GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hallod
ez meik házban van??
És hogyan tucc ilyen festést rárakni? 😮
ez meik házban van??
És hogyan tucc ilyen festést rárakni? 😮
Ezek a "Bandaháborúk",mikor a területeket lehet visszafoglalni,van ennek valami pozitivuma? Vagy csak úgy van?
Azért kérdem,emrt én már egy ideje csinálom,rászántam egy órácskát 😄 Már majdnem mniden terület megvan,de inkább még az elején vagyok,pénzem semmi,és csk a fegyverekre költöttem eddig 😛
Szóval ennek mi a lényege?
Azért kérdem,emrt én már egy ideje csinálom,rászántam egy órácskát 😄 Már majdnem mniden terület megvan,de inkább még az elején vagyok,pénzem semmi,és csk a fegyverekre költöttem eddig 😛
Szóval ennek mi a lényege?
Glory, Glory Man. United!
az mazda rx7 😛
Na itt vagyok megint most azzal, hogy van e magyar szerver. ? hmm? A választ elõre is kössz.
amelyik a sean fõnökének volt,aki meghalt annak kira a kocsija,majd mustangra is tudsz adni linket?
az evot nem én csináltam , a matrica még a MostWanted-ba készûlt , és egy másik srác bekonvertálta 😊
bár holnap neki állok én is mert ez hibás 😊
bár holnap neki állok én is mert ez hibás 😊
meik ? nem emlékszem rá 😞 ha linkesz képet +probálhatom +csinálni 😊
hello
lécci tölsd má föl a mustangot meg a evo9-et is.nagyon megköszönném,épp most néztem meg iszonyat jó lett a film szerintem,nekem a kedvenc autóm benne az a narancssárga honda s2000.
üdv:Jake
lécci tölsd má föl a mustangot meg a evo9-et is.nagyon megköszönném,épp most néztem meg iszonyat jó lett a film szerintem,nekem a kedvenc autóm benne az a narancssárga honda s2000.
üdv:Jake
mondtam már hogy ez evo 8 😛
Melyik programmal lehet azt megtenni, hogy az utcán járó gyalogosok textúráját megváltoztassuk? A ped editorral próbáltam, de nem lehet. Valaki Plíz!
Because cheese...
mit adtak ki ? 😄
de ez tuningolva van 😛 azért más a lõkõs 😊
de az eleje az inkább VIII-as a filmben a jelzésnek van ilyen kidomborulása vagy milye, ami nincs a IX-esen, de mindegy jó a kocsi
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
(a képen 8 as van , de elõlrõl nem látszik 😛)
Hoppla, most találtam meg de azért kössz. Na akkor holnaptól indul a buli. 😊 További szép estét mindenkinek. Csáó.
Sziasztok már vagy 6 hónapja nem San Andreas-oztam, de most hogy itt a nyár, megint el akartam kezdeni multizni, csak már nem az a régi GTA tournament jó hozzá, hanem ez a SA multiplayer. Jó oksa fel is telepítettem, elindítom, 5000 hibaüzi, de végül elindítja a progit. Eddig meg is vagyok. De honnan vakarjak elõ szervereket? Merthogy egy sincs. Biztos van valaki aki tud segíteni. További jó játékot mindenkinek! Ja és segíthetne majd valaki. Kössz! Csáó!
Hy!
Melyik fájlban lehet változtatni az autó stabilitásán? Konkrétabban mit kell változtatni, hogy ne boruljon fel olyan könnyen az autó!? (csak kinyökögtem...)
Melyik fájlban lehet változtatni az autó stabilitásán? Konkrétabban mit kell változtatni, hogy ne boruljon fel olyan könnyen az autó!? (csak kinyökögtem...)
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
kõszike <#vigyor2>#vigyor2>
Banyek, a lowridert és a táncot nem tudjátok megcsinálni? Mi lesz Veletek az autós-, motoros-, repülõsiskolában? balról jön a nyíl, amikor középen beér a körbe, akkor megnyomod. Szerintem ez elég egyértelmû küldetés.
<#smile>#smile>
király,látom sikerült megcsinálni a szélvédõ matricát!😊
küld már el lamasenak,és akkor nem csak 10en fogjuk letölteni,hanem sokkal többen!😊 az meg,hogy nincsen engedélyed az erdeti készítõtõl az meg kit érdekel,nekem sincs az M3-hoz,mert b@szott visszaírni a készítõ! meg elvégre ez csak egy textúra,nem fog összedõlni a világ,ha az eredeti készítõ véletlen meglátja,hogy most nem Kei Officeos,hanem valaki csinált egy F&F3-as textúrát rá...nabumm
küld már el lamasenak,és akkor nem csak 10en fogjuk letölteni,hanem sokkal többen!😊 az meg,hogy nincsen engedélyed az erdeti készítõtõl az meg kit érdekel,nekem sincs az M3-hoz,mert b@szott visszaírni a készítõ! meg elvégre ez csak egy textúra,nem fog összedõlni a világ,ha az eredeti készítõ véletlen meglátja,hogy most nem Kei Officeos,hanem valaki csinált egy F&F3-as textúrát rá...nabumm
The Fast and Furious Tokyo Drift Han's Nissan Silvia S15 Skin by Szabi1991
kép kép2 kép3
ami változott :
-Új belsõ kárpit az egész kocsiban
-Teljesen új festés
-Új Matricák
-Új CD a DVD-lejátszóban 😛
-és 1-2 apróság 😉
kép kép2 kép3
ami változott :
-Új belsõ kárpit az egész kocsiban
-Teljesen új festés
-Új Matricák
-Új CD a DVD-lejátszóban 😛
-és 1-2 apróság 😉
az,de a grand theft auto felirat feletti kocsi csak a sentinel lehet😮
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
mikor elõször kezdtem el akkor asszem másodjára, amikor másodjára kezdtem el a játékot akkor sokadjára
emlékszem a GTA3-ban volt egy olyan küldetés,mikor xy darab autót lekellett szállítani karc mentesen idõre! tehát,ha lekopott egy kis festék,akkor lehetett begurulni a fényezõüzembe,és ezzel csak az idõ ment el...nagyon szivatós volt!
szerk.: pláne én csak felülnézetbe tudtam játszani,mert elég retek volt akkor a gépem!😄
szerk.: pláne én csak felülnézetbe tudtam játszani,mert elég retek volt akkor a gépem!😄
nekem elsõre sikerült😄
nem olyan bonyolult szerintem az a küldetés,lesz sokkal szívósabb is annál!
nem olyan bonyolult szerintem az a küldetés,lesz sokkal szívósabb is annál!
én meg leszarom inkább multizok =)
bazzeg má 2 embernél ilyen faxság van tánc meg az a lovrájder 😄 ekkora szar küldetéseket..
de azt kérdeztem amikor sréen mutat le vagy fel azt hogy a picsbe csináljam??