GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
nagy segítséget nem lehet erre mondani,tényleg csak ügyességen múlik

Fido4life
A NUM számokkal próbálkozz..

kösz baz+ te nagyon segitõkész vagy látom ..

Fido4life
Én nem mondom azt hogy az akció leveszne benne, csak nem lene így középpontban , de ettõl függetlenül lehetne bûnözni a játékban, csak érdekesebben..

bazs1
ügyesen meglehet

bazs1
nekem nem tetszene

Fido4life
Gondolkodtatok már azon, hogy milyen lenne a SA, Havok motorral, rongybabával, szociális dolgokkal pl.: bemész egy boltba, veszel két liter tejet, fél kiló kenyeret...stb.. Hmm, lehet hogy csak én vagyok így vele, hogy tök jó lenne egy Sims + GTA keverék ?(ne mondjátok azt hogy sims-ben nincs is havok motor)

bazzeg nem hiszem már el van a legelején az a küldtés ami lovrájderrel 😊 kell ugrálni és bazmeg nem birom megcsinálni de hogy a francba kell azt megcsinálni , tudom amikor jönnek a nyilak a körbe akkkor nyom de vmikor jön sréen balra fel.. stb.. wááááááááá

amikor elindítod folyamatosan nyomd az ENTER-t!!
és akkor egybõl bejön 😛

a verseny helyszíne a Unity Station melletti "placc"
(LS nagyobbik vasút állomása)

Boxville (gondolom black kell) LS-ban a konditerem melleti kék házak közt van, a többi városban lévõket kicsit bonyolultabb leírni..<#smile>
Fido4life
<#boxer><#violent>

Rash87

Valaki pls.....

Glory, Glory Man. United!

Csirke 013
segíccsetek
Feltelepítettem a samp client 0.1b-t de amikor elindítom több millió😊
kis ablacskában bejön hogy access of violation at adress vagy vmi hasonló
mit kellk csinálni hogy mûködjön,?? HELP ME!

In Flames and Star Wars forever!

FAKE!
+probálok a matricával csinálni vmit vhogy csak fel tudom varázsolni 😊

:S

DJ Skyline
nincs fent az SA!<#gonosz1>

DJ Skyline
ja,akkor mind1! a kormányt azt átkell modellezni,meg a játék nem nagyon komálja a jobb oldalos vezetést,legalábbis nálam a jobbkormányos kocsik nagy része kifagy

feltõltõm és nézd + ha gondolod 😊

rajta van a matrica , de nem jeleniti + :'(

sajna egy két képet nem tudtam kijavitani 😞 pl. a kormány a másik oldalon van 😛 vagy a matrica az elsõ ablakon vmiért fekete lett 😞

DJ Skyline
jó lett csak 1 dolog hiányzik még! az elsõ szélvédõn van egy fekete fólia,az eredetin egy fehér van szponzorokkal,nem tudod azt rábiggyeszteni (?),és akkor frankó lesz!
szerintem küld el lamasenak,hogy tegye ki a codnamegta.hu-ra! tegyél bele a .rar-ba pár képet az eredetirõl aztán mindenki látni fogja mirõl is készült!😊

drift kõzben 😊 kép

DJ Skyline
alig látszik valami,kérünk egy nappali képet!😄 htx

Rash87
Hellosztok.

Mivel most kezdtem a játékot,ezért lenne 2 kérdéem:
1., A Low Ride küldetés hol található? Mert olvastam,h miután elvégeztem ezt a melót,utána még vissza lehet ide jönni egy kis extra pénzt keresni,de nem vágom már,hogy hol volt ez a küldi.

2., A Boxville autó hol található?

Glory, Glory Man. United!

meg összeszedsz pár fényképezõt és máris annyi filmed lesz hogy nem bírod elfényképezni, pl. a Johnson házban is jár a géphez elég sok
DJ Skyline
ilyenrõl nem tudok!😄 itt vannak kódok,mazsolázz hátha

kód? 😄
nincs hozzá h sokat

DJ Skyline
oda teszi azokat,amiket a fényképezõgéppel csinálsz a játékban! azzal is lehet képeket csinálni,csak egy idõ után kifogy a film a gépbõl asszem

megvan de a dokumentumokba van olyan a user tracks mellett h gallery oda mit tesz?

<#crazya>

Fraps

DJ Skyline
szerezd be a fraps nevû programot,és játék közben annyi képet tudsz csinálni,amennyit akarsz...

nah?

Fido4life
Én csináltam magamnak skint, még vincsi törlés elött, beraktam egy egész szép csürhét, az osztálytársakról, bár a vélemények megoszlanak, néhány karakter szerényvéleményemszerint nagyon elkaptam..😊

ScreenShot -.-'

Han's S15 elég nehéz +csinálni , de nemsokára kész lesz !

SZilaJMaGGoT
Az nem hiszem, hogy kell mert a mozgáskordinációk már másik file-ba meglehetnek... Mármint alap GTA-sok szal nem kellene új animációkat készíteni... Nem a csont tartalmazza az animációt...(úgytudom)

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ja + a mozgással , futással , ugrással , jármûbeûléssel , stb stb 😊

SZilaJMaGGoT
Én ha annyira akarnám akkor már modellezném magam... 😄 Csak a csontozással lenne kis gond... :S

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

na ez egy jó kérdés 😉

DJ Skyline
mi az az ss?

mivel lehet ss-t keszéteni a gamebe?

esetleg fényképet rálehet rakni egy ember texturájára
"hogyan lehet engem berakni a játékba "
ezt nem értem 😊 téged 3d ben ?

Nuxa
Valaki PLZ! Erre: #62889

Because cheese...

xD

zoli_x