GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
2. mijen zene legyen alatta..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
2. Gugliba nézz szét hátha kidob vmit..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
A heavy cost. I pay it gladly.
de lehet hasznát veszem..úgyis rég hallottam 😄
a következõ SA-s filmre mijen zenét tudtok ajánlani..ojasmi kéne ami pergõs..ütemes..amire lehet filmet kreálni.. (Hard Rock Kizárva)
jah.. Skyline azt szeretném megkérdezni hogy használhatom-e az ( .:SG GTA SA TM:.) vagy vmi ehez hasonló (ti is segíthettek ebben) feliratot a filmben..ami 1ben 1 versenyre készül..
elõre is köce! Leepí
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
nto_b_l, nto_b_s, nto_b_tw
mint a többinél
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
Térkép
A csavarkulcsos helyeken tudod az autókat módosítani. A bökkenõ az, hogy nem mindenütt vállalnak minden autót, pl. engem mindenütt kiröhögtek a golfkocsival 😊 De a turbótaxi nagy ötlet!
Bárki amit tud errõl az írjon PLZ (akkor is ha semmit)!
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
Azt hol hallottad, vagy tudsz egy linket adni? Nem baj ha angol...
!!!!!The Godfather-hez valaki adna installációc kódot?????
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
csak ezek vannak cdgalaxisnál

" 62.68.180.64:7777 " SVHUN szerver !
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Amúgy hy PENGE
Amúgy, hol van most magyar szerver?