)
Töltsük le az internetet!

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
2. miért lenne szívás, hogy le kell szedni azt a netframet?
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
miatt és az összes játékot kicserélték a boltokban,
az azóta kaphatók már nem tartalmazzák a szexet.
(Lebutított változatot lehet már csak venni.)
De gyakorlailag elég, ha kicseréled a játék indítófájlját,
akkor lehet használni a Hot Coffee 2.1 MOD-ot. <#wink>#wink>
ugyan az a hiba! fekete kép és nem reagál semmire!
Teljesen uj játékot kezdtem!
Rögtön elérhetö ugye a barátnö! elviszem a bárba! majd haza! felteszi a kérdést, igent válszolok! pasas mondja cool... azt fekete képernyö!
Magyarositás miatt van ( 1.04 - Gamehunter ) , 2.0 játék verzió miatt, vagy esetleg egyébb probléma?
Elöre is köszi a választ!
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
Két kérdésem lenne?
1. Nekem a most megvásárolható GTA SA van meg! ha elinditom azt irja ki v2.0 azon nem megy a hot caffe v2 - magyarositva van a játék, az eredeti smc és az img van kicserélve, odáig eljutok hogy ugent mondok hogy szexeljek, utána nagy fekete kép azt semmi! gep restart kell!
2. esetleg valaki tud adni egy hot caffe 2.1 et? a gamer shelröl leszedtem, de ugyan azok a fájl méretek! a gta garagen meg nem elérhetõ! köcsög pegi biztos letiltotta!
Pls help!
Elöre is köszi!
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ÁZ!
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
innen lehetett tudni elõre a GTA következõ (San Andreas) részét 😊
tehár hogy kiírja hogy speed , brake meg ilyenek , és mellé csak az értéket kell beírni , van ilyen progi ?
Pedig nem jósoltak neki nagy jövõt!És a jóhír hogy ez lessz PC-re
És ott a youtube.com-on beírtam hogy saintrow és persze hogy ugyanazt a videót atta ki😄
ismerõs kép ?
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Töltsük le az internetet!