GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
szerintem tök mind1, lásd: #71092 Youtubeon meg a kis kép miatt annyira nem számít, hogy most van-e élsimítás, meg ilyesmik! ugye ha a felvételt elindítod, akkor a játék belassul, szóval ez gép függõ inkább! ha nincs olyan high-tech géped, akkor lehet akadozni fog felvételkor, de ha bírja a géped akkor nincs probléma! kikell próbálni! de végülis az már mind1, hogy minden full, vagy minden low mellett veszed fel, mert a videó tömörítésekor a minõség romolhat, ahol lehet már nem látszik majd annyira a 3x-os élsimítás

Yoda001
ok.. köszi

http://9gag.com/gag/5135249

szentem a feles elég, fõleg ha YouTube-ra akarod majd rakni
Yoda001
-e

Yoda001
szerintetek frapsal hogy érdemes venni? max felbontásban lejebb vette grafikával(több fps legyen..) vagy feles felbontáson fullon?

a mellette lévõ épületrõl, de ha nincs akkor már lefotóztad
watto
honnan lett fotózva??

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

watto
ehh...nekem nincs ott XP

. . , -cske készen van a ☺ -cske.

a triatlon Santa Maria Beach-en és Palomino Creek-ben minden 7végén elérhetõ
de ahhoz hogy elindulj rajta szinte maximális izomzat skillek és kitartás kell
Bár msot találtam valami piros kört a legvégén, bele állok és azt irja hogy a "kotyogó kakas még nincs készen" msot mitévõ legyek?

Get a life!

Meg az edzöterembe kivan plakátolva valami "box-gála" és nem taléálom sehol végigmegyek a tengerparton ugye 7végén és nem találok senkit sehol:S

Get a life!

Ez kurva jó😄😄😄:😄DDDDDDDDDDDDDDD<#mf1><#mf1><#beka2><#hehe><#banplz><#taps>

Get a life!

a betörésekhez tényleg Boxville kell, de csak a "black edition" használható, ebbõl össz. 3 van, LS-ban pl. a konditeremmel szemben a kék a házaknál

a területeket egyelõre hanyagold mert a játék elõrehaladtával úgy is elveszted mindet, csak akkor érdemes "kártevõ irtást" rendezni ha Venturas-ból visszatérsz LS-ba

watto: nem lábánál van
Laza
Tessek, egy kis Robot chicken jelenet, Mario in Vice City 😊

http://www.youtube.com/watch?v=U9WZ0EjltE4

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

watto
Én úgy csináltam hogy mindídíga a sín leg szélén, szinte a
külsõ patkán mentem és így Big Smoke lazán lelõtte õket.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

a vonatos küldit nembirom emgcsinálni most kezetem jra vayg 10edjére de semmi az elsö ember a végére midnig megmarad msot mit csináljak??

Get a life!

Kénne egy kis segitség a gta sa multinál.Az a helyzet minden normáliasan megy a szerver csatalkozásig.De amikor elindul a játék multiba akkor ilyen fehér lesz a kép 1sec-re és aztán ujabb 1 secre meg elsõtétül és aztán ujra fehér lesz 1 sec-ig.Aztán beiondul a szokásos intró meg egyéb betölt a játék hiába nyomom a bal shiftet akár mikor semmi nem történik.belépek a játékba elindul a multi betöltése.Aztán meg kijön a kép a kamera is de csak carl jonshon kapom meg aolapból.Egy kocsi sincs az utón se járókelõ.Meg hiába mozgok akárhova a kamera csak áll egy helybe de a radar az megy csak így egyedül szar.😞(((Ha valaki tudja orvosolni a bajt akkor elõre is thx a segitséget.

watto
Jah bocs a 3-ast nem tom hol van...
A képet meg jobb gomb egéren, kép megjelenítése és meg
is lehet nézni.

watto
Hali!
Elketdtem gyûjteni a fényképeket(van is hozzá térképem meg leírásom)
de a térkép szerinti 2-est nem találom:

Azt tudom hogy a két tartáj lábánál, de sehol nem
találom...
Valaki betudna rakni egy képet hogy ott hol van az a
fényképezõs jel amit le kell kapni?

Elõre is kössz!

Ösz, az 5leteket!

Get a life!

A maximálsi tiszteletet úgy értem el, hogy feltápoltam isszonyat sok fegyverrel és skulóval, majd egy ház tetejérõl (ahol van fedezék is) elkezdtem halomra ölni a rendõröket. Aztán már csak menteni kell (ez a legnehezebb). 😊

Az esti rabláshoz egy BOXVILLE nevû kocsi kell.
Az a területfelosztás meg egy küldi után lesz, amit Sweet ad, majd eltûnik (a felosztás), és a játék végén újra lesz.
s hogy birok elérni maximálsi tiszteletet ? Ballasék ne támadjanak stb..régen már jácottam ezzela játáékkal és akkor azthszem h szinekre volt osztva a terület és ha emgöltem ott midennkit akkor enyém lett a terület aztán valahogy eltünk minden kiába ölem meg öket csaka rendörök jöttek..Nem tudom hogyan leht azt viszacsinálni stb..elöre is kösza válaszokat

Get a life!

köszike...

UI: csak ugy este kiakarok rabolni egy lakást irta h kell hozzá a kocsi, de azt honnan szerezzek?:S

Get a life!

zeli
a numerikus billentyûzeten nyomd.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

a low rider versenyen h kell pattogni ?? nem értem... ot a nyilag én ynomom hozzá a nyilakat de semmi segitsetek !!

Get a life!

ty!!

Get a life!

Valaki légyszi magyarázza el nekem, hogy lehet beállitani h a játék ne 60Hz en fusson.Néztem a FAQ-ba de ott már nincs ott az nVidiás segitség.
red bull
Köszi daviiid !!!!! 😊

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Yoda001
tölts le cracket..

1.01es verzióm van azzal emg nemjó a multis cucc hogy tudom megcsinálni h 1.0ás legyen ?:S plz help meeeeeeeeeeeeee

Get a life!

antalkrisz
hali. nem tud vki küldeni egy sa dvd-t? az enyém sajna kéttétört...

Asus P5B, C2D 1.8 GHz, 3GB RAM, 820 GB HDD, nVidia 7xxx animepalota.atw.hu

crazyclone
thanx meen..
de az invert mouseval még mindig bajom van eleve installnál invertet rak kiszedem vagy beteszem nemtodom .. megváltosztatom.. de autonál nem változik nemkéne vmi mást is átállitani??

itt találsz minden küldetéshez
red bull
ÁÁ újraraktam a gépem és elfelejtettem lementeni a savegamet ^^. Nem tudjátok honnan tudok letölteni 50%-os (asszem annyi volt) savegamet?. Neten már kerestem . Mindent kihoz csak azt nem amit kéne. Elõre is THX

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

vagy magyarul:
"Speciális texturázási eljárás, melynek lényege, hogy a tárgyakhoz többféle textúrát rendel. Különbözõ távolságból nézve a tárgyat, nincs mindig szükség a legnagyobb felbontású textúrára, ilyenkor több MIP szintet (MIP Level) definiálnak, az egyes szintekhez külön textúrát rendelnek (pl. 4 szint: 128 x 128, 64 x 64, 32 x 32, 16 x 16). Rendereléskor kiválasztódik a megfelelõ textúra, vagy épp két szint közötti átmenetként - interpolációval - jön létre a megjelenített textúra (= Trilinear Filtering)."
Fresh Duke
LOL. A játékban csak 8 perc telt el, de az 1. képen olyan mint ha dél lenne, a másidok meg már 17 óra. XD

A heavy cost. I pay it gladly.

mi az a mip mapping?

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Nézem de nemtudom h hol álitsam be h a játékba is 85Hz legyen és ne váltson át 60Hz re.
Yoda001
a vidkari driveredbe nézz szét ...

zeli
Hát nemtom, nézz körül a beállításokban.
Én ott állítottam csak....

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

De hiába van ott jol beállitva a játék 60Hz be fut
zeli
Asztalon jobbgomb\tulajdonságok\Beállítások\Speciális\Monitor....

DJ Skyline
hát a video kártya meg a proci nem egy égi meszelõ már manapság! de egy csomó mindent kilehet kapcsolni, mivel low és high között nincs sok különbség!
1024×768, látótávolság maximumon, frame limiter off, visual fx quality low, mip mapping off, anti aliasing off
íme

1024×768, látótávolság maximumon, frame limiter off, visual fx quality very high, mip mapping off, anti aliasing 3
íme

mip mapping azért van kikapcsolva, mert nem tudom játék közben állítani!

Hogyan tudom beállítani, hogy a játék ne 60 Hz-en fusson?
nVidia kártyával rendelkezek.
FAQ ba nincs máe kép lécci valaki segitsen
Yoda001
de..

crazyclone
hmmm... mindeggy de az invertel akkor is gond van ataliitottam h rendes legyen de csak gyaloglasnal valtozik ti nem nezelodtok autozas kozben???

Fresh Duke
Ez az. 😄

Fresh Duke
Talán azért akad mert a géped túl gyenge ahhoz, hogy highon legyen? <#lama>