82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • oder hano
    igen kijelölöd a rart!
  • 14zoltán
    Akkor csak simán ahogy ott van a letöltések között a snow mod mappát csak kijelölöm és kész?
  • oder hano
    nem kell kicsomagolni....
  • 14zoltán
    Valamiért nem enged tovább. Kicsomagoltam a C be a mod ot és azt tallóztam be. Jól csináltam?
  • oder hano
    jah + van te a mod installerel akarod betenni. a mod locationhoz a letöltött mód kell. vagyis letöltötted a módot ami rar-ba van. na ezt oda szépen betaglózod. majd tovább mész....
  • oder hano
    na letöltöm azt + lesem
  • 14zoltán
    Addig eljutottam, hogy kijön az install ablak de nem tudom, hogy mi kell a Mod Locationhoz.
  • oder hano
    hát nem tudom mert nem használtam/használok havas módot. de ha +mondod hogy milyen fájlok vannak benne az segítene...
  • 14zoltán
    Köszi szépen. A fájlokat hova kell bemásolni?
  • oder hano
    google a barátod de http://grandtheftauto.filefront.com/file/SnowSan_Mod;52681
  • 14zoltán
    Tudsz linket adni a havas modhoz Nem értem, hogy váltó + passz.
  • oder hano
    havas módot le lehet tölteni. váltó + passz
  • 14zoltán
    Valaki tud segíteni, hogy le lehet e tölteni havas mod-ot és hogy manuális legyen a váltó?
  • 14zoltán
    Szia! Nekem is volt ilyen hiba több autónál is. Próbáld meg úgy, hogy felugrassz a kocsi tetejére és úgy ENTER!
  • lakac00
    Sziasztok! A segítségeteket kérném: épp az autókat gyűjtöm össze az import-ra és a Feltzernél elakadtam. Megtaláltam az aútót, de sehogy sem tudok beleülni. A kocsiajtó zárva van, és sehogy sem tudom kinyitni. Van valamilyen tippetek rá?
  • oder hano
    Dokumentumok/GTA San Andreas User File
  • 14zoltán
    A GTASAsf1 fájlt hova kell bemásolni, hogy működjön a 100% savegames mod?
  • danyr
    nekem driver frissítés segített - de lehet h ekkcémája van
  • Risu Führer
    legmagasabb asszem a 1280x1024
  • oder hano
    felbontás?
  • Risu Führer
    ma raktam fel a játékot és az a problémám hogy túl elnagyoltak az árnyékok pl. cj karja úgy néz ki mintha valamilyen bőrbetegsége lenne.lehet hogy a videókarihoz nemjó a játék?
  • oder hano
    elöbb tudnom kéne hogy milyen fájlt akarsz betenni...
  • 14zoltán
    Leírnád nekem, hogy melyik fájlt melyik mappába kell bemásolni?
  • oder hano
    az a baj hogy én már annyi 100% letöltöttem de mindegyik végén kilép a játékból. Nem tudom miért de nem akarja betölteni ha fent van a cleo4 vagy a 3...
  • 14zoltán
    Igen, még az elején járok. Itt tudsz keresgetni: http://www.gtainside.com/en/download.php?do=cat&id=106
  • oder hano
    szóval akkor az elején jársz még. Mi a program neve ami elérhetővé teszi az összes házat és szigetet?
  • 14zoltán
    Így most nem tudom, hogy hány százaléknál járok. Annál a küldetésnél, amikor hidraulikával felszerelt autóval kell ugrálni. A CLEO mod nekem csak olyan amibe meg kell nyomni az 5-ös billentyűt és kijön egy lista ahol a lámpát lehet kapcsolni az ajtókat nyitni stb. Azt sem tudom, hogy hova kell berakni annak a fájljait ami olyan program, hogy minden város megvan és minden házat meglehet venni.
  • oder hano
    hány %-os mentésnél tartasz? cleo moddal vagy anélkül kezdtél el játszani? ha anélkül akkor betölti a játékot mikor fölraktad a módot vagy újat kezdtél?
  • oder hano
    bocs összekevertelek egy másik felhasználóval
  • 14zoltán
    A játékban lévő pénzt? Minek elkölteni? Nekem ilyen cleo van bent: GTASA_CLEO3BASIS
  • oder hano
    am a pénzt már Lköltötted?
  • oder hano
    akkor neked cleo kell és egy sziréna mód!
  • 14zoltán
    Olyan programot, amellyel lehet változtatni a mentőnél a szirénahangot, mint a videón. Videó: http://www.youtube.com/watch?v=_4avU6q255s&feature=related
  • oder hano
    mit xeretnél le tölteni?
  • 14zoltán
    Sziasztok. Ismét én. Az az igazság, hogy én még nagyon amatőr vagyok az ilyen letöltésekben és a játékba berakásába. Tudnátok valami letöltési linket ajánlani? Amúgy én is rettentően utálom, hogy nem lehet balra kanyarodni. Segítségeteket előre is nagyon köszönöm. Minden jót.
  • oder hano
    amúgy 1-et utálok a sziribe ha nyomom a sziréna gombot nem tudok balra kanyarodni....
  • oder hano
    töltsél le sebességmérő módot. nekem is van fent (cleo) de nagyon utálom... a szirénához is módot ajánlok....
  • 14zoltán
    Sziasztok! Nem tudjátok, hogy le lehet e tölteni a san andreashoz olyat, hogy manuális legyen a váltó? Sziréna hangot hogy lehet változtatni a mentőnél, rendőrnél a két alapot tudom. A H betű és a H betű hosszan. Példavideó: http://www.youtube.com/watch?v=_4avU6q255s&feature=related
  • oder hano
    pálya ugrót? Akkor vegyél fegyvereket vagy valmi értelmetlen dolgot :)

Miért nem tölt be a régi mentésem ha felteszem a cleot? hogyha nem lehet megcsinálni nincs valami program mivel belehet állítani hogy 100%ra tegyen egy új mentést? Mintha régen láttam volna egy progit min bekelett pipálni hogy mi legyen kész... Na csak a nevét nem tudom...

• Mark98
    Na mindegy (az előző megoldás nem működött) valaki tud pályaugrót?