GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
müxik! elöször megprobáltam az extra moddal, majd anélkül, és mindkét variációval müxik! extra mod azért nem kellet mert szerek megküzdeni a max pontokért! jó dolog gyurmázni járni a csávóval! ujra elkezdem igy teljesen és végig tolom! ...
Köszönöm!
Asus P5E|Intel C2Q Q6600@3600MHz+Thermailright Ultra 120 eX Black|4GB CSXO CEC 800@900MHz|Sapphire Ati HD4850 512GDDR3|CoolerMaster RC 690 + Corsair HX620|970GB Samsung SATAII HDD|
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Hungarian sa-mp server
IP:80.99.144.51:7777
Gigabyte B450 Aorus Pro, RYZEN 5 5600X , G.Skill Aegis 32GB DDR4 3200MHz, Sapphire RX6700XT Nitro+ , FSP 700W hyper m , Cooler Master Silencio 650 Pure
Szalonnás HUNGARIAN SERVER
meg elvileg van egy SV HUN is vagy valami hasonló!
Tud valaki magyar SA:MP szerverrõl? Ha igen beírnátok ide a címét? Elõre is köszi.
<#worship>#worship>
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Erre a kérdésre ki tud válaszolni?
Amúgy kösz a választ(#60606)!
És a GTA LCS kilyön PC-re?
A heavy cost. I pay it gladly.
(sok helyet a vinyódon!)
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
a GTA 3 = GTA Liberty City
A Liberty City Stories az másik GTA game de az a SA után jött ki pspre..
ahogy Ldavid irta..
elõbbiben Cloude Speed a fõhõs és 2001 a dátum, utóbbi pár évvel elõtte játszódik és Toni Cipriani a fõszeprelõ aki szerepelt a GTA3-ban is.
szóval teljesen külön játékok csak a város ugyanaz. (na jó kicsit más) <#vigyor4>#vigyor4>
mindkettõ Liberty City-ben játszódik
a játék introjában is a Liberty City Bankot rabolják ki..
és abban a városban is maradsz..
de ha megnézed akkor 1es helyeken már az SA-hoz letölthetõ a LC Map..
szal..igen a GTA 3 = Liberty City
GTA Vice City
GTA San Andreas
GTA 4 (közeljövõben)
arra katt és már tölti is..
nem kell download managger..csak simán katt rá..
Kiírja a letöltõ programom, hogy v.milen felhasználó név nem passzol, meg ilyenek.... Amúgy Free Download Manager-t használok.
V.ki tudna válaszolni a kérdésemre? #60563
#60520: akkor a GTA 3 és a GTA LC ugyan az?
A heavy cost. I pay it gladly.
Fraps 2.5+Sony Vegas 6.0val csináltam.
(fraps=rentgeteg hely szükséges a felvett videóknak(nincs belsõ tömörítõje))
(Sony= sokáig telepíti magát(elvileg 3cd..de a fontos csak 150Mb)
elkezdtem a modern modos eséseket,robbanásokat felvenni..nemsokára az is készen lesz😄 (meg én is)
"gta_sa.set" fájlt a játék kimentési mappájából.
Rakd be azt az új indítófájlt, amirõl írtál.
Az "EXTRA KEZDET MOD"-ot töltsd le, abban
rögtön lehet szexelni, a CJ házához közel lakó
Denise nevû csajjal (piros szív ikon jelzi a térképen).
Valamint töröld ki a Hot Coffee 2.1 MOD-ot.
Ha nem mentetted el az eredeti fájlokat a Hot Coffee
feltelepítése elõtt, akkor
legjobb ha letörlöd a játékot és a kimentési mappát is,
aztán újra feltelepíted. Új indítófájlt berakod,
Extra kezdet MOD-ot berakod.
A "GTA SA +126 Trainer" magyar nyelvû változatát letöltöd és
elindítod és abban kiválasztod az "Egyéb" között a
"Szex a barátnõvel" parancsot (a bal SHIFT és az N gombot egyszerre megnyomod).
Akkor a játék kezdetén mehetsz szexelni a Denise nevû barátnõvel.
Ha mûködik az a szexi ruhás Hot Coffee MOD, akkor a meztelen Hot Coffee MOD 2.1
is menni fog. 2 féle szex mód van. Írd meg, hogy sikerült-e.
Innen mindent letölthetsz.
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
mivel vágtad,meg melyik programban vannak ilyen efektek?😄
Miert van az, hogy miutan elinditom a gta-t csak annyit csinal a jatek, hogy kb. 2 masodpercig elojon a homokora, felporgeti a dvd-t es annyi, nem csinal semmi tobbet meg a menut sem hozza be? Eredeti jatekom van, de mar probaltam crackkelni az exe-t, hogy ne kerje a cd-t. Az sem segitett!😞
"nem hajt a tatár"
jó8
de már lassan "este" van
(Mutasd az írásod, megmondom, ki vagy...)
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
jó az LastV8-ad (MAdMax powa)!
csináltam is pár videjót..
ha gondoljátok dobok fel vagy 2t..(eredeti autókkal)
de most készülõben van (Moder modos) fimecske..
nemsokára adok linket
Bár...ott is vertem már meg NPC-t agyig, a rendõr mellett... 😊
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!