82991
-
#73187 Visszaírnék (vagyis már írtam is volna) csak megspórolok 1 kis időt Skylinenak a törölgetésnél... -
#73186 Lelőttek stunt közben? :) Hogy az mekkora bátor dolog volt az illetőtől :) -
#73185 Ja, tudom azóta bocsánatot kértél ha jólemlékszem, csak megemlítettem... -
#73184 azt [GPEC]Duke-ra mondtam mert bementünk a kaszinoba és mikkor imentem azonnal lelötek sawnoffal 2-en 2vs1 sawnoff sztem kicsit núb dolgot csináltak nem számit rá az ember de azota volt kis béke nem? vagy rosszuul emléxek?
mind1 valahogy felrakom a gta-t azt ujra minden a régi lesz .
jah és mig írtam az üzit kaptam 1 CRC hibát sebaj elmek melléhelyiségbe azt volt dvd aztán nem volt
jah még 1 hozzá fűzni való akkor anyáztalak téged mikor stuntoltam és olyan kor lötél mert hát stuntosok nem csinálna smemmit 1 szer csak oda jösz mézem mi a 'Fasz...' és lelötél a motorol és hát a stuntosok ezt nem szeretik -
#73183 jo emlékeid lehetnek rola: anyázás -
#73182 [GPEC]zeli
Én emlékszem rád, egyszer mintha a LinkHoston anyáztál volna -.- -
#73181 ja mikor angolul probáltam írni akkor csak szorakoztam mert... mind1
látom te vagy a kis szent gyerek bazd meg nekem annyira mind1 hogy törli e vagy nem az nem a te bajod hanem az enyém ....
amugy zeli te ki is vagyy olyan ismerös a neved sa-mp-böl :D
-
#73180 Ha nem tudsz angolul akkor ne próbálkozz úgy írni. -.-
(PL: "next day go shop and buying gta san andreas dvd-s" "some mans".)
#73171 --> Az biztos, hogy Skyline törli, de sztem ezentúl máshol eresszed ki a gőzt és vezesd le az elmebajod...
Erre az üzenetre légyszi ne válaszolj, mert nem vagyok rád kiváncsi.
Köszi. -
#73179 lol-.-
Amíg össze nem karcolod, vagy esetleg eltöröd, vagy nem fogja beolvasni a meghajtó... -
Szabi1991 #73178 a szervert 1 hónapra, a játékot egész életre -.- -
#73177 egy hónapra...xD -
#73176 na jó 4000huf-ért nem veszem meg abbol a pénzből vezsek 2db 20slotos szervert -
#73175 de amugy ha belegondolsz akkor akik ezen a forumon írkálnak azoknak a 90% a másolt gta játszik de hát ha a szivemhez nöt a játék akkor megveszem -
#73174 ok next day go shop and buying gta san andreas dvd-s
ok?
and go sa-mp and kill some mans -
ldavid #73173 a CRC-ről te tehetsz nem a fejlesztők, főleg ha másolt.. (esetleg hardveres gond)
ha meg eredeti, vissza kell vinni és kész -
#73172 most már lenyugodtam :D muszály volt kieresztenem a csilis babot -
#73171 szasztok!
Lance vok tom nem vok valami aktiv sa-mp-ben oka a következő szépen fogok fogalmazni:D
1. az buzi köcsög gta cd szar
2. az a buzi köcsög játék tervezök szopjanak le mert kiírja azt hogy CRC hiba hát mondom dszopjanak le.
erröl ennyit msot amien Kedves Ratoc felrakta a HM oldalra a gta-t és onnan szedem sztem ezt a kommentet jobb ha törlik de elsönek olvassa el mindenki! köszönöm továbbra is szép napot -
ldavid #73170 meg egy szép barbie skin.. -
#73169 xD, már csak a RaToC féle nrg hiányzik -
Szabi1991 #73168 -
ldavid #73167 nem, csak a csajokat nem érdekli majd a külsőd
Humesz: tudom hogy arról beszélsz, de nálam eddig egyszer sem volt ott, pedig néztem többször is
végül is lényegtelen, ha kell beszerzem a többi helyről -
#73166 -
#73165 ha felszedem az összes kagylot akkor az felmegy maxra? -
#73164 -
#73163 Erről a helyről beszéltem. Még a kikőtőhöz is közel van egyébként is.
-
#73162 Amikor kocsira volt szükségem és a közelben jártam, mindig onnan hoztam el. Ott van az. -
ldavid #73161 szerintem egyszerűbb felszedni a kagylókat, azt annyi a sexappeal-nek
én a Patriot-öt az Area69-ből kötöttem el, mert annál a gyárnál amit Humesz leírt, egyszer sem bukkant fel
(onnan elég könnyű volt) -
#73160 google....vagy hoodoo.hu/gta -
#73159 Felejtsd el azt! Van egy patriot annál a kis benzinkút szerűségnél is ott San Fierro közelében. Már nem tudom a városrész nevét, de ha megnézed a térképet akkor megkeresed az Easter Bay repteret és annak a területén legalul van sorban egy kis kocka, négy kis pötty és sorban négy kocka. Na azzal egy vonalban keletre (jobbra) a hídtól nem messze van. És ott áll bent és senki nem szarja le :) -
Szabi1991 #73158 drága kocsik, drága ruhák..
a dillert meg lödd le azt kész -.- -
ipse #73157 Hello valaki tud ps2 re kodokat? -
jaki88 #73156 Sziasztok! A kérdésem a következő: az autó importos résznél, amikor lelehet rakni a kocsikat a hajóra( lista szerint), akkor lekell elvileg szállítani a patriot-ot. Nah erre mondanátok egy trükköt hogyan hozzam ki a hadsereg kikötőjéből, mert akárhogyan próbálkoztam, mindig amikor elindultam volna vele, már szétlőtték, kigyulladt, és még egy métert se tudtam vele menni. Előre is köszi a segítséget. -
#73155 Hellotok!
Az lenne a kérdésem hogy a vonzerőt mivel vagy hogyan lehet növelni?
Ja és a drogdilerekkel lehet-e valamit csinálni? Mer ha odamegyek hozzá kérdez vmit és lehet igen nem-el válaszolni de semmi se történik egyik válasz esetén se. -
#73154 istenem már... megörülök.. valaki leirná hogy szedjem le ezt a rohadt akinát? már xy féleképppen megprobáltam tököm tele van vele.. crash.. rebuild mindig volt -
#73153 pocsi a pocsiban... -
Namégegyszer ha most se az akkor fejbelövöm magam -
#73151 WTF ez nem az én napom -
#73150 http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/sa_mp_007.png
Áhá ez az a kép /remélem/ -
#73149 ódejó ez nem az a kép -
Na most akkor ez hogy van? Fenn is víz lenn is víz?