82991
-
#82429 Milyen SAMP-ot használsz? Ez a szerver 0.3a-n fut, ha másod van, akkor lehet az a gond. -
#82428 Sziasztok!
Az lenne a bajom hogy fel raktam a Gta San andreas-t és hozzá Sampot (multiplayert) bejöttek a serverek el is indult de nem töltött be de aztán nem reagál semmire itt van a kép!
-
Ádimen #82427 Szia!
Nyomd a H gombot egyszer vagy hosszasan. -
14zoltán #82426 Sziasztok! Hogy lehet a rendőrnek és a mentőnek változtatni a sziréna hangját? -
Ádimen #82425 Sziasztok! Nem tudja valaki hogy hogyan kell berakni a NEW GTA SA 2006-modot ?? előre is köszi! -
Messi940 #82424 XP-nek biztos "jobban esik"...Nekem az a gondom , hogy a küldetés előtti képsoroknál , "cutscene"-nél elmegy a hang.Valaki küldhetne egy linket amiben ez a hang szerepel,vagy egyéb megoldást ! Előre is köszi ! -
krisz940122 #82423 Szerintetek nekem miért szaggat?A videókártyám drivere most lett frissítve és mégis. A felbontást felhúztam maxra, de a többit lowra. Ha meg lejjebb veszem a felbontást akkor már nem élvezhető a játék. Pedig simán mennie kéne. Nem szaggat annyira idegesítően, de ha baleset van vagy vmi történik, akkor jobban beszaggat, meg sokszor akkor is ha nem történik semmi. Nincs rá vmi megoldás? Ha felraknám az xp-t akkor jobb lenne? Előre is köszi a választ.
Gépem adatai -
dvid95 #82422 szerintem probálj ki másik szerokat is vagy írd le pontosa n mit is ír ki -
#82421 Köszi! -
kisbesi #82420 Sziasztok!
Nektek működik a SA MP?
Nekem és másoknak is errort ír :/ -
dvid95 #82419 ja gta grage mod manager youtube-n fenn van hogy használd -
dvid95 #82418 nem sikerül patch-ni azt írja ki " old file not found. However , a file of the same name was found. no update done since file contents do not match. -
#82417 http://www.gtahungary.hu/letoltes/Skoda_Octavia_RS_HUpolice
Bocs a link lemaradt. Előre is kösz! -
#82416 Meg tudnátok mondani milyen módon telepítsem ezt? -
DIESEL DOG #82415 Szedjél le egy 100%-os mentést máshonnan, vagy patch-eld meg a játékot... -
dvid95 #82414 csöcsö
na én már végigvittem már rég de most az történt hogy ujraraktam a gépet és elfelejtettem elmenteni a mentéseimet most ujra felraktam és semmi kedvem nincs a leg elejéröl kezdeni ezért azt találtam ki hogy letöltök egy 100%-at de mikor betöltenég kilép és hibaüzenetet szeretne küldeni miképp oldjam meg? pls help -
DIESEL DOG #82413 Hát én "itt ragadtam"... :D
Minden ok, voltak kisebb-nagyobb problémák, de minden megoldódott ne aggódj. :)
SA-t már anno végigjátszottam, de azóta már a GTA 4-et is majdnem végigvittem... az még nem 100%... még... a fő sztori az 100% de a többi mellék küldetés még hátra van... :D
Ha van időd akkor gyere be a saját topikomba egy kis baráti diskurzusra, úgyis nagyon régen beszélgettünk már. :)
-
oder hano #82412 de unalmasak a magyar szerverek. sajnos... :( -
#82411 Kit nem látnak szemeim :)
Remélem minden ok feléd, legalább két éve nem beszéltünk.
Mi a pálya a SA val?
Van még samp?
Ha lenne rá igény (Fogalmam nincs, hogy megy e még bármi is egyáltalán) leporolnám a szervert... De nem nagyra. max 20-30slot :)
Vannak újítások?
Most a négyest csinálom. Tetszik.
No legyetek jók!
Jó éjszakát! -
14zoltán #82410 Még egy dolog. Letöltöttem egy Landrover Defender-t és a mappában van terep kerék fájl is. Beraktam a játékba és az egész kerék fehér. Miért van ez? -
#82409 steweee:
A hydránál alapból a NUM2 és a NUM8 állítja a fúvókák irányát.
Látótáv növelő mód létezik, hogy pontosan hol, azt nem tudom. (Lentebbi linkeken érdemes megnézni.)
A "memória növelésre" nincs ötletem, még sose próbáltam, nem is hallottam róla.
14zoltán:
Nem tudok róla, hogy lenne magyar szinkron hozzá.
alberti83:
Itt és itt érdemes körbenézni. (Biztos vannak még más oldalak is, több most nem jut eszembe.) -
14zoltán #82408 Sziasztok! Magyar szinkronhang linket tudtok adni?
-
alberti83 #82407 sziasztok légyi segitsetek nekem bus mod kéne ha tudtok adni linket meg kőszőném kőszi -
steweee #82406 olyan mod vagy ini beállítás van, ami megszünteti az auto slope-ot ? elég zavaró tud lenni.
másik, hogy a hydrának mivel lehet indítani a fő hajtóművét, pontosabban mi kapcsolja a lebegést és a repülést ? -
steweee #82405 ja igen, és a memória méretet hogy lehet növelni ? 4 giga van benne, itt már lehetne olyat jáccani, hogy ha elfordulok majd vissza, akkor ugyanazok a kocsik legyenek ott mint mielőtt elfordultam (remélem érthető volt...) -
steweee #82404 újra kipóbáltam és ez a játék ennyi év után is fantasztikus. nem tudom már melyik mod van rátelepítve, de nagyon szép.
kérdésem az lenne, hogy van egy vmi kis mod, ami a látótávot megnöveli a repülésnél, tehát látóhatárt is növel, illetve olyan ami az autózásnál a fák és ilyenek távolságát növeli, vagy a kettőt akár egyben. nagyon fontos lenne.
a gép már simán bírja, a 4. előtt újra rá akarom hangolni magam a játékra, még azt nem próbáltam mert nem volt meg. -
#82403 Rosszul olvastad, vagy hazudtak.
Ha megcsinálod a 12. szintet is, akkor a golyóálló mellény ellenállóbb lesz. -
#82402 helosztok régeben olvastam egy oldalon hogy ha 1 rendör autóban 12 küldetést megcsimálok akkor cj házánál ot lesz az auto kiporóbáltam és semi nem tötrént -
Maxi333 #82401 kössz!!!! műxik -
DIESEL DOG #82400 Lehet hogy kissé kevés neki a géped. Próbálj "játszani" a grafikai beállításokkal, ha túl magas a gépnek akkor néhány dologból vegyél kissé visszább. -
#82399 Intel 82865GV
Intel 2.8Ghz Single Core
700Mb DDR400 PC3200 RAM -
DIESEL DOG #82398 Ez a beszaggatás valószínűleg azért van, mert egyszerre sok a VGA kártyádnak a grafikai objektum, és nem tud annyi adatot hirtelen feldolgozni, és emiatt van FPS csökkenés. Milyen géped van amúgy? -
#82397 Help!
Graf terén megvagyok lőve, ha szaggat a gta játék közben, úgy értem mikor egy halom object van előttem (házak, autók, npc-k stb) akkor beszaggat az egész, de viszont ha a camerát leirányítom a földre és csak cj fejét látom akkor viszont cseppet sem szaggat.
700mb RAM-om van 2.8Ghz Intel single core proci-val, és Ram fejlesztés terén kérdezném hogy ha 700megáról 1,5Gb-ra (1. 500mb, 2. 200mb) fejlesztem akkor jobb lenne-e?
Mivel gondolom nem tudja feldolgozni a sok object-et és a 700mb plafonját karcolja mikor játszok. Szóval ez megoldaná a problémát?
Válaszokta előre köszönöm. -
#82396 Valszeg 5.1-el lehet a hiba, állítsd át hangkaridat 2.0 stereo-ba ^^
Vagy B terv, töltsd le a "KX Mixer"-t és állítsd át az 5.1-et az első 2 hangszórót hátra a hátsókat pedig előre. -
Maxi333 #82395 hello tudna valaki segíteni? az lenne a problémám hogy játék közben nem lehet hallani a beszédet minden mást lehet és videókban a beszédetis de menet közben nem mit lehet velecsinálni? -
#82394 Estét! Valaki tudna linkelni egy Remington R700-at és egy Fim92-t? -
oder hano #82393 hogyan lehet a forgalmat szabályozni? Azt szeretném +csinálni hogy a forgalmat sűrítsem és hogy olyan autók is menjenek az utakon amiket ritkán látni... -
#82392 ha felrakod az alap magyarítást akkor magyar lesz :-) -
szivuka2 #82391 Ja és a havas mód az mit ad ha felrakom és van hozzá magyarositás?:D -
szivuka2 #82390 Sziasztok!
valaki tud olyan linket adni ahol letölthetek olyan fájlt amit ha felrakok jobbak lesznek a jármüvek.Régen megvolt nekem cdn de nem tom a nevét:D