Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby

www.battlefield.hu

BurnBaby
aki még emléxik milyen volt a bf amikor kijöt.... 😊
szóval 1-2 patch és a lényegi hibák orvosolva lesznek. amúgy szerintem sokkal kevésbé bugos, mint pl a bf volt 😊

www.battlefield.hu

LSC
meg akinek jobban bejön a vietnám mint a BF nem kell mindkettõt megvennie. De azért a bõrlehúzás benne van a dologban. A game szerintem jó lett csak sok a bosszantó hiba és unbalanced fegyverek.

BurnBaby
cd key ügyben nekem az a gyanúm, h nem kapta meg a szerver még ezeket a sorozatszámokat, vagy valami hasonló banális hiba lehet. kínos, de könnyen orvosolható. kis türelmet megszavaznék, mégha elég kellemetlen is.

az hogy a játék egy mod: számos játék épül pl. quake motorra amit eladnak külön, mégsem sírnak, mert elrugaszkodtak az eredeti koncepciótól. itt ugyanarra a témára használták - más idõbe helyezve - azt a motort átdolgozott grafikával.

www.battlefield.hu

LSC
vagy digital illusions na.

LSC
ez télleg poén hogy megveszed és csak egy dobozzal kapsz többet mintha letöltenéd GJEA és Illusion SW.

Bandee
Hali. Miért nem indul vajon L a game? Feltelepíteni, cd-rõl a crackelt exe felülír, a mod dllt felülír. Utána Lakarom indítani, Lkezd tölteni, maj dbejön a szabvány ablak: A program szabálytalan mûveletet ...

Miért van ez? Konfigom lentebb. Azonkívül XP,56.64-es driver. Vmi 5let? Mit kéne tennem?

Vorpal
Ilyen szart én még nem láttam.Azt hinné az ember ennyi idõ tapasztalata után csak jó lehet a gém és erre most veszem észre ,hogy cd key gondjaitok is vannak a gém is pocsék.Igy ma nem lehet gémet kiadni

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Giovanni Gatto
Az eladó srác az 576-ban is azt mondta, hogy kicseréli nekem szívesen, de már hármat vittek vissza neki is, tehát lehet, hogy az összes rossz a boltban. Ezért nem értem, hogy miért biztos az, hogy amit az Ecobit ad cserébe az jó lesz. És ha a cserélt példány is hibás akkor mi a répa lesz?

plas
jah, át kell mésolni a BF PB mappáját... nekem mûködött, csak annyi volt a bibi, hogy elkezdetten rettenetesen "csipogni" a játék alatt... elõször azt hittem vmi gond lehet a hangkártyával, de rájöttem, hogy a képernyõ bal alsó sarkában vmi hibaüzenetet ír ki a punkbusterre...
Ha kiléptem menübe, és kikapcsoltam a már futó játék alatt a pb-t, a "csipogás"is megszûnt...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

skorpio7
Jó akkor gyûltök szépen , már 5 sorstársad van .
Kíváncsi vagyok , hogy vajon van-e olyan idehaza ( külföldön úgy látszik minden ok ) , akinek az eredeti játéka nem invalid cd-key-es .
Kíváncsi vagyok arra is , hogy MrManson-nak mindezek után van-e mersze átvenni a játékot ?!
Mert úgy néz ki , hogy 99% eséllyel neki is "rossz" cd-key-t fognak adni .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

itt irta valaki hogyha fent van az alap bf akkor abból másold át az egész pb mappát

skorpio7
Erre 1 megoldás született eddig , csak baszik leírni vki , pedig ugye volt itt házigizda aki nagyon ajnározta a játékot a megjelenés elõtt ... na mindegy .Szóval ha van Bf-ed , akkor egész egyszerûen másold át azt a BFV-mba a helyére .Más esetben reinstall ... mert más nem segít .

Hali!Valaki légyszike mondjon már valami használható megoldást a punkbuster problémára!!A szerverhez nem tudok csatlakozni mert azt irja hogy nem enabled a punkbuster pedig az ase-ban is enabled meg a játékban is meg persze fel is van telepitve.Please help!!

