GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://9gag.com/gag/5135249
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
A heavy cost. I pay it gladly.
Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!
Rég jártam erre. Jó hír: készülget az én modern modom, amiben elvileg minden jármû le lesz cserélve. Rossz hír: lehet, hogy le vagyok maradva, de sajnos úgy értesültem, hogy a San Andreas volt az utolsó olyan GTA-s játék, amit PC-re is kiadtak. Több helyen is olvastam a megjleneési dátumokat. Amerikában 2007.10.16, Európában 2007.10.19. Viszont mindenhol csak azt olvastam, hogy Play Station 3-ra és XboX 360-ra adják ki :-( Vigasztaljatok meg, hogy nem így lesz :-(
a háttér így már-már gportál szerûen idegesítõ, a textarea betûszíne meg ne fehér legyen mert ha többet ír az ember mint amennyihez hely van, nem látszik <#szomoru1>#szomoru1>
Szabi: A klánoldalatok bannerjén szereplõ hydráknak a skinjéhez tudnál adni letöltési linket? 😄
Játék közben elmegy a hang, régen volt még a FAQ-ban egy EAX fájl amivel elvileg jó lett...
A másik nagyobb bajomm hogy nem csak a hang, hanem az egér is elmegy!
Most mit tegyek?
Van 1 elég erõs gépem és akad a játék. Játszható de érzem hogy szaggat.
Nem tudjátok mi lehet a gond? <#help>#help>
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
http://9gag.com/gag/5135249
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
de ratoc megcsinálta ide is 😊
Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!
Úgy értem, a tetõ jó fedezék!
Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!
Amugy ott volt a Skate Park-ban egy NRG-500-as!
Gyertek már vissza!
Nem tudja valaki, hogy ezt a hibát miért írja ki?:
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Max gránáttal (molotowwal) dobálhatod. 😊
A tetõ peremén nem tud átlõni!
Hogy kikapcsol a gép játék közben. Mindennel próbálkoztam már ami eszembe jutott!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.