82991
-
#75038 azaz nem tudom megnyitni 3dmax-ba mert hibát ír ki, valószínüleg azért mert Zmodellerben készült, vagy másért... -
#75037 Sziasztok, lenne egy nagy kérésem, ENNEK A BMWnek szeretnék egy uv-mapet, de 3dmaxba nekem hibát ír ki...meg amgy sem tudom hogy kell
ha valaki megcsinálná nekem azt nagyon megköszönném:) -
#75036 Jól mondod! :)
Szívesen látnám én is SA-ban. -
#75035 miez a morális hülyeség hogy fizetős... naés? Szard mán le -
#75034 Kata, köszi az információ halmazt ^.^
nem bírok magammal, elkezdtem átkonvertálni a játékba az új Tomcatet, látni akarom a játékban! :| még ha nem is teszem közzé, legalább a fehér modellt, ahogy repül :D annyira kíváncsi vagyok hogyan mutat a játékban, FS2004-ben nagyon szép ^.^ SA-ban rondább lesz, de nem hiszem hogy sokkal -
#75033 3. flaps = ívelőlapok. A lényege, hogy kitérítve megnő a szárny elméleti görbülete, ezáltal kisebb sebességgel tud repülni a gép, illetve a kis sebességhez kellő stabilitást ad a termelt plusz felhajtóerővel. Le- és felszállásokkor mindenképpen alkalmazzák, repülés közben pedig kis sebességű manőverezésnél. A fowler-ívelőlapok például plusz szárnyfelületet is adnak, mivel nem csak kitérnek, hanem hátrafelé kicsúsznak a szárny síkjából, ezáltal még jobban megnövelve a felhajtóerőt, ezeket főként nagy és nehéz gépeknél (pl. utasszállítók) alkalmazzák.
Amit a képen sárgával jelöltél, azok az orrsegédszárnyak. Bár a működésük és a funkciójuk ugyanaz, csak épp a belépőélen dolgoznak, a klasszikus értelemben vett ívelőlapok pedig a kilépőélen. -
#75032 Légáramszabályozó, az a lényege, hogy hangsebesség alá lassítja a hajtóműbe áramló levegőt szuperszónikus repülésnél. -
#75031 a 2-es ponthoz, bővebben akit érdekel, a lényeg hogy a különböző fázisokban lehajlik az a lap, nem tudom mi célból, csak sejtésem van, annyira nem vagyok szaki! :D
na ennyit a Tomcat fakultárcióról -
#75030 hogy miben is jobb ez a tomcat annál, mint amit konvertálgatok:
belseje is elég "szar"
meg hát szebb az egész, a mostaniban elég durva illeszkedési problémák vannak az alkatrészek között (mint egy rossz makett), vastagok az elemek nagyon! kár hogy ez fizetős, nem free :| bár amit most konvertálok az is fizetős, de az nem játékhoz készült, hanem 3ds formátum, így szabadon felhasználható! de ez meg fizetős, FS2004 / FSX alatt fut csak! szóval duplán jó :| -
#75029 köszi :)
majd egyszer ha valaki lesz szives, pl privátban leírni h max-ba mit hogy kell azt megköszönném, de csak ha van kedve...
-
#75028 az unwrapolást 3d szerkesztővel kell, a textúrát meg bármilyen rajzolóprogramban megcsinálhatod utána, annak már nincs korlátja -
#75027 ahaaa, és mivel csináljuk, PS? mert szerintem elég ritka ha van... -
#75026 úgy, hogy a modellről van (ha nincs, csinálunk) egy uv-map, és arra rajzoljuk a textúrát -
#75025 nagy texturázókhoz lenne mmégnagyobb kérdésem, honnan tudjátok texturázásnál h az adott elem hova fog kijönni, pl carbon mocitető, pont a mocitető alakja mérete és PONTOS HELYE legyen, vagy az ajtóra matrica????
