82991
-
oder hano #82389 igen kijelölöd a rart! -
14zoltán #82388 Akkor csak simán ahogy ott van a letöltések között a snow mod mappát csak kijelölöm és kész? -
oder hano #82387 nem kell kicsomagolni.... -
14zoltán #82386 Valamiért nem enged tovább. Kicsomagoltam a C be a mod ot és azt tallóztam be. Jól csináltam? -
oder hano #82385 jah + van te a mod installerel akarod betenni. a mod locationhoz a letöltött mód kell. vagyis letöltötted a módot ami rar-ba van. na ezt oda szépen betaglózod. majd tovább mész.... -
oder hano #82384 na letöltöm azt + lesem -
14zoltán #82383 Addig eljutottam, hogy kijön az install ablak de nem tudom, hogy mi kell a Mod Locationhoz. -
oder hano #82382 hát nem tudom mert nem használtam/használok havas módot. de ha +mondod hogy milyen fájlok vannak benne az segítene... -
14zoltán #82381 Köszi szépen. A fájlokat hova kell bemásolni?
-
oder hano #82380 google a barátod de http://grandtheftauto.filefront.com/file/SnowSan_Mod;52681 -
14zoltán #82379 Tudsz linket adni a havas modhoz Nem értem, hogy váltó + passz. -
oder hano #82378 havas módot le lehet tölteni. váltó + passz -
14zoltán #82377 Valaki tud segíteni, hogy le lehet e tölteni havas mod-ot és hogy manuális legyen a váltó? -
14zoltán #82376 Szia! Nekem is volt ilyen hiba több autónál is. Próbáld meg úgy, hogy felugrassz a kocsi tetejére és úgy ENTER! -
lakac00 #82375 Sziasztok! A segítségeteket kérném: épp az autókat gyűjtöm össze az import-ra és a Feltzernél elakadtam. Megtaláltam az aútót, de sehogy sem tudok beleülni. A kocsiajtó zárva van, és sehogy sem tudom kinyitni. Van valamilyen tippetek rá? -
oder hano #82374 Dokumentumok/GTA San Andreas User File -
14zoltán #82373 A GTASAsf1 fájlt hova kell bemásolni, hogy működjön a 100% savegames mod? -
danyr #82372 nekem driver frissítés segített - de lehet h ekkcémája van -
#82371 legmagasabb asszem a 1280x1024 -
oder hano #82370 felbontás? -
#82369 ma raktam fel a játékot és az a problémám hogy túl elnagyoltak az árnyékok pl. cj karja úgy néz ki mintha valamilyen bőrbetegsége lenne.lehet hogy a videókarihoz nemjó a játék? -
oder hano #82368 elöbb tudnom kéne hogy milyen fájlt akarsz betenni... -
14zoltán #82367 Leírnád nekem, hogy melyik fájlt melyik mappába kell bemásolni? -
oder hano #82366 az a baj hogy én már annyi 100% letöltöttem de mindegyik végén kilép a játékból. Nem tudom miért de nem akarja betölteni ha fent van a cleo4 vagy a 3... -
14zoltán #82365 Igen, még az elején járok. Itt tudsz keresgetni: http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=106 -
oder hano #82364 szóval akkor az elején jársz még. Mi a program neve ami elérhetővé teszi az összes házat és szigetet? -
14zoltán #82363 Így most nem tudom, hogy hány százaléknál járok. Annál a küldetésnél, amikor hidraulikával felszerelt autóval kell ugrálni. A CLEO mod nekem csak olyan amibe meg kell nyomni az 5-ös billentyűt és kijön egy lista ahol a lámpát lehet kapcsolni az ajtókat nyitni stb. Azt sem tudom, hogy hova kell berakni annak a fájljait ami olyan program, hogy minden város megvan és minden házat meglehet venni. -
oder hano #82362 hány %-os mentésnél tartasz? cleo moddal vagy anélkül kezdtél el játszani? ha anélkül akkor betölti a játékot mikor fölraktad a módot vagy újat kezdtél? -
oder hano #82361 bocs összekevertelek egy másik felhasználóval -
14zoltán #82360 A játékban lévő pénzt? Minek elkölteni? Nekem ilyen cleo van bent: GTASA_CLEO3BASIS -
oder hano #82359 am a pénzt már Lköltötted? -
oder hano #82358 akkor neked cleo kell és egy sziréna mód! -
14zoltán #82357 Olyan programot, amellyel lehet változtatni a mentőnél a szirénahangot, mint a videón. Videó: http://www.youtube.com/watch?v=_4avU6q255s&feature=related -
oder hano #82356 mit xeretnél le tölteni? -
14zoltán #82355 Sziasztok. Ismét én. Az az igazság, hogy én még nagyon amatőr vagyok az ilyen letöltésekben és a játékba berakásába. Tudnátok valami letöltési linket ajánlani? Amúgy én is rettentően utálom, hogy nem lehet balra kanyarodni. Segítségeteket előre is nagyon köszönöm. Minden jót. -
oder hano #82354 amúgy 1-et utálok a sziribe ha nyomom a sziréna gombot nem tudok balra kanyarodni.... -
oder hano #82353 töltsél le sebességmérő módot. nekem is van fent (cleo) de nagyon utálom... a szirénához is módot ajánlok.... -
14zoltán #82352 Sziasztok! Nem tudjátok, hogy le lehet e tölteni a san andreashoz olyat, hogy manuális legyen a váltó? Sziréna hangot hogy lehet változtatni a mentőnél, rendőrnél a két alapot tudom. A H betű és a H betű hosszan. Példavideó: http://www.youtube.com/watch?v=_4avU6q255s&feature=related -
oder hano #82351 pálya ugrót? Akkor vegyél fegyvereket vagy valmi értelmetlen dolgot :)
Miért nem tölt be a régi mentésem ha felteszem a cleot? hogyha nem lehet megcsinálni nincs valami program mivel belehet állítani hogy 100%ra tegyen egy új mentést? Mintha régen láttam volna egy progit min bekelett pipálni hogy mi legyen kész... Na csak a nevét nem tudom...
-
#82350 Na mindegy (az előző megoldás nem működött) valaki tud pályaugrót?