Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vsly
Igen,de a MUTT elkanyarodik a huey felé is<#felkialtas>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Tomeee
jaja

max a fõbézen egy ember elmegy ahonnan jól látja a hueyt és law-al kilõvi ha el akarják lopni

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

a legjobb emegoldás szerintem hogy a föbázison a két muttal elhajtasz kétfelé a két hidon át egy bokorban megálssz és egyxre löni aa mi8at amikro oadaér a föbázisra és nem lesz olyan gyorsa hogy kilöjje mind a kettöt mert mire megfordul addigra az egyik muttos(ha már csak egy maradt) simán ki tud löni mégegyet ez szerintem egy igenjó megoldás sz..

vsly
Áhh,nincs c4,csak claymore wench.Abból meg kb20at kell tenni a helipadra,hogy felrobbanjon a huey.Kipróbáltuk,és 3 ember kell a föbasere,min.

Pink Tiger
vagy az elején be kell csalogatni a mi8at a huey-el egy olyan helyre ahol legalább két mutt várja, utána ellen fõbéjz kemp

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Rusid
Az biztos hogy a gunship pilota nem tudja megvédeni a helit a kempelö mi8 al szembe, mert mire spawnolna a pilota már rég ott van a mi8 a fõbéz felett.
Igen szerintem is csak egy megoldás van a dologra mégpedig az, hogy kell legalább két embert hagyni a fõbézen (minimum az elején) akik leszedik messzirõl a közeledö mi8at. Nem lehet arra építeni ,hogy a gunship úgyis leszedi az mi8-at.
Sajnos a németek ellen én vezettem a gunshipet és rohadt nagyot hibáztam a szállítot kezdtem el lõni mert az mi8at nem láttam és még a szállítoval foglalkoztam 1 sa7 meg a mi8 leszedett).

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

engem amikor meglönek muttal(amikor hueyban vagyok) akkor azért nem olyan kevés marad..ám 😄D maugy muttal tényleg jól le lehet szedni a mi8at..jó messziröl elengeded azt kész..+ba még lelösz egy vietet akinél sa7 van elveszed és ennyi..

Zs0lt1
Hátha ellopták a helinket, akkor még ott van a MUTT.
Game Warden tele van Muttokkal. A fõbézen van 2, meg a fõbézhez legközelebb esõ bázison is van egy.
Egy MI-8-nak két MUTT találat elég, a Huey-nek meg egy, de akkor még marad benne kb egy fél kiskockányi élet, szal azt már m16-al is le lehet szedni könnyedén.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Mi8 talán magasból verhetõ a lefelé lõdözõs Huey-val, de most nem is a kérdés, hogy hogyan lehet lelõni heli-heli küzdelemben, hanem hogy mi van akkor, ha ez az esély már elúszott ..

LEADER
Az is jó az MI8 ellen ilyen esetben, ha a kezdésnél a Huey-val elbújik egy domb mögé, és az MI8-at orvul oldalba/hátba támadja. A meglepetés a legjobb fegyver. Csak persze, ha nem ismered az ellen taktikáját nehéz neki meglepetést okozni. Meg nehogy fordítva süljön el, ki-kit lep meg, és honnan

http://hordeofb108.uw.hu

Pink Tiger
sorrendet kell felállítani, az elsõ a fõbéjz, helipad ilyesmi, annyi ember kell oda amennyi biztosan meg tudja védeni, különben tényleg vége

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

ha a huey elveszti az elsö"csatát" a mi8al szemben akkor már tényleg nics sok esélyemég a légvédelmi ütegnek sem leszedni..max távolrol egy két m60al lezuzza annyira az energiáját hogy töltenie kelljen..,odnjuk ha egy mi8 kempeli a baset akkor a hueynak bucsut lehet mondani ás onnan a mapnak is szerintem....

vsly
Hát igen.Abban lehet csak bízni,hogy a köv.huey spawnig vagy:
-KIFOGY A MI8 LÖSZERE(a huey vs MI8 csata után nem marad ideje tölteni,ha oda akar érni a spawnra)

-SIKERÜL LESZEDNI(2basevédö+pilóta+gunner elég kell hogy legyen)

Bercy
enis igy irtam. csak azzal az a problema h egyszer van lehetosege robbantani, es ha a kovetkezo helispawnig nem zuhan le a MI8 akkor ellopjak a huey-t...
igazabol GameWardenen nen nagyon van ellenszere a huey lopasnak, csak ha mi szedjuk le a MI8-t(na jo azert a 2 PBR+quad, esetleg 1-2 m60 bezuzna, csak akkor ki foglalkozik a tobbi bazissal).
vsly
HMM...OK.Azt az unicumot akkor visszaviszem a bótba...

