82991
-
Ádimen #82469 Cső !
nem ismerek külön progit erre de elvileg ha nagy a motor tapasztalatod akk kevesebbszer esel le . -
#82468 Sziasztok! Mostanság unatkozom és ujra elkezdtem nyomni a san andreasst. Nem tudtok olyan progit Single playerhez amivel megakadályozza a bicikliről leesést és a motorrol leesést bármilyen sebességnél? Tehát bármit csinálhatok ekkor sem esek le :)
A választ előrre is köszönöm -
Ádimen #82467 sziasztok ! Nem tudtok ajánlani 1 Cj fehér modot (lehetőleg ujj hajakkal)
És hogy kéne berakni IMG TOOL -al?? -
#82466 üdv
letöltöttem a 2006-os módodat, cesar első küldetését nem adja be, van esetleg valami tanácsod, hogy mi a gond ? -
#82465 Ez saját, még nem talál rá a Google mivel az ( blogomon amely alig egy hete nyilt meg) oldalt a mai napon frissítettem. Lesz benne egy két jó és érdekes funkció. Akit érdekel, http://nagyattila.org, nem reklámozni szeretném csak itt már leírtam amit tudni illik. -
#82464 Érdekes.
Én ennyit találtam az egész világhálón: KATT
No de majd meglátjuk.
-
Hamarosan... -
#82462 Warez game. Te bajod.
Vedd meg eredetiben. :)
Sa-mp 0.3C-t töltöttél?
Ha eredeti gammával sem megy szedd le azt amelyiket a samp-team csinálta!
Nekem eredeti játék és a fent említett klienssel remekül fut.
Mondjuk nekem pedig a 3c szerverekkel kapcsolatban kellene egy kis professzionális segítség.
(Gondolom nem igazán jáűr erre olyan ember aki érti, de ha mégis szívesen várnám a segítséget!)
Köszi!
(Ismét bocsi a sok-hsz-ért.)
Ger. -
#82461 Lan ban lehet játszani.
SAMP kliens és szerver is kell hozzá.
Ha a sa-mp.com ról letöltöd mindkettőt (értelemszerűen a neked megfelelő OP rendszerre)
a samp szerver mappájában a server.cfg ben (jegyzettömbbel nyisd) a lanmode=0 tedd át Lanmode=1 re
Az announce=1 et pedig announce=0 ra.
Az Rcon pass-t le kell cserélni az eredet jelszó: changeme (ezt kiszeded és ami tetszik beírod)
A klienst mindenkinél telepíted a kis sárga pipával felveszed annak a gépnek az IP címét amelyiken a szerver fut. ( Ezen kívül millió dolgot be lehet állítani)
Ha gondolod PM ben magyarázom tovább.
Itt érdemben ennyi info elég mindenkinek!
Szép estét sziasztok! :) -
#82460 LAN-ba lehet játszani?
És hogyan?
SAMP kel hozzá? -
Ádimen #82459 köszi Duck megvan -
hellaa #82458 Sziasztok! Légyszi segítsetek!!
Letölöttem a GTA San Andreast. Ez megy meg minden jó..
Letöltöttem hozzá a SA:MP-ot ami beadja a szervereket,de ha kiválasztok egy szervert és rámegyek a Connectre a következő hibát adja ki:
Microsoft Visual C++ Runtime Library
Runtime Error!
Program:D:/Játék/GTA San Andreas/gta_sa.exe
This application has requested the Runtime to terminate it in unusual way.
Please contact the application's support team for more information.
És nem enged rá a szerverre.. Régebben még működött..Nem tudom mi lehet a gond.
Kérlek segítsetek!!
Előre is köszi:D -
14zoltán #82457 Sziasztok! Légyszi segítsetek! Letöltöttem a CLEO 4-et, de azt nem tudom, hogy hogyan kell használni. -
#82456 a házadra kell vinnionnan mar rem tudod hova ;) -
#82455 Már megoldódott. Valamiért kihagyott a telepítő egy .dll fájlt. Újraraktam és most működik. Most olyan gondom van hogy a 2. városban van az a csaj akit az autósiskolánál kell összeszedni(akinek a műhelye van) és akárhova viszem randira semmi sem tetszik neki.Merre kell elvinni hogy jól érezze magát? Köszi! -
#82454 Beírod Googlebe, hogy "new gta sa 2006", és az első találat...
De azért itt van. -
Ádimen #82453 Sziasztok!
Nem tudjátok h honnan lehet letölteni a new gta sa 2006 -modot?? -
#82452 Eredeti a játék?
Bitben nem különbvözik az új OP rendszered és a régi?
Mellette 7 alatt nekem eddig nem nagyon vannak jó tapasztalataim a régebbi játékokkal.
Drivereket kicsit lehet le kell butítani.
-
#82451 Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy feltettem a játékot, elindul, de amikor megjelenik a GTA bevezető képe kidob azzal hogy leállt a program működése. Régebben Windows XP-t használtam, azzal tökéletesen futott, de most Windows7-em van és valamiért kidobál. Mi lehet a gondja? -
komorszabi #82450 megpróbáltam amiket mondtál de nem sokkal jobb majd újra letöltöm és feltelepítem,hátha jobb lessz. -
#82449 Szia!
Tedd le a felbontást látótávolságot és minden grafikai tényezőt a minimumra. Ha úgy is szaggat (nem vagyok nagy gépguru) akkor valszeg nem fog menni.
Ha úgy fut szépen akkor kezd el egyesével visszapakolni rá a graf. tényezőket és ahol még pont jó ott hagyd. :)
(Nem hinném, hogy kevés a géped, mert egy ezer éves P3 ason szaggatás nélkül (bár minden pixel méteres volt) de játszottam vele 2005-ben :)
-
komorszabi #82448 Hello telepítettem a gta san andreast eléggé szaggat pedig a procim 2,4 a memória 1,25 gb a videókártyám 256 mb-os Nvidia.Nem tudok rájönni a hiba okára,ha valaki segítene megköszönném -
#82447 Tudom, csukjuk be a fórumokat mert van gugli.
Amúgy KÖSZI !! -
#82446 A Server.cfg ben belövöd a lanmode 0-t 1 re...
De azért nem ártana, ha egy kicsit rágugliznál. Megmondja! Tényleg.
Itt vagy itt is eléred. ;) -
#82445 Hali.Mikor elkezdem telepiteni kidob egy hiba üzenetet s nem tudok rájőni mi a hibája.Segitsetek pls
hiba üzenet:Error Code: -5011 : 0x8000ffff
Error Information:
>SetupDLL\SetupDLL.cpp (551)
PAPP:Grand Theft Auto: San Andreas
PVENDOR:Rockstar Games (http://www.rockstargames.com/)
PGUID:D417C96A-FCC7-4590-A1BB-FAF73F5BC98E
$10.50.0.125
@Windows XP Szervizcsomag 3 (2600) BT_OTHER 232.64 -
#82444 Jav.: A GTA SanAndreas Multiplayer 0.3c-vel, hogy lehet helyi LAN-on játszani? -
#82443 A GTA SanAndreas Multiplayer 0.3c-vel, hogy helyi LAN-on játszani? -
#82442 No, én asszem régi harcos vagyok itt.
Egyelőre jobb híjján R2 es klienssel megy a szerver.
Aztán majd jön valaki és felvillanyoz, hogy mit hogy tegyek.
A biztosan működő kliens INNEN tölthető le.
Egyelőre enyit tehettem :)
Bocsi a halmozott hsz ek miatt.
-
#82441 Lehet vele.
-
#82440 ger.servegame.com:7777
Egyelőre nem nagy az élet, ha csináltok rajta-hajrá! :)
Elindítottam 10 slot al.
Ha igény lesz rá emelhetjük 30-60 ig max.
Szép napot. -
14zoltán #82439 Sziasztok! Letöltöttem a CLEO 4-et de nem tudom használni. Hogyan kell? A játék menüben a bal alsó sarokban ki van írva , hogy Cleo 4. Ezek szerint biztos jól beraktam, de azt nem tudom, hogy játék közben hogyan lehet használni. Légyszi segítsetek. -
perchno #82438 Kat kurva jó -
#82437 Hali !
Bocs hogy nem olvasok vissza annyit, és a FAQ ban nem találtam:
Feltettem a GTA SanAndreas Multiplayer 0.3c-t. Mennek is szépen a szerverek, de helyi LAN-on is ezzel lehet valahogy játszani? -
#82436 Hali.Mikor elkezdem telepiteni kidob egy hiba üzenetet s nem tudok rájőni mi a hibája.segitsetek pls
hiba üzenet:Error Code: -5011 : 0x8000ffff
Error Information:
>SetupDLL\SetupDLL.cpp (551)
PAPP:Grand Theft Auto: San Andreas
PVENDOR:Rockstar Games (http://www.rockstargames.com/)
PGUID:D417C96A-FCC7-4590-A1BB-FAF73F5BC98E
$10.50.0.125
@Windows XP Szervizcsomag 3 (2600) BT_OTHER 232.64 -
#82435 Bocs a két hsz.-ért de erre én is nagyon kíváncsi lennék a hangot már próbáltam de nem megy normális modok nélkül. -
#82434 Valaki tudna segíteni abban,hogy a térképet amin a graffitik vannak santosban hogyan rakhatom be a játékba ezt? Az Alt+Tab-ot próbáltam de a játék mindíg kifagy. Előre is kösz! -
Messi940 #82433 Nálam az a probléma hogy a küldetés előtti moziknál , "cutscene"-nél elmegy a hang.Valaki küldhetne egy linket amiben ez a hang szerepel,vagy egyéb megoldást ! Előre is köszi ! -
14zoltán #82432 Sziasztok! Hogyan lehet változtatni a rendőrnél mentőnél a sziréna hangját? Az alapot tudom H , H folyamatosan. És a fénytechnikát hogyan lehet megcsinálni?
Fénytechnika Példa:http://www.youtube.com/watch?v=cEoYEzP-
b_s&feature=related
Sziréna példa: http://www.youtube.com/watch?v=_4avU6q255s&feature=related
Magyar mentőautót le lehet tölteni? -
#82431 windows 7-em van és nem eredeti cracelni kéne nem az a baja? -
#82430 volt 0.3a de most 0.3b-t tettünk fel! msn címedet megadnád? ha igen írd meg pm be üdv