82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Fresh Duke
    Visszaírnék (vagyis már írtam is volna) csak megspórolok 1 kis időt Skylinenak a törölgetésnél...
  • Humesz
    Lelőttek stunt közben? :) Hogy az mekkora bátor dolog volt az illetőtől :)
  • zeli
    Ja, tudom azóta bocsánatot kértél ha jólemlékszem, csak megemlítettem...
  • byzhouse
    azt [GPEC]Duke-ra mondtam mert bementünk a kaszinoba és mikkor imentem azonnal lelötek sawnoffal 2-en 2vs1 sawnoff sztem kicsit núb dolgot csináltak nem számit rá az ember de azota volt kis béke nem? vagy rosszuul emléxek?

mind1 valahogy felrakom a gta-t azt ujra minden a régi lesz .

jah és mig írtam az üzit kaptam 1 CRC hibát sebaj elmek melléhelyiségbe azt volt dvd aztán nem volt

jah még 1 hozzá fűzni való akkor anyáztalak téged mikor stuntoltam és olyan kor lötél mert hát stuntosok nem csinálna smemmit 1 szer csak oda jösz mézem mi a 'Fasz...' és lelötél a motorol és hát a stuntosok ezt nem szeretik
  • Yoda001
    jo emlékeid lehetnek rola: anyázás
  • zeli
    [GPEC]zeli
    Én emlékszem rád, egyszer mintha a LinkHoston anyáztál volna -.-
  • byzhouse
    ja mikor angolul probáltam írni akkor csak szorakoztam mert... mind1

látom te vagy a kis szent gyerek bazd meg nekem annyira mind1 hogy törli e vagy nem az nem a te bajod hanem az enyém ....

amugy zeli te ki is vagyy olyan ismerös a neved sa-mp-böl :D
  • Fresh Duke
    Ha nem tudsz angolul akkor ne próbálkozz úgy írni. -.-
    (PL: "next day go shop and buying gta san andreas dvd-s" "some mans".)

#73171 --> Az biztos, hogy Skyline törli, de sztem ezentúl máshol eresszed ki a gőzt és vezesd le az elmebajod...

Erre az üzenetre légyszi ne válaszolj, mert nem vagyok rád kiváncsi.
    Köszi.
  • zeli
    lol-.-
    Amíg össze nem karcolod, vagy esetleg eltöröd, vagy nem fogja beolvasni a meghajtó...
  • Szabi1991
    a szervert 1 hónapra, a játékot egész életre -.-
  • istenostora03
    egy hónapra...xD
  • byzhouse
    na jó 4000huf-ért nem veszem meg abbol a pénzből vezsek 2db 20slotos szervert
  • byzhouse
    de amugy ha belegondolsz akkor akik ezen a forumon írkálnak azoknak a 90% a másolt gta játszik de hát ha a szivemhez nöt a játék akkor megveszem
  • byzhouse
    ok next day go shop and buying gta san andreas dvd-s

ok?

and go sa-mp and kill some mans
  • ldavid
    a CRC-ről te tehetsz nem a fejlesztők, főleg ha másolt.. (esetleg hardveres gond)
    ha meg eredeti, vissza kell vinni és kész
  • byzhouse
    most már lenyugodtam :D muszály volt kieresztenem a csilis babot
  • byzhouse
    szasztok!

Lance vok tom nem vok valami aktiv sa-mp-ben oka a következő szépen fogok fogalmazni:D

1. az buzi köcsög gta cd szar
    2. az a buzi köcsög játék tervezök szopjanak le mert kiírja azt hogy CRC hiba hát mondom dszopjanak le.

erröl ennyit msot amien Kedves Ratoc felrakta a HM oldalra a gta-t és onnan szedem sztem ezt a kommentet jobb ha törlik de elsönek olvassa el mindenki! köszönöm továbbra is szép napot
  • ldavid
    meg egy szép barbie skin..
  • bazs1
    xD, már csak a RaToC féle nrg hiányzik
  • Szabi1991
  • ldavid
    nem, csak a csajokat nem érdekli majd a külsőd

Humesz: tudom hogy arról beszélsz, de nálam eddig egyszer sem volt ott, pedig néztem többször is
    végül is lényegtelen, ha kell beszerzem a többi helyről
  • Smicy2
  • acsati
    ha felszedem az összes kagylot akkor az felmegy maxra?
  • Yoda001
  • Humesz
    Erről a helyről beszéltem. Még a kikőtőhöz is közel van egyébként is.

• Humesz
    Amikor kocsira volt szükségem és a közelben jártam, mindig onnan hoztam el. Ott van az.
  • ldavid
    szerintem egyszerűbb felszedni a kagylókat, azt annyi a sexappeal-nek

én a Patriot-öt az Area69-ből kötöttem el, mert annál a gyárnál amit Humesz leírt, egyszer sem bukkant fel
    (onnan elég könnyű volt)
  • Goruck
    google....vagy hoodoo.hu/gta
  • Humesz
    Felejtsd el azt! Van egy patriot annál a kis benzinkút szerűségnél is ott San Fierro közelében. Már nem tudom a városrész nevét, de ha megnézed a térképet akkor megkeresed az Easter Bay repteret és annak a területén legalul van sorban egy kis kocka, négy kis pötty és sorban négy kocka. Na azzal egy vonalban keletre (jobbra) a hídtól nem messze van. És ott áll bent és senki nem szarja le :)
  • Szabi1991
    drága kocsik, drága ruhák..

a dillert meg lödd le azt kész -.-
  • ipse
    Hello valaki tud ps2 re kodokat?
  • jaki88
    Sziasztok! A kérdésem a következő: az autó importos résznél, amikor lelehet rakni a kocsikat a hajóra( lista szerint), akkor lekell elvileg szállítani a patriot-ot. Nah erre mondanátok egy trükköt hogyan hozzam ki a hadsereg kikötőjéből, mert akárhogyan próbálkoztam, mindig amikor elindultam volna vele, már szétlőtték, kigyulladt, és még egy métert se tudtam vele menni. Előre is köszi a segítséget.
  • acsati
    Hellotok!
    Az lenne a kérdésem hogy a vonzerőt mivel vagy hogyan lehet növelni?
    Ja és a drogdilerekkel lehet-e valamit csinálni? Mer ha odamegyek hozzá kérdez vmit és lehet igen nem-el válaszolni de semmi se történik egyik válasz esetén se.
  • Yoda001
    istenem már... megörülök.. valaki leirná hogy szedjem le ezt a rohadt akinát? már xy féleképppen megprobáltam tököm tele van vele.. crash.. rebuild mindig volt
  • istenostora03
    pocsi a pocsiban...
  • Stefibaba

Namégegyszer ha most se az akkor fejbelövöm magam
  • Stefibaba
    WTF ez nem az én napom
  • Stefibaba
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/sa_mp_007.png
    Áhá ez az a kép /remélem/
  • Stefibaba
    ódejó ez nem az a kép
  • Stefibaba

Na most akkor ez hogy van? Fenn is víz lenn is víz?