GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://9gag.com/gag/5135249
de ahhoz hogy elindulj rajta szinte maximális izomzat skillek és kitartás kell
Get a life!
Get a life!
Get a life!
a területeket egyelõre hanyagold mert a játék elõrehaladtával úgy is elveszted mindet, csak akkor érdemes "kártevõ irtást" rendezni ha Venturas-ból visszatérsz LS-ba
watto: nem lábánál van

http://www.youtube.com/watch?v=U9WZ0EjltE4
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
külsõ patkán mentem és így Big Smoke lazán lelõtte õket.
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Get a life!
A képet meg jobb gomb egéren, kép megjelenítése és meg
is lehet nézni.
Elketdtem gyûjteni a fényképeket(van is hozzá térképem meg leírásom)
de a térkép szerinti 2-est nem találom:
Azt tudom hogy a két tartáj lábánál, de sehol nem
találom...
Valaki betudna rakni egy képet hogy ott hol van az a
fényképezõs jel amit le kell kapni?
Elõre is kössz!
Get a life!
A maximálsi tiszteletet úgy értem el, hogy feltápoltam isszonyat sok fegyverrel és skulóval, majd egy ház tetejérõl (ahol van fedezék is) elkezdtem halomra ölni a rendõröket. Aztán már csak menteni kell (ez a legnehezebb). 😊
Az a területfelosztás meg egy küldi után lesz, amit Sweet ad, majd eltûnik (a felosztás), és a játék végén újra lesz.
Get a life!
UI: csak ugy este kiakarok rabolni egy lakást irta h kell hozzá a kocsi, de azt honnan szerezzek?:S
Get a life!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Get a life!
Get a life!
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Get a life!
Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu
de az invert mouseval még mindig bajom van eleve installnál invertet rak kiszedem vagy beteszem nemtodom .. megváltosztatom.. de autonál nem változik nemkéne vmi mást is átállitani??
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
"Speciális texturázási eljárás, melynek lényege, hogy a tárgyakhoz többféle textúrát rendel. Különbözõ távolságból nézve a tárgyat, nincs mindig szükség a legnagyobb felbontású textúrára, ilyenkor több MIP szintet (MIP Level) definiálnak, az egyes szintekhez külön textúrát rendelnek (pl. 4 szint: 128 x 128, 64 x 64, 32 x 32, 16 x 16). Rendereléskor kiválasztódik a megfelelõ textúra, vagy épp két szint közötti átmenetként - interpolációval - jön létre a megjelenített textúra (= Trilinear Filtering)."
A heavy cost. I pay it gladly.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Én ott állítottam csak....
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
1024×768, látótávolság maximumon, frame limiter off, visual fx quality low, mip mapping off, anti aliasing off
íme
1024×768, látótávolság maximumon, frame limiter off, visual fx quality very high, mip mapping off, anti aliasing 3
íme
mip mapping azért van kikapcsolva, mert nem tudom játék közben állítani!
nVidia kártyával rendelkezek.
FAQ ba nincs máe kép lécci valaki segitsen