GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

viktor9999
Ezt mniért küldte el kétszer :S ???

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

viktor9999
Toom a gugli a barátom... De én ott se találtam.A youtube-on láttam vidókat és abba volt vmi superman mod vagy mi annak a letöltõ helyét tudja vki?

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

viktor9999
Toom a gugli a barátom... De én ott se találtam.A youtube-on láttam vidókat és abba vol vmi superman mod vagy mi annak a letöltõ helyét tudja vki?

lehet ez is szellemjátékos 😮

A tegnapi nap folyamán kiderült, hogy újra támadásra került sor a San Andreas Multiplayer szerverek ellen. A crackerek ezúttal egy olyan hibát használtak ki a szerverben, mely megengedte, hogy úgynevezett "szellem" játékosok csatlakozhassanak arra, majd elérve a maximum játékosszámot, túlterheljék a szerver tûrõképességét. Szerencsére a fejlesztõ csapat megint gyorsan cselekedett és újonnan lekapcsolták a szerverlistát, hogy a további támadásokat megelõzhessék, majd késõbb kiadtak egy javítást a jelenlegi verzióhoz, melynek köszönhetõen a szerver belsõ hibáit kiküszöbölhetjük.

A fejlesztõk azt kérik, hogy azon személyek akiknek szervereit támadás érte, jelentsék az esetleges támadók IP címét a fórumukon. Ez azért szükséges, hogy a következõ pár napban utánajárjanak a dolgoknak és kiderítsék, ki is áll az egész "támadás" mögött.
Arra is felhívják a figyelmet, hogy azon szervertulajdonosokat, akik saját vagy más szerverén használták a programot, azon nyomban kitiltják a San Andreas Multiplayer fórumából, valamint eltávolítják szerverét a fõ szerverlistáról is.

A javítás egy egyszerû kis filterszkript, melyet akármelyik játékmódunk mellé beállíthatunk problémák nélkül!
A fájlt letölthetitek itt.

norbi56
moder moddal kell vagy anélkül?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

a nevét se írja 😮

viktor9999
Tood a gugli a jó barátod! 😄

Honnan kell letölteni a Bigfoot modot? Segítsetek légyszi!
Kénne egy kis segitség a gta sa multinál.Az a helyzet minden normáliasan megy a szerver csatalkozásig.De amikor elindul a játék multiba akkor ilyen fehér lesz a kép 1sec-re és aztán ujabb 1 secre meg elsõtétül és aztán ujra fehér lesz 1 sec-ig.Aztán beiondul a szokásos intró meg egyéb betölt a játék hiába nyomom a bal shiftet akár mikor semmi nem történik.belépek a játékba elindul a multi betöltése.Aztán meg kijön a kép a kamera is de csak carl jonshon kapom meg aolapból.Egy kocsi sincs az utón se járókelõ.Meg hiába mozgok akárhova a kamera csak áll egy helybe de a radar az megy csak így egyedül szar.😞(((Ha valaki tudja orvosolni a bajt akkor elõre is thx a segitséget.

Peetboy
Sziasztok!

Van egy olyan Mod ami a textúrákat cseréli le jobb minõségûekre.
Innenletölthetitek!
Valaki próbálta már? Az irja meg, milyen lett a változás. Látványos vagy alig észrevehetõ? <#wink>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

zeli
Na, akkor még egy bug:
Olyan nektek volt már, hogy követett egy autó, a térképen is jelezte, de a jármû teljesne üres 😮?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fresh Duke
Asszem MSNen könyebb lenne. XD

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Az is igaz. 😊
De kösz, hogy engem hoztál fel élõ példának. XD
Olyan gyorsan elmentem melletted, hogy csak a nitrót láttad és csak a port nyelted. 😄 <#idiota>

zeli
jajj, xD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fresh Duke
Amúgy az aláírásodban és a kalas-nyikowon is rossz a ték defje. 😛
Nem "szamû" hanem számú. 😄

zeli
De nem is régi 😛

Fresh Duke
Ez nem egy mai kép. 😛

zeli
Ha már bugoknál tarzunk itt van még egy.
Nitró nyom megmaradt, autó eltûnt(Lehet olyna gyorsan elszelelt xD)

Fresh Duke
Jah, az télleg van a kaszinóban. 😄

Black Jack van csak elvileg legalábbis nem találkoztam rendes pókeral

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Nem azért hogy baszogassalag de azért is monddom, miért kell kitakarni a szöveget ez nem tv<#mf1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Fresh Duke
Én nemtok róla, hogy SA-ban lenne póker. 😄

gallardo
pókerezni lehet? (nem videó póker)

Windows tûzfal?
samp..

norbi56
mit kell telepítenem ahoz hogy multizzak?

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

toltsd le a Reforce.exe -t. nekem csak ezzel jo. Refreshlock, meg ilyenek nem hasznaltak, de azzal jo. tehat Refresh Force .

LYONESS - Your Cashback Company

crazyclone
nah jo IMGTool al beraktram párat de nincs kedvem átirni a txt ket...

crazyclone
hehe.... de akkor mivel raljam be ??

hmm <#idiota>

<#hehe>

<#vigyor3>

Yoda001
<#idiota>

http://9gag.com/gag/5135249

Yoda001
tudod, talán nem ggmmel kéne berakni, mert rakás szar

http://9gag.com/gag/5135249

crazyclone
megdobtok egy linkel egy full car modhoz??
mert GGMM el berakosgattam egy rakást kinlodtam vele szinte féloorát erre a betõltés felénél elakad nincs turelmem ujrascinálni...

zeli
xD

bazs1
loál, nekem nem látszott ki a lábad😄

nyugi , mostanában nemláttam oan magyar srácot akinek menne..

hm..

Fresh Duke
Az mitõl lehet, hogy nemtok letölteni a gta-worldmod-ról?
Mindig, mikor rámegyek a downloadra, kiírja, hogy "Kapcsolódás sikertelen".
Próbáltam már IE-rel is, de azzal se megy. :S
Annó tudtam letölteni, de mióta újraraktam a böngészõket (mind2t vírus támadta meg) nem megy.

Aki tud segíteni, kérjem írjon!

ngcsnet
<#idiota>

Kénne egy kis segitség a gta sa multinál.Az a helyzet minden normáliasan megy a szerver csatalkozásig.De amikor elindul a játék multiba akkor ilyen fehér lesz a kép 1sec-re és aztán ujabb 1 secre meg elsõtétül és aztán ujra fehér lesz 1 sec-ig.Aztán beiondul a szokásos intró meg egyéb betölt a játék hiába nyomom a bal shiftet akár mikor semmi nem történik.belépek a játékba elindul a multi betöltése.Aztán meg kijön a kép a kamera is de csak carl jonshon kapom meg aolapból.Egy kocsi sincs az utón se járókelõ.Meg hiába mozgok akárhova a kamera csak áll egy helybe de a radar az megy csak így egyedül szar.😞(((Ha valaki tudja orvosolni a bajt akkor elõre is thx a segitséget.

DJ Skyline
tudom sajna, ilyenkor frissítsd az oldalt, és nem jön elõ

Alwares
Csak ne lenne ott az oldalon az a fránya reklám alig lehet töle látni az oldalt...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

DJ Skyline
mondasz vakamit, szerintem is az így utólag

"Families 4 life" én úgy olvastam.

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

DJ Skyline
Niko Bellic Mod, annyira nem is rossz!