BurnBaby
srácok, akkor ne vsly legyen heliben. tök béna ,)

www.battlefield.hu

vsly
Na most,ha én vagyok a huey-pilóta,leszed a MI8,spawn után elindulok a helipadhoz lerakni a c4et,mire odaérek,már spawnol is a huey.A MI8meg rég kampeli a baset.Tehát szerintem ezt a C4dolgot egy base-t védö playernek kellene megvalósítania,elbújva,önmagát a MI8 elött semmiképp sem felfedve.És csak a robbantással szabadna foglalkoznia.

Bercy
ja! de ha javitani is, akkor is felrobbana a C4-tol.
az a baj a C4 taktikaval h az odaig ok h elbujik az ember a detonatorral(h a MI8 nehogy kilojje) es felrobbantja a huey-t, de a kovetkezo heli spawn-nal mar nem tudja felrobbantani, mert a kempelo MI8 nem hagyja.
Zs0lt1
Az 1.2-es patch egyik újdonsága volt ez.

Zs0lt1
Nem-nem!!!
Viet pilóta gépét nem javítja a US helipad!

Az sem egyszerû, mivel ha akkor robbantani, amikor már bent ül, javítja a gépet a pad.

Zs0lt1
Hát az a légvédelmis a MI-8 ellen semmit nem segít, mert a MI-8 elsõ dolga qrva messzirõl odapörkölni, ahol a légvédelmis van.
Szinte csak az elbujdosós C4-es lehet hatékony a Huey ellopása mellett szerintem.

Tanulság - ha Game Wardenen elveszíti az elsõ csatát a Huey a Mi8 ellen, és nincs az alapon a légvédelmisben senki, akkor bezárhatjuk a boltot.

Zs0lt1
Kint van a linuxos szerver a bfv-hez.

hmm, nem láttam a kérdéses pillanatot. HA jól sejtem, akkor a Huey pilótát és másodpilótát a kempelõ MI8 a spawn után max 3 másodperc alatt kiszedte, esélyük nem volt semmire sajna.

Amennyiben jól gondolom, akkor a 4-5 volt a hiba. Szerintem õk nem engivel spawnoltak, meg ugye a MI8 az a legjobb kempercucc, amit el lehet képzelni. És sajna az is ott volt... :-(
Nade nézzük ezt logikusan sorjában.

1. Kezdõdik a meccs, én vagyok a gunship pilóta. Rohanok a gépemhez,
felszállok.
2. lelõnek vagy valami
3. Visszaspawnolok a mainra
4. Elhelyezkedek valahol a helipad környékén úgy, hogy ne legyek jó célpont de egy röccenéssel ott legyek a gépnél, ha spawnol.
5. Lehet, hogy addig dobok is pár c4-et a helipadra.
6.Megvárom míg spawnol
7. Beülök, és repülök.

Na, melyik rész hibázott ebbõl?

Amikor a Huey-t elvitték, akkor éppen 28 másodperces spawntime alatt voltam, asszem én haltam meg elõször. Kb 5 másodperc volt még spawnig, amikor jelezték, hogy viszik a Huey-t. Megnéztem, 2(!) darab emberünk élt, õk is valahol Charlie-nál. Amint megvolt a spawn, én lõttem elõször M60-nal, majd PBR-bõl a helit és rajtam kívük még vagy 2-3 ember. Szerintem kb 20 töltény kellett volna neki még (tehát 1 másodperc nagyjából), de sajna addigra kiért a látómezõbõl és nem tudtuk lelõni, sok volt az a pár másodperc elõny :-(
Tegnap is mondtam TS-en, hogy a Norvégok elleni meccs sokkal szarabb volt... Ott tényleg idegbeteg voltam, hogy nem hoztuk, mert hoznunk kellett volna, meg tudtuk volna csinálni azzal a rutinnal, ami nekünk van/volt ... A németeken látszik a rutinfölény, és a szervezettség, zónázó védekezést csináltak, vektorokon elõretolt emberek, általában a vektorra merõleges lõvonallal...szemétség, de mûködött, elsõsorban ho-chi-min -en. Az hogy eladtuk a helikoptereket Wardenen ... Nem tudom ... Valami olyat hallottam utána TS-en, hogy mindenki halott volt a spawn pillanatában de nem értem, ez egyébként a magyar csapat jelenlegi legnagyobb hibája szerintem, volt amikor ( asszem egy Khe Sahn meccsen gyakon ) ezen idegesedtem fel nagyon ( persze alaptalanul, mert Khe Sahn-on nagyon nagy a spawnterület a reptéren ) hogy hogy az isten retkes gyíkjába bírunk eladni kulcsfontosságú heliket ? Erre marha gyorsan ki kell találni valamit, engem az sem érdekel, ha 3 ember õrzi tankkal.