A FalconRock is Spire.
Giovanni Gatto
Én is megvettem eredetiben és nekem is "Invalid CD key" hibát jelez ha multizni akarok. Most vittem vissza (Duna Plaza, 576kb) és engem is az Ecobithoz küldtek cserére. Mondjuk nem tudom mi a garancia, hogy ha ott cserélik az jó lesz. Merthogy az 576-ba is az Ecobit szállít, mint mindenhova...

Hali!Valaki légyszike mondjon már valami használható megoldást a punkbuster problémára!!A szerverhez nem tudok csatlakozni mert azt irja hogy nem enabled a punkbuster pedig az ase-ban is enabled meg a játékban is meg persze fel is van telepitve.Please help!!

DonPapa
\Program Files\EA GAMES\Battlefield Vietnam\Mods\BfVietnam\settings\VideoDefault.con-ban a renderer.allowAllRefreshRates 0-t ird át 1-re és ugy probáld meg

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Hali
sorry hogy nem nyálazom végig mind a 26 oldalt,de ilyen nettel orákig tartana😊Szal az a problémám,hogy miután instant actionban akarok jáccani,betölti a pályát,és utána kilép a windowsba...Razoros crack van fenn,mi lehet a probléma?

Gihi ugyan az a configunk (mármint alaplap, Proci ugyanúgy húzva meg memória) Csak nekem spire hûtõm van, Asus v9170-em, MSI Írom és dvd-m, meg Coolink tápom casetek házban

MERT EZ A BATTLEFIELD VIETNAM FÓRUM AZÉR...😄

Önálló játék nem mod..😊 De jó nagy rakás friss emésztetlen trágya...😊 Dehát nem kell egyetértenünk.... Amúgy azért ide jönnek hogy megnézzék hogy vajon õk a hülyék vagy a többiek is ennyire lehúzták a játékot és mikor elolvassák a hozzászólásokat kiderül hogy a többség szerint télleg fos és ettõl megnyugszanak és nyugodt lelkiismerettel uninstallják ezt a szemetet mint ahogy én tettem 2 perce...

Klánmeccsen, persze.
Publicon meg kutya kötelességed oda menni ahol kevesebben vannak, legyen akármi a neved elé biggyesztve.
DonPapa
van balance csak esetleg nincsen bekapcsolva
a játékosoknak meg maguktol nem jut eszükbe figyelni az arányokra
de mondjuk azt remélem mindenki megérti hogy egy klánbeliek azért csak játszanak már együtt

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Lacc
Nem Yan csak már csömöröm van attól hogy minden nap bejön ide néhány ember és elmondja hogy ez szerinte egy mod és hogy milyen szar.
Lacc
Én bugokat nem nagyon találtam benne, a grafika egyértelmûen jobb a 42-étõl. Az egyetlen szar dolog benne az, hogy nincs balance.
Yan
gondolom a Te okosságodra nagy szükségem van

¥ xfire: kistekila

DonPapa
a hiba a te készülékedben van
most probáltam ki simán csinálja a screenshot-ot és amirõl csináltam az látható

bfg900
A bmp mindíg ugyanakkora méretû lesz, tartalomtõl függetlenül, ha ugyanabban a felbontásba és színmélységben készül.
kinek van meg eredetiben a gám??

Smuggler
Miert van az hogy a jatek a beépitett screenshotjaval nemcsinal egy képet se? Mindegyik bmp ugyanolyan méretü és tiszta fehér, no kép..

Hááát elnézést kérek attól akinek teccik de szerintem egy rakás szar ez a játék...
1. Ronda, szerintem iszonyat rondák a karakterek olyan mintha visszaléptek volna a bf42 után. A jármûvek is gyalázatosak fõleg a vietnami oldalon.
2. Szerintem a jármûvek irányítása a Bf42-ben kiforrottabb volt
3. Tele van buggal Pl. nekem árnyékoktól volt sormintás az egész map pedig a legfrissebb nvidia driver van fent.
Az egésznek olyan hatása van mintha egy összetákolt alpha verzió lenne... nagy csalódás volt...😞 A vietcong ezerszer jobb és szebb

Lacc
Miért ne támogatná az ATI-t? Nekem Radeon 9800-am van és teljesen jól megy vele. Próbálj meg egy driver-cserét.
lindross
re, alaki tudna nekem egy ötletet adni az ATI-ra,mert mar faszán elegem van abból hogy nem képes normálisan megjeleníteni a tárgyakat, mert nem támogatja az ATI-t!!Pls help!

