82991
-
#75079 ok, koszi az infot. most nem tudom probalgatni, csak szerdatol arrafele, mert most nem vagyok otthon. majd ha hazamegyek probalgatom, s vasarnapig ha nem sikerul elkuldom s akkor te atsegitesz azon. koszi elore is -
tormaimi #75078 Hello! lenne egy bajom. Ha elindítom a játékot akkor be is tölti rendesen, de utána közben-közben lefagy, és ilyenkor semmi sem segít csak a reset.
ha valaki tud valami megoldást, akkor az írja meg pls!
thx előre is -
#75077 kidobom a gépet az ablakon .. OMG aki tudja mi a sz@rtol van ez az irjon, mtanal is, reinstall nemsegit....
-
Kikoki #75076 Köszi:D -
#75075 énis ezt raktam fel és utána még nagyon sokat módosítottam :D:D
amúgy mi van a TIBISZ BMW-vel?? -
#75074 eztet' töltsd le! ebben a kocsik újak, meg minden, le tudod tölteni, és csak exere katt, oszt' felteszed! -
#75073 sok sikert... -
#75072 aztakurva -
Kikoki #75071 Nekem nem tudnátok egy olyan helyet ahonna egy lehetőleg jo modot...amibe nklocsik ujak meg midne le tudnák tolteni és csak exere katt azt felteszem?:DÉn nem tok ien izéket.... -
#75070 Na hát akkor szép napot kívánok xD: az üzim a következő
Egy bizonyos hülyegyerek lopja a nevem de hát má a lopóka is megvan, látsd itt úgyhogy azt üzenem neki hogy a jó kedves dárga anyucikádat te kis ****** -
ldavid #75069 magasabbra emelkedsz mint a másik gép, és mikor meglátod, egyből
megfordulsz és egy enyhe zuhanórepülésben felgyorsulva utóléred
(ha elküldöd a mentést, akár meg is csinálhatom neked) -
#75068 valaki segitsen, sehogyse tudom megcsinalni a freefall kuldetest. adjatok legyszi otletet, hogy mikent lehet konnyen megcsinalni. Esetleg ha valakinek meg van az e misszio utani mentes es lesz olyan szives elkuldeni, azt nagyon megkoszonnem. Hello -
#75067 na kíváncsi vagyok hány szavazat fog jönni itt a Last V8-ra! -
#75066 Már értem :) -
#75065 beleraktam garázs editorral és még jó volt, de mikor beültem összeugrott, amúgy ez a kocsi babakék volt eredetileg, csak úgy nem tetszett...:) -
#75064 azigen :D:D -
#75063 #75060????
és ezzel mit lehet kezdeni??? raktam bele hidraulikát :D:D -
#75062 és honnan tudják meg hogy letöltötted warezról? -
#75061 nem, itt arról van szó, hogy ez egy 8000 Ft-os cucc, ami egy adott játékhoz készült! tehát még csak nem is egy szabadon felhasználható modell, amit a megvásárlás után oda konvertálok ahova akarok! én megszereztem 0 Ft-ért! biztos senkit nem érdekelne honnan szereztem be, és hogyan, de authort illik írni, magamat nem írom oda, mert nem az én modellem, ha meg oda írom, hogy "IRIS Simulations", akkor máris jön a gyanakvás, hogy hopp, lehet itt turpisság van a dologban! meg igazából ha már magamnak átkonvertáltam, akkor jó lenne ha több emberhez is eljutna, ezért lenne jó kitenni pl GWM-re! meg jó kis videókat is lehetne csinálni, de így eléggé rizikós!
KG, az egy dolog, hogy nem árulom, de az álltaluk árult modellt terjesztem tulajdonképp ingyen! még ha csak egy erősen lebutított verzióját, de akkor is!
sajna a fékszárnyak, légáramszabályzók, ívelőlapok, stb nem működnek, szóval a modelljüknek csak egy töredéke van felhasználva, mert a nem működő alkatrészek felét úgyis vagy egybe kell önteni a chassissal, vagy az adott alkatrészen a felesleges (nem látszódó) dolgokat lekell majd törölgeni, mert:
1. így csökken a poligon szám, nem lesz olyan nagy a mérete a cuccnak (most így kb 3MB a dff chassis_vlo nélkül)
2. minek ha úgy sem működik, és nem látszódik -
#75060 EMBEREK, OKOSOK hogyan néhány modelnél alapból van a kocsiba hydraulika, de nem mindenesetben, csak némelyikben. ezt hogyan lehet megcsinálni?????? -
#75059 ez serintem teljesen hülyeség. senkit sem érdekelne hogy loptad a modellt vagy sem. szerintem te valamiért nem akarod odadni a moddelt :) -
#75058 nem kell feltolni GWM-re akárhova felrakod...ha nem akarod akkor ellküldöd és én felrakom a saját extra.hu-s oldalamra:D:D:D
amúgy szerintem kicsit túldramatizálod, nem foglalkoznak annyira szerintem azzal, hogy , honnan szedted, meg szerintem nemis ismerik fel... :D -
#75057 akkor perelhetnének ha pénzt kérnél érte, amúgymeg senkit nem érdekelne. Ide a fórumba azért betehetnéd, itt aztán tényleg a kutya sem perelne érte -
#75056 na jó, csak ez egy fizetős modell, ami FS-hez készült! én jól leszedtem, kirippeltem a játékból, majd átkonvertáltam! tehát, elloptam modelljüket, kirippeltem a játék warez verziójából, átkonvertáltam, betettem egy másik játék warez verziójába, engedély nélkül :D ha most ezt közzétenném, akkor ingyen juthatna hozzá a fizetős modellhez végülis mindenki! meg kérdés, hogy GWM egyátalán kirakja-e, ha ki is rakja, akkor még mindíg fent áll az, hogy véletlenül IRIS rátalál, első hogy leszedetik GWM-ről, másik meg lehet megkeresnek, és nyakamba varrnak egy szép kis pert! lehet aztán én dramatizálom túl, le sem szarnák, meg nem is nézik GTA-s oldalakat, azt sem tudják, hogy van ilyen játék, teljesen az FS rabjai, és semmi nem történne! de inkább nem kockáztatok! úgy hogy marad a gépemen a repülő, sry! :| pedig szépen mutatott volna a játékban, az biztos -
Zsoberpapa #75055 Mennék már vele :D -
#75054 brutál :D -
#75053 Nekem nagyon tetszik. Bár a kerék még mindig belelóg a földbe. Sztem azt javítsátok ki és el is lehet kezdeni textúrázni. -
#75052 nem fűznék hozzá semmit
hibátlan, akár elis lehetne kezdeni textúrázni! kissebb hibák vannak, pl a kerekek, meg 1-2 apróság, de azon kívül minden rendben -
#75051 tenyleg ott irja, hat eleg figyelmetlen vagyok. koszi szepen, hogy ennek ellenere szamba vettel, s segitettel... pedig mennyire egyszeru es logikus az egesz -
ldavid #75050 a fájlok nevéből amiket kicserélsz (járműneve.txd és .dff) -
#75049 koszi szepen. meg csak azt arulja el nekem valaki, hogy, ha jol tudom, mikor egy uj autot teszek be a jatekba, akkor az kicserel egy masikot (?)> Es ha igen, akkor honnan tudom, meg, hogy melyik auto melyiket csereli, mert most fogok neki ennek is, csak valahogy jussak haza. -
little sister #75048 hellllo ha meg van a gta mod garage akkor hogy kell megváltoztatni az autók nevét? -
#75047 tudtam h ezt mondod :D:D
Zmodelerem nincs és nemtudok beszerezni...illetveSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem tudom regisztrállni, vki segítsen :( -
#75046 Hogy lehet beszálln abba a 225-ös Antonov-ba? -
#75045 lehet túl lépted a a bevihető autók számát -
zbundy #75044 helló! Megtudná valaki mondani, hogy a garázsban miért tűnik el időről időre egy-egy kocsim? Ez valami bug? -
#75042 jó a lógod;D -
#75041 azt írja, hogy "This is a Non-Standard DFF!", tehát, ezt a Max nem fogja megnyitni, de Zmodeler igen! az meg annyit értek, hogy hogyan kell importálni a modellt, és elforgatgatni pedig állítólag könnyebb, hát nem tudom, én egy alkatrészt sem tudok kijelölni :D Maxhoz szoktam -
#75040 rejtett tartalom... megengedi hogy ne csak kávézhassál a csajokkal -
#75039 sziasztok! uj vagyok meg a "szakmaban", habar a jatekot mar kb. egy eve jatszom, de modokkal, s mindenfele kiegeszitovel csak most kezdtem el foglalkozni. Egy kerdesem lenne, amire nem kaptam valaszt a faqban, megpedig, hogy mit jelent az a "hot coffee"? mar tobb helyen is lattam es nem nagyon tudom, hogy mi az es mire lehet hasznalni, valaszotokat elore is koszonom es a segitseget is, sziasztok.