Na, azért nem olyan sokkal. 488-0-ra kaptunk ki, ami soknak tûnik, DE!
A német csapat nagyon erõs, szerintem õk a legesélyesebbek a végsõ gyõzelemre. Eddig mindenkit megvertek, belgákat hasonlóan, mint minket, a franciákat még nálunk is sokkal jobban, a svédeket is 250 ticket különbséggel. Egyszerûen nagyon rutinos társaságból áll a német csapat.

Sajnos tegnap mi sem voltunk a legjobb formában, Game Wardenen hibáztunk párat és azon buktuk el mind a két kört. De Ho Chi Minh Trail-en szerintem abszolút maximumot nyújtottunk a lehetõségekhez képest. Skillben nem voltak sokkal erõsebbek, mint mi (nem volt olyan egetverõ a különbség), de egyszerûen mindenki pontosan tudta a dolgát náluk, gondolom kb 10-szer többet csinálták már, mint mi.

Ennyi volt. Senki ne keseredjen el, ez a meccs errõl szólt, túl kell rajta lépni. Még hátra van 3 meccsünk, abból minimálisan 2-t szeretnék megnyerni. Ha az megvan, akkor emelt fõvel fejezhetjük be a kupát (bár korántsem biztos, hogy így kiesünk), újonc magyar csapattól szerintem nagyon jó eredmény lenne a 3-5. helyen végezni a csoportban.
http://bfvnt.atw.hu/forum/index.php

Asus A8N-E/A64 3200+@3500+ s939/2x512MB PQI/HIS X800GTO 256MB+Primecooler ALCU

BEAST
a suxxelero sem jobb 😞

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ideiglenes??????????????
Most viccelsz??????
Én kb. másfél hónapja nem tudok játszani, mert az 1024/512 kbit/s-es 16 000 Ft-os netem reggel 4-5 óra környékétõl este 23-24 óráig 100-120 kbit/s!!!!!!!!!!! És akkor arról nem is beszélve, hogy legtöbbször nincs is kapcsolatom!!!!!!!
Szeretném hangsúlyozni, hogy nem a gépemmel van a gond, és nem a tûzfal fogja meg a dolgot!!!!
Ha felhívom õket, még én vagyok elküldve az anyámba, és egyhuzamban azt mondogatják, hogy legyünk türelemmel!
Ennyit a CHELLO szolgáltatásról.....

Robogo
Kikaptunk sokkal!😞
Csak nem tudom a pontos eredményt!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Robogo
Jó estét neked is!

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Mortel
ja és mi a honlapja az NT-nrk mert elszállt a gépem és fejbõl nem tom....

Mortel
mi lett a HUN vs GER?

mennyire nyertünk?

Jóestét emberek!
Mr Manson
nem tudom
nekem 1 hete ilyen

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Bercy
jaja, Firefox joak 😊
+SP2 es mar nincs is gond.
Yan
Hivnám fel a upc-t, azt mondja a gép: több mint 5 perc várakozás.
Ez szép. És mikor jár le az az "ideiglenes"?

&#165; xfire: kistekila

Mr Manson
Mozilla Firefox -nekem is!

Bandee1987
még jó, hogy mozillát használok 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Mr Manson
igy van... az átállás miat! de csak ideglenes ... azt igérik

Rusid
A coraba "csak" 9900 a játék.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Yan
Egy kis off:
mekkora pingek vannak upc-seknél más városban?
nekünk 200 fölötti 😞
kellett ez a sávszél emelés.. :/
on

&#165; xfire: kistekila

BurnBaby
ajánlom kipróbálásra az én 800x600 lowmat. mindjárt felértékelõdik a drágaszágod ,)

www.battlefield.hu

vsly
Hát szavaztam,de mit sem ér<#szomoru1>
Bevetettem én mindent,de hajhatatlanok voltak veled kapcsolatban.

Sajnos most még nem sikerült elérnem,hogy ne legyél próbaidös,de úgyis kifúrlak<#mf2><#hehe>

Tényleg Sly szavasztál már felõlem?
Minél elõbb szeretném elkezdeni a próbaidõmet a 7TH-nál
<#hawaii><#wave>

Jó is lenne😊
De volt pofája a ramnak a bolti gari lejárta után 5 nappal tönkremenni.<#gunyos1>
És pont amikor itt a karácsony és egy zsák ajándékot kell vennem😞
Úgylátszik egy idejig játszok 1600*1200 mediumon😞De így olyan csúnya az én kis T72-sem😞

hmm. NT-sek én is kiírtam egy gyakot péntekre a májunkkal szemben. Szerintem megint õ fog gyõzni, de mi szokás szerint mindent megteszünk a lepörgetés ellen. Aztán van akinek sikerül, van akinek nem :-)