Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

505thZajcev[PT]
Majd megszokod... 😄D

BurnBaby
roppant jót játszottunk az imént az acc egyik szerverén 😊 elõször 3vs9
majd egy úr átállt, egy kilépett - 4vs7
de aki átállt megunta a répet, és õ is lelépett - 3vs7
és mégis az amcsik nyerték a kört. hát nem fura? 😊)

szal nem tudom mi öröm van abban, h 2-3x-os túlerõben répelik az amcsik azt a néhány vietet. egész kis odafigyelést igényelne, h ne ilyen értelmetlen játék menjenek a szervereken...

www.battlefield.hu

I.C.ram
Ezt én sem szeretem.

De amit jobban utálok, hogy elvisziki a járgányokat csak azért, hogy legelõször érjenek a repcsikhez/helikhez.
I.C.ram
Pár patch múlva megváltozik a véleményed.
Yan
mér érzem, hogy az év bukása lesz a játék?

¥ xfire: kistekila

Damned One
Én csak azt nem értem hogy sok ember miért multiba próbálja megtanúlni a gépek vezetését, a helikopteres emelést stb....miért nem lehet ezt single modban csinálni...a falra tudnék mászni, amikor a bázisomon valaki rámzuhan..stb...

Let Us Drink To The Battles We’ve Lived And We’ve Fought Celebrate The Pain And Havoc We Have Wrought

Shep
csak azt nem értem, hogy rajtunk kívül, hogy hogy mindenkinek jó

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem tudom, de engem is NAGGGYON érdekelne!

Shep
Miért írja a data differs dolgot, ha a crackfix fent van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ghost cb

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ReTeK
ki én ? vette a halál ja nem én

ghost cb
És miért vetted meg?

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ReTeK
hoppá, bármelyik szerverre megyek mind1ik invalid cd key hibaüzenettel kivág, eddig jó volt

skorpio7
Bazz ... ez nagyon nevetséges !!!
Nos akkor így jártak az 576-osok ( tudom , nem õk tehetnek róla , de gondolom nem fizetik ki sem az útiköltségemet sem az idõmet ha erõses zsákbamacskás játékot veszek át ) .
Amúgy kíváncsi , hogy vajon másoknál is ugyanez a helyzet eredeti game ügyében ?!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Shep
Miért nem tudok felcsatlakozni egy szerverre sem, elkezd kapcsolódni és utánna azt írja, hogy data differs ...
a crackfix fent van.

skorpio7
Hát akkor ha ez igaz , akkor hétfõn én se veszem át a csomagomat az 576-tól , mert nagyon nincs kedvem Pestre járkálni ezügyben ! Kenjék a hajukra a cd-jüket , ha ellopták vagy vmilyen módon megszerezték a cd-keyeket vagy csak egyszerûen elbaszták a cd-t !

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Lacc
Hát... Ennyi infóból nem nagyon lehet megmondani. Talán a crack nem jó. Bár gondolom felraktad a crackfixet.
ranGer2
Rakd ujra!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

[negativ] Les
Hi all
No lenne 1 kérdésem nektek..😊
Elindítom be is tölt stb..de mikor a game-hez (server, vagy más) -hoz szeretnék csatlakozni a felénél befagy és újra kell indítani !!
Na mi lehet a gond?
thx

...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340

ricsi1
már csak 15 dvd fájlból darabolt részlet.

BurnBaby
jah igen nekem még csak nem is mûködött csak crack-kel 😊 az eredeti cd-ket nem hajlandó kezelni (egyiket se a 3ból) mindig közli h "insert correct cd" 😊))

www.battlefield.hu

ranGer2
Heil!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

BurnBaby
most én is megnéztem külföldi szerveren 😊 nekem is invalid cd key-t ír 😊) alig durva...

www.battlefield.hu

Bandee1987
Amióta a Vietnam kijött, kevesebb embert látok a bf42 servereken. Ez tényleg igy van szerintetek is vagy csak én látom igy???(megjegyzem én is csan vietnamozok a megjelenés óta)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Azt mondta az eladó, hogy hétfön menjek reklamálni az ecobithoz.

Cobra.
Ez nagyon durva, hogy az eredeti játékkal is csak tört szerveren lehet játszani.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Megvettem az eredeti játékot, de -invalid cd key!- bármelyik szerverre!!!!!!! Kivéve amelyik tört. Vissza vittem az üzletbe ahol vettem, kicserélték de azt mondták hogy nem én vagyok az elsõ aki ilyen problémával jött vissza. A másik cd key se müködik a mit kaptam 😞 Jó mi!?

zotyesz
Én is, de fogadásom lenne rá, hogy a posta extra lassú lesz.

Lacc
Wow, eddig én se tudtam, hogy így mûködik a lapát 😊
fejbe kell baszni a lapáttal ellenséges ipsét és kész😊

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

I.C.ram
ÁHHHÁ!! Köszi!

A guta ütött meg, hogy hogy a francba mûködik ez.
g vel lehet felszedni, es akkor elo tudod venni az asot, es lerakni mashova
DonPapa
igen

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

a My Music?

DonPapa
#2250 nem
#2253 van erre egy külön direktori oda másold be õket
de csak te fogod hallani és az eredetileg bent lévõk eltünnek a listábol

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

DonPapa
nem

Hogyan lehet berakni a zenéket,és ez csak az interneten mûködik?Elõre is thx.

I.C.ram
Valaki árulja már el, hogy hogyan mûködik a VC engineernek a lapátja.

Elõ sem tudom venni a lapátot. Új szervert csináltam, azon sem lehet. Szétlöttem az eredeti bejáratot, az sem mûködik.
ReTeK
M60 + LAW + orvosi csomag !
szegény rizszabálók hátrányban vannak rendesen

Tibor
kell hozzá a sima játék?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Sziasztok! Van a gamehez tort szerver? G - BFV (195.228.75.118:15567) ezen probalkoztam de azt irta ki hogy data differese from server
Tudtok segiteni?

\'danja

Mr Manson
BB! Hétfõre várom a csomagom!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

I.C.ram
Én azt tartom nevetségesnek, hogy a vietnámi RPGseknek egy szaros ismétlõ puskájuk van, míg az amcsiknak egy M60.

RPG-LAW alig sebez tankok ellen. Ha farba lövöm, akkor is min 3 lövés kell.
köszi nem értem nekem miért nem megy ez a progi csak egy ikon van fennt nincs alatta opció. Mi lehet a gond?

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

BurnBaby
rakott már fel vki origi bfv-t? ha igen lenne kérdésem 😊

www.battlefield.hu

vannak üres szerverek (sajnos) ott tudsz gyakorolni. Én is azt csinálom. Apropó mondjatok már légyszi mûködõ szervereket!

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Lacc
Ezt nem nagyon lehet elmagyarázni, gyakorolni kell. Csinálj magadnak egy lan-os játékot botok meg minden nélkül valami nagy mapen ahol vannak ilyen cuccok, és gyakorolj, lövöldözz tankokra, dzsipekre stb.
De ha nagyon nem megy akkor tudok neked segíteni, csinálok egy hostot, csatlakozol aztán megpróbálom elmagyarázni ott. Ha így lenne jó neked akkor privizz rám, de csak majd este érek rá.
Shep
Valaki árulja már el, hogy lehet hatékonyan vezetni/használni a repülõ jármûveket, ha a repülésre koncentrálok, nem tudok lõni, ha a lövésre akkor meg lezuhanok.

Lacc
Khalim, midenütt, mint a BF-ben, CSAK a conquest mód megy 😊)