GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert az eredeti at400 as két rétegbõl áll..
de a Malév gép a textura miatt ronda két rétegben..
ezért kell mindkét réteg fehérlegyen.. (1,1)
itt keresd meg az at400-at
"at400, 1,3, 8,7, 8,10, 8,16, 23,31, 40,44"
és írd át
"at400, 1,1" -re..
Én letöltöttem a New GTA SA 2006 modhelyzetei-t és nem tudom hova kell beilleszteni😞😞 Valaki légyszives segitsen!!
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
HostName: Los Santos Role Play <0.2.1>0.2.1>
Address: 193.71.194.17:7777
Players: 71 / 200
Ping: 54
Mode: RolePlay: LS
Map: San Andreas
a szerver ne csak a 100-adik próbálkozásra engedjen föl ?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
seahawk92: letöltöd a San Andreas Multiplayer nevû kliens progit és azzal multiban játszani
atenza: ilyen (tudtommal) nincs
(Legalábbis a dualshock-ból gondolom, hogy konzolról van szó. Jah és nemtok róla, hogy PC-n is lenne multi.)
Amúgy annyi az egész, hogy a másik joy-on megnyomsz egy gombot.
A heavy cost. I pay it gladly.
Még annyit hogy ha csapatban vagyok azt hogy lehetne megcsinálni,hogy az autobol ne szedjem ki a társam,hanem beüljek mellé?
köszi
azt szeretném kérdezni hogy a 2 player missiont hogyan kell használni??
addig is thx
aztán cselekszünk..
de ne csak azt mondjátok hogy van egy admin aki ezt meg azt...
legalább nevezzétek meg õt..
Már pedig azokat a szervereket ahol bunkó módon viselkednek az adminok, igenis szidni fogjuk!
Méghozzá itt! 😊
én is HM admin vagyok(+skyline is..), a legmagasabb rangú ami lehet egy klántag (ennél feljebb csak a CL van)
de amikor én fent voltam iet nem tapasztaltam,jogos a problémád, de ienkor inkább csinálj pár képet "az igazságtalan" adminról,és inkább azt mutasd, és akkor tudunk vmit tenni ellene..
Az RCON-nal pedig ne törõdj az szerver adminoknak van.
alul inkább válts át az internet fülre, ott kiválasztasz egy szervert és már játszhatsz is
Oda bármilyen ip-t írok be mindig ugyanazt a pályát tölti be "Winewood"..de nem csinál semmit egymagam rohangászok,ráadásul a gép sem mozog...
mit kell csinálnom! miaz hogy RCON password?
remélem tudsz segíteni!
Megvan az MTA multis program,de abban csak olyan szerverek vannak,amikeben autóval kell menni!
Tudnátok mondani olyan szervert ahol emberekkel kell harcolni?