82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • syberia2
    Hi
    valaki tud linkelni olyan térképet amin rajtavan minden eladó ház, helyek, stb.?
  • oder hano
    na közbe már + is oldottam....
  • oder hano
    hello! kelene egy kis segítség. Letöltöttem hozzá egy new SA 2006 mod ott. betettem a 1005-os végigjátszást ahova kell. De miután betötlöt egy játék módot a betltés után kilép. Miért van ez?
  • ik0N
    kb. lap közepén ott a link:
    http://cleo.sannybuilder.com/

Szerintem az ENB sokat számit, még árnyék nélkül is sokat dob.
  • pupika95
    akkor se menti el ha nem használok kodot:(miért van?
  • zeli
    Pont azért.
  • pupika95
    miért van az hogy ha kódalcsinálok küldit nem menti el?
  • RTmz88
    császtok ! Valaki tud nekem segíteni hogy hol tudom letölteni a gta sa-hoz a CLEO MOD V2 ?
  • sambauer
    hát én azért szívesen kipróbálnám, ami a videókból jön le az gyönyörű, igaz jelenleg az alap SA se menne el a gépemen (vice city is akad :D)
  • Gibor
    Szerintem az meg nem szép... Valamire jó de áááá az nekem nem jött be... inkább gagyibb graf de ne legyen ocsmány árnyék stb...
  • DIESEL DOG #81458
    Én használom, igaz az árnyék effektet kikapcsolom mert az már kicsit sok a konfigomnak, de így is szemmel látható hogy sokkal szebb a grafika mint az alap SA-ban
  • sambauer
    ENB Seriessel azért valamit ellehet érni, ha van hozzá olyan gép.
  • Gibor
    Légyszives várj még 14évet és lesz olyan mod...
  • Driss
    ln ojan ra akarok hogy a grafika ojan lessz mint a gta 4

• perchno
    De azt gondolom,hogy itt ezeken az oldalakon nézd meg és ha egyiken sincs akkor nincs!
    http://gtahungary.hu/
    http://huntuti.extra.hu/index99.html
    http://gta4sanandreas.uw.hu/
  • perchno
    Ő arra gondol,hogy úgy is nézzen ki olyasmi autók a város is másabb legyen,fegyverek,fegyverhang autó hang ujj helikopter tehát ő valami módot akar.
  • ik0N
    mire gondolsz...?
    -GTA4 járművek SA-ba?
    -Vagy patch-re amitől úgy néz ki az SA, mint a IV?
    vagy valami más...?
  • Driss
    hm valaki tud ? a gta 4 mod a gta sanandreas hoz ?
  • perchno
    Különben valami olyat ír hogy az eredeti lemez nem talált vagy nem valódi próbált újból le crackelni ennyi.
  • perchno
    Pm be is tllem ezt kérdezted és én is mondtam.hogy crack kell.
    Különben meg ott a webfordító ha nem is pontosan de oly annyira le fordítja hogy meg értsd,hogy crack kell.Remélem azt nem kérded meg,hogy hogyan is kell meg crackelni egy játékot....
    http://www.webforditas.hu/
  • sovatalevi
    crack-et toltsd le.
  • pupika95
    segítéget szeretnék kérni.Letöltöttem a GTA San Andreast.átmásoltamcd-re.Feltelepítettem de amikor elakarom inditani kii ey üzenetet:original disc havent found or authentical.ittudok csinálni hogy működjön ésmi a baj?előreis köszönöm
  • Driss
    szevasztok valaki tud valamit a gta 4 modrol ?
  • perchno
    1.Próbáld meg más crack el újra crackelni.
    2.Ha nem megy rakd újra a játékot.
    3.Ha úgysem megy töltsd le máshonnan a játékot vagy szerezd meg.
    4.Ha így se jó akkor ujj rendszert raksz :)
  • Kenworth
    Köszönöm a segítőnek
  • Kenworth
    Sziasztok!
    Hosszú idő után felraktam megint a játékot, de crackelés után sem akar elindulni, hiba észlelés üzenettel leáll és nem tudom elindítani a játékot. Van valakinek tippje az orvoslásra?
  • ik0N
    Na igen, de.....
    code kizárva....a másik 5leted elsőre jónak hangzik(már nekem is eszembe jutott), de programos kiürités után a játék fagy az első garázsnál, amibe be akarok menni, és akkor is, ha nem programmal ürítem, hanem mondjuk csak simán kiállnék.... :(
    Am. cleo mod teszthez kellene, csak úgy "hallottam" carpark generátorhoz jobb ha nem olyan mentést használsz, amiben CLEO moddal elmentett játékot töltesz vissza.
    Ezért lenne jó a 100%-os mentés, de üres garázzsokkal.
  • steweee
    van code amivel pénzt töltöd akármennyire...
    garázs üres? ha van benne vmi kirakod és mentés...
    nekem olyan save kellene, amiben a mexerezhető járművek vannak maxolva. a helikoptert nem tudtam benne soha mexerezni
  • syberia2
    Helo
    Segítség most lett meg nekem a játék, de menet közben az egér nem jó! HELP!
  • ik0N
    Valaki nem tud esetleg olyan 100%-os mentést amiben az összes garázs üres, valamint a $ is max-on van(9999999999)?
    1* talátam ilyet, de sehol nem lelem... :(
    or, ha valakiek van hasonló legyen szíves kiüríteni az összes garázst, és feltölteni v. hova a filet....
  • zeli
    Én konvertáltam a K-Rose-t, és a KDST-t, és úgy emlékszem nem volt közbepofázás.
  • Gibor
    Igen de azzal benne lesz néhány zenénél a rádiós szövege, ezért egyszerűbb ha innen megkeresi a zenéket
  • DIESEL DOG #81436
    Utána nézek, köszönöm!
  • zeli
    Van egy program, amivel ki lehet konvertálni a zenéket a játékból, nem tudom a nevét most hirtelen, de egyik SA oldalon biztos fent van!
  • DIESEL DOG #81434
    Valaki nem tudja esetleg azt hogy a rádióadóknak a zenéjét hogyan lehetne a játékból "kihámozni"?
    Van egy jópár zene amit szívesen hallgatnék, de nem a játékban...
  • Driss
    császtok én fel tettem a multiplayert intertet re nyomok és nem csinál semmi nektek volt már ilyen ?
  • sovatalevi
    www.szerverberles.hu
  • RTmz88
    császtok !

Azt szeretném kérdezni hogy san andreas multyplayerben hogy lehet saját szervert csinálni ?
  • Gibor
    Mert több profil van, és azért hogy gta zak nem akartam átirni a belépést sem... mert ugyebár sp3 al csak ugy lehet ha fiókoknál beállítod hogy a régi fajta bejelentkezés szóval bekell írni.... ezért nem akartam, és azt főképp nemtudom hogy a beépítettel miért volt jo az enyémmel meg nem, mind1 már jo... de zavart nagyon... pedig tweak el megadtam magamnak is mindent.
  • USAMEN POWER
    Nade mintha írta volna ha átlép a beépítettbe, akkor minden okés, de nem akar átlépni minden egyes alkalommal, ha gta -zni akar.
    Egyszóval még mindig nem tiszta, miért nem használja a gépét beépített rendszergazda jogosultsággal, miért kell trükközni ?