GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.
A fejlesztõk azt kérik, hogy azon személyek akiknek szervereit támadás érte, jelentsék az esetleges támadók IP címét a fórumukon. Ez azért szükséges, hogy a következõ pár napban utánajárjanak a dolgoknak és kiderítsék, ki is áll az egész "támadás" mögött.
Arra is felhívják a figyelmet, hogy azon szervertulajdonosokat, akik saját vagy más szerverén használták a programot, azon nyomban kitiltják a San Andreas Multiplayer fórumából, valamint eltávolítják szerverét a fõ szerverlistáról is.
A javítás egy egyszerû kis filterszkript, melyet akármelyik játékmódunk mellé beállíthatunk problémák nélkül!
A fájlt letölthetitek itt.
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Van egy olyan Mod ami a textúrákat cseréli le jobb minõségûekre.
Innenletölthetitek!
Valaki próbálta már? Az irja meg, milyen lett a változás. Látványos vagy alig észrevehetõ? <#wink>#wink>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Olyan nektek volt már, hogy követett egy autó, a térképen is jelezte, de a jármû teljesne üres 😮?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
De kösz, hogy engem hoztál fel élõ példának. XD
Olyan gyorsan elmentem melletted, hogy csak a nitrót láttad és csak a port nyelted. 😄 <#idiota>#idiota>
A heavy cost. I pay it gladly.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nem "szamû" hanem számú. 😄
Nitró nyom megmaradt, autó eltûnt(Lehet olyna gyorsan elszelelt xD)
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
LYONESS - Your Cashback Company
mert GGMM el berakosgattam egy rakást kinlodtam vele szinte féloorát erre a betõltés felénél elakad nincs turelmem ujrascinálni...
Mindig, mikor rámegyek a downloadra, kiírja, hogy "Kapcsolódás sikertelen".
Próbáltam már IE-rel is, de azzal se megy. :S
Annó tudtam letölteni, de mióta újraraktam a böngészõket (mind2t vírus támadta meg) nem megy.
Aki tud segíteni, kérjem írjon!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!