Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zeboo
Errõl sztem Hatt tudna mesélni... <#idiota><#eplus2><#nyes>

Csá Gerzsi! <#wave>

uHs Gerzson
Hi Zeboo rég láttalak <#integet2><#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

SeS7thRambO
😊)) azok a legjobbak azok az igazi hányós bulik, nekem is csak kerekedtek a szemeim.Igaz addig jó amig a szemeim kerekednek és nem a szám,mert akkor már minden mindegy.

Zeboo
Aha. Jó fejek nagyon. Bár már qrvára hiányzik egy 7th-es "hányós" buli ... :Ð

SeS7thRambO
Ganca köszi a megértést, gyere el következö BF talira és lesörözzük. A tockosokat meg egyfolytában kapja ne aggódj.

Igen ez lehetséges de ebbe még nem halt bele senki es ez nem ad okot arra hogy csapat társra lövöldözzünk pláne nem többször is egymás után az meg hogy még õ bannol ki egyenesen gusztustalan de mindegy vége elkönyveltem magamban hogy milyen ti természetesen véditek ezzel nincs is gond össze kell tartani de azért csendben egy két tockost osszatok ki neki na részemrõl ennyi sziasztok
BEAST
ne röhögj inkább jelentkezz be skype-on 😄 vagy odamegyek 😛 najo nemis mer lusta vok ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Rusid
Kis szarkavaró<#nevetes1>

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

BEAST
nemis akartalak meggyõzni 😊 csak véleményközöltem 😛 sok közöm nincs a dologhoz , leginkább semmi 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

vsly
Hordeum Pannonia?Abban vannak a PC Gurusok is,nem?

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

vsly
Megkérdeztem azokat akik ott voltak,és ezt az infót kaptam.
De mint mondtam:NEM tarom elfogadható indoknak!slusszpassz

SeS7thRambO
Ja és kisujja meg már régóta nincs, azt még Vietnamban elveszítette.Leszázalékolt rokkant nyugdíjas a szentem.

vsly
Lehet,hogy sántit.De ha 10szer lött rá,ha 1szer,akkor is bünti lesz.
Egymás annyát meg nem szidjuk,az pár fokkal durvább.

SeS7thRambO
Ugy tudsz vkit elütni a repülõvel ha mind 2en szaladtok a géphez és aki szemböl érkezik elkésik.Aki elöbb ért oda padlógázzal nekirongyol a szemböl futónak, és sajnos ezt már én is tapasztaltam ilyenkor beragad a grafika és hosszú métereken át cipeli magával a gyalogost. Hát kb igy lehet.....

Zeboo
Hát igen Gero, ezért szüneteltetem mostanság a játékot pár klántársammal együttvéve. Sajna mindig is ilyen dolgok mentek a BF:V-ben, a DC-ben és a 42-ben. Sztem már megszokta mindenki, és ez nem is fog változni. Azon sztem senki nem lepõdik meg hogy a 7th és trs bizonyos tagjai összekapnak, ez is megszokott dolog. Attól hogy kikapott a klánunk én õszintén gratulálok nekik, nagyon jók voltak és megállták a helyüket. Azzal senki nem fog vitatkozni hogy a trs-ben sokkal tapasztaltabb játékosok vannak és talán, ismétlem talán többet is tudnak foglalkozni a játékkal. Én remélem mihamarabb kibékül mindenki, mindekivel és kibír a BF:V scene legalább 1 hónapot flém néélkül! :-)

SeS::7th & Hordeum Pannonia 4eva

-Zebu-
Ud Rogue

BEAST

nem ismerem egyik felet sem ... de gancza stílusában nem volt semmi kivetnivaló ... és hát ez az egyszer lövöldözös repülõvel cserbenhagyós dolog eléggé sántít 😊

vsly
Mármint?Miröl tetszik beszélni,kérem?

Sly biztos benézett valamit...

Annál nincs rosszabb mint amikor hazudozunk csak, hogy megvédjük magunkat...
BEAST
<#wilting> <- te szabadlábon <#hehe>

Csacsy

<#violent> ó-< ---> Vietnámi döglött anyó

Csacsy

<o
|
O
/ \ -->> tyúkanyó

Csacsy
<:-')== -->> télapó

Csacsy
<:-')==

Zs0lt1
:-))

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Miért is?
vsly
Neked meg a stilusod,úgyhogy sztem most kéne befejezni...

ja és hogy akartam elütni a repülõvel???????????????????????????kicsit cinkes a szövege nem?
Elmultam már régen 14 hogy hülyegyerek módjára viselkedjem nem 1x lõtte a gépet akkor nem kapom fel a vizet el is nézhetett valamit de amikor már harmadszor csinálja akkor szerintem természetes hogy eldurran az agya bárkinek egyébként csak annyit mondtam szószerint neki hogy az édesanyjára lövöldözzön és ezt fent is tartom
Igaz!
AKKOR VÁGJÁK LE A KISUJJÁT!!! <#idiota>

TDC Geronimo
😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zs0lt1
De az Alt-ot meg az F4-et még tudni fogja :-)

"klánon belül megtorlásra kerül"

Csak vigyázzatok mert ha levágjátok a kisujját akkor többé nem tudja majd a controlt és a shiftet használni! <#felkialtas>

(nem mintha tippeket akarnék adni <#hehe>)

Zs0lt1

vsly
Na szal az értesüléseim szerint 1 ilyen alkalom volt,amikor rád lött.Azt is azért mert el akartad ütni a repülövel.
Véleményem szerint ez sem mentség rá,hogy valaki után löjenek,úgyhogy ezt klánon belül megtorlásra kerül.

