Battlefield Vietnam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polak
rossz helyen kéred, senki se lesz hajlando venni a fáradtságot hogy keressen neked...
éppen hogy a csalások ellen vagyunk...
neten meg aztán fõleg felejtsd el

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

cicai
sziasztok!
kérem segítsen az aki tud a battlefield vietnamhoz csalásokat ( kódokat) a játékhoz.
Elõre is köszönöm.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

TDC Geronimo
Pffff....menj inkább CS-zni....az való neked!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Mr Manson
Viszlát!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

cicai
sziasztok!
kérem segítsen az aki tud a battlefield vietnamhoz csalásokat ( kódokat) a játékhoz.
Elõre is köszönöm.

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

TDC Geronimo
Jah...csaknem a joe volt? 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

cicai
sziasztok! kérem segítsen az aki tud csalásokat ( kódokat ) a játékhoz. Elõre is köszönöm.

vsly
<#vigyor3><#wave>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Pepti
nem fajult sehova. Meg mindig csak azt kerdezzuk, hogy mi az, ami nem tetszik neked, mert konkretumot nem irtal le. En nem haragszom, elfogadom, hogy mashogy latjatok a dolgokat, mint mi. De nem is irtam ezt ki sehova, hogy mashogy latjatok. Szamomra ez trivialis. De az is trivialis, hogy nem irok le egy klanrol olyat, hogy 'maradjatok okosak es szepek' vagy valami ilyesmi. Amiert en haragszom, az az, hogy utalgatsz, de nem irod le konkretan mi a gondod. Na es ez a pofatlansag szvsz. Ha azt gondolod, hogy "dogolj meg", akkor ird le, vagy ne irj semmit (hangsulyozom, ez peldamondat!). A legrosszabb szerintem ilyenkor a celozgatas, pont ezzel szitottad fel a legjobban a hangulatot. Ha leirod, hgoy 'dogoljunk meg', akkor elintezzuk egy reagalassal, aztan jovan.

vsly
Persze,nem tartozik a publikra,ezért nem is osztottam meg velük.
Csak mivel nem látom értelmét megvitatni,ezért privátba sem irtam.
Ti máshogy szemlélitek a dolgokat mint én.Lehet hogy bennem van a hiba,lehet,hogy bennetek.Ki tudja....
Mint mondottam:nekem nem jön be ez a viselkedési forma.
De tényleg nem akartam sem lejáratni,sem haragot szitani.
Elmondtam,hogy mivel más szemléletüek vagyunk nem tartok veletek szorosabb köteléket.Utána elkezdte mindenki kiforgatni a szavaimat,meg kérdezgetni,hogy mi a gond.Idáig fajult,ezt sajnálom...

Akkor kerüljétek az olyan megnyilvánulásokat mint az emlitett három postban volt. Pá.

Pepti
V-sly: Cézének abban igaza van, hogy ha tényleg rólunk van szó, akkor írj konkrétumokat, mert így egy kicsit ilyen 'vagdalkozunk össze-vissza' szaga van a dolognak. Egyéb esetben meg nincs értelme utalgatni. Engem az egészben az zavar, hogy Rambo privátban leírta, mi bántja, mert nem tartozik a publikra, én privátban válaszoltam neki, és mivel nem válaszolt azóta, gondolom hogy elintéztük a dolgot. Ezt én sokkal inkább politikusabb és korrektebb viselkedésnek tartom, mint nem mondani semmit, csak leírni, hogy vannak, amik nem tetszenek. nekem is vannak, ettõl függetlenül vagy nem teszek utalgatásokat, vagy leírom, hogy mi a gondom. És a zavaró az, hogy ezt más miért nem tudja megtenni?

vsly
És hogy idáig fajultak a dolgok,arról nem tehetek.Szal haggyuk a témát,és maradjunk meg szépen csendben egymást megtürve.