Forrest Tomee
Hajaj, ez baj az eredeti cd-kkel. Pont most akartam menni a boltba, hogy átvegyem, de akkor most mit csináljak, várjak?

Lacc
Senki sem akar téged meggyõzni az ellenkezõjérõl. Ha nem tetszik, nem kell vele játszani, bár nekem 8 ha mazo vagy 😄
Yan
Igen erre gondoltam + a gépigény + arra, h ez 1 "mod" v "kieg", csak dupla annyiért akarják adni. /ugyse gyöztök + az ellenkezöjéröl/
BB: mindig 2*, 3* többen vannak az amcsik, de tegnap véletlenül 2 fõvel kevesebben voltak és már rinyáltak is, hogy TEAMS.

¥ xfire: kistekila

LSC
a legjobb akkoris amikor a menüben kifagy resetre random szerûen valamelyik menü kattintásakor.

Zs0lt1
Nna én tegnap ilyenekért hagytam abba kb fél óra után.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Tikal
Az ilyen kutyákat le kell lõni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Bercy
vc oldalon legalabb nem fordult elo velem meg tul soxor h sorba alljanak a helinel v h 1edeul elvigyenek 1et mikor a tarsak futnak fele h beszalljanak, sot meg olyan se volt h vmi lama tarsaival a fedelzeten zuhant le nehany msp utan.
Lacc
Ja, a dobtáras AK az tényleg nagyon zsír 😊
traXion
Pedig a VC-k kézifegyverei jobbak. M60-as bug, azt nem nézzük... 😊

De tényleg jobbak, M16-osnak 20-as tára van, ügyesnek kell lenni, hogy egy nagyon közelharcban te kerülj ki gyõztesen.

Egyébként Type-56 Power! 😊

Lacc
Hát igen, még mindig ez megy, hogy az amcsik általában 2x annyian vannak. De hát most mit is lehetne elvárni za átlag magyar playertõl, mikor van heli meg minden jó? Én meg vagyok olyan hülye, hogy mindig átállok a VC-khez, mert azok kevesebben vannak...

De az a vicc, hogy az esetek többségében (legalábbis ahol eddig játszottam), a VC-k nyertek.
Lacc
Szerintem ez nem poén ez röhej 😊
Bercy
en is ott voltam tnap (igaz ezeken a meccseken mar nem) de elotte is mindig tuleroben volt az amerikai sereg (kiveve 1szer). igaz h az amerikaiak fegyverei jobbak, foleg az m60+law parositas de akkor se kell minden aron amerikaikhoz allni. en pl minig amikor belepek 1 serverre megnezem h hogy oszlanak el a csapatok es aszerint allok be (az amicsikkal meg sosem voltam mert midig a vietek vannak kevesebben)
Ezt nem fogjátok elhinni ugyhogycsináltam 2 képet.
Tegnap single-zés közben egy akkora hibával találkoztam hogy ihajj. (lehet hogy már ismeritek):
Szerintem senki se szokott repülés vagy helizés közben suitside-olni. De aki kipróbálja az örülhet mejd. Ugyani ha megöjük magunkat és beéledünk akkor ott marad a heli ikonja a HUD-on és nem lesz ott a fegyverünk töltényszáma meg hasonló. Iszonyat poén !!!!
Itt a 2 kép:

skorpio7
Hát az biztos , hogy most jópár vevõt elvesztettek és nem tudni hogy fogják visszanyerni a bizalmukat(unkat) .

Mert mostmár az tény , hogy eddig 4 embernél voltak ugyanazon jelenségek az eredeti játéknál ( INVALID CD-KEY ) és közülük 2-nél amikor kicserélték akkor sem változott semmi .