De arra sem mentség,hogy a másik édesanyját szidjuk!
Úgyhogy asszem jogos az a bann is.

BurnBaby
hetedikes parasztokat futóra cserélnék. érdeklõdni 'god save the queen' jeligére a kiadóban

www.battlefield.hu

vsly
Pont az anyázásért kaptál 1napos bannt.
Ez az utánadlövés meg még nekem sem tiszta,de amint kiderül,hogy mi történt,és igazad van,megtorlásra kerül a dolog,ezt igérem.
Mert a parasztságot nem türöm el a klánunkban.

Tomeee
<#hehe>

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

Sziasztok SeS 7th norboss-nak üzenem bekaphatja tövig a gyökér, csapattársként ahányszor felszáltam a repülõvel mindig beleeresztett egy tárat utána meg ki lettem bannolva mikor szoltam hogy az édesanyját lövöldözze hát ritka egy hülyegyerek õszinte részvétem a 7th nak sziasztok
vsly
Nincs kedvem vitázni,maradjatok meg okosak és szépek.

Yan
Eccerüen, csak fáj.

&#165; xfire: kistekila

Amon Serrano
Ez nem vita gyerekek ami mostanság megy az egész vietnám körül! Ez egy vicc!

Miért nem lehet CSAK játszani! Különben lehet cseszegetni egymást! Miért ne lehetne! Kell is! Ez adja meg a hangulatot! De egyrészt megvan a határ, kettõ, egy seggfej az, aki magéra vesz bármit! Ezt nem itt kell! Nem itt kell problémákat generálni! Arra ott van az ovi, a suli, a munkahely, a gyerek, a rendõr, az orvos...

Ez itt móka, kacagás!

Álljunk már le! (bár úgy meg pang a topic! Úgylátszik csak ezzel tudjuk megtölteni.

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

trsMaxi
Ez nem klán-ügy!
Ne zavarjon senkit a logóm, most mint Maxi és nem mint -tRs-Maxi írok!

Nem tudom miért van ez a vita, de annyit mondanék ha bármi közöm lenne hozzá akkor SORRY attól az embertõl akit megbántottam vmivel!

Ez az egyetlen ami belefér egy vitába!

Rambó, V-Sly. ... bárki!
Kivel van bajotok pontosan? Mivel van bajotok pontosan?

Azt hiszem több ember nevében beszélek mikor azt mondom, hogy:
Olyan furi egy kicsit, hogy mindenki mellélövöldöz valaminek vagy valakinek de miért nem tudjuk mi is a GOND!?

Ha igazad van és ebben biztos vagy, akkor miért nem állsz ki magadért?

Ha vki megbántott, ne legyél olyan mint õ, mert nem leszel jobb nála senki szemében sem!

Ha viszont nem mondod ki mi is a bajod, attól nem lesz jobb neked sem, hogy sárt dobálsz másokra!

Maxi-Rambónak és V-Slynak, NEM SES:7th.Rambónak és NEM SES:7th.V-Slynak!!!

Csacsy
TLD vs. ATR: 252-311
Egy nyerõ helyzetben lévõ meccset sikerült teljesen tönkretenünk egyetlen hiba miatt. 😞(

Tomeee
ittál egy kétdekást aztán tisztán láttál mi 😛
<#pias><#vigyor3>

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

Pepti
Rambo: akkor viszont sajnos nem tudom mire gondolsz. Az elmult 2 hetben en szemely szerint bfv-ben nem tul sokat alkottam. Publikon szinte csak poe-ztam, neha felmentem Vietnamozni is, de kb a 'hi all' volt az egyetlen amit beirtam. Mas (mivel emlitetted, hogy nem a war-on tortent a dolog) kozom nem volt bfv-hez. Huncup forumon irtam meg le a CB allaspontot es a sajat tapasztalatainkat, meg ott is igyekeztem elkerulni a velemenyezest, amennyire tudtam. Szoval akkor nem tudom, hogy mire gondoltok. Leirhatnatok nekem.

SeS7thRambO
Pepti! Tisztelem és elismerem az õszinteségedet és nagyon díjazom is, egyetlen egy dolog, az pedig nem más, hogy nagyon messze jársz attól az igazságtól amire én céloztam.Nem ilyen dolgokat emlegetek én, máshol keresgélj az elmult 2 hét emléktárában.Lehet hogy az elsõ észrevételem az igaz, miszerint nem is veszitek észre, hogy másnak ártotok vagy rosszat csináltok. Ez valahol mentség is de sajnálatos is mert ennyi idösen tisztában illeni leni cselekedeteink súlyával. Peace

polak
ez nagyon jo😊))

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Mr Manson
szintén

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Zs0lt1
Nna a hírezéssal hadd mondjam el, hogy nem kötelességbõl van, hanem a magyar bfv scene irányában táplált szivességbõl.
Ezt úgy, hogy alkalmi meló+álláskeresés+warszervezés(huncup+opencup+ladder)+magánélet mellett nem mindíg jut idõ a hírezésre.
Ha ez valakinek nem tetszik, akkor csak flémeljen nyugodtan.

Mr Manson
<#taps><#taps><#taps> A lényeg itt van ...

a tRs meg már csak ilyen ... és ez igy jó!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN