82991
-
syberia2 #81468 Hi
valaki tud linkelni olyan térképet amin rajtavan minden eladó ház, helyek, stb.? -
oder hano #81467 na közbe már + is oldottam.... -
oder hano #81466 hello! kelene egy kis segítség. Letöltöttem hozzá egy new SA 2006 mod ott. betettem a 1005-os végigjátszást ahova kell. De miután betötlöt egy játék módot a betltés után kilép. Miért van ez? -
#81465 kb. lap közepén ott a link:
http://cleo.sannybuilder.com/
Szerintem az ENB sokat számit, még árnyék nélkül is sokat dob. -
pupika95 #81464 akkor se menti el ha nem használok kodot:(miért van? -
#81463 Pont azért. -
pupika95 #81462 miért van az hogy ha kódalcsinálok küldit nem menti el? -
RTmz88 #81461 császtok ! Valaki tud nekem segíteni hogy hol tudom letölteni a gta sa-hoz a CLEO MOD V2 ? -
#81460 hát én azért szívesen kipróbálnám, ami a videókból jön le az gyönyörű, igaz jelenleg az alap SA se menne el a gépemen (vice city is akad :D) -
Gibor #81459 Szerintem az meg nem szép... Valamire jó de áááá az nekem nem jött be... inkább gagyibb graf de ne legyen ocsmány árnyék stb... -
DIESEL DOG #81458 Én használom, igaz az árnyék effektet kikapcsolom mert az már kicsit sok a konfigomnak, de így is szemmel látható hogy sokkal szebb a grafika mint az alap SA-ban -
#81457 ENB Seriessel azért valamit ellehet érni, ha van hozzá olyan gép. -
Gibor #81456 Légyszives várj még 14évet és lesz olyan mod... -
#81455 ln ojan ra akarok hogy a grafika ojan lessz mint a gta 4
-
perchno #81454 De azt gondolom,hogy itt ezeken az oldalakon nézd meg és ha egyiken sincs akkor nincs!
http://gtahungary.hu/
http://huntuti.extra.hu/index99.html
http://gta4sanandreas.uw.hu/ -
perchno #81453 Ő arra gondol,hogy úgy is nézzen ki olyasmi autók a város is másabb legyen,fegyverek,fegyverhang autó hang ujj helikopter tehát ő valami módot akar. -
#81452 mire gondolsz...?
-GTA4 járművek SA-ba?
-Vagy patch-re amitől úgy néz ki az SA, mint a IV?
vagy valami más...? -
#81451 hm valaki tud ? a gta 4 mod a gta sanandreas hoz ? -
perchno #81450 Különben valami olyat ír hogy az eredeti lemez nem talált vagy nem valódi próbált újból le crackelni ennyi. -
perchno #81449 Pm be is tllem ezt kérdezted és én is mondtam.hogy crack kell.
Különben meg ott a webfordító ha nem is pontosan de oly annyira le fordítja hogy meg értsd,hogy crack kell.Remélem azt nem kérded meg,hogy hogyan is kell meg crackelni egy játékot....
http://www.webforditas.hu/ -
#81448 crack-et toltsd le. -
pupika95 #81447 segítéget szeretnék kérni.Letöltöttem a GTA San Andreast.átmásoltamcd-re.Feltelepítettem de amikor elakarom inditani kii ey üzenetet:original disc havent found or authentical.ittudok csinálni hogy működjön ésmi a baj?előreis köszönöm -
#81446 szevasztok valaki tud valamit a gta 4 modrol ? -
perchno #81445 1.Próbáld meg más crack el újra crackelni.
2.Ha nem megy rakd újra a játékot.
3.Ha úgysem megy töltsd le máshonnan a játékot vagy szerezd meg.
4.Ha így se jó akkor ujj rendszert raksz :) -
Kenworth #81444 Köszönöm a segítőnek -
Kenworth #81443 Sziasztok!
Hosszú idő után felraktam megint a játékot, de crackelés után sem akar elindulni, hiba észlelés üzenettel leáll és nem tudom elindítani a játékot. Van valakinek tippje az orvoslásra? -
#81442 Na igen, de.....
code kizárva....a másik 5leted elsőre jónak hangzik(már nekem is eszembe jutott), de programos kiürités után a játék fagy az első garázsnál, amibe be akarok menni, és akkor is, ha nem programmal ürítem, hanem mondjuk csak simán kiállnék.... :(
Am. cleo mod teszthez kellene, csak úgy "hallottam" carpark generátorhoz jobb ha nem olyan mentést használsz, amiben CLEO moddal elmentett játékot töltesz vissza.
Ezért lenne jó a 100%-os mentés, de üres garázzsokkal. -
steweee #81441 van code amivel pénzt töltöd akármennyire...
garázs üres? ha van benne vmi kirakod és mentés...
nekem olyan save kellene, amiben a mexerezhető járművek vannak maxolva. a helikoptert nem tudtam benne soha mexerezni -
syberia2 #81440 Helo
Segítség most lett meg nekem a játék, de menet közben az egér nem jó! HELP! -
#81439 Valaki nem tud esetleg olyan 100%-os mentést amiben az összes garázs üres, valamint a $ is max-on van(9999999999)?
1* talátam ilyet, de sehol nem lelem... :(
or, ha valakiek van hasonló legyen szíves kiüríteni az összes garázst, és feltölteni v. hova a filet.... -
#81438 Én konvertáltam a K-Rose-t, és a KDST-t, és úgy emlékszem nem volt közbepofázás. -
Gibor #81437 Igen de azzal benne lesz néhány zenénél a rádiós szövege, ezért egyszerűbb ha innen megkeresi a zenéket -
DIESEL DOG #81436 Utána nézek, köszönöm! -
#81435 Van egy program, amivel ki lehet konvertálni a zenéket a játékból, nem tudom a nevét most hirtelen, de egyik SA oldalon biztos fent van! -
DIESEL DOG #81434 Valaki nem tudja esetleg azt hogy a rádióadóknak a zenéjét hogyan lehetne a játékból "kihámozni"?
Van egy jópár zene amit szívesen hallgatnék, de nem a játékban... -
#81433 császtok én fel tettem a multiplayert intertet re nyomok és nem csinál semmi nektek volt már ilyen ? -
#81432 www.szerverberles.hu -
RTmz88 #81431 császtok !
Azt szeretném kérdezni hogy san andreas multyplayerben hogy lehet saját szervert csinálni ?
-
Gibor #81430 Mert több profil van, és azért hogy gta zak nem akartam átirni a belépést sem... mert ugyebár sp3 al csak ugy lehet ha fiókoknál beállítod hogy a régi fajta bejelentkezés szóval bekell írni.... ezért nem akartam, és azt főképp nemtudom hogy a beépítettel miért volt jo az enyémmel meg nem, mind1 már jo... de zavart nagyon... pedig tweak el megadtam magamnak is mindent. -
USAMEN POWER #81429 Nade mintha írta volna ha átlép a beépítettbe, akkor minden okés, de nem akar átlépni minden egyes alkalommal, ha gta -zni akar.
Egyszóval még mindig nem tiszta, miért nem használja a gépét beépített rendszergazda jogosultsággal, miért kell trükközni ?