Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd egy úr átállt, egy kilépett - 4vs7
de aki átállt megunta a répet, és õ is lelépett - 3vs7
és mégis az amcsik nyerték a kört. hát nem fura? 😊)
szal nem tudom mi öröm van abban, h 2-3x-os túlerõben répelik az amcsik azt a néhány vietet. egész kis odafigyelést igényelne, h ne ilyen értelmetlen játék menjenek a szervereken...
www.battlefield.hu
De amit jobban utálok, hogy elvisziki a járgányokat csak azért, hogy legelõször érjenek a repcsikhez/helikhez.
Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Nos akkor így jártak az 576-osok ( tudom , nem õk tehetnek róla , de gondolom nem fizetik ki sem az útiköltségemet sem az idõmet ha erõses zsákbamacskás játékot veszek át ) .
Amúgy kíváncsi , hogy vajon másoknál is ugyanez a helyzet eredeti game ügyében ?!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
a crackfix fent van.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
No lenne 1 kérdésem nektek..😊
Elindítom be is tölt stb..de mikor a game-hez (server, vagy más) -hoz szeretnék csatlakozni a felénél befagy és újra kell indítani !!
Na mi lehet a gond?
thx
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
www.battlefield.hu
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
www.battlefield.hu
)SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
#2253 van erre egy külön direktori oda másold be õket
de csak te fogod hallani és az eredetileg bent lévõk eltünnek a listábol
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Elõ sem tudom venni a lapátot. Új szervert csináltam, azon sem lehet. Szétlöttem az eredeti bejáratot, az sem mûködik.
Tudtok segiteni?
\'danja
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
RPG-LAW alig sebez tankok ellen. Ha farba lövöm, akkor is min 3 lövés kell.
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
De ha nagyon nem megy akkor tudok neked segíteni, csinálok egy hostot, csatlakozol aztán megpróbálom elmagyarázni ott. Ha így lenne jó neked akkor privizz rám, de csak majd este érek rá.
ja nem én