GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom hogy mûködik ez a baner berakósdi, de a szétesés annak köszönhetõ hogy 2 képnél a keret nincs lenullázva, ha letudod venni nullára a 10686532851183481168.jpg és 10686532851183481175.jpg képeknél a bordert, már jó lesz IE-ben is
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
ez szerverek nagy része akart lenni...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Duke, jó ötlet, csak ne olyan Jedi Academy-s megolkdás legyen. Ott úgy van a csúnyaszó-szûrõ, hogy leírsz egy hosszú szöveget, beleírsz egy csúnya szót és nem engedi beírni az egészet.XD
Sõt, három ilyen után némít-.-
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Készül a CMM szerver, ahol nem lesznek ilyen prolémák. (Legalábbis én nem lövöldözök a háztetõrõl minigunnal. XD)
Megkérem majd Coldcue-t (a szerver készitõje) hogy rakjon a szerverre egy olyan cuccot, ami szûri a csúnya beszédet!
Egy szerveren láttam, hogy hiába irom be, hogy "F*ck your f*cked sister!", mert a f*ck helyett csak ****-ot ir. 😊 (Ezáltal nem kell kickeni csúnya beszédért...)
Remélem lesz hamarosan szerverünk, és megmutathatom, hogy van 1 szerver, ami összehozza az embereket. 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
Üdv.: Pacal17
Szeretném megjegyezni nektek hogy aki jót akar, és rendes körülmények között, tisztességes adminok mellet szeretne játszani, az messze kerülje el a Game-Monitor alatt található förmedvényt.. Én nem szeretnék senki ellen buzdítani vagy ilyesmit, csak gondoltam megosztom veletek a szerverrel való álláspontomat.. Például a mai nap folyamán az egyik HM tagot Luparával lövöldöztem és mivel már teljesen kiürült az életerrõ jelzõje ilyenkor ugye már egy golyó elég a halálhoz.. Sajnos a Luparám kifogyott a karim épp ujra töltött és ez idõ alatt a kirült életjelzõ szépen kivörösödött telire.. Én úgy gondolom ez no comment..Hasonló szeretetre méltó HM tagok a tetõrõl lövöldözték Rakétavetõvel a játszani próbáló jónépet.. Arról nem is beszélve hogy az Adminok egy-egy "cheater !" vagy "b*szdmeg" böffenésre már kickelték az ilyen üzenetet feladókat.. Én úgy gondolom elöbb figyelmeztetés, aztán kickelés a tisztességes módja az ilyen problémak elintézésére, de lehet én élek az ókorban.. Nem hiszem hogy ilyen körülmények között bárki is jól szórakozna így innentõl tõletek függ hogy kértek ebbõl avagy nem... Köszönöm a figyelmet, és elnézést a helyesírási hibákért...
leszedni a gta 2006modot
lécci mondjon vki egy címet
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
A második hydrának olyan jó kis szine van. 😊 (Olyan sárgás...)
Lehet, hogy csak én látom rosszul, de remélem nem vok szinvak. XD
Amúgy jó lett a topik, csak még szoknom kell ezt a szint. 😄
Errõl az autóról tud valaki valamit?
http://gta-worldmods.planet-multiplayer.de/files/downloads/000607/Mercedes_CL500grey_rear.jpg
Jó, annyit én is tudok, hogy hivatalosan (még) nem jelent meg, de a fórumon írták, hogy valaki megkapta a készítõtõl és feltöltötte valamelyik GTA-s oldalra. Szerintem nagyon kafa lett/lesz :-D
Szerintem nagyon szépek lesznek. Én a Mercedes-Benz O550 Integro autóbuszt várom, mert Magyarországon például a Volánbusznak is van ilyen autóbusza. Ha kész lesz, megcsinálom rá a Volánbuszos textúrát (csak a Malév reptéri busz miatt jött az ötlet).
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
(ha sz*r lenne betettem volna a szutyok logók topikba XD )
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu