GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LYONESS - Your Cashback Company

és ezzel miért nem ide mész?
sziasztok más a bajom de azért valaki segitsen nekem need for speed most wantedel lenne a gong az hogy hogyan lehet játszani vele a neten?segitsen valaki legyensives msnen megtaláltok mindig köszi elöre is!
Msn:[email protected]
zeli
Nézzetek fel a http://www.sa-mp.com/-ra, most már valami fasság bejön xD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

bazs1
64 új üzenet
azt hittem már valami jó dolog, erre meg...
😞

Humesz
Van itt történés!!! Egyébként nálam nincs Master Server Update!
zeli
szóval akkor most mivan?😄
a Master szerver visszakapcsolt?XD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Tényleg 😮

SA-MP oldala nemmegy , de az SA-MP megint látja a szervereket a szerverkersõben 😮

Casper007
Figyeld meg a rendõrök útvonalait, így könnyen be tudsz lopakodni a házba. Bent verd agyon a fickót, és kapd le. Utána már sprintelhetsz.

Hello World!

egyszerûbb ha egybõl lelövöd mikor kijön, vagy a kocsi kerekeit, de elvileg ha lefelé menet csak addig lövöd, míg kigyullad a kocsi, akkor kiszáll magától is

egyébként a Stories részek xbox-ra se voltak
dmx
csá all nem tudja vki hogy a szerveremen mért csak 3 action commands van?
a /handsup, /kill /dance <1-3>

Burn tire, not your soul!

csákány!!!

C.R.A.S.H. - BADLANDS
A fejünkrõl lekerülõ zsáknak köszönhetõen újra látunk valamit, ez mégsem okoz túl nagy örömet: ismét Tenpenny és Pulaski markában vagyunk. A harc helyszínétõl jó messze, a Chiliad-hegy lábánál fekvõ kisváros, Angel Pine mellett vagyunk. Mr. Korrupt ismét kiselõadást tart a foglalkozása bonyolultságáról, majd sajnálkozva adja tudtunkra, hogy egyik kollégája ellene fog tanúskodni a bíróságon, ezért most egy búvóhelyen õrzik a fickót a szövetségiek. Természetesen ránk hárul a feladat, hogy az illetõt hosszabb távon elnémítsuk. Tenpenny bizonyítékot is akar, ezért kapunk egy fényképezõgépet, majd utunkra enged. Elsõ dolgunk legyen a helyi Ammu-Nation felkeresése, mert az összes fegyverünket elkobozták. A városka szélén lévõ lakókocsi-parkban pihenhetünk egy kicsit, majd miután beszéltünk Cesarral telefonon (elmondja, hogy egy rokona a környéken él és biztosan segít), induljunk el a búvóhely felé. Érdemes a lakókocsinál álló Sanchezzel menni, a hegyre felvezetõ út elég meredek néhol. A búvóhely körül három szövetségi ügynök figyel, õket távolabbról szedjük le, majd eredjünk az autóval menekülni próbáló tanú nyomába. Tenpenny elfelejtette közölni, hogy a fikó korábban ralipilóta volt, mert elég keményen hajt lefelé a hegyrõl. Maradjunk a nyomában és intézzük el, amint lehetõség adódik erre, majd a hullát fotózzuk le és a gépet vigyük vissza.

na igen ezzel csak az a problémám h amikor a fakabátokat elintéztem akkor ugye a tanu elkezdd menekülni és én felrobbantom a kocsiját...tehát meghalt..és erre meg azt irja ki h felismerhetelen a hulla...:S Pls help v.ki!!
az LCS meg a VCS csak egy kiegészítõ volt nem teljesen új játék a IV az lesz szóval..

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Fresh Duke
LCS és VCS se volt PC-re, és most sincs...
De reménykedni szabad.

A heavy cost. I pay it gladly.

SA sem volt pc-re és hopp. szerintem lesz pöcöre is 😊

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Fresh Duke
/action

Hali tudtok nekem monda parancsokat vagy oldalt ahol vanak a multis parancsok pl: /piss /lay /sit........és igy továb hogy mijenek vanak köszi.

Mindent lecseréltem amit irtatok , de igy is bedöglik .

Freedom ,Velocity , Power

Fresh Duke
Szerintem a SA:MP-nál sose lesz az jobb. (Y)<#eljen>
Mondanám azt, hogy basszuk szét az MTA-t bosszúból, de akkor nem maradni multi player. XD

lehet az MTA-sok állnak a háttérben, így majd többen játszanak a deatmach-el ha kész lesz xD
zeli
ÉS tényleg igaz, se az Internetre, se az Official-ra nem jön be semmi...

zeli
jajj :S
Hát bakker miért kell valakinek azt célul kitûzni, hogy elpusztítson egy olyan "alkotást", ami ingyenes cucc. A fejlesztõi sosse kértek érte pénzt, tök non-profit alapon létrehoztak egy multiplayer-t a GTA-hoz, és erre valakinek el kell basznia:S (inkább örülnénk, hogy van ilyen)
Bár szerintem az az ember, aki írta a S0beitet és a V0gelZ-t azok is elbaszták :S

A Read Me ezt irja : Y-F19 Macross Fighter: Finale Version

Einfach die Dateien Hydra.dff und Hydra im C:/Programme/Rockstar Games/GTA San Andreas/Models/gta3 mit IMGTool (das gibts eh auf der Seite zu Downloaden) Öffnen und Ersetzen.

Handling:
HYDRA 9000.0 48750.0 20.0 0.0 0.0 0.0 75 0.65 0.9 0.5 1 480.0 68.0 5.0 4 P 1.5 0.45 0 45.0 1.0 0.15 0.0 0.50 -0.20 0.8 0.0 0.60 0.75 45000 4008100 400000 0 1 27

$ HYDRA 1.1 1.00 -0.00010 0.004 0.10 0.002 -0.002 0.0001 0.0020 0.006 0.10 0.1 1.3 0.2 1.0 0.998 0.997 0.995 10.0 10.0 80.0

Vehicles:
520, hydra, hydra, plane, HYDRA, HYDRA, rustler, ignore, 4, 0, 0, -1, 0.7, 0.3, -1

Carcols:
hydra, 0,0, 1,1, 4,4, 53,53, 43,43

Fertig ich wünsche euch viel Spaß mit dem Flugzeug.

Akkor az egészet cseréljem le az ide fájlban ?

igen , de az nem biztos hogy lesz pc-re is :S

Akkor ezek szerint lesz Multi a IV-ben? Az kuvajó lenne

Köszönöm

Akkor amit edig tok :

Leszedem pl a YF-19 Macros Fighter-t , az IMG Tool 2.0-val atnavezem a txt -ket és a dff-eket , aztán ujraápitem az archivot. És vmit állitok a ehicles.ide-ben .... Picit naon összezevarodtam 😞

jegyzettömb (szinte)mindent +nyit 😊
(ezt is..)

de van leírás, a FAQ ban..

Jah , és az ide fájlt mivel tom megnyitni / szerkeszteni ?

Nem naon értem h ot mit irjak át... Nincs vmi magyar Guide ehez ?

..Rockstar Games\GTA San Andreas\data\vehicles.ide

ebben tárolja a járgányok fontosabb adatait..

Az mi ? Nem vok vmi jo ebben a témában , gondolom ez látszik ...

valszeg nem írtad át a vehicle.ide-ben amit kell..

Hali , olyan próblémám van hogy amiután betetem az uj txt és dff fájlokat és elinditom az uj játékot akor a töltés flénél befagy és ujra kell inditani a gépet . Mit csinálok rosszul ? ( IMG Tool 2.0-át használok)

San Andreas Multi Player avagy SA-MP project véglegesen leállt 2007 július 24-én.

Az SA-MP csapanak a mai naptól fogva nem érdeke a mod továbfejlesztése mivel egy csoport egyfolytában azon munkálkodik, hogy elpusztítsa azt.

Valamennyi munka után amitõl megkövetelték, hogy megtartsa a mod játszhatóságát miközben megpróbálták a szervereket tönkretenni a kiadások kezdetétõl. És senki se merje azzal vádolnia csapatot, hogy mi nem tettük meg mindent a részünkrõl (különösen amikor a hálózati része a legbiztonságosabbra sikeredett, további kérdések a válasz a másik 3 részben található meg), teljesen fölösleges volt a csapatnak a sok fejelsztés azért, hogy a végén kudarcot valljunk.

Az SA-MP szervereket támadó hackerek nem féltek a jogi eljárásoktól, és mivel minket hivatalosan nem támogatnak a játék fejlesztõi, és nincs elegendõ pénzügyi háterünk a tövényes visszavágáshoz.

Ezúttal elnézést kell kérnünk a támogatóktól, hogy ilyen extrém intézkedéseket kelett hoznunk. Viszont a fejlesztési idõ alatt rengeteg örömöt és mókát okoztak a tesztek. Talán... Hamarosan találkozni fogunk egy másik játékban, egy másik alkalomból.

Kissé könyebb témára térve a GTA IV-nek a multiplayere biztosan beépített lesz, és telejsen biztosak vagyunk benne, hogy az jobb lesz bárminél amit valaha is létrehozhattunk volna. GTAIV Hivatalos Honlap

Mi lehet, hogy átvizsgályuk a All Points Bulletint játékot amely egy járható MMO játék lesz amit 2008-ban adnak ki. AMit a Grand Theft Auto feltalálója David Jones készített.

Alul megjegyzésben még a következõket fûzi hozzá a csapat.

*Sajnáljuk de a forráskódot nem publikáljuk
*A központi szerver (Ezen futott a szerverlista) leáll a fórummal és a chat szobával egyidõben.
*SA:MP játékmód egyes funkciói mûködnek mint például a hálózati játék a távoli használású szerverek (Remote serever) és azokon a szervereken játszhatsz amiket a kedvencekhez hozzáadtál.

viktor9999
Tényleg... 😊

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

zeli
itt 😄

viktor9999
Mitha ezt a hozzászólást láttam volna már valahol...

A tv- és mozireklámokáltal megcélzott vásárlóközönség(vagyis mindenki) szünet nélkül izzad, mindig korpás a haja, folyamatosan menstruál, magát állandóan leeszi, és folyton vízköves a mosógépe.

Szia Smicy2! Ezt is próbáltam már, akkor elkezdte scann-elni, de ugyanúgy nem történt semmi változás...
Peetboy
Sziasztok!

Van egy olyan Mod ami a textúrákat cseréli le jobb minõségûekre.

Innenletölthetitek.
Valaki próbálta már? Az irja meg, milyen lett a változás. Látványos vagy alig észrevehetõ? <#wink><#wow1><#wow2><#vigyor2>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Smicy2
Menj a menübe és ott vvan v.mi olyasmi h User Track Scanning, menj erre és utána menni fog.. elvileg

Charade GTti

Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy a játéban hogyan tudom a saját zenéimet hallgatni. Becopy-ztam a User Track mappába a zenéket, áttekertem a rádiót, de csak szövegelnek.
Tudnátok segíteni?
<#szomoru1>
Fresh Duke
www.sa-mp.com

Kiderült, hogy a fejlesztõk megunták a sok büdös hackert.
Ebbõl adódóan fogták és abbahagyták az egészet....
Nem lesz már se Internet, se Official....
Töröltök az oldalon lévõ fórumot és kikapcsoltál a Master Updatet.

Persze lehet még játszani, ha a Kedvencekhez rakod a szervert.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én csak annyit tudok monadni, hogy az összes kurva hacker és az összes buzi csíter szopja le a faszom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

viktor9999
ja sorry 😊

nem engedi fel játszani..

zeli
Jaja, az volt ajó, hogy néhány perc után beugrott a "karakter" a kocsiba xD

viktor9999
Amugy mi van akkor ha nem ir magának be nevet hanem csak a szpészt nyomogatja?

Fresh Duke
Az az egyik haverunk, és nem szellemjátékos. 😄