Battlefield Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
max a fõbézen egy ember elmegy ahonnan jól látja a hueyt és law-al kilõvi ha el akarják lopni
C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Igen szerintem is csak egy megoldás van a dologra mégpedig az, hogy kell legalább két embert hagyni a fõbézen (minimum az elején) akik leszedik messzirõl a közeledö mi8at. Nem lehet arra építeni ,hogy a gunship úgyis leszedi az mi8-at.
Sajnos a németek ellen én vezettem a gunshipet és rohadt nagyot hibáztam a szállítot kezdtem el lõni mert az mi8at nem láttam és még a szállítoval foglalkoztam 1 sa7 meg a mi8 leszedett).
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Game Warden tele van Muttokkal. A fõbézen van 2, meg a fõbézhez legközelebb esõ bázison is van egy.
Egy MI-8-nak két MUTT találat elég, a Huey-nek meg egy, de akkor még marad benne kb egy fél kiskockányi élet, szal azt már m16-al is le lehet szedni könnyedén.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

http://hordeofb108.uw.hu
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
-KIFOGY A MI8 LÖSZERE(a huey vs MI8 csata után nem marad ideje tölteni,ha oda akar érni a spawnra)
-SIKERÜL LESZEDNI(2basevédö+pilóta+gunner elég kell hogy legyen)
igazabol GameWardenen nen nagyon van ellenszere a huey lopasnak, csak ha mi szedjuk le a MI8-t(na jo azert a 2 PBR+quad, esetleg 1-2 m60 bezuzna, csak akkor ki foglalkozik a tobbi bazissal).
az a baj a C4 taktikaval h az odaig ok h elbujik az ember a detonatorral(h a MI8 nehogy kilojje) es felrobbantja a huey-t, de a kovetkezo heli spawn-nal mar nem tudja felrobbantani, mert a kempelo MI8 nem hagyja.
Szinte csak az elbujdosós C4-es lehet hatékony a Huey ellopása mellett szerintem.
Amennyiben jól gondolom, akkor a 4-5 volt a hiba. Szerintem õk nem engivel spawnoltak, meg ugye a MI8 az a legjobb kempercucc, amit el lehet képzelni. És sajna az is ott volt... :-(
1. Kezdõdik a meccs, én vagyok a gunship pilóta. Rohanok a gépemhez,
felszállok.
2. lelõnek vagy valami
3. Visszaspawnolok a mainra
4. Elhelyezkedek valahol a helipad környékén úgy, hogy ne legyek jó célpont de egy röccenéssel ott legyek a gépnél, ha spawnol.
5. Lehet, hogy addig dobok is pár c4-et a helipadra.
6.Megvárom míg spawnol
7. Beülök, és repülök.
Na, melyik rész hibázott ebbõl?
A német csapat nagyon erõs, szerintem õk a legesélyesebbek a végsõ gyõzelemre. Eddig mindenkit megvertek, belgákat hasonlóan, mint minket, a franciákat még nálunk is sokkal jobban, a svédeket is 250 ticket különbséggel. Egyszerûen nagyon rutinos társaságból áll a német csapat.
Sajnos tegnap mi sem voltunk a legjobb formában, Game Wardenen hibáztunk párat és azon buktuk el mind a két kört. De Ho Chi Minh Trail-en szerintem abszolút maximumot nyújtottunk a lehetõségekhez képest. Skillben nem voltak sokkal erõsebbek, mint mi (nem volt olyan egetverõ a különbség), de egyszerûen mindenki pontosan tudta a dolgát náluk, gondolom kb 10-szer többet csinálták már, mint mi.
Ennyi volt. Senki ne keseredjen el, ez a meccs errõl szólt, túl kell rajta lépni. Még hátra van 3 meccsünk, abból minimálisan 2-t szeretnék megnyerni. Ha az megvan, akkor emelt fõvel fejezhetjük be a kupát (bár korántsem biztos, hogy így kiesünk), újonc magyar csapattól szerintem nagyon jó eredmény lenne a 3-5. helyen végezni a csoportban.
Asus A8N-E/A64 3200+@3500+ s939/2x512MB PQI/HIS X800GTO 256MB+Primecooler ALCU
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Most viccelsz??????
Én kb. másfél hónapja nem tudok játszani, mert az 1024/512 kbit/s-es 16 000 Ft-os netem reggel 4-5 óra környékétõl este 23-24 óráig 100-120 kbit/s!!!!!!!!!!! És akkor arról nem is beszélve, hogy legtöbbször nincs is kapcsolatom!!!!!!!
Szeretném hangsúlyozni, hogy nem a gépemmel van a gond, és nem a tûzfal fogja meg a dolgot!!!!
Ha felhívom õket, még én vagyok elküldve az anyámba, és egyhuzamban azt mondogatják, hogy legyünk türelemmel!
Ennyit a CHELLO szolgáltatásról.....
Csak nem tudom a pontos eredményt!
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
nekem 1 hete ilyen
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Ez szép. És mikor jár le az az "ideiglenes"?
¥ xfire: kistekila
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
mekkora pingek vannak upc-seknél más városban?
nekünk 200 fölötti 😞
kellett ez a sávszél emelés.. :/
on
¥ xfire: kistekila
www.battlefield.hu
Bevetettem én mindent,de hajhatatlanok voltak veled kapcsolatban.
Sajnos most még nem sikerült elérnem,hogy ne legyél próbaidös,de úgyis kifúrlak<#mf2>#mf2><#hehe>#hehe>
Minél elõbb szeretném elkezdeni a próbaidõmet a 7TH-nál
<#hawaii>#hawaii><#wave>#wave>
De volt pofája a ramnak a bolti gari lejárta után 5 nappal tönkremenni.<#gunyos1>#gunyos1>
És pont amikor itt a karácsony és egy zsák ajándékot kell vennem😞
Úgylátszik egy idejig játszok 1600*1200 mediumon😞De így olyan csúnya az én kis T72-sem😞