82991
-
oder hano #81549 3 még persze ott van a fegyver kihívás... -
oder hano #81548 mellék küldik :) -
DIESEL DOG #81547 Egész pontosan mentőzés, bűnüldözés, tűzoltóküldetések, bányász küldik LV-ban, inas meló SF-ban, most ennyi jutott eszembe de van még pár... :) -
oder hano #81546 + a mellék küldetések... abból is van egy kevés. -
oder hano #81545 én meg jól elrontottam a játékot... -
#81544 aha értem köszi -
#81543 a gta missions szerint 104 -
#81542 Hali mindenkinek!
Most ujra kezdem a San Andreast már 24 küldetés kész!
Valaki meg tudja mondani h pontosan hány küldetés van?Előre is köszi -
oder hano #81541 nincs olyan mód ami meg hosszabítja a vonatot? mármint több vagona legyen neki? -
oder hano #81540 nem tud valaki egy jó kis működő benzin cleo mod-ot? -
#81539 Oké köszönöm a segítséget kellemes ünnepeket. -
#81538 A kicserélt jármüveket akkor találod meg, ha az a te játékodban van lecserélve, akkor viszont a szokott módszerekkel(spawn, v. garage editor).
Az eddig kiszedett GTA IV jármüveket itt találod meg:GTA IV cars -
#81537 Helló tudna nekem valaki segíteni abban hogy én most a samp0.3mal játszom
és azt szeretném megkérdezni h a kicserélt járműveket hol találok a samp0.3ban vagy valami mód kel hozzá?
Meg van még egy kérdésem a gta4ből átlehet tenni a járműveket a GTA San Andreasba?Előre is köszi a segítséget. -
Adi200 #81536 Köszi .. rendes vagy -
#81535 mininova sajnos már halott, legalábbis arra a célra amire használnád. -
oder hano #81534 www.btjunkie.com
www.mininova.com
itt tuti hogy fönt van.. -
Adi200 #81533 Nem tom már sehol se letölteni az SA t??? -
Adi200 #81532 Köszi de nem akarom megvenni ... -
syberia2 #81531 :D -
Gibor #81530 Tessék remélem gyors a szerver és hamar meglesz hogy tudjál vele játszani. -
Adi200 #81529 Nem fontos TORRENT !!! -
Adi200 #81528 Sziasztok!!!
Tudna valaki adni 1 linket ahonnan rendesen le tudnám tölteni az SA t ?
DE PLS OLYAT AHOL SEEDER IS VAN MERT ÉN SEHOL NEM TALÁLOM !!! -
DIESEL DOG #81527 Egy jótanács ehhez a küldetéshez; a lövöldözést hagyd Smoke-ra, te csak arra ügyelj hogy maradj amellet a vagon mellet amin a Vagos bandatagok állnak, Big Smoke majd elintézi őket... -
oder hano #81526 és ezt miért kérdezed? -
syberia2 #81525 És tudtok küldeni mentést onnan, amikor Smoke-al kell lőni a vonaton állókat? -
oder hano #81524 dokumentumok\GTA San Andreas User Files-be kell betenni. -
oder hano #81523 nem mert a fönix. olyan ritka hogy az utakon nem is látod. Nekem van 1 a garázsomba.. -
syberia2 #81522 A mentéseket hova kell beilleszteni, vmi mappába? Melyikbe? -
USAMEN POWER #81521 Valószínüleg a "Turbo XD" mód miatt van. Így jártál kuksifiú. -
kukesz001 #81520 Nekem lenne egy apró problémám. Letöltöttem a Turbo_XD mod-ot. műkdöik a game meg minden. Csak a második küldetésnél, mikor Ryderrel kell elmenni fodrászhoz, meg ilyenek, na ott mikor kijövök Ryder házából és beszállnék a kocsiba, az felrepül a levegőbe és többnyire Ryder fején landol, vagy felrobban. Tudna vki segíteni h hogyan oldjam meg a problémát?vagy adni egy olyan mentést amiben ez a pálya már ki van játszva? elöre is köszi a segítséget. -
syberia2 #81519 THX:) -
DIESEL DOG #81518 Az is, meg az Euros és a Phoenix névre keresztelt autók...
Az NRG 500-as motort azt San Fierro-ban a kikötőben találod meg nem messze attól a helytől ahova az autókat kell vinni import-exportra.
Az Euros autót pedig Las Venturasban találod meg a szfinx hotel alatt középen.
Na a Phoenix... ez nem nagyon mászkál az utakon San Andreasban. Ha szeretnél egy ilyen járgányt akkor menj el San Fierro-ba a Wang Autó kereskedés hátához, ott ahol a Pay 'n' Spray van. Ott belesétálsz a kis piros körbe, majd keresd ki azt a küldetést hogy San Fierro Hills. Majd indítsd el. Ha ez megvan akkor máris egy utcai versenyen találod magad egy Phoenixben ülve. Ezek után menj el garázsodba Doherty-be vagy ha van közelebb akkor abba, és állj be a Phoenix-el, amjd várd meg míg lejár az idő. Ha ez is megvan akkor újra bemész a garázsodba és ott áll a Phoenix... :) -
syberia2 #81517 Szerintetek meklyik a legritkább jármű? Az nrg 500? -
#81516 Jack Thompson már leállt, szóval nincs mitől félni. :D -
#81515 ja aztán megint perelhetik a játékot mert a rosszra tanítja a fiatalokat XD -
#81514 Sokat kell gyakorolni RP-ben, azt meg lehet próbálni a valós életben is. XD -
Gibor #81513 Ha felkelek a gép elöl nem fogok lemenni a Cosa Nostrához és nem megyünk el bankotrabolni, sőt még a bmw be se ülök bele, se a porschemba, és nemis fogok látni egy baszott nagy házat mikor kilépek az utcára és ránézek a saját házamra, szóval ezért éri meg, amit nem tehetek meg IRL azt megtudom IG... -
DIESEL DOG #81512 A játék pont ezért jó. Sok olyan dolgot meg lehet tenni pl. a SA-ban is amit a valóságban biztos hogy soha nem tennék meg... -
#81511 valós életben inkább nem dílerkedek, és nem rabolok bankot :D de egy játékban igen szórakoztató tud lenni. mindenesetre mint sok minden, ez is ízlés kérdése RP-t átkell érezni valaki lát benne fantáziát, valaki nem -
#81510 Az RP sztem unalmas. Ha valós életet akarok szimulálni, akkor felkelek a gép elől és kimegyek az utcára.
DM-hez annyit, hogy gondolom a rengeteg COD meg CS fan is csak öl, nem csinál semmi mást...
Na, de inkább hagyjuk.