82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Mark98
    Nemmis rossz ötlet.... Kössz!
  • oder hano
    menj biliárdozni vagy ugráló versenyezni tedd meg a legnagyobb tétet azt veszíts!
  • Mark98
    Hát igen kösz a választ a fogadóiroda még nem elérhető a többit pedig próbáltam.
  • oder hano
    hát igen ezt nekem is szokta néha csinálni. én windows7 ultimate-t használom azt nekem elindul a játék csak a cleo mod miatt az exe sűrűn le szokott állni. csak nem tudom miért....
  • Fresh Duke
    Vegyél fegyvert aztán haljál meg/kerülj börtönbe. Vagy ha ez nem kivitelezhető (mert olyan barátnőd van), akkor menj el lovira, és ott a legkisebb esélyűt tedd meg. (Csak vigyázz, ne hogy nyerj.)
  • Mark98
    Skacok! Valaki segít elkölteni 12000000 dollárt? De komolyan mert éppen már sokadik küldinél a mentés helyett a törlésre mentem és már csak akkor kaptam észbe amikor már a mentésemnek annyi volt. A barátom elküldte a mentését és az agyon volt kódolva mindent megoldottam csak a pénz maradt meg. Úgyhogy ha valamelyikőtök tud pénzpocsékolási módszert vagy van egy mentése akkora mikor Catalinával kell kirabolni a négy boltot akkor szóljon. Előre is hálás köszönet!
  • edisonae86
    hehe az én hozzászólásomra válaszoltam ^^ #82342 az neked ment
  • edisonae86
    Igen, utáa rákattolok az exe-re akkor nem csinál semmit, viszont a folyamatok listáján ott van. meg kiírja hogy a win7 átált egyszerű színkezelésre.
  • kazai21
    Aláírásomban lévő szervert ajánlom.[HUN][MZ]Ati a nevem. (Admin vagyok)
  • SzinesGeza
    thx
  • sovatalevi
    T - betuvel...
  • SzinesGeza
    Ja, és SAMP-ban hogyan lehet a chat-ablakba írni, melyik gombbal?
  • oder hano
    próbáltad már xp kompatibilis módba indítani a játékot?
  • SzinesGeza

Üdv!
    Multiplayer-ben tud valaki egy értelmes, normális szervert ami nem csak agyatlan deathmatch-ből áll?

Régen voltak a két/három csapatból álló balhék mikor pl járműveket kellett lopni egymástól, épület-komplexumokat védeni/támadni, vagy mondjuk mikor a terroristák repülőgépeket loptak és toronyházakba vezették őket (911 rulez).

• edisonae86
    Szevasztok

Win7 Professional-t használok és a menü előtt kidob a game. 1.00-ás verzióm van mert modokat akarok beletenni. Van rá esély hogy más OP renszdszer és verziószám cserélése nélkül tudjak vele játszani? Előre is köszönöm a helpet.
  • 14zoltán
    Sziasztok! Nem tudjátok, hogy le lehet e tölteni a san andreashoz olyat, hogy manuális legyen a váltó? Sziréna hangot hogy lehet változtatni?
  • oder hano
    még mindig nem tudom hogy egy bizonyos idő után miért észlel hibát az exe ha fent van a cleo mod.( nem tudom hogy c mod nélkül is csinálja ezt). vag ez azért van mert (még) nem eredeti a játék?
  • yzf
    Üdv!

Esetleg, ha valakit megkérek elküldené nekem a models mappába lévő fájlokat? Tehát a coll, generic, grass, txd mappa NEM kell csak a többi.
    előre is köszönöm! [email protected]
  • TweRP87
    Sziasztok!

Egy olyan gondom van, hogy én hozzányúltam a GENRL fájlhoz és azóta a játék nem müködik kilép a menüben azonnal, újratelepítettem de sajnos nem változott a dolog :S 2x-er is újra raktam már de semmi sem változott :S :( mi lehet a gond?
  • sovatalevi
    PC-s
  • oder hano
    van 1 kis gondom. Feltelepítettem a cleo3-at. betettem a módokat is majd csinálnám az elős küldit fölpattanok a bicajra kifordulok a sarkon eljutok a lámpáig majd sötét képernyő és az exe bla bla bla. mi lehet a gond?
  • dávid 001
    császtok egy kérdés ez most a pc-és gta vagy ps2-ős
  • jpwadkan
    A gta3.img-hez az img tool vagy a crazy img editor kell (utóbbi szerintem kényelmesebb). Ezekkel rakod be (cseréled le) a modelleket (.txd, .dff file-ok)
  • jpwadkan
    A memóriába próbálja a szerencsétlen betölteni, az nem segít rajta, ha a winyón van 125 GB (mert gondolom az nem a memória akart lenni ).
    Egyébként nagyjából lényegtelen is, mert a gta3.img-t amúgy sem célszerű jegyzettömbbel buzerálni. Az nem szöveges file és ha belenyúlsz, akkor a program szépen fejreáll.
    carcols.dat, vehicles.ide, carmods.dat és a handling.cfg -> ezeket kell a jegyzettömbbel piszkálni, illetve ezek közül azokat, amire a modhoz mellékelt readme hivatkozik.
  • bmwcrash
    gta3.img mindenkinél kb.:900 MB és?
  • oder hano
    igen!
  • oder hano
    kellene egy kis segítség a Cleo mod telepítéséhez
  • bmwcrash
    Hali!

