82991
-
#11882 nyugi, egy idő után menni fog zsigerből is neked:) -
#11881 örülök neki,hogy ilyen profik vagytok... akkor majd ha átküldöm a mentéseim emailban,megcsináljátok nekem majd az a játékhelikopteres mizériás küldit,aztán visszakülditek a mentésem? :) -
#11880 szerintem nem is volt irányíthatatlan. a vice city-ben elsöre megcsináltam. ; ) -
#11879 szerintem kis gyakorlás után ott sem az -
#11878 mivel utána jöttek azok a hírek, hogy csúszik, így igen. de mint írtam majd meglátjuk mi lesz. -
#11877 tényleg lesz játékhelikopter???
na,én ugyan ügyes vagyok POP játékban (köszönet a gamepad-nak,amit csak emiatt a játék miatt vettem),de ugye nem lesz olyan irányithatatlan,mint a GTA VCben? -
#11876 március 4. régi???:o -
#11875 ez régi utána jelentek meg azok a hírek, hogy csúszik...
majd meglátjuk. -
#11874 "előszöris úgy fest, hogy a tervezett júniusi PC-s megjelenést tartani tudják a fejlesztők"
remélem :D -
#11873 Logikus, csak a szerződés miatt jelenik meg olyan későre. Lehetséges, hogy én is ezt tenném. -
#11872 már rég kész vannak vele...csak át kelett portolni PC-re...
már csak a megjelenést , és a PC ből befolyt pézt várják.. -
#11871 Én elhiszem! -
#11870 Egyébként nem hiszem el, hogy még nincs kész PC-re, ha meg kész van azt nem hiszem el, hogy hogy nem lopták má ki onnan. -
record #11869 MÉ NEM LEHET LETŐLTENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????? -
#11868 GTA: San Andreas morzsák
[2005. március 04. @ 09:47 - ZeroCool] (kommentek: 34)
Néhány apróság került elő a világ egyik legismertebb játékának aktuális epizódjáról. Lássuk csak mi van itt a GTA: San Andreasról: előszöris úgy fest, hogy a tervezett júniusi PC-s megjelenést tartani tudják a fejlesztők, tehát nem is olyan nagyon sokára már nemcsak konzolon hódít a kicsike. Másrészről kiderült, hogy ezerrel készítik a PSP-s átiratot is. Végül, de nem utolsó sorban fény derült arra is, hogy a játék PS2-es verziója immáron több, mint 12 millió (!) példányban fogyott. Nem semmi!
by Gamestar
-
#11867 rosszabb vagy, mint én (Ne hogy válaszolj!) -
#11866 de játékhelikopáteres küldi lesz és fogy is a benzin:) -
#11865 sok benne az olyan rész,ahol időre kell megcsinálni vmit?
meg ugye nincs benne irányithatatlan játékhelikopter? :) -
#11864 Nekem 3. nekifutásra.. végülis nem nehéz, csak sokáig tart De még ekkor is csak 51% körül vagyok, mert más dologgal még nem is nagyon foglalkoztam, és küldetésből is hátravannak Zero küldetései, de azt sztem hagyni fogom a picsába.. -
#11863 Nekem is elsőre de nagyon baró küldi ez -
#11862 Erdekes hogy mindeki aszongya hogy az utso kudi nehez. Nekem elsore sikerult. -
#11861 tuti jó, és úgy se a mászkálás az az extra ami már kihagyhatatlan ezekből, de nem a főlényeg -
#11860 csak arra panaszkodnak, azért mondom.
ha meg az is jó akkor meg végképp nem kell sírni, de az autókázás biztosan jó lesz (nekem) -
REAL_CIÁN #11859 "a sétálás meg ha szar nem érdekel, legfeljeb nem szállok ki"
Nem szar, teljesen rendben van. -
#11858 meg ahogy láttama videókat az autók mozgása rendben lesz, tiszta első rész, szóval ha csak annyira jó lesz nekem az elég, a sétálás meg ha szar nem érdekel, legfeljeb nem szállok ki :) -
#11857 pff de ezt te honnan tudod még mindíg nem fogom fel
mondom az irányítása PS2őn is űber volt -
#11856 pcn is iszonyat bukta lesz...
san andreas meg még a ps2-es verzsönnél is jobb -
#11855 ez így lenne jó, ezt a részt tuti nem vezsem meg, nem is akartam, de ezekután 100% nem -
#11854 lol :DDDDDDDDDDDDD -
#11853 remélem PC-n megbassza a DRIV3R a GTA-t mert megérdemelné -
#11852 ez a gépigénye? ez jóval combosabb, mint a vcnek -
#11851 takarodj mostmár az sg-ről elegem van belőled!
mondd meg anyádnak vegyen neked legót!
a SA miatt fogod legyilkolni az egész utcádat!!
tudom hogy így végzed -
#11850 tőlem psp verzió jövőre is megjelenhet, engem a PC verzió érdekel. Az mi a francért csúszik. menjenek a francba. -
#11849 lol kisfaszok! -
REAL_CIÁN #11848 Köhög a bolha. -
#11847 "Életkor: 14 alatt "
Ezt valahogy már akkor sejtettem, mielőtt megnéztem.. remélem az IQ-d azért eléri ezt a számot! -
#11846 h amegteszik, akkor mehetnek a francba, lesz nekünk Godfather és bekaphatják -
#11845 faszom beleverem a sok gecibe!!!4
grrr
júniusba jelenik meg készzz!!
akkoris grrr!!!! -
#11844 Ezért bírom az ilyen visszaszámolós hülyegyerekeket, mert sose jön ki időben semmi! -
REAL_CIÁN #11843 Harmadik negyedév vége.