Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

most kezdek jaccani a gemmel, de nem igazan ismerem (42vel nem jaccottam soha), vki pls megmondana, h melyik multi jatekmod a legjobb?(es ahol legtobb a magyar)
thx
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Az M60 assal kapcsolatban meg, olyan fegyvert szeretnék mint pl. dod ben, vagy aa ban. Az a lényeg hogy rohadt durván sebezzen (ez kb meg is van), meg pontos is legyen távolra (nem is igazán pontos, hanem rohat nagy tûzgyorsaságú, de ez arányos a találati aránnyal), viszont ne lehessen szaladgálni vele, tehát álló helyzetben rohadtnagy szórása legyen, meg futás közben is (ez az amirõl a fejlesztõk picit elfelejtkezdtek), és gyakorlatilag úgy meg használhatatlan, csak gugoló, és fõként fekvõ helyzetben legyen király. Úgyanezt akarom a hueys, meg egyéb jármûves puskákra, hogy sokkal durvább legyen a tûzgyorsasága... aki régebben DC-zett az emlékezhet a Black Hawk minigunjára a kezdeti idõszakban, na az volt a tökéletes (és eszméletlen hogy lehetnek ilyen ökrök hogy elcseszték, és azóta használhatatlan a Black Hawk)
Az egyensúly ténylegel lett toszva, meg az ágyúlövedékek sem valami erõsek, (kiv. tüzérség). Szóval, egy pár változtatás, és jó game is lehet belõle...
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Most kivételesen jót játszottam a jw1-en, nem volt lag se, pont elegen voltunk (16an), még egy kis csapatjáték is volt, szóval kira volt. Csak az nem tetszett, hogy az elején 10 percet kellett könyörögni, hogy valaki jöjjön át az amcsiktól. De ez úgy látszik a játék velejárója lesz már.
Nekem a fõ problémám azonban az, hogy iszonyú gyors, nem vagyok nagy BF42-õs, de anno mintha a BF42 kicsit lassabb lett volna, nem?
Az M60 (és az RPK?!) esetén nem vágom a durvább sebzést, már most is iszonyú erõs fegyver, nem véletlen, hogy a fél US csapat azzal rohangál a szervereken.
Az ugrálást meg tényleg valahogy szankcionálni kellene, nevetésges a bakkecskeként ugrálva lõnek szitává...
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
- minden fixált géppuskát jól megdurvítani, sokkal nagyobb rof, és sebzés (hueyn, egyéb cuccokon)
- sebességet levenni a gyalogosoknál, kevesebb ugrálás
- m60 at valahogy úgy megoldalni, hogy lehet durvább sebzésû, meg pontosabb, de csak prone pozicióban, egyébként állóhelyzetben iszonyú nagy szórással
- feldurvítani a fegyverek, eszközök 80%-át, amelyek teljesen használhatatlanok, (bouncing betty, claymore egyéb csapdák, btr-60 ágyú (forgatási szög bõvítés)
- minden a karabélyoknál is nagy szórás automata lövésben, és nagy szórás állóhelyzetben (az AK nelegyen már durvább automataban a mesterlövészpuskáknál kérem!)
Akkor hogy tudok 1 iprõl 2 géppel multiba 1 szerveren ez a kérdés továbbra is.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Egyébként nem csak itt vagyok admin és még sose kértem hogy az legyek...
Ha mi is figyelmeztetés után kirugnánk az ilyeneket akkor, igaz fennmaradna a "legjava", de azok is átmennének oda játszani ahol nincs fegyelem, csak sok ember.
Ugy megoldható ez ha legalább 2-3 szerver banlistája egyben van, vagy õk is ugyanigy járnak el hülyék ellen...

OFF
most jövök német BG szerverrõl és ott is vannak érdekes emberek, persze csak addig, amíg elõ nem kerül egy admin. Ha valaki nem tartja be a szabályokat, akkor 10 percre banolják, általában 1 figyelmeztetés után, vagy figyelmeztetés nélkül.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
De ha lepausoljuk a gamet, akkor be lehet kapcsolni, és ha kész, akkor mehet tovább.
Ha a játékmenet feladat-specifikus lenne, és nem ilyen zászló-foglalós, akkor iszonyúan durva lehetne. De így...
Azt hiszem mégis várom a Söldner-t. Meglátjuk ott mit kezdenek ezzel a problémával...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Néhány ilyen jobb amcsi servert mondhatnátok, mert nem nagyon ismerem õket, és ha tényleg ilyen jók, meg a ping is elfogadható, akkor inkább megyek oda.
. Nem voltam még amcsikon, mert belsõ szerverkeresõvel szoktam bemenni a JW-re, ASE-e meg még nem dugtam be a konnektorba... De lehet hogy eljön annak is az ideje.Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
IP:80.98.88.35:8767
Nem vagyok klántag, TS-ben kezdõ vagyok, Bfv-ben középhaladó!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!