vsly
Figy.nem akartam és akarom lejáratni a tRS-t.Leírtam,hogy vannak nekem nem tetszö dolgok,és ezért befejezem a veletek való kommunikációt.Ennyi

polak
kicsit erõs üldözési mánia😊
a srácok azon dolgoznak 1 honapja, megfeszitett napi 10 orás munkával hogy lejárassák😊))

Legközelebb ha le akarjátok járatni a tRs-t akkor irjál valami konkrét dolgot is ha meg nem tudsz akkor maradj csöndben, különben ugyon olyan nevetségesek lesztek mint most.

vsly
Nem derül ki,mert szándékosan nem irtam konkrétumokat.
Azért nem,mert nem akarok nagyobb flémet szítani.Van sok dolog,ami nekem nem tetszik,és nem tarom öket etikus viselkedésnek.
De maradjunk inkább ennyiben.

vsly
Persze,hogy nem lehet megállni szó nélkül!
De én spec nem tartom indokoltnak a káromkodást ilyen formában.
Meg lehet azt kultúráltan is vitatni.

#15904 akart lenni

Az utolsó két sorod az nagyigazság.
Lehet irni a konkrétumokat mert visszaolvasva pár oldalt nem derül ki hogy mit csinál a tRs.

Amon Serrano
Ez így igaz, De nehogymár ne szóljál be valamit, ha épp te ültész abban a repcsiben! Ha mondjuk téged bannoltak volna ugyan ezért, szerintem te is fel lennél háborodva, hogy az indokolt káromkodásod miatt repülsz!

A játék az nem játék! Mostmár jól helyben kéne hagyni valakit!

Amon Serrano
Próbálj már meg 2 szónál többet írni, itt a sok komment közül már nehéz kivenni, hogy pontosan mire volt az 16005-ös példád!

vsly
A"gyengeelméjü"ért bocsánat,csak kicsit kezdi felhúzni az agyam a sok értetlenkedés.
Ok.lehet,hogy számodra az ilyen nem akkora bün,de nekem az!
Adjuk meg a tiszteletet másoknak,és ne irkáljunk olyanokat,amiket a másik szemébe nem merünk mondani.Mert az ilyen megnyilvánulás=az internet nyújtotta névtelenséggel/távolsággal való visszaélés=gyávaság.

Tomeee
???

C\' est la vie :P Le maire est allé á la mer avec sa mére ..::Chaos Brigade::..

Amon Serrano
Tudsz élni!

Tomeee
nem arra de mind1

Amon Serrano
Példa mire? A beleszólásra? Abba a témába nem nagon szólt bele senki! Csak a CB meg a TLD emberei! Úgyhogy nem nagyon értem!

Tomeee
semmit csak 1 pl

Amon Serrano
Tomi, ezzel már megint mit szeretnél mondani? Az az ügy már le van zárva!

Bocs a spamért.

Amon Serrano
Viszont ha kicsit belegondolsz, nyílván nem az édes anyjára mondja! Ez csak egy frázis, elég elterjedt káromkodási forma, ami tényleg nem szép! Viszont kicsit el kell vonatkoztatni, nem pedig ahogy meglát valaki egy anyádat, már megy is a napos bann!

Tomeee

vsly
Nem úgy nézel ki,mint aki képes felfogni a leirtakat.Lehet,hogy neked nem tünik elfogadható indoknak azért kirakni vkit,mert szidja a másik édesanyját,de szerintem a legparasztabb megnyilvánulási forma.
És az ilyet csírájában el kell fojtani!

Amon Serrano
De mellesleg tényleg az admint a legkönnyebb szidni! Sajnos ki van téve ennek!

Amon Serrano
És akkor mi van, ha anyázik valaki? Általában meg van az oka! Bár lehet, hogy van, aki joinol, és üdvözlésként Itt vagyok a jó k...a anyátok!-kal kezd! De azért ez talán nem jellemzõ!