előre is köszi -
#75024 hát most szert tettem egy sokkal szebbre! :D
de ezt nem szívesen akarom, mert:
- fizetős modell, ami nincs kifizetve
- engedély nélkül használnám fel
de marha részletes, SA-hoz képest túlzottan is :D hihetetlen jó! lejjebb görgetsz, találsz képeket bőven -
Zsoberpapa #75023 Szép, de úgy szeretném már feltextúrázott formában is látni ezt a csodálatos masinát ;-) -
#75022 csak szívattam a gépet -
#75021 küldetésben van benne, meg egyszer láttam elrepülni SA felett, volt is olyan mentésem, kimentem és elrepült Grove Street felett :D -
tzsoltika #75020 ok, ezt is kösz! -
ldavid #75019 sehonnan, csak carspawner-el tudod megszerezni -
tzsoltika #75018 amúgy a játékban honnan lehet ellopni ezt a bazinagy repcsit? -
tzsoltika #75017 köszi szépen! -
ldavid #75016 andromada -
#75015 hát te beteg vagy :D:D:D
várom a kacsát SA-ba :P -
#75014 ez a kép ihletet adott valamire! :D úgy látszik kapható vagyok a kretén ötletekre :D
-
tzsoltika #75013 egy nagyon magasan levő karikán át kell menni és akkor ki lehet ugrani -
Kenworth #75012 A gát felrobbantós küldetésnél, mit kell pontossan csinálni? Kiugrani a repülőből nem tudok, és a magyar küldetés oldalon pedig az van hogy ugorjak ki.
-
tzsoltika #75011 Hali, letöltöttem ezt a repülőt, és a nagy mérete miatt nem tudom megcsinálni a Potyautas küldetést Verdant Meadows-nál. Valaki feltöltené nekem az eredeti repülőt? -
#75010 sajna a lángcsóva az programozva van, tehát azt nem lehet csak úgy kitörölni! a méretén színén ilyeneken lehet állítani a GTA San Andreas\models\effects.fxp fileban, ha társítjuk jegyzettömbhöz pl! bár mindenek előtt egy biztonsági másolat szükségeltetik róla, mert ha elírunk valamit, akkor kifagy erősen a játék! keresőjébe bekell írni, hogy "jetthrust", és akkor az alatta lévő dolgok vonatkoznak a lángcsóvára! sajna nem tudom mi mire vonatkozik, jó vannak egyértelmű dolgok, mint pl a "TEXTURE:", azaz milyen textúrát használjon az effectsPC.txd-ből! annyit meglehet csinálni, hogy a gép belsejébe belerakjuk a dummykat (mert ugye 2 pár csóvánk van, azaz összesen 4db), és így nem fognak látszódni! de ha egy alkatrész a dummy, ami lehetséges, akkor meg nem lehet vele mit kezdeni, maximum annyit, hogy a chassishoz hozzákapcsoljuk azt az alkatrészt, de így akkor meg ugye nem fog az működni, ami eddig működött! de szerintem nem alkatrész a dummy, F-15-nek ott nincs semmi olyasmi dolga, ami elfordulna 90 fokkal lefelé -
Vlala #75009 "q: Elakadtam a GTA San Andreas-ban annál a résznél, amikor meg kell ölni egy halott képviselőt."
Azt már nem tudod, ha már halott... -
#75008 Köszi szépen a mentéseket. -
#75007 Kell valamit csinálni a Snow Andreassal telepítés után, hogy elinduljon?
Mert nekem, ha új játékot kezdek, akkor is kiakad töltés közben. -
#75006 A szárny alattiak nem bombák, hanem pótüzemanyag-tartályok. A kék fény az eredeti modellről maradt csóva effekt, ami elvileg a fúvókákból távozik. Gondolom a modellt készítő már nem foglalkozott vele, hogy a helyükre rakja és méretezze.
Tudnék segíteni a bajodon, de most épp a Sims2-höz készítek modelleket, textúrákat, úgyhogy nem érek rá. (köszi még eccer is Sky!) -
#75005 Chrysler 300 Hurst, gyönyörű modell! érdemes a 10-dik oldalra menni, legörgetni kicsit, majd megnézegetni azokat a képeket -
#75004 Érdekes, hogy a tömörített fájl 1.1.3, ami benne van, az 1.1.2... -
#75003 aki ért a modellezéshez, attók kérnék valamit:
Itt van ez a repülőgép, azt szeretném ha valaki leszedné róla ezeket a bombákat (a nagyobbakat), és eltüntetné ezeket a "kék fényeket" a hátuljáról.
thx ha valaki megcsinálja nekem. -
#75002 GTA Inside Savegame Pack (legfelül) Ebben mindegyik meg van külön. -
ldavid #75001 van -
#75000 Azt szeretném kérdezni hogy van olyan oldal ahol én választhatom ki hogy külön minden küldetés el van mentve, és hogy én pont azt tudjam leölteni ahol tartottam.Xp reinstall volt és elfelejtettem a mentéseket. -
HunGripen #74999 Nagyon tetszik ez a Snow Andreas, csak az a baj vele, hogy időnként kilép.
Még éppen a 2.küldetésnél járok, de miután CJ megette a kaját kilép.
Ha ezt elnézük mindenkinek csak ajánlani tudom.