82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Goruck
    jaaa és köszi:)
  • Goruck
    FŐ SKINEZŐK figyelem! :)
    hogy tudom megnézni azt h milyenre sikeredett egy "festésem"?
    pl mittomén bravura1.txd
    mert GGMMbe azt sajnos nem lehet rápakolni (vagy csak nem tudok róla)
    és h mindíg belépjek a játékba az lassú....
    vki?

jaa és azt hogy hogy lehet megcsinálni h alapból legyen benne hydraulika?
  • Gergő1991
    cső segit nekem valaki aki régota játszik és majd nem kicserélt mindent mert nekem nem jön össze pl:kocsik,térkém km/h,lámpa stb...az vegyen fel msn re [email protected] köszi előre is.
  • Samuel9
    /hitman
  • Herold
    Ja és milyen paranccsal lehet vérdíjat kitűzni valakire?
  • Herold
    Van egy lengyel multi szerver, de elég fos, kb. 10.000 töltény kell egy emberbe míg megdöglik, viszont láttam valakinél minigunt, meg jetpackot is. Azokat honnan lehet szerezni?
    Volt olyan is, hogy egy bizonyos szintnél nem megy lejjebb a csávó hp-je, hiába lövöm, az gondolom biztosan cheater.
  • dawyd169
    Az a kérdésem lenne, h lehet ien hangokat autokhoz letölteni, és azok a hangok csak 1-1 adott autohoz jo e, illetve meg, h azokat hova kéne rakni, hova kell bemásolni??
  • jpwadkan
    nem lehet h ez kimaradt?

Mielőtt Big Smoke címét megszerezhettem volna, vissza kellett szereznem megcsappant tiszteletemet, ami egykor övezett. Ehhez számos új területet kellett visszafoglalnom a városban (legalább 35%-ot)
  • Kenworth
    Los Desperados ez a küldetés címe, és ezen az oldalon van a leírás.
  • tormaimi
    és ezt hogyan tudom megcsinálni? vagy honnan tudom letölteni ha ez egy file? (bocs de ehhez a részhez nem értek)
  • ldavid
    küldetés címe? (lehetőleg angolul)
    milyen magyar oldal?
  • Kenworth
    Az oké hogy felszedek bandatagok, de hova menjek hogy történjen is valami?
  • Kenworth
    Én azt kérdeztem hogy hogyan kell megcsinálni! Nem a játék küldetés élményére vagyok kiváncsi!

Megismétlem:
    Nem tudok megcsinálni egy küldetést! A vasutállomásra kell elmennem, ahol van a falnál fejkendős krapekok. Nem állnak velem szóba, pedig a magyaroldalon az van hogy tőlük tudom megszerezni Big Smoke címét. Mit tudok csinálni?
  • byzhouse
    ugy viccesebb lenne xD
  • Fresh Duke
    Vegyél fel előtte pár bandatagot.

burjanmate: Sztem azzal, hogy füstöl, majd kigyullad a kocsi nincs semmi gond. Bár néha télleg elég hülyén jön ki a törés, de az meg már milyen lenne, hogy nekimész a villanyoszlopnak, felcsavarodik rá a kocsi, és egyből meghal CJ? Sztem jó úgy, ahogy van.
  • zyppy
    éne mentem, nekimentem egy oszlopnak és a kocsi hátulja tört össze ://
  • burjanmate
    Amikor frissíted valamelyik IMG-t IMG Toolban.
    Remélem, a GTA IV-ben már lesz normális törésmodell, mert ez a "nekimegyek 160-nal a falnak, és bereped a szélvédő, meg füstöl a motor" dolog nagyon fáraszt már.
  • tormaimi
    mi az a rebuild archive? nem hallottam ilyenről még
  • Kenworth
    nem tudok megcsinálni megint egy küldetést! A vasutállomásra kell elmennem, ahol van a falnál fejkendős krapekok. Nem állnak velem szóba, pedig a magyaroldalon az van hogy tőlük tudom megszerezni Big Smoke címét. Mit tudok csinálni?
  • Leo 1991
    vki tudna segíteni. 1 modot csinálok és ahoz kéne 1 kis segítség. A San Fierroban a szalonban levő kocsikat át akarom modolni és a hozzá való tuning elemeket is szeretném átmodolni. aki tud segítsen pls. msn címem: [email protected]
  • Humesz
    Látod nem is volt olyan nehéz :)
  • Yoda001
    inkább...:) végülis ez a hivatalos :D downloads és ott tudod márte sztem
  • Humesz
    Ezt töltsd le!!!
    Beírod a neved, rányomsz az internet fülre és mehet!
  • Yoda001
    agy....
  • lippet
    Hello! A multiról tudtok vmit mondani? lehet-e???? mi kell hozzá?
  • zyppy
    kösz
  • burjanmate
    :( kár... De azért kösz.
  • Máté94
    Happy Birthday Zyppy^^
  • zyppy
    na menj a...
  • Stefibaba
    Valaki tudna adni egy linket, ami az Alien City 0.3 beta-hoz vezet mer a gtaplace.hun levő linknél nekem a GTA IV 2. trailerét tölti le és a letöltések közt nincs benne :S
  • ngcsnet
    project torquenak le vannak zárva a modell fájljai, pedig nagyon szépen át lehetne importálni belőle az scx modelleket, ugyanis elég részletes (az invictus törésmodell végett), szóval SA-ba konvert könnyű lenne.

rippelés meg elég macerás
  • burjanmate
    Tud valaki Project Torque-ból konvertált kocsikat?
  • DJ Skyline
    ez egész jó, csak akkor lenne az igazi, ha a játék összes textúráját lecserélnék, mert hülyén néz ki a low-res tetúrák mellett a hi-res növényzet! de amúgy tényleg szép
  • Yoda001
    nem, de már rájöttem mi volt... valami dll-t telepitett alapbol, aztán kitöröltem, és megy :D
  • ldavid
    jó, rendben

Stefibaba: nincs mit
  • zyppy
    patch?
  • burjanmate
    Ha modoltad, akkor valószínű, hogy nem nyomtál neki rebuild archivot, ha nem, akkor passz. Lehet, hogy nem bírja a géped.
  • Stefibaba
    Ohh LDavid köszönöm ezt a jó kis logot :D
  • Stefibaba
    Hát az. Egyébként bannolva lett xD
  • byzhouse
    jah ott könyizet -.-' szánalom amugy bannolva lett?