Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.battlefield.hu
szóval 1-2 patch és a lényegi hibák orvosolva lesznek. amúgy szerintem sokkal kevésbé bugos, mint pl a bf volt 😊
www.battlefield.hu
az hogy a játék egy mod: számos játék épül pl. quake motorra amit eladnak külön, mégsem sírnak, mert elrugaszkodtak az eredeti koncepciótól. itt ugyanarra a témára használták - más idõbe helyezve - azt a motort átdolgozott grafikával.
www.battlefield.hu
EA és Illusion SW.
Miért van ez? Konfigom lentebb. Azonkívül XP,56.64-es driver. Vmi 5let? Mit kéne tennem?
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Ha kiléptem menübe, és kikapcsoltam a már futó játék alatt a pb-t, a "csipogás"is megszûnt...
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Kíváncsi vagyok , hogy vajon van-e olyan idehaza ( külföldön úgy látszik minden ok ) , akinek az eredeti játéka nem invalid cd-key-es .
Kíváncsi vagyok arra is , hogy MrManson-nak mindezek után van-e mersze átvenni a játékot ?!
Mert úgy néz ki , hogy 99% eséllyel neki is "rossz" cd-key-t fognak adni .

"A BC a jobbik csapat jutalma."
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
sorry hogy nem nyálazom végig mind a 26 oldalt,de ilyen nettel orákig tartana😊Szal az a problémám,hogy miután instant actionban akarok jáccani,betölti a pályát,és utána kilép a windowsba...Razoros crack van fenn,mi lehet a probléma?
Publicon meg kutya kötelességed oda menni ahol kevesebben vannak, legyen akármi a neved elé biggyesztve.
a játékosoknak meg maguktol nem jut eszükbe figyelni az arányokra
de mondjuk azt remélem mindenki megérti hogy egy klánbeliek azért csak játszanak már együtt
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
most probáltam ki simán csinálja a screenshot-ot és amirõl csináltam az látható
1. Ronda, szerintem iszonyat rondák a karakterek olyan mintha visszaléptek volna a bf42 után. A jármûvek is gyalázatosak fõleg a vietnami oldalon.
2. Szerintem a jármûvek irányítása a Bf42-ben kiforrottabb volt
3. Tele van buggal Pl. nekem árnyékoktól volt sormintás az egész map pedig a legfrissebb nvidia driver van fent.
Az egésznek olyan hatása van mintha egy összetákolt alpha verzió lenne... nagy csalódás volt...😞 A vietcong ezerszer jobb és szebb
BB: mindig 2*, 3* többen vannak az amcsik, de tegnap véletlenül 2 fõvel kevesebben voltak és már rinyáltak is, hogy TEAMS.

¥ xfire: kistekila
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De tényleg jobbak, M16-osnak 20-as tára van, ügyesnek kell lenni, hogy egy nagyon közelharcban te kerülj ki gyõztesen.
Egyébként Type-56 Power! 😊
De az a vicc, hogy az esetek többségében (legalábbis ahol eddig játszottam), a VC-k nyertek.
Tegnap single-zés közben egy akkora hibával találkoztam hogy ihajj. (lehet hogy már ismeritek):
Szerintem senki se szokott repülés vagy helizés közben suitside-olni. De aki kipróbálja az örülhet mejd. Ugyani ha megöjük magunkat és beéledünk akkor ott marad a heli ikonja a HUD-on és nem lesz ott a fegyverünk töltényszáma meg hasonló. Iszonyat poén !!!!
Itt a 2 kép:

Mert mostmár az tény , hogy eddig 4 embernél voltak ugyanazon jelenségek az eredeti játéknál ( INVALID CD-KEY ) és közülük 2-nél amikor kicserélték akkor sem változott semmi .