BercyAtPTE
az itt a baj h tul sok ember szol bele a dolgokba anelkul h tudnak a korulmenyeket...
en is TS-en voltam amikor az eset tortent. egyik tagunk (nem norboss!!!) szolt h kicsit durva amit chat-re beirtak. ezert kapott egy nap bant. az h norboss mit csinalt vagy mit nem az mar utana derult ki, es ezert megkapta a magaet a klanon belul.
en nem nagyon szoktam beleszolni a vitakba, de ez mar sok.
masokat csaszegetni es szitkozodni konnyu!!!
konnyu fikazni az admint, aki csak be akarja tartatni a szabalyokat!
ezzel csak magatokat minosititek...

Tomeee
jah akkor sry én kérek elnézést

Amon Serrano
Gyengeelméjû?? Bannoljátok már egy napra! Te beszólhatsz?

vsly
Ezt ne nekem

vsly
"(nem tudok olyan indokot ami miatt anyázni kellene)"és arra sem,ami miatt a másik után kéne löni.Tehát a félreértések elkerülése végett:Mindkettejük viselkedését elitélem!

Tomeee
megint a kemp...
van egy quad , x ember m60-al , és ott van az apc gépfegyvere ,2 p.b.r mi kell még???

vsly
Nem is tudom,hogy ki az aberráltabb.Az az admin aki odafigyel,hogy mások játékélményét ne tegyék tönkre(nem tudok olyan indokot ami miatt anyázni kellene),vagy az a játékos,akinek a fö szórakozása,hogy xarrá kampeli hastingson MI8al az usa repteret,közben okosan osztja az észt,hogy tanuljanak meg kitörni.De amikor öt kampelik be,akkor meg anyázik,szitkozódik,és ahelyett hogy kitörne átáll az amúgy is több létszámú és eröfölényü csapatba,hogy ö is kampelni tudjon.

vsly
Nem azért kapott bannt,mert el akart ütni valakit.Hanem az anyázás miatt!Gyengeelméjü vagy??

Amon Serrano
Egy ilyen baromságért valakit EGY napra bannolni??! Loál! Azért ez nem szép! Még ha mondjuk valaki folyamatosan TK-zna! Azért mert valaki beszólt, még nem rúgtam ki senkit! Visszaélés a hatalommal? Ccc

Belém is lõttek már néhány sorozatot, mert hamarabb elértem a mi8-ast! Nem mondom, hogy nem fordultam vissza, és egész véletlenül megrándult a az újjam az egér bal gombján!

Elütni egy repcsival valakit! Ha beakad, mint ahogy mondtátok, hogy bug, akkor nem tudom mit kell parázni! Nem tehet róla senki!

uHs Gerzson
Engem tegnap elütöt egy motoros miközben löttem az ellent, csak azt nem tudom mi volt elöször ami megölt mert az volt kiírva hogy Scooter azt mondom elkapot a zenekekar 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Csacsy
😊))
Motorral nem akarta elütni? Vagy gyalogosan?

Zs0lt1
Nem a játék 'abberált', hanem az admin 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Ezek ám a nagy dolgok...
Csúnyán nézel egy értelmesebb adminra, máris repül a napos nagyságrendû ban.
Itt mindenki kiélheti magát, ez az aztán az abberált "játék"...
Egy átlagos nap a 7THnál:
Na szal az értesüléseim szerint 1 ilyen alkalom volt,amikor rád lött.Azt is azért mert el akartad ütni a repülövel.
Ezen a részen meghaltam a röhögéstõl <#nevetes1>

-tRs-Landor

vsly
Én adtam az 1napos bannt,mert nekem elsö körben csak annyi infó jött le(mivel nem játszottam,csak TSen voltam),amit beirtál.És nem Norboss szólt.
Na a lényeg a lényeg,Salamoni ítélet született.Mindenki büntit kapott aki csintalankodott<#hehe>

polak
jah Zeboo mi is rég láttunk
sõtt rég hallottunk