82991
-
#73591 kérdezz rá miért! mondjuk gtainsideot már nem is nézem, gta-worldmods mérföldekkel jobb szerintem! gtainsidera minden szart kiraknak! -
Szabi1991 #73590 új cuccoknál ott van hogy :
"FLUGZEUGE:
- Besenyei Peter Extra 300 (GTA:SA)
- Bombardier Learjet 45 Skin (GTA:SA)"
de a "Flugzeuge (62)" kategoriában nincs benne :O -
Szabi1991 #73589 azta durva :OO
törölték a gépem :OOOO -
#73588 szerintem sokra nem megyek vele! azon gondolkozom .gifet betudok e rakni ide a szövegbevitel mezőbe vagy mibe:D -
#73587 legyen piros betüvel... :D -
#73586 én úgy vagyok ezzel, hogy mindenkinek szíve joga mit csinál, ha jól esik hagy linkelgessen! és amúgy sem az utolsó szart linkelik be általában, hanem a minőségi(bb) munkákat! most azzal az egy linkkel nem lesz több vagy kevesebb a topik!
engem inkább az zavar, hogy még mindíg az a sláger kérdés, hogy hogyan lehet autót berakni a játékba! lehet nem eléggé figyelem felkeltő az a FAQ! :) -
#73585 Pedig az tényleg egy szép összeszedett lap :) Jó, hogy van! -
#73584 én is így vagyok vele :) amúgy nem járok arra az oldalra -
Szabi1991 #73583 nekem nincs alregem..
és tudomáson szerint tiltja is a szabályzat az alregeket.. -
#73582 Indokold meg indokold meg inkább felejtsd el! Nekem tök mindegy, ne nekem mond! Csak megjegyeztem, hogy ami kizárólag a főoldalt illeti, azokat fölösleges kirakni, mert minden rutinos GTA-s olvassa azt, aki meg nem, annak tök mindegy. Felőlem az linkelget aki akar én úgyis átnézek rajta ha nem vágnak be hozzá 50 képet egymás alá :) -
#73581 indokold meg miért hanyagoljuk! :) mert eddig senki nem mondott konkrét indokot mi vele a baj! -
#73580 Ez nem volt oltás te is nagyon jól tudod. Honnan tudod, hogy nem SA fórumozó? Azért, mert ezen a nicken ez volt az első hsz-a? Nekem is van 4 különböző nickem pl, a kötöszködősrögtönbesértődősértetlenek miatt. És lehet, hogy neked is :) Ennyire ne legyél szűklátókörű. Egyébként én is egyetértek vele abban, hogy a wm-ról lehetne hanyagolni a linkelgetéseket ami a főoldalt és az ismertebb autókat illeti. -
Szabi1991 #73579 -
#73578 jah szabi nagyon vágja már a teleport készítést :D -
#73577 nem kéne a világ másik felére átmenni... egy autóért :c -
Szabi1991 #73577
"spawnolni lehet admin nélkül?"
sztem nem telézni akar, amúgy mond meg hova akarsz teleportot,és +lesz.. -
#73576 itt most a teleportról van szó, nem pedig az autó-spawnról -
Szabi1991 #73575 bentvannak a kamionok.. -
Szabi1991 #73574 ez volt az első űzije itt..
és már egyből oltani akar ? :O -
Szabi1991 #73573 amikor lehetett, akkor a sok láma kinyirta szervert állandóan.. -
#73572 spawnolni lehet admin nélkül?
jó lenne ha tudnék, nem kéne a világ másik felére átmenni :o -
ldavid #73571 logót?
fórum főoldal -> beállítások -
#73570 innen -
#73569 ezek honnan? :)
worldmodson nem találtam -
#73568 Hy all hol lehet képet beállítani? -
tombrady #73567 Osztom! Aki rendszeres olvasója a San Andreas fórumnak az nehogy ne ismerje már a GTA Worldmods oldalát. Akit érdekelhetnek az oldalról származó linkek, azok úgyis tudnak az oldalról, ettől függetlenül néhány dolgot természetesen érdemes kitenni.
Szabi te meg nehogy már nickről minősítsd az embert! -
#73566 Nem találom a fejlécben lévő szervert. Nincs valami kereső MP-be? -
#73565 Dehogy, nem gond a belinkelés, csak mondom ez, hogy kint van főoldalon 1. hírnek és ide is ki van téve. Mégegyszer nem baj, csak fölösleges, mert én pl a SA fórummal együtt a worldmods-ot is megnézem, ez a kettő együtt jár és ezzel nem vagyok egyedül, mint SA fórum olvasó.
PeeTeR: nem volt kérdés. -
#73564 és miért baj ha belinkelik? én is szoktam! talál valami szépet, különlegeset, hagy linkelje be! meg nem mindent linkelünk be, csak ami szép, meg ami tetszik X-nek! nem az hogy kijön egy új valami, mind1 hogy mi, és már jön is a link a topikba, hogy ázze kijött a 365-dik póló textúra! -
#73563 egy eveg ujreg vagy... sg hagyomany :D -
#73562 újreg? mert ez a nickem nem 5 éves már nem lehet vélemény? Csak egy gondolat volt, ennyi. De te is tudod régireg, hogy aki idejár, annak nem kell felhívni a figyelmét a worldmods-ra! Legalábbis nem arra, ami főoldalas "cikk". -
Szabi1991 #73561 ha temondod újreg.. -
#73560 az a baj hogy tapad az utra... -
#73559 hát igen, minőségi darab! -
#73558 Hali,
Szerintem fölösleges a worldmods-ról mindig olyanokat belinkelni amik a főoldalon vannak, hisz mindenki tudja, látja stb... -
#73557 Ez az. XD -
#73556 Mercedes-Benz 300SL Final Akinek kell a kocsi itt a végleges -
#73555 VAZ 21099 Tuning, egész jól néz ki!
GAZ 2217 'Barguzin', ez is jó! -
#73554 remélem nem a halálfejes csóka, hanem a Streetfighter GhostRider:) -
#73553 képt, aztán jöhet link is :D