GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
minek jelzõlámpa az építkezés kijáratához,mikor 1db autó sem közlekedik:
ugyanaz,csak a kikötõnél
ahova kéne ott nincs,az ilyen helyeken jó kis dugók tudnak kialakulni
a másik meg,hogy egész SA-ban csak záróvonal van(képeken jól látszik),tök értelmetlen így...vagy az USAban csak záróvonalas utak vannak?<#idiota>#idiota>
esetleg a te véleményedet is meghallgatnánk, elvégre mi (is) lessük a bannert😄
Szerintem itt a történés a lényeg, minden 5-6.ik autó rámozdul valamire, ha ott vagy a közelben.
És az is jó, hogy száguldanak az autópályán (nem küldi közben), mert nagyon nagy autókupacokat vagyok képes elõidézni ilyenkor...és akkor fél percig csak robbannak a verdák<#ravasz1>#ravasz1>
Amerikában ugyanilyen barom módon mennek a pályán, "mész, vagy meghalsz..."<#boxer>#boxer>
Szóval nem lebutítva lett, egyszerûen ezt látják...<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#bdead>#bdead>
Hát igen, az APB nagyon fain lesz.
Ki is írta, hogy száz város meg ezer gang?
Ugyebár ez online módban mûxik csak, ilyen méretekkel.
Csak nehogy ez is úgy járjon, mint a REAL LIFE, ami szintén hatalmas terület, és pénzt is lehet keresni benne. El is ment kis valóságunk irányába, szerencsétlen játékos ott is azt csinálja, mint az életben, hajtja a manit. Bár ez a címe is. <#banplz>#banplz>
Nehogy olyan jól sikerüljön, hogy fizetõs legyen, mert akkor nagyon sokan lemaradnak róla kis hazánkban...én is. <#lama>#lama><#banplz>#banplz><#violent>#violent><#falbav>#falbav>
4db idegesítõ dolog van a videóban:
-akkor vált sávot,mikor elmegyek mellette,vagy mielõtt elmennék mellette (lett is következménye)
-megyek sehol semmi,hátranézek majd vissza,és ott egy autó (többször is elõfordul a videóban)
-külsõ sávról az utolsó pillanatban megy le az autópályáról
-autópályán csak úgy megfordul (a videóban a teherautó)
egyik sem volt ezek közül a VC-ben(illetve volt a kettes pont),nem tudom miért lett így lebutítva az SA...íme
-a LCS már megjelent PS2-re?
-a PS2-es SA-nak hol lehet letölteni a magyarítását?
Elõre is THX!!!!!!!!
A heavy cost. I pay it gladly.
Lehet, hogy azért nemtudsz mert átkonfiguráltad a gombot, vagy nincs benyomva a Num Lock.
A heavy cost. I pay it gladly.
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
-------------
----------
-------
és így tovább a webcímek tõl függõen
Na?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
nekem joban tetszene, ha a jobb oldalon a lenti két kép helyett feketeség lenne, és az a négy kis bar, pedig középen lenne
csak egy ötlet
csak tele van kék csíkokkal.....mind1😛
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
egy észrevétel:
"Nem gyõzöm hangsúlyozni, mielõtt kérdeznél valamit, nézz utána a FAQban, vagy a topik alján lévõ keresõben, hogy NEM SZEREPELT-E már a kérdés! Tessék a fáradságot venni, és körbenézni!
nemtom, miért javítom ki, de ha már ilyen szép nagy betûkkel van írva, akár helyesen is lehetne 😛
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ha nem publikus priviben írd meg, hogy hanyadik, thx! <#vigyor5>#vigyor5>
2. thx a segitséget a hot caffe ügyben! megprobáltam mindent, probáltam a hoodlumos no cd crack 1.0 val, a deves 1.1 el de ugyan az! nagy fekete kép az restart! nem lehet hogy kiszedték a fájlokat a most kapható 2.0 ból? sehogy se tudom elö hozni? kezd elmenni a kedvem a Gta tól! ez a köcsög Pegi! megkapta a 18 pluszos gamet... ott lesz a Candemed, bakker kitépi a csávó gerincét azt semmi ... lassan mindent betiltanak ami a valóság? 😞
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
egy tipp: a fejlécben lehetne a gta-worldmods-ot linkbve tenni, és akkor csak egy klikk😄
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
ez érdekes,az userinfódban 25-30 van (életkor) és kb egy éve mondtad egy másik "fórumon" hogy most vagy 15.
(+elõzõ nick)
2. SilkRoad Online
3. Football Manager
4. FORMA1
5. GTA: San Andreas
6. Battlefield 2
7. 18 Wheels of Steel: Pedal to the Metal
8. A Pc-s játékoknak leáldozott
9. Tekken6
10. Pc tuning
Ha ezt tudná a Rockstar...😄