GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nevetes1>

zoli_x
megtaláltam közben a neten a hydra irányítását... amit én magam írtam kb egy éve egy fórumon vki kérdésére ez a LOL 😊 😊

Nuxa
Újabb kérdés ríszemrõl: Hogyan lehet pl. engem berakni a játékba (a single-be)? A ped editorral már átálítottam egy pár emberke tulajdonságait, de mást nem tudok, egy picit szeretném feldobni a játék hangulatát, úgy, hogy egy pár élethû ember is legyen in the game. Bírná a gépem, úgyértem nem szaggatna a magas textúra miatt. Valaki PLZ!

Because cheese...

ok

Las Venturas - Las Vegas

lv=?

#62882 : igen
#62883 : de , de lejjeb is irtam hogy nem tom hogy 😞
#62884 : egész lv ben kezdõdik , kb 200 kari van 😉 és pénzszerzés

az lv moneygrub-ba ott hol kezdõdik?hány kari van?stb?
hol van leírás? 😄

és az sftdm modba nem lehet engedélyezni vhol?

ezt kinek írtad? 😄
nekem?

zoli_x
nappal is éjszaka is bekapcsolnak a fényszórók, de a féklámpa csak nappal mûködik (tehát csak nappal ad rá plussz fényt ha fékezek éjszaka nem, hanem csak statikusan világít a lámpa hátul)
abból is észrevenni "borzasztó a baj" hogy a kocsi hátuljan, a rendszámnál, meg a csomagtartó hatsó részén fékezéskor egy kis plussz fény bukkan fel fékezéskor (tehát a grafika oda ad egy kis pluszt de a lámpán nincs változás)

hoppá most veszem észre rosszat írtam 😊 nem a színnel van hiba , hanem a tuningokkal 😞 carmods.dat ba van hiba , bizti mert a másik 3 ra betettem az eredetit és ment csak kis felnivel 😊

ok egy probát + ér 😊

Nekem csak 127-ig jo utana hiaba irom tovabb 128, 129...stb nem jelenik meg a szin az auton. Szerintem 127-ig ird es nem fagy ki.
van egy tuningolható bmw m3 gtr de rosszak a fájlok , pontosabban a carcols.dat , ha beírom amit adnak akker kifagy a játék ! Na most ezt a kocsit probálta vki ? CSak nekem fagy ki vagy másnak is ??
BMW M3 GTR Final version

ha jol olvastam ebbe is benne van ;D
(ui.: te meik klánba vagy ?)GTA:SA-MP AdminX Script v1.3 (BETA)

de bárhova be lehett állitani (de azt már nem tudom hogy 😞 )

alapból engedélyezve van , de sftdm-be nem megy 😊 csak lv moneygrub-ba 😉

Nuxa
A hülye tesóm az én nevem ben írta, de megverem ha hazajön!!! 😄 <#violent><#violent><#violent><#violent><#gun><#gun><#idiota>

Because cheese...

de így nem mûködött a szerveünkön a ..
nem tom!
Ezt hogy lehet engedélyezni?
Ja és azt hogy mennyivel induljon a csávó amikor meg"születik" pl ne 1000$ hanem 50000$-el induljon?
HELP!

Akos 001
hm,szal éjszaka bekapcsolnak a fényszórók,de hátul a lámpa nem?(az nappal a féklámpa)

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

zoli_x
nahh, beüzemeltem közben 😊

kérdés: a hydra elõre-hátra mozgásához mi a billentyû...?
pedig soxor repkedtem vele, de most meg lövésem nincs, hiába néztem át kétszer az egész billentyûzetet 😊

/givecash ID ÕSSZEG

ID : nyomsz egy TAB-ot és utánna kiírja hogy id és alatta számokat ami a nevekhez tartozik.

ki tud olyan oldalt ahol parancsok vannak? (pl.: /kill) stb...

zoli_x
hmm, reinstall nem segített, a féklámpa még mindig nem müxik éjszaka 😞

viszont multiban nem értem mi a szösz van

progi fennvan, talál ezer szervert de kapcsolódásnál csak elindítja a játékot és ennyi, ott meg semmit nem tudok kezdeni, csak single pléjer mentést betölteni max...

hogyan tovább utána?

Az egyik küldföldi szerveren mondott nekm vmki olyat és meg is csinálta h átutalt nekem 100.000$-t és ezt hogy csinálta?
milyen parancsal?vmi /givecash ???
de ez nem müik asszem :S

joebacsi
lol 😄
stuka roxx 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

+szar a autó mert vmiért nem tette a kasztnira a sárga fényvisszaverõket 😞

régebben egy autójuk volt "ezûstnyil" egy g-s Astra 😊 hátsó gyári spolier és már kész is az autópályarendõrautó 😊

DJ Skyline
elmúlt már a Lada Niva,zsiguli rendõr korszak!😄D
pl magyarországnak is van már autópályarendõrsége (nem olyan rég óta,pár éve asszem),és õk egy Skoda Octavia RS-el nyomják! mondjuk "csak" 235-tel megy,de az is valami

ööö Fakabát Rt nek nem kell ilyen verda.. legszivesebben csak trabantot adnék nekik 😛
DJ Skyline
viszont a lökhárítón lévõ rendõrség feliratot tükrözd vízszintesen,mert pl a magyar tûzoltóautók elején is fordítva vannak a betûk,mert a visszapillantótükörben akkor pont úgy olvassa a vezetõ,hogy Tûzoltóság,mert ha normálisan lenne felírva,akkor gásótlozûT-ot olvasnának...íme...beteszed paintbe,megfordítod vízszintesen,és normálisan fog látszani!😄

<#crazya>

DJ Skyline
nem rossz,csak fura,hogy magyar színekben egy Pontiac rendõr!😄D

DJ Skyline
Mi-17 nem második világháborús!😄

ennyire szar lett ? várom a véleményeket 😊

van keresõ is benne

ja ;D

zoli_x
ja igen, ugye errõl beszélünk most:
http://www.sa-mp.com/download.php

? 😊

zoli_x
szervereket hol találok hozzá? vagy keresõ is van benne?
na asszem mindjá beizzítom a témakört 😊

hát az a ram-odtol fûgg , ha sokvan sokat bír , ha kevés kevesettt 😊
1 kocsitól még nem szagatt be ! 😉

Akos 001
három féle van
1csak verseny-autó,motor,repülõ.....
2össze vissza mehetsz az egész sa területén
3meg kell ölni bizonyos fegyverekkel a játékostársakat

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Rauli
Hi all én azt szeretném megkérdezni hogyha felrakom (PL:a felcserélem a rendõrkocsit az újjabbikra akkor befog-e szagattni a Multiplayer)?

mindenki mehet amerre lát és így vannak többen a pályán!

nincs 😊

zoli_x
a multi mod amúgy olyan mint az nfsw-nél a multi vagy mindenki mehet amerre lát és így vannak többen a pályán?
na asszem a napokban felteszem, már eléggé furdal mit tudhat 😊

nincs szerintem

hi all!
Elkezdtem én is nyomatni neten!
Az sg-nek van szervere?MP?

Fido4life
Jajah..<#eljen>