82991
-
#81509 Ezaz, San Andreas Rpnél is iszonyat feelinges volt hogy kezdő dílerként más területén kezdtem el szórni az anyagot, aminek persze az volt az eredménye hogy tankolás közben vagy 3 feka rámrántotta a shotgunokat :D Vagy amikor pénzt vettünk ki a bankból, teljesen váratlanul egy banda rontott be kirabolni minket (persze rendesen rpzve, nem addide a pénzt,csá) -
Gibor #81508 Elméletileg GTA IV hez is csinálják a multit mint a samp, ami direkt RP re lesz, több lehetőség lesz benne az biztos, és ha úgyvesszük azért egy mai gépen gond nélkül fut, bár a gépigénye iszonyat sok és nincs olyan grafikája... ja és én úgyvagyok vele hogy most felmegyek egy dm szeróra, ott mit csinálok ölök semmi mást, RP nek meg iszonyat sok lehetősége van. -
#81507 ez milyen mod vagy miez? :D
És valaki megtudná mondani, hogy hogylehet betenni a játékot egy ablakba szóval ne fullscreenbe legyen?
Előre is köszi :D -
RTmz88 #81506 Meg van a Cleo v2 ? Ha meg van eltudod mondani hol töltötted le ? -
kitt2000 #81505 Cleo mod v2 az milyen mod mit változtatt a játék menetén!
Hol található?
Hogy kell feltelepiteni hogy ne jelezen hibát kell valamilyen pacht?
hova kell telepiteni?
Elöre is köszönöm? -
oder hano #81504 valszeg nem állítottad rá a gázt... -
#81503 valaszolj nekerdezzz.......XDXD -
RTmz88 #81502 Sziasztok !
Azt szeretném kérdezni hogy hoL tudnám letölteni a GTA SA-hoz a Vissza jövőbe módot ? -
USAMEN POWER #81501 Több kérdőjelet nem tudtál volna beszúrni, kifogytál, vagy csak nem vagy több 12 -nél ? -
#81500 jézusom... -
#81499 hogy lehet beallitani hogy a kormannyal tudjak jatszani?vagyis a kormany mukodik,,de a gaz nem.mi lehet a gond????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
#81498 Egy rossz admin épp úgy el tudja baszni a játékot, mint egy DBs, TKs, vagy csíter. Jah, hát sajnos elég híg a mezőny, minden 12 éves kis hülyegyerek kap admint, azt azzal szórakozik. Hozzánk is sokan járnak a szeróra adminért...azt le is lépnek rögtön... -
#81497 RP szerintem majd a GTA 4hez lesz jó, de ahhoz még kell pár év hogy megfizethető legyen egy olyan gép amin normálisan elfut (mármint maga a játék :D)
de amúgy san andreasban se volt rossz a los santos role play server csak sajnos ott is hihetetlenül zsarnok, mocsok adminok voltak akik egy /knockout parancs miatt képesek voltak összevissza teleportálni mire sikerült "lefagyasztani" karakteremet :D de hosszabb távon maga az ötlet (az rp) sokkal fantázia dúsabb mint a random TDM, legalábbis én nagyon jól elszórakoztam vele amíg össze nem futottam az elöbb említett adminokkal. -
#81496 Szerintem még népszerűnek mondható. :D
11841 Players
1638 Servers
#81494: RP-ért én se vagyok annyira oda. A lövöldözés az én műfajom. :D (Esetleg Cops And Robbers) -
#81495 RP sztem nem illik az SA stílusához, de kinek mi. :) -
Gibor #81494 Én ezért inkább RP szerveren játszom. Több a lehetőség, élvezetesebb. -
#81493 én azt hittem hogy a játék multija már nem nagyon népszerű :D -
#81492 Sok aza 2,5 :DD
Hát ja, ez egy tipikus példája annak, hogy milyen egy szar magyar sa-mp szerver. Mi pont az ilyen visszaélések elkerülése végett működtetjük a szervert (cím az aláírásban), mind admin, mind játékos oldalról (többek között ezért nem kap minden 12 éves admint, még a tagok között is megválogatjuk, és ezért nincsenek pl.: teleportok a gamemode-ban) -
#81491 Hm, arra gondoltam, hogy csinálok egy blogot, ahol véleményt írok magyar szerverekről, ezáltal segítve a játékosokat, hogy hol játszanak, és ezáltal bemutatva, hogy hol alacsonyabb a színvonal a 0-nál.
Most, mivel még az ötlet csak most fogant meg bennem, itt írok egy általam legutóbb látogatott szerverről: [HUN]..<Warn_Zone>..[0.3A]
Személy szerint a (T)DM-ek híve vagyok, és mivel voltak a szerveren közel 10-en, ezért választottam ezt a szervert. Első tapasztalatom az volt, hogy van egy admin, aki visszaél, továbbá nem ismeri a DriveBy jelentését. (Vele azonnal összetűzésbe kerültem.)
A játékosok (a szokás rendje szerint) azonnal ugattak, amint megvertem őket. (Hiába jöttek 3-an.) De ez nem volt olyan egyszerű ám! A szerveren ugyanis bárki töltheti az életét és a páncélját! (A módjára nem jöttem rá, bár nem is kerestem, nincs szükségem ilyenekre.)
Nagyon izgalmas, és remek gyakorlás tud lenni 3 senkiházi megalázása, úgy, hogy minden lövés után feltöltik maxra az életüket!
A siránkozásukhoz hamar hozzá lehet szokni, kb 2 sor után kifogy a szókincsük, onnantól kezdve ismétlik önmagukat, vagy a másikat.
Visszatérve az adminokhoz, 5 volt belőlük, abból 1 floodolt megállás nélkül, 2 visszaélt (abból 1 kötözködő f*sz volt), a maradék 2 mint ha ott se lett volna.
Összesítés:
Szerver: 2
Admin(ok): 1
Játékélmény: 3
Gyakorlás: 4
Átlag: 2,5/5
Persze, ez az én véleményem, de aki kicsit ad magára, az nem lép fel oda. :D -
syberia2 #81490 Akit érdekel: Párszor belépek a menübe és jó! -
#81489 hogy lehet beallitani hogy a kormannyal tudjak jatszani?vagyis a kormany mukodik,,de a gaz nem.milehet?> -
oder hano #81488 minden hol csak a hó... -
#81487 Csapatom is:D -
DIESEL DOG #81486
Azzal az Imprezával (egyáltalán az Impreza?) azért én csapatnám! :DDDDD -
#81485 San Andreas falván is esett a hav
-
#81484 hogy neked mennyi kérdésed van.nem lehetett volna 1 hsz-ben leírni? -
oder hano #81483 hogy ekll ezt a camera hack-et használni? -
oder hano #81482 oh hogy ez a CJ nem tud mászni a létrán... Rancher rendőröket nem lehetne netán a város ba is betenni? -
oder hano #81481 + 1 olyan is jólenne hogy bármikor és bármerre ki tudjak lőni a kocsiból... -
oder hano #81480 nincs olyan script vagy mód vagy akármi mely a földes útra is tesz egy kis forgalmat? Mert hát így elég uncsi hogy ott senki nem jár... -
#81479 Az a probléma, hogy eredetileg más meghajtóra van rakva és gondolom ha a C-re akarnám akkor az egészet újra kéne rakni. -
#81478 Megpróbálom kösz. -
Gibor #81477 Tedd át C meghajtóra.... nekem ez oldotta meg. -
#81476 Sikerült felraknom a multit de amikor kiválasztok 1 szervert csatlakozok akkor elindul a SA de ugyan azok vannak a menüben mint eddig. Mit kéne csinálnom ? -
#81475 Rendben.
A multiplayer része kapcsolatban van a játék verzójával ? -
#81474 ez azért van mer az eredeti exe-t keresi,és csak arra lehet patch-elni... -
#81473 Sziasztok.
Az lenne a problémám, hogy amikor patch-elni akarom a játékot olyat ír ki, hogy nem talál valami idős fájlt. A segítséget előre is kösz. -
syberia2 #81472 Kösz -
lewis95 #81471 Ezen elég sokminden rajta van csak túl kicsi:Térkép -
pupika95 #81470 légyszi segitsetek mert nagyon fontos hogy megtudjam miért nem mentiel játékiamat még akkor se ha nem használok kódot.köszi