GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
ok.. végülis alakul, szép, de ahogy létom csak a 2 link miatt van alul szétesve

http://9gag.com/gag/5135249

DJ Skyline
használj Firefoxot, ott minden rendben! sajna flasht meg nem tudok csinálni

Yoda001
skyline: még kicsit darabos a banner 😊

red bull
Segítsetek nekem pliz hogy hogy lehet megcsinálni hogy ne fagyjon le a játék , mert amit adtak a faq-ban linket az vírusos és, nem tudom letölteni mert a nod blokkolja. Esetleg valaki ha tudna segiteni megköszönném.

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Yoda001
<#lama> <- <#banplz>

Fresh Duke
Ez egyáltalán nem biztos, csak pár gyerek a hasára vágott, és böfögött v.mit. <#lama>

A heavy cost. I pay it gladly.

Fekabandi
EZT Hol olvastad?

Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!

DJ Skyline
igazából az a terv, hogy egy stílusra kéne építeni a bannert, a hátteret, és az üzenetbeviteli mezõ képét! még gondolkozom a dizájnon' ,addig marad ez!

GTA IV-re visszatérve: vegyétek úgy, hogy nem szóltam semmit. Most olvastam, hogy megjelenik PC-re is, de csak 2008 nyarán...
Üdv Mindenkinek!

Rég jártam erre. Jó hír: készülget az én modern modom, amiben elvileg minden jármû le lesz cserélve. Rossz hír: lehet, hogy le vagyok maradva, de sajnos úgy értesültem, hogy a San Andreas volt az utolsó olyan GTA-s játék, amit PC-re is kiadtak. Több helyen is olvastam a megjleneési dátumokat. Amerikában 2007.10.16, Európában 2007.10.19. Viszont mindenhol csak azt olvastam, hogy Play Station 3-ra és XboX 360-ra adják ki :-( Vigasztaljatok meg, hogy nem így lesz :-(
DJ Skyline
jó, tesztelgetem! sajna nem tudom eltüntetni a topikot mint egy oldalt, hogy tesztelgessem és a véglegest láthassa mindenki!

Sky, ez így nem jó!
a háttér így már-már gportál szerûen idegesítõ, a textarea betûszíne meg ne fehér legyen mert ha többet ír az ember mint amennyihez hely van, nem látszik <#szomoru1>
Fresh Duke
Ezt is berakhatod linkek közé. 😊
Szabi: A klánoldalatok bannerjén szereplõ hydráknak a skinjéhez tudnál adni letöltési linket? 😄

DJ Skyline
most is van, csak a (még el nem kezdett) új banner miatt kilett véve!

Prince of Máté
gecivicces vagy-.-
látoma flém megy, csak a helppel vannak gondok.

Yoda001
hozd vissza XD

Prince of Máté
Nem találom a Faq-t ezért kérdezek vmit:
Játék közben elmegy a hang, régen volt még a FAQ-ban egy EAX fájl amivel elvileg jó lett...
A másik nagyobb bajomm hogy nem csak a hang, hanem az egér is elmegy!
Most mit tegyek?

red bull
Szasztok!

Van 1 elég erõs gépem és akad a játék. Játszható de érzem hogy szaggat.
Nem tudjátok mi lehet a gond? <#help>

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Yoda001
na "vissza jöttem"a költözésböl és net is van<#idiota>.. volt valami érdekes dolog? 😄

DJ Skyline
egyenlõre így néz ki, majd jön az új banner, és máshogyan lesznek a dolgok! 😊

DJ Skyline
banner alól kilesz szedve ez a sok link, helyébe ez kerül majd vaalhogy! 😊) ha van valakinek valami linkje, ami mehet a linkek közé, az pls ossza meg velem

LeWyTy
ja!fasza!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fresh Duke
Lol.
Másoknál is lett háttér a szövegiró dobozan? 😄

pff :S

bazs1
most megnéztem és nekem nem mûködik

elméletileg igen...
de ratoc megcsinálta ide is 😊

bazs1
ok köszi!
azt hittem az csak a régi freeben mûködik

hm szerveren írd be hogy /x és megjavitja..

Fresh Duke
Miva? XD
Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!

Úgy értem, a tetõ jó fedezék!

<#eljen>

istenostora03
Csõ!

Ez milyen hadling?
Mert ha kell driftes akkor gyere fel MSN-re!

LeWyTy
Itt a második videóm.Aki az eksõt se látta az megnézheti itt.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fido4life
hát moddal nem is fogsz multizni..

Fekabandi
Sziasztok felraktam a GTA San ANdreas modern módod és most ha belépek egy szerverre nem adja be a pályát hanem szürke minden mint egy émdobozba lennék,a csávót látom rendesen benne meg az embereket de mást nem látok.Valaki segítsen!

Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!

DJ Skyline
ha egyedül vagy a szerveren, akkor rosszabb mint a single, ha vagytok már egy páran, akkor már eléggé jó tud lenni, de ha nem csatolódsz hozzá valakihez, akkor 1 óra alatt meglehet unni!

Már szedem az SAt mert kiv vagyok milyen egy ilyen multi.

istenostora03
Engem nem!Csak a chat-bõl amugy sikerült a stunt!mind kettõ!

bazs1
kidobott mindenkit

istenostora03
Mért mentetek el ilyen hamar?
Amugy ott volt a Skate Park-ban egy NRG-500-as!
Gyertek már vissza!

bazs1
Duke ellopta motorom és füstölve találtam meg-.-

DJ Skyline
nem lehet, singleben sem lehet tankot kilõni! bár multiban kilehet lõni, asszem tank a tankot 😄 jetpackkal sem mész sokra, tud valamelyest fölfelé is lõni a tank, helikoptereseket is simán lelehet vadászni! 😊

Lunatic80
Valaki meg tudná mondani hogy tudom berakni a km/h-t?

zeli
Nem indul el a SA-MP.
Nem tudja valaki, hogy ezt a hibát miért írja ki?:

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fresh Duke
És te hogy lõssz át? XD
Max gránáttal (molotowwal) dobálhatod. 😊

A tetõ peremén nem tud átlõni!

Erre valaki nem tud megoldást?

Hogy kikapcsol a gép játék közben. Mindennel próbálkoztam már ami eszembe jutott!

zeli
Ja kámikáze, ahogy szoktam vezetni😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fresh Duke
A tank tud felfele is célozni. :/
zeli: Kámikáze? XD
Hát a legiztosabb módszer, ha szerzel egy tankot, és szétlövöd. 😄

Biztos vannak más megoldások is, ezért ma gyakok, és fejlesztem az 5leteket. 😊