GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A záróvonal jó dolog. Mert szabályt tudsz sérteni, és mert...sárga. 😊

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

DJ Skyline
lemaradt a kép a záróvonalas résznél! :\

DJ Skyline
jó ez így,ahogy van!😄
a lényeg rajta van,ennél jobbra nem futja per.pill! 😊

DJ Skyline
megint 1-2 érdekes dolog
minek jelzõlámpa az építkezés kijáratához,mikor 1db autó sem közlekedik:

ugyanaz,csak a kikötõnél

ahova kéne ott nincs,az ilyen helyeken jó kis dugók tudnak kialakulni

a másik meg,hogy egész SA-ban csak záróvonal van(képeken jól látszik),tök értelmetlen így...vagy az USAban csak záróvonalas utak vannak?<#idiota>

#60558 & #60559

esetleg a te véleményedet is meghallgatnánk, elvégre mi (is) lessük a bannert😄

DJ Skyline
köszi!

Ezek azért vannak, hogy nehogy azt érezd, hogy nem valós a környezet...ennyi ostoba ember a mi útjainkon is elõfordul, ha mesélnék...<#zavart1>
Szerintem itt a történés a lényeg, minden 5-6.ik autó rámozdul valamire, ha ott vagy a közelben.
És az is jó, hogy száguldanak az autópályán (nem küldi közben), mert nagyon nagy autókupacokat vagyok képes elõidézni ilyenkor...és akkor fél percig csak robbannak a verdák<#ravasz1>

Amerikában ugyanilyen barom módon mennek a pályán, "mész, vagy meghalsz..."<#boxer>
Szóval nem lebutítva lett, egyszerûen ezt látják...<#banplz><#banplz><#banplz><#bdead>

Hepibõrsztdéj Skyline!<#taps>

Hát igen, az APB nagyon fain lesz.
Ki is írta, hogy száz város meg ezer gang?
Ugyebár ez online módban mûxik csak, ilyen méretekkel.
Csak nehogy ez is úgy járjon, mint a REAL LIFE, ami szintén hatalmas terület, és pénzt is lehet keresni benne. El is ment kis valóságunk irányába, szerencsétlen játékos ott is azt csinálja, mint az életben, hajtja a manit. Bár ez a címe is. <#banplz>

Nehogy olyan jól sikerüljön, hogy fizetõs legyen, mert akkor nagyon sokan lemaradnak róla kis hazánkban...én is. <#lama><#banplz><#violent><#falbav>

DJ Skyline
az utolsó ponton pontosítok!😄 neki megy az elõtte menõnek,majd utánna fordul meg!

DJ Skyline
csináltam egy videót a játék idegesítõ dolgairól,miközben autózól!
4db idegesítõ dolog van a videóban:
-akkor vált sávot,mikor elmegyek mellette,vagy mielõtt elmennék mellette (lett is következménye)
-megyek sehol semmi,hátranézek majd vissza,és ott egy autó (többször is elõfordul a videóban)
-külsõ sávról az utolsó pillanatban megy le az autópályáról
-autópályán csak úgy megfordul (a videóban a teherautó)
egyik sem volt ezek közül a VC-ben(illetve volt a kettes pont),nem tudom miért lett így lebutítva az SA...íme

Fresh Duke
Amúgy 2 kérdés:
-a LCS már megjelent PS2-re?
-a PS2-es SA-nak hol lehet letölteni a magyarítását?

Elõre is THX!!!!!!!!

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Szerintem így van jól.
Lehet, hogy azért nemtudsz mert átkonfiguráltad a gombot, vagy nincs benyomva a Num Lock.

A heavy cost. I pay it gladly.

trackmaniac
Segítsetek! Taxizni szeretnék. Megszereztem a taxit, majd 2-es gomb megnyom, de semmi sem történik. Már rádudáltam az emberekre is, de azok csak intenek egyet és odébb állnak. Mit csináljak?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

KILLER2
Szerintem ez így jó ahogy van.

Töltsük le az internetet!

Nekem meg jobban tetszene ha hosszúsági sorrendbe lenne kezdve a leghosszabbtól a leg kissebbig. Valahogy így:
-------------
----------
-------
és így tovább a webcímek tõl függõen
Na?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

mondjuk Sky kicsit ténylek "kusza" az a a banner, de már látom, hogy van öszerakva😄
nekem joban tetszene, ha a jobb oldalon a lenti két kép helyett feketeség lenne, és az a négy kis bar, pedig középen lenne
csak egy ötlet

Akos 001
nám😊
csak tele van kék csíkokkal.....mind1😛

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
képt!😊
nálam IE,és Firefox alatt semmi hiba nincsen!

Akos 001
Op.8.54

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

IE?

Akos 001
elég loálosan jelenik meg nálam😮

új fejléc ruuLZZ😄

DJ Skyline
köszi!
átírva!😊

ok , akkor nem nállam van a hiba , mert a sv hun szerverrõl 2 percenként kidob 😞

KILLER2
Ezt már én is mondtam.

Töltsük le az internetet!

eightmiles
hepi börszdéj dídzsészkájlájn ; )

egy észrevétel:
"Nem gyõzöm hangsúlyozni, mielõtt kérdeznél valamit, nézz utána a FAQban, vagy a topik alján lévõ keresõben, hogy NEM SZEREPELT-E már a kérdés! Tessék a fáradságot venni, és körbenézni!

nemtom, miért javítom ki, de ha már ilyen szép nagy betûkkel van írva, akár helyesen is lehetne 😛

Jó a szöveged <#wink>. De azért egy tipp töltsd le a warez (nem láttatok semit) vert és azt probáld ki és ha ott megy akkor hagyd meg ha ott se megy akkor nálad van a bibi

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

DJ Skyline
köszi!😊
19.dik

zaki
Boldog Szülinapot Sky! <#bohoc>

Ha nem publikus priviben írd meg, hogy hanyadik, thx! <#vigyor5>

DJ Skyline
köszi!

GTi Gaga
1. Elöször is Boldog Szülinapot Sky!

2. thx a segitséget a hot caffe ügyben! megprobáltam mindent, probáltam a hoodlumos no cd crack 1.0 val, a deves 1.1 el de ugyan az! nagy fekete kép az restart! nem lehet hogy kiszedték a fájlokat a most kapható 2.0 ból? sehogy se tudom elö hozni? kezd elmenni a kedvem a Gta tól! ez a köcsög Pegi! megkapta a 18 pluszos gamet... ott lesz a Candemed, bakker kitépi a csávó gerincét azt semmi ... lassan mindent betiltanak ami a valóság? 😞

Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|

DJ Skyline
megcsináltam!😊

jól tetted, változtasd meg, de már regeltem😄
egy tipp: a fejlécben lehetne a gta-worldmods-ot linkbve tenni, és akkor csak egy klikk😄

igen, és azt is mondtam, hogy elnyomtam az évet...

DJ Skyline
valamelyik ész biztos átírta a jelszót! thx,ettõl féltem! mind1 lekértem az új jelszót,aztán átírom azt,és majd privátban lehet tõlem elkérni,akinek kell...

SZilaJMaGGoT
Mindenki annyit rak be magának amennyit akar... : / Én pl 15 vagyok..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Akos 001
..........
ez érdekes,az userinfódban 25-30 van (életkor) és kb egy éve mondtad egy másik "fórumon" hogy most vagy 15.

SZilaJMaGGoT
Hehe... GTA-sok az SLM companyn kicsit kibuknának... Még jó, hogy nem street legaloznak.. Én speciel sink evo 6-osát kezdtem átportolgatni, de nem kis munka volt/van vele, mert pl a motorteret én csináltam....

Festésbõl szerintem nem kell nagy ügyet csinálni... inkább modellekbõl.

gta worldmods.de-re nem tudok belépni:S

DJ Skyline
ezt "bírom" az autók készítõiben! írják a readmeben,hogyha módosítunk rajta (textúra pl),és elakarjuk küldeni pár oldalnak,akkor elõszõr kérdezzük meg a készítõt,hogy lehet-e...bazz már 1 hete írtam az M3 GTR-rel kapcs a készítõnek 2x is,de bszik visszaírni...tojok rá,elküldöm lamase-nak,a gta3.neten úgyis mindíg lehúzzák,meg leszavazzák a dolgokat,hogy így szar-úgy szar!!

igen, tudom, nálam is fav-ban van, már lassan egy éve😄
(+elõzõ nick)

Akos 001
elsõ próbálkozás....

DJ Skyline
hát ez az SA-MP kicsit még bugos...néha kilép valami hiba miatt a program,és lehet újraindítani,meg ez a magyar szerver sem a legjobb néha...

Akos 001
Volt hogy hónapokig elsõ volt.

SZilaJMaGGoT
Remélem addig lesz keréknyom is, meg rakhatnának bele mocit is...

1. Heroes of Might & Magic V.
2. SilkRoad Online
3. Football Manager
4. FORMA1
5. GTA: San Andreas
6. Battlefield 2
7. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
8. A Pc-s játékoknak leáldozott
9. Tekken6
10. Pc tuning

Ha ezt tudná a Rockstar...😄

SA Handling Editor, az ahol az autók tulajdonságát változtathatjuk?

DJ Skyline
köszönöm!😊

Boldog Születésnapot Kedves Skyline