elolvastam a faq-t ahol leírja hogy kell autót és skint cserélni
    és amikor jegyzettömbbel magakarom nyitni a gta3.img fájlt azt írja ki hogy a parancs végra hajtásához nincs elég tároló hely, amikor még van 125 GB hely a gépen.
    kérlek segítsetek.
  • gtamániás
    sziasztok!!az ENB series-hez jó gép kell???
  • oder hano
    üdv! most újra föltettem a játékot. csak ugye mikor töröltem akkor a cleo modókat is letöröltem. már csak 2 módot keresek. az egyik hogy vidéki kocsik is mentek a városba és sportkocsik is mentek vidéken. a másik mód meg hogy rendőr voltam. egy gomb megnyomásával az előttem lévő autót bűnözővé varázsoltam és ha egy másik rendőr előtt voltam ha jól emlékszem akkor ha megint +nyomtam egy gombot akkor ő is követte. csak most nem találom. ha valaki +mondaná hogy mi ennek a két módnak a neve azt +köszönném...
  • Zsoberpapa
    Sziasztok!

Aki emlékszik még arra, amit pár évvel ezelőtt írtam, az tudja, hogy moddolom/moddoltam a játékot (amivel még most sem álltam le). Viszont nem olyan rég találtam egy nagyon jó kis oldalt, ritkaságokkal:

LINK
  • totyak
    Akinek eredeti magyar nyelvű kézikönyve van a játékhoz, legyen szíves szkennelje be nekem. Ma vettem meg a limited edition-t használtan és annak ugye angol a könyve. Cserébe el tudom küldeni annak a szkennjét, ha kell.
    (Emilem a nevemre kattintva)

Köszönöm a segítőkész embernek :D
  • danyr
    jah bocsi a dupla posztért de GGMM-ben rendesen működik az ajtó :S
  • danyr
    Sziasztok!
    Ez miért lehet, konvertálást követően ez fogadott :S
  • AtiGTA
    Sziasztok!
    Megtudná nekem valaki mondani hogy az Andromada repülőt hol találom?
  • zil130
    Sziasztok! azt szeretném kérdezni hogy be lehet állítani a játékot 1360×768-as felbontásra? mert új monitorom van és nem lehetett beállítani és torz lett a kép. most újra elő szeretném venni a játékot és ezért kérdezem hogy be lehet majd állítani vagy érzékeli majd a játék a felbontást?
  • Szobi30
    hali!
    és hogy sikerült megoldanod?
    mert most nekem is ez a problémám, órák óta szórakozok vele, de nem siekerül sehogy :(
  • AtiGTA
    Hello!
    Tudna nekem valaki segíteni. Az a gond hogy a "Potyautas" küldetésnél mire felgyorsulok a motorral addigra a repülőgép már rég felszál! Segítsetek pls.
  • Anton Chigurh
    Sziasztok!
    Pár perce telepítettem fel a San Andreas-t, és máris gondom támadt! :(
    Elindítom a játékot, kinyomom a videót, és miután a klasszikus kezdő ablak bejön, 2 másodperc múlva kilép, mindenféle hibaüzenet, jelzés nélkül.

Mivel nemrég regisztráltam, és nagyon türelmetlenül szeretnék nyomulni Los Santos-ban, így lusta módon nem olvasgattam bele a fórumba!

Ha valaki ennek ellenére ki tudna segíteni, nagyon hálás lennék! :roll:

A játékhoz "nem hivatalos forrásból" jutottam :evil: , de mondom: a kezdőablakig eljutottam! :)
  • ik0N
    Na úgy néz ki, egy tulajdonos (+ szolgáltató) váltásban kimerült a